η σχεση με τον ψυχιατρο - Page 32
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 32 of 142 FirstFirst ... 2230313233344282132 ... LastLast
Results 466 to 480 of 2118
    Senior Member
    Όχι ρε η Ίντερ γι\'αυτήν το είπε.Σε έχει βγάλει μεταιχμιακό;;Λολ.Μου άρεσε αυτό με την ουκρανέζα.Το κουφάλογο ε;;;;;Μάλλον θα ονειρευόταν μια ουκρανέζα εκείνη τη στιγμή με το ντιβάνι....Ο δικός μου είχε ένα ντιβανάκι έτσι για να το\'χει.Και λεώ γιατρέ γιατί δεν με ξαπλώνετε στο ντιβάνι και κάθομαι και κουράζομαι στην καρέκλα;Υποτίθεται ότι το ντιβάνι είναι για ψυχανάλυση και όχι ψυχοθεραπεία αλλά και για ακραίες περιπτώσεις όπου σε ξαπλώνουν για ενεσούλες.Εμείς ευτυχώς δεν τα είχαμε αυτά.Μόνο καμιά φορά μου βαρούσε Σύνελθε!Θα σου βαρέσω καμιά ένεση σαν τους σχιοζοφρενείς!Την γλίτωσα όμως μάγκα...Αφασία ο γιατρός μου.Μου έλειψε βρε αλλά είμαι εγωίστρια.Όταν με διώχνεις δεν ξαναγυρνώ......

Senior Member
    δεν μπορω να κατσω στα αυγα μου

ναι kassi μου ειπε να το δεχτω...σα προταση γαμου μου ακουστηκε

Ιωαννα δεχεσαι την διαταραχη σου ως μονιμη συντροφο σου μεχρι να σας χωρισει ο θανατος?
    -i do
    σας ονομαζω συζυγους

ταν-ταν ταταταν-ταν τααν ταταν
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Όντως γιατί δεν τον αλλάζεις να βρεις γιατρειά;Ο τύπος μήπως να αρχίσει ο ίδιος ψυχοθεραπεία έτσι πως τον περιγράφεις;

Senior Member
    Originally posted by arktos
    για τον ευατό της μίλησε.το καταλάβαμε ότι είσαι άντρας.μια απορία έχω.αφού δε γουστάρεις το γιατρό σου, γιατί δε βρίσκεις άλλο?
    Γιατί έχω να επισκεφθώ γιατρό καμμιά επταετία και γιατί ως τώρα δεν είχε υποτροπιάσει αυτό το πράγμα, αντιθέτως πήγαινε απ\'το καλό στο καλύτερο επί πολλά χρόνια όπως προείπα ώσπου ξαφνικά εδώ και 2 μήνες χωρίς να επανέλθουν τα συμπτώματα του borderline έπεσα σε μια κατάθλιψη. Την παλεύω όμως μόνος μου προς το παρόν. Μου έδωσε κάτι χάπια και δεν τα αντέχει ο οργανισμός μου κι επειδή είχα ιστορικό εθισμού δεν τολμώ να ξαναπάρω. Είμαι πολύ διχασμένος, στον κουφό πήγα 2 φορές μέσα σε μια δεκαετία, τόσο καλά ένοιωθα, τώρα τελευταία έπεσα σ\'αυτή την θλίψη.

Senior Member
    Originally posted by interappted
    δεν μπορω να κατσω στα αυγα μου

ναι kassi μου ειπε να το δεχτω...σα προταση γαμου μου ακουστηκε

Ιωαννα δεχεσαι την διαταραχη σου ως μονιμη συντροφο σου μεχρι να σας χωρισει ο θανατος?
    -i do
    σας ονομαζω συζυγους

ταν-ταν ταταταν-ταν τααν ταταν
    Πάρε διαζύγιο αγάπη και πριν εξασφάλισε το προγαμιαίο..όπου σε αυτήν την περίπτωση όσο κι αν αυγατίσει η διαταραχή σου μετά τον χωρισμό δεν θα πάρεις τίποτα από αυτή αλλά κι αυτή από εσένα...

Senior Member
    Originally posted by kassi_21
    Όντως γιατί δεν τον αλλάζεις να βρεις γιατρειά;Ο τύπος μήπως να αρχίσει ο ίδιος ψυχοθεραπεία έτσι πως τον περιγράφεις;
    Σε πληροφορώ ότι αυτός είναι τόσο ήρεμος που δεν χρειάζεται τίποτα. Θα πεθάνει και θα νομίζει ότι ζει ακόμα.

Senior Member
    Originally posted by Mοναξιά
    Originally posted by arktos
    για τον ευατό της μίλησε.το καταλάβαμε ότι είσαι άντρας.μια απορία έχω.αφού δε γουστάρεις το γιατρό σου, γιατί δε βρίσκεις άλλο?
    Γιατί έχω να επισκεφθώ γιατρό καμμιά επταετία και γιατί ως τώρα δεν είχε υποτροπιάσει αυτό το πράγμα, αντιθέτως πήγαινε απ\'το καλό στο καλύτερο επί πολλά χρόνια όπως προείπα ώσπου ξαφνικά εδώ και 2 μήνες χωρίς να επανέλθουν τα συμπτώματα του borderline έπεσα σε μια κατάθλιψη. Την παλεύω όμως μόνος μου προς το παρόν. Μου έδωσε κάτι χάπια και δεν τα αντέχει ο οργανισμός μου κι επειδή είχα ιστορικό εθισμού δεν τολμώ να ξαναπάρω. Είμαι πολύ διχασμένος, στον κουφό πήγα 2 φορές μέσα σε μια δεκαετία, τόσο καλά ένοιωθα, τώρα τελευταία έπεσα σ\'αυτή την θλίψη.
    Χαχαχαχαχααχαχαχαχααχαχα.. Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα..Λολ ρε....Ήσουν με borderline και ένιωθες μια χαρά;Μπράβο βρε....Η κατάθλιψη οφείλεται κυρίως σε χαμηλά επίπεδα σεροτονίνης οπότε τα φάρμακα είναι αναγκαία πολλές φορές ειδικά όταν συνυπάρχει ο αυτοκτονικός ιδεασμός.Καλό θα ήταν να βρεις κάποιον άλλο ψυχίατρο και να μη το αφήσεις έτσι για το καλό σου.Εγώ να δεις πως δεν την βγάζω με τα φάρμακα αλλά και χωρίς δεν νομίζεις ότι ταλαιπωρείσαι λίγο τσάμπα;Εφ\'όσον έχεις αντιληφθεί τι σε ενοχλεί καλό θα ήταν να λάβεις και τα απαραίτητα μέτρα...

Senior Member
    Σε πληροφορώ ότι αυτός είναι τόσο ήρεμος που δεν χρειάζεται τίποτα. Θα πεθάνει και θα νομίζει ότι ζει ακόμα.
    Ξέρεις η πολλή η ηρεμία καμιά φορά δεν υποδηλώνει και άκρατη ψυχική υγεία...

Senior Member

Χαχαχαχαχααχαχαχαχααχαχα.. Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα..Λολ ρε....Ήσουν με borderline και ένιωθες μια χαρά;Μπράβο βρε....Η κατάθλιψη οφείλεται κυρίως σε χαμηλά επίπεδα σεροτονίνης οπότε τα φάρμακα είναι αναγκαία πολλές φορές ειδικά όταν συνυπάρχει ο αυτοκτονικός ιδεασμός.Καλό θα ήταν να βρεις κάποιον άλλο ψυχίατρο και να μη το αφήσεις έτσι για το καλό σου.Εγώ να δεις πως δεν την βγάζω με τα φάρμακα αλλά και χωρίς δεν νομίζεις ότι ταλαιπωρείσαι λίγο τσάμπα;Εφ\'όσον έχεις αντιληφθεί τι σε ενοχλεί καλό θα ήταν να λάβεις και τα απαραίτητα μέτρα...
    Μα τί σου λέω τόση ώρα ? Μια επταετία περίπου είχα όλα τα συμπτώματα και την επόμενη επταετία δεν είχα ούτε ένα σύμπτωμα. Αυτό είναι το θέμα μου και το μυστήριο. Η θλίψη ναι, υπάρχει έντονη τώρα, αλλά το σύνδρομο λες και εξαφανίστηκε.

Senior Member
    kassi εχεις δικιο θα χωρισω!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member

Μα τί σου λέω τόση ώρα ? Μια επταετία περίπου είχα όλα τα συμπτώματα και την επόμενη επταετία δεν είχα ούτε ένα σύμπτωμα. Αυτό είναι το θέμα μου και το μυστήριο. Η θλίψη ναι, υπάρχει έντονη τώρα, αλλά το σύνδρομο λες και εξαφανίστηκε.
    Αχ,αδυνατώ.Λίγες γνώσεις έχω η φτωχή.Δεν είμαι ψυχίατρος ή ψυχολόγος.Το μόνο σίγουρο είναι ότι η οριακή θέλει θεραπεία...

Senior Member
    Originally posted by LOSTRE
    ΙΝΤΕΡ,κάνεις παράλληλα ψυχοθεραπεία και φαρμακοθεραπεία?
    γιαπ ολα μαζι!κι εσυ?
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    τωρα μπορει να μου πει ο dr γιατι επεσα ΓΜΤ??????!!!!!!!!ΚΑΛΑ ξμουν τοση ωρα κουκουρουκοθ ε,δεν σκεφτηκα τπτ απλα επεσα σκατα!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Οχι,δεν κάνω ψυχοθεραπεία...

Senior Member
    εεεεεε???σοβαρα γιατι?εκανες κ σταματησες?
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..