Results 496 to 510 of 2118
Thread: η σχεση με τον ψυχιατρο
-
04-05-2007, 01:41 #496
θα αρχισω να βαζω το στυλο πανω απο το αυτι!
η πιο καλη γκαρσονα ειμαι εγω
φανταζεσαι να παω κ να του πω για μπουγιουρντι κ χωριατικη
δεν εχω γραψει τπτ εκτος απο αυτα τα δυο..
με βλεπω μεταξεταστεα!!!ανεπιδευτη μαθησεως..
αλλα στην τελικη θα περασω εδω εχω περασει το πειραμα με την tv, τι πειραμα με τα αστικα κ το πειραμα με τα τηλ
τωρα βεβαια ειναι πιο δυσκολο μιας και αλλαξα ταξη αλλα κατι θα κανωwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
- 04-05-2007, 02:29 #497
Σου είχανε βάλει πειράματα οι προηγούμενοι με Τηλεόραση και αστικά;;;Η πιο καλή γκαρσόνα είμαι εγώ αφού με κέφι τις διαταραχές κερνώ.....Γλυκιά γκαρσόνα δος μας αναφρανίλ...
04-05-2007, 02:40 #498
inter δεν ξερω αν γραφτηκε γιατι ειναι πολυ τεραστιο το θεμα εκτος απο αυτες τις 2 κατηγοριες δηλαδη σκεψη-συναισθημα θα πρεπει να καταγραφεις και την συμπεριφορα σου απεναντι τους.το τι ενιωσες και πως αντεδρασες δηλαδη ειναι η μεθοδος υων 3 Σ ετσι λεγεται το εχω σε βιβλιο αν θες επικοινωνησε μαζι μου να σκαναρω τις εικονες και να στις στειλω μεσω μειλ
04-05-2007, 02:46 #499
με χαρα!στειλτις μου οποτε μπορεις με μειλ μπας κ καταλαβω τι πρεπει να κανω για να μην παω με αδεια χερια την Τριτη κι αρχισει οτι δεν ασχοληθηκα ουτε να φανω τοσο γκαου κ να του πω δεν καταλαβα...ειναι κ ωραιος μην γινω κ ρομπα εντελως
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
04-05-2007, 02:51 #500
πειραμα με το τηλ:να μην περνω κανεναν τηλεφωνο μετα απο καθε τι που με εκανε να νιωσω καπως(τοτε ειχα την αδερφη μου σαν 166)τα καταφερα μετα απο 2 βδομαδες γεεεεααααα
πειραμα με το αστικο:για να μην σκεφτομαι τα δικα μου συνεχεια,να παρατηρω τους συνανθρωπους μου(τι ηληθια μπλουζα φοραει,μα πως καθεται ετσι?κτλ)το καταφερα αμεσως κ το διασκεδασα πολυ το μονο αρνητικο ηταν οτι γελουσα μονη μου)
πειραμα με dvd: νομιζω οτι το χω ξαναπει βαζουμε μια ταινια κ οταν το μυαλο μας κοιταει αλλα ο νους μας ειναι στον κοσμο του την ξαναβαζουμε απο την αρχη μεχρι να τη δουμε ολη!το καταφερα με την 3 αλλα στην πρωτη ταινια κ ευτυχως μου εχει μεινει ακομαwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
04-05-2007, 10:38 #501
Originally posted by interappted
ειναι κ ωραιος μην γινω κ ρομπα εντελως
Το τηλέφωνό του θέλω.
Έχω ένα επείγον περιστατικό.
:P:P:P:P
04-05-2007, 10:41 #502
πειραμα με το τηλ:να μην περνω κανεναν τηλεφωνο μετα απο καθε τι που με εκανε να νιωσω καπως(τοτε ειχα την αδερφη μου σαν 166)τα καταφερα μετα απο 2 βδομαδες γεεεεααααα
πειραμα με το αστικο:για να μην σκεφτομαι τα δικα μου συνεχεια,να παρατηρω τους συνανθρωπους μου(τι ηληθια μπλουζα φοραει,μα πως καθεται ετσι?κτλ)το καταφερα αμεσως κ το διασκεδασα πολυ το μονο αρνητικο ηταν οτι γελουσα μονη μου)
-εκτός απο τους γκαντέμηδες.:P
πειραμα με dvd: νομιζω οτι το χω ξαναπει βαζουμε μια ταινια κ οταν το μυαλο μας κοιταει αλλα ο νους μας ειναι στον κοσμο του την ξαναβαζουμε απο την αρχη μεχρι να τη δουμε ολη!το καταφερα με την 3 αλλα στην πρωτη ταινια κ ευτυχως μου εχει μεινει ακομα
:P
Απενοχοποιήσου ρεεε....
04-05-2007, 11:58 #503
η πρωτη μου ψυχαναλυτρια ηταν αυτη που μου εβαλε αυτα τα πειραματα με σκοπο να σταματησω να ανακυκλωνω τις ιδιες σκεψεις...
δεν μπορω να πω οτι δε με βοηθησε...
ειχα ολους τους διαλογους απο τις ταινιες απο εξω,εγινα υπερπαρατηρητικη κ εκοψα να μιλαω στο τηλ
για να ειμαι ειληκρινης την ειχα δει κι ολας ξερεις δεν σχολιαζω με κανεναν τα προβληματα μου κι αδερφη μου ελεγε πως και δεν περνεις τηλ να μου λες τι εγινε κ κοκορευομουνα τι να σου πω μωρε?ολα ταλευτα σημειωτεων οτι η πρακτικη στα πειραματα μου εχει γινει τροπος επιβιωσης
φαντασου τιεχει να γινει με την αυτοπαρατηρηση.....:Pwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
04-05-2007, 12:00 #504
existir αμα δεν τον ειχα τοσο αναγκη σαν γιατρο θα βγαζανε καρδουλες τα ματια μου ας οψεται η διαταραχη που βαραει τελικες κ οτι ειναι ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ,
τα αναποδα της ζωης.
:Pwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
04-05-2007, 13:45 #505
πειραμα με dvd: νομιζω οτι το χω ξαναπει βαζουμε μια ταινια κ οταν το μυαλο μας κοιταει αλλα ο νους μας ειναι στον κοσμο του την ξαναβαζουμε απο την αρχη μεχρι να τη δουμε ολη!το καταφερα με την 3 αλλα στην πρωτη ταινια κ ευτυχως μου εχει μεινει ακομα
Αγάπη πάρε τεφτέρι και γράφε....Σε λυπάμαι φτωχό κορίτσι.Θυμάμαι τον εαυτό μου να καταγράφει τα ψυχαναγκαστικά.Στυλ:Έπιασα τη σκουπιδοσακούλα και μετά πήγα να πλύνω τα χέρια πριν αγγίξω το σεντόνι του κρεβατιού μου.Είναι ιδεοψυχαναγκαστικό;;;;
Γυρνάμε Δημοτικό και Σκέφτομαι και Γράφω..ΟΛΕ!!!!
04-05-2007, 14:37 #506
λολ σκεφτομαι κ γραφω
εμεις κι ο κοσμος μας=μεγαλονωντας εγω στον κοσμο μου
τι χρησιμα μαθηματα που προεκυψαν ξαφνικα!!!
α κ τα μαθηματικα να ξεσκονισω αφου το βιβλιο με την αυτοπαρατηρηση της μαριας210800 μιλαει για την μεθοδο των τριων
η φυσικη:δραση αντιδραση!
ποτε δεν περιμενα τα μαθηματα του σχολειου να κρυβουν μεσα τους τοσο ψυχολογια!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
04-05-2007, 14:48 #507
Κι εγώ στο ίδιο συμπέρασμα θα καταλήξω με την προλαλείσασα,αν μου επιτρέπετε κύριε Δικαστά.\"Εγώ κι ο κόσμος μου\"-σε παράφραση βιβλίου φυσικής δημοτικού.
Φυσική:Αντίδραση στην δράση=κατατονία..
Πολλή ψυχολογία ρε,μιλάμε...
04-05-2007, 15:00 #508
ναι ρε και εμεις τοτε τα βαριομασταν!οριστε! να που χρειαζονται στην ψυχοθεραπεια!
α ρε γιατρε μεχρι την Τριτη θα εχω ανοιξη πλωρη κ πανια!βιρα της αγκυρες να σε δω πως θα με φερεις πισω ....
θα σκασω μυτη με το βιβλιο των μαθηματικων της Α!Λυκειου κ θα του ζητησω ιδιαιτερα
το πουκαμισο του ασπριτζη
μια φορουσα εγω και μια εσυ..
αραγε το τεφτερι να το εκτυπωσε μετα ως παραδειγματισμο σους ανεπιδευτες μαθητες???
4 και σημερα!!!!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
04-05-2007, 18:38 #509
Ρε εγώ του είχα δώσει ένα γραπτό μου για να μου το αναλύσει(Τι σημαίνει αυτό γιατρέ;;)και από τότε μην το είδατε.Το κράτησε φαίνεται για όταν κάνει το δικό του Γιαλομικό βιβλίο...Το σύγγραμμα μιας ψυχασθενούς...του dr.George...Εκδόσεις\"Η τρέλα βγήκε παγανιά\"
05-05-2007, 01:35 #510
να δωσω κι εγω τα δικα μου να κανουμε τα Απαντα!
γιατι αι αλλοι ποιηται πιο καλα στα μυαλα τους ηταν??
Σκονταφτουνε στη λογικη κ στα ραβδια των αλλων,
αστεια δερμενοι σερνονται καταμεσης του δρομου,
ο Σαντσος λεει \"δεν στο λεγα?\"μα εκεινοι των μεγαλων
σχεδιων ανταξιοι μενουνε και :\"Σαντσο το αλογο σου\"
-καρυωτακηςwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
Εμφάνιση (και αυτισμός;)
07-08-2025, 14:20 in Σχέσεις και Επικοινωνία