Results 811 to 825 of 2118
Thread: η σχεση με τον ψυχιατρο
-
29-05-2007, 02:26 #811
Originally posted by husband
Inter,
Συγχώρα με που παρεβαίνω και θέλω να σου πώ και εγώ μόνο κάτι πολύ μικρό.
Όταν αποφάσισες πως θέλεις να κάνεις κάποιο βήμα για το δικό σου καλό, και το πήρες απόφαση πως αυτό το βήμα θα το κάνεις και θα σου βγεί σε καλό, και ο γιατρός σου συμφώνησε, εσύ μόνο και μόνο που το αποφάσισες πήρες δύναμη? Ε αυτή τη δύναμη αξιποίησέ την όσο μπορείς. Και τις στιγμές που θα νιώθεις \"ΤΙ ΚΑΝΩ ΕΔΩ?\" να σκέφτεσαι πόση δύναμη ήθελε να κάνεις ότι κάνεις, και ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ τα κάνεις.
ΥΓ όσο για το παιδί ε φαντάζομαι και ειδικός χώρος θα υπάρχει, και δεν είναι σαν τις ταινείες του hollywood, και στο τέλος τέλος το παιδί μόνο εσένα θα βλέπει, να το ξέρεις, τίποτα γύρω σου δεν θα έχει σημασία. Μόνο εσύ θα μετράς για το μικρό. Μη σε παίρνει φόβος.
Δύναμη, power
παντως ενθαρρυνθηκα απο την καταχωρηση σου..well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
- 29-05-2007, 17:06 #812
ετοιμασα τη τσαντα μου κ ειπα οσο αντεξω!αν δεν αντεξω αν οχι η μανα μου σιγουρα η αδερφη μου αν μπορει νομικα θα υπογραψει!ευτυχως το ετοιμασμα της τσαντας ευαισθητοποιησε επιτελους την μανα μου κ μου ειπε οτι θα με στηριξει!στο γιο μου ειπα οτι θα παω να κανω εξετασεις κ να μη φοβαται γιατι θα γινω καλα!
το πηρα αποφαση:
αυριο και οσο αντεξω!θελω να διορθωσω στον εαυτο μου πολλα,να σκεφτω πολλα,να ξεκαθαρισω πολλα και να μπω σε μια ταξη.οσο πιο γρηγορα τα καταφερω τοσο πιο συντομα θα βγω!
η μανα μου εχει καταλαβει οτι αυτη τη φορα θα σκυψω το κεφαλι,δεν θα γκρεμισω το Παπαγεωργιου..παω κ ξερω οτι θα μου κανουν εισαγωγη!δεν ειναι οπως οταν μπουκαραν οι γιατροι..κ τα ειχα χαμενα..θα παω στην εφημερια ηρεμη!
σχεδον συγκινουμαι!
αν δεν μπω το βραδυ(δεν ξερω πως θα ειμαι)..
σας χαιρετω προς το παρον σας ευχαριστω ολους πολυ,ολους οσους μου δωσαν δυναμη και κουραγιο και ευχομαι να σας βρω καλυτερα οταν επιστρεψω!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
29-05-2007, 19:00 #813
Ιντερ μου εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και να γυρίσεις σύντομα στο σπίτι σου και στο παιδάκι σου.Θα περιμένουμε νέα σου όταν με το καλό βγεις.
29-05-2007, 19:33 #814
Άντε Ίντερ καλα να πας, και να γυρίσεις καλύτερα με καλύτερη αγωγή που θα σε κανει πιο λειτουργική...Και αν κανένας σε τσαμπουκαλευτεί δώστου κανένα σούτι και πες του...\"ΑΡΗΣ βρε...!!!\":D
29-05-2007, 21:02 #815
..με το καλό πάλι έξω και να τα εκατοστήσεις βρε!
29-05-2007, 22:02 #816
Καλή δύναμη κούκλα μου αν και νομίζω οτι την βρήκες απο τα ποστ που διαβάζω..
30-05-2007, 01:21 #817
Καλή μου Ιντερ, διαβάζω εδώ και λίγο καιρό αυτά που γράφεις αλλά δεν ήξερα τι να σου πω, τι να σου απαντήσω.
Πάντως βλέπω την μεγάλη αλλαγή που έχει γίνει αυτό τον καιρό, την αποφασιστικότητα σου να γινεις καλά και συγκινούμαι.
Ευχομαι να πανε όλα καλά και να μπορέσει να γαληνέψει η ψυχούλα σου.
Το έχεις ανάγκη για το παιδάκι σου, για τους δικούς σου αλλά κυρίως για σένα .
Με αγάπη
Μαρίνα
30-05-2007, 02:57 #818
ευχαριστω παρα παρα πολυ
αυτη η νυχτα δεν περναει...δεν περναει!ο θεραπων γιατρος μου μου επισημανε το οτι υπαρχει μεγαλος κινδυνος αν στο διπλα κρεβατι πχ υπαρχει ατομο με τασεις αυτοκτονιας κ να παω πισω πολυ πισω αντι για μπροστα!το αριστερο μου χερι ειναι μεγαλη αποδειξη της αυτοκαταστροφικης μου τασης που τωρα εδω και καιρο προσπαθω να ελεγξω κ να ελλατωσω..τελευταια πολυ μεγαλη κριση ηταν πριν περιπου μια βδομαδα..ειναι νωπο ακομα για να συνυπαρξω με εξισου αυτοκαταστροφικα ατομα..μπορει να γλυστρησω..οι οριακοι ζουμε στο οριο οποτε ειμαστε κ ευαλωτοι..ειτε προς το καλο ειτε προς την τρελλα
Θα ηθελα τοσο να ακουγε η μανα μου την σημερινη συνεδρεια..τοσο πολυ..να καταλαβαινε τους κινδυνους..κι απο την αλλη σκεφτομαι οτι το λεει απο καλο η μανα μου γιατι αν παω σε μερα κρισης..θα ειναι σαν τις 2 προηγουμενες φορες..θα τρωω stedon κ θα χτυπιεμαι...
δεν ξερω τι να κανω....
απο τη μια η τσαντα ετοιμη..απο την αλλη βλεπω το Θανασακη μου να κοιμαται..
κ δεν ξερω πια τι ειναι το σωστο!τι πρεπει!Ποτε δεν εχω παρακουσει το γιατρο μου..αλλα απο την αλλη 1000 φορες να μην παω σε μερα κρισης μεσα..απο την μια βλεπω το αριστερο μου χερι κατακαμενο..απο την αλλη παλι τον Θανασακη μου..
δεν ξερω...θελω να σταματησω το χρονο να σκεφτω καλα
η να περασει αυτη η νυχτα γρηγορα να σταματησω να αγωνιω!
σαν σημερα πριν 30 χρονια γεννηθηκα 30 Μαιου
δεν θελω ακριβως 30 χρονιαμετα να μπω σε νοσοκομειο..
ενα ομως εχω στο μυαλο μου ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΙΑΤΟΥ ΤΗΣ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑΣ ΜΟΥ
ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΡΙΑΚΟΣ ΘΑ ΓΙΝΩ!Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ!ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΟΠΟΤΕ Κ ΣΕ ΕΜΕΝΑ
ΚΙ ΟΓΙΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΣ!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
30-05-2007, 10:53 #819
δεν ευφημερευε το πρωιιιιιιιι
η αγωνια παρατεινεται ως το βραδυ
ευχομαι οι υπολοιποι να ειστε καλα!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
30-05-2007, 10:55 #820
Ε τότε να σου ευχηθώ χρόνια πολλά και με το καλό να ξαναγεννηθείς....
30-05-2007, 11:00 #821
Originally posted by interappted
ευχαριστω παρα παρα πολυ
αυτη η νυχτα δεν περναει...δεν περναει!ο θεραπων γιατρος μου μου επισημανε το οτι υπαρχει μεγαλος κινδυνος αν στο διπλα κρεβατι πχ υπαρχει ατομο με τασεις αυτοκτονιας κ να παω πισω πολυ πισω αντι για μπροστα!το αριστερο μου χερι ειναι μεγαλη αποδειξη της αυτοκαταστροφικης μου τασης που τωρα εδω και καιρο προσπαθω να ελεγξω κ να ελλατωσω..τελευταια πολυ μεγαλη κριση ηταν πριν περιπου μια βδομαδα..ειναι νωπο ακομα για να συνυπαρξω με εξισου αυτοκαταστροφικα ατομα..μπορει να γλυστρησω..οι οριακοι ζουμε στο οριο οποτε ειμαστε κ ευαλωτοι..ειτε προς το καλο ειτε προς την τρελλα
Θα ηθελα τοσο να ακουγε η μανα μου την σημερινη συνεδρεια..τοσο πολυ..να καταλαβαινε τους κινδυνους..κι απο την αλλη σκεφτομαι οτι το λεει απο καλο η μανα μου γιατι αν παω σε μερα κρισης..θα ειναι σαν τις 2 προηγουμενες φορες..θα τρωω stedon κ θα χτυπιεμαι...
δεν ξερω τι να κανω....
απο τη μια η τσαντα ετοιμη..απο την αλλη βλεπω το Θανασακη μου να κοιμαται..
κ δεν ξερω πια τι ειναι το σωστο!τι πρεπει!Ποτε δεν εχω παρακουσει το γιατρο μου..αλλα απο την αλλη 1000 φορες να μην παω σε μερα κρισης μεσα..απο την μια βλεπω το αριστερο μου χερι κατακαμενο..απο την αλλη παλι τον Θανασακη μου..
δεν ξερω...θελω να σταματησω το χρονο να σκεφτω καλα
η να περασει αυτη η νυχτα γρηγορα να σταματησω να αγωνιω!
σαν σημερα πριν 30 χρονια γεννηθηκα 30 Μαιου
δεν θελω ακριβως 30 χρονιαμετα να μπω σε νοσοκομειο..
ενα ομως εχω στο μυαλο μου ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΙΑΤΟΥ ΤΗΣ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑΣ ΜΟΥ
ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΡΙΑΚΟΣ ΘΑ ΓΙΝΩ!Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ!ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΟΠΟΤΕ Κ ΣΕ ΕΜΕΝΑ
ΚΙ ΟΓΙΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΣ!
πες με ασχετη και οτι δεν ξερω τι λεω, ομως εμενα, ετσι που γραφεις, αυτα που νοιωθεις και σκεφτεσα, μου φαινονται πολύ λογικά, πολύ ανθρώπινακαι φυσιολογικά. Εγώ πιστεύω ότι εισαι πολύ κοντά στο να ισορροπήσεις. Ευαίσθητη θα είσαι πάντα, μα συγχρόνως, έχεις συνειδητοποιήσει πόσο πιο δυνατή γίνεσαι; Σε λίγο καιρό, χάρη στις δικές σου προσπάθειες, θα αφήσεις πίσω σου τα τελευταία 30 χρόνια, και όλα θα πάνε καλά. Εσύ θα τα οδηγείς καλά. Πολλά φιλιά και τις καλύτερες ευχές μου..
30-05-2007, 11:21 #822
anitak σε ευχαριστω και σου ευχομαι να μην οργιζεσαι με κανεναν δεν σου αξιζει.κ δεν το λεω για τα καλα σου λογια λογια αλλα για οσα τραβηξες!αρκετα ασχημα δεν περασες ως τωρα??δικαιουσε να περασεις καλα απο δω και περα !ολοι οσοι σε χαλανε..μην τους δινεις την χαρα να το κανουν να σεν χαλανε!εσυ και τα παιδακια σου κ κανεις αλλος...με το συμπαθειο ας τους ναν κουρευονται κ χαμογελα!να τους σπασεις τα νευερα και να τους γκρεμισεις το ηθικο!μπορεις να το κανεις?στην αρχη προσποιητα...μεχρι να το υιοθετησεις..κ να χαμογελας κ στην ψυχη σου..στην αρχη ζορισε τα χειλια σου κ μετα θα ρθει κ στην ψυχη σου!μην αφηνεις κανεναν να σου κλεβει την ηρεμια!
παιδες νιωθω το πρωτο γεννεθλιο μου δωρο!μεχρι τις 8 το πρωι της Πεμπτης ευφημερευει το Παπανικολαου και η Σταυρουπολη!
αρα μεχρι τις 8 το πρωι της Πεμπτης θα ειμαι εξω!!!!!!
ειμαι χαρουμενη!ναι!κι ας μη γιορτασα ποτε τα γεννεθλια μου λογω της αλλοθρησκειας της μανας μου,σημερα τα γιορταζω!!!!!!!!!!!!!!!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
30-05-2007, 13:29 #823
Χρόνια σου πολλά ιντερ μου...χαίρομαι που παίρνεις μια τόσο γενναία απόφαση
τα καλά έρχονται
φιλιά
30-05-2007, 14:08 #824
Ιντερ μου χρόνια πολλά!Ευχομαι να βρεις σύντομα την ψυχική σου υγεία.Και από δω και πέρα να γιορτάζεις κάθε χρόνο τα γενέθλιά σου!
φιλάκια!
30-05-2007, 15:09 #825
θες να πεις οτι δε σου γιορταζε τα γενεθλια;
τα κανε κι η δικια μου αυτα, ευτυχως οχι πολυ φανατικα. περισσοτερο επεμενε στο να μην πηγαινουμε σε παρτι παρασκευες και σαββατα, να μην ανοιγει η τηλεοραση μεγαλη εβδομαδα κλπ..
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή