η σχεση με τον ψυχιατρο - Page 57
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 57 of 142 FirstFirst ... 747555657585967107 ... LastLast
Results 841 to 855 of 2118
    Senior Member
    Ιντερ ΕΙΣΑΙ αγωνίστρια
    Και κανένας αγωνιστής δεν παραδίδεται. Μόνο πολεμάει. Στο τέλος σίγουρα κάτι (πολύ αν θές πες εσύ, την μάχη που κάποτε θα δείξει ότι έκρινε το αποτέλεσμα θα πώ εγώ) θα έχει κερδίσει.

Αν κάποιοι κάνουν ότι μπορούν για να σε βοηθήσουν δεν σημαίνει ότι σε βοηθάνε όσο θα έπρεπε. Ναι σε μερικά πράγματα, για μερικούςανθρώπους, σε μερικές καταστάσεις υπάρχει το πρέπει. Να μάθουν λοιπόν να μη σε φορτώνουν με επιπλέον φορτία. Να μάθουν πως πραγματικά μπορούν να σε ξεφορτώνουν.... Απαίτησέ το

Χωρίς να θέλω να μιλήσω για κανένα άλλο παρά μόνο για την πάρτη μου είναι τουλάχιστον τιμητικό που μας εμπιστεύεσαι και νιώθεις έστω και λίγο καλίτερα, έστω και λίγο ελαφρύτερη, έστω και δακρυσμένη αλλά ηρεμότερη.

Senior Member
    Originally posted by gramle
    οταν παθαινεις κρισεις τι ακριβως κανεις? εχεις επιγνωση του τι γινεται εκεινη την ωρα?
    καμια επιγνωση...μου ρχεται το πενθος σεν ολο του το μεγαλειο(μιας κ η ασθενεια μου εχει να κανει ακριβως με αυτο να νιωθεις ολα τα συναισθηματα στο κοκκινο κ ποσο μαλλον τα συναισθηματα που προκαλει το πενθος)..κ φευγει εντελως το μυαλο δεν θυμαμαι καν τι ελεγα κ τις 2 φορες στο Παπαγεωργιου παρα μονο την λεξη εισαγωγη..εκει εγινε μια επαφη με την πραγματικοτητα που ηταν ασχημη πολυ για να την περιγραψω(το χω κανει ηδη παλιοτερα στο φορουμ)χανεται καθε λογικη..αυτο ειναι το μονο που διαβεβαιωνω..και επανερχεται πολυ αργοτερα κ νιωθω εξαντλημενη.ο Θανασακης μου δυστυχως με εχει δει σε κριση απο οτι μου ειπαν αλλα δεν τον εχω αγγιξει με κακο τροπο αυτον ποτε!απο οτι μου λενε τον εαυτο μου βλαπτω

ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ Κ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΠΡΟΤΕΙΜΩ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΜΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΥΝΔΙΝΕΥΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ ΚΑ ΣΤΟΡΓΗ..
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Originally posted by husband
    Ιντερ ΕΙΣΑΙ αγωνίστρια
    Και κανένας αγωνιστής δεν παραδίδεται. Μόνο πολεμάει. Στο τέλος σίγουρα κάτι (πολύ αν θές πες εσύ, την μάχη που κάποτε θα δείξει ότι έκρινε το αποτέλεσμα θα πώ εγώ) θα έχει κερδίσει.

Αν κάποιοι κάνουν ότι μπορούν για να σε βοηθήσουν δεν σημαίνει ότι σε βοηθάνε όσο θα έπρεπε. Ναι σε μερικά πράγματα, για μερικούςανθρώπους, σε μερικές καταστάσεις υπάρχει το πρέπει. Να μάθουν λοιπόν να μη σε φορτώνουν με επιπλέον φορτία. Να μάθουν πως πραγματικά μπορούν να σε ξεφορτώνουν.... Απαίτησέ το

Χωρίς να θέλω να μιλήσω για κανένα άλλο παρά μόνο για την πάρτη μου είναι τουλάχιστον τιμητικό που μας εμπιστεύεσαι και νιώθεις έστω και λίγο καλίτερα, έστω και λίγο ελαφρύτερη, έστω και δακρυσμένη αλλά ηρεμότερη.
    μεσα απο την ψυχη μου νιωθω οτι αν δεν τα ελεγα εδω θα τρελλαινιμουνα παραπανω ανακουφιζομαι τοσο οταν μιλαω σε ατομα που με καταλαβαινουν

ο,τι κ να γινεται διπλα μου,γυρω μου θα επιβιωσω!ειμαι αγωνηστρια κ τα οπλα δεν θα τα καταθεσω με τιποτα

σε ευχαριστω παρα πολυ κ εσενα και οσους μου κανουν την τιμη να μου σταθουν αλλιως θα μουνα οχι μεσα αλλα δεμενη!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    πως αντεδρασε το παιδι οταν σε ειδε σ\'αυτη την κατασταση? Εμενα ο γιος μου με βλεπει να χτυπαω λιγο και κλαιει μηπως παθω τιποτα. Για τον δικο σου θα πρεπει να ειναι πολυ ασχημο ολο αυτο. Πρεπει να το πολεμησεις βρε ιντερ πρεπει.....
    Σε πιανουν συχνα οι κρισεις? οταν ειναι να ερθουνε το καταλαβαινεις? το νιωθεις ωστε να αποφυγεις να σε δει το παιδι σου?
    Σορυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειναι καλοπροαιρετη η διαθεση μου

Senior Member
    gramle καλα κανεις κ με ρωτας καθως γραφω μπενουν πολλα σε ταξη..
    οι κρισεις συνηθως ειναι μια-δυο τη βδομαδα..τις καταλαβαινω οταν ερχονται κ κλεινιμαι στο δωματιο μου,κλειδωνω για την ακριβια..πολεμαω να μου περασουν με νυχια κ με δοντια..ο μικρος συνηθιζε να χτυπιεται κ να κλαιει απο εξω ομως ευχομαι να βοηθησει κ αλλους αυτο ο παιδοψυχιατρος μου εδωσε οδηγιες.κατεβαινω στο υψος του τον κοιταω στα ματια κ του λεω\" σε αγαπω πολυ(αυτο ειναι δικο μου οχι του γιατρου του) αλλα η μαμα εχει αναγκη να μεινει μονη\"η φωνη μου πρεπει να σταθερη κ να μην αναλυσω το θεμα.ο μικρος στα 4,5 το χει μαθει καλα το ποιημα..οταν δεν με βλεπει καλα μου λεει μαμα πηγαινε να ηρεμισεις..κ καμια φορα συγκινουμαι τοσο που η κριση φευγει αν δεν φυγει οταν βγαινω απο το δωματιο του εξηγω την αναγκη να μεινω μονη κι οτι δεν εχει να κανει με αυτον.απλα κ σταθερα οπως εχει πει ο γιατρος!οταν ηταν παρων σε 3 κρισεις τη μια οταν με ενημερωσαν για το θανατο του αντρα μου κ τις 2 που ηρθε το ασθενοφορο δεν καταφερα να προλαβω εκλαιγε κι οταν επεστρεφε η λογικη του λεγα οτι η μαμα θα ειναι καλα κ θα σε αγαπαει παντα!κι οταν παει στο γιατρο παει για να γινει καλα..αλλωστε ξερει οτι η μαμα του περνει φαρμακακια(ετσι τα λεει)ο γιος μου εχει τρομερες και αξιοθαυμαστες αμυνες!κι εγω προσπαθω να αποσυρρομαι οταν νιωθω την κριση να ερχεται..σημασια εχει να μπορεις να το καθησυχαζεις..ειναι το πρωτο πραγμα που κανω πριν κ μετα απο καθε κριση..
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Inter,

όπως καταλαβαίνεις και μόνη σου η ευθύνη του να μεγαλώνεις ένα παιδί είναι τεράστια, απο μόνη της.

Σε πιστεύουμε όλοι οτί δεν θα έκανες κακό στο παιδί σου. Όλοι σε πιστεύουμε. Είσαι μάνα και το έχεις αποδείξει.Το θέμα είναι οτί είπες οτί υπάρχουν στιγμές που θολώνεις. Αυτό φοβούνται οι δύο γυναίκες που σε περιστοιχίζουν. Θα το φοβόμουν κι εγώ Ίντερ, μην τις κατηγορείς, μη με κατηγορήσεις που στο λεω, στο λεω γιατί θες να είσαι ειλικρινής και θα πρέπει να είναι και οι άλλοι ειλικρινείς μαζί σου. Το θέμα είναι φυσικά πρώτα από όλα το παιδί και μετά εσύ. Αν μια στο εκατομμύριο υπάρχει η πιθανότητα, μόνο μια σου λεω εγώ, τι γίνεται; Ο γιατρός που εμπιστεύεσαι τι λέει; Κι έπειτα σκέψου κάτι άλλο: το παιδί θέλει να γίνεις καλά. Ποιος είναι, κατά εσένα, ο καλύτερος τρόπος;

Συμπάθα με αν λεω κάτι που σε ενοχλεί, προσπάθησε να καταλάβεις, τον μικρό σκέφτομαι και μετά εσένα. Το ίδιο θα ήθελα να κάνουν οι άλλοι, αν εγώ ήμουν άρρωστη. Σαν μάνα σου μιλάω.

Senior Member
    εχεις καποια πραγματικη φιλία που σε στηριζει καιειναι διπλα σου? καπου να μιλησεις να τα πεις, εκτος απ\'τον γιατρο σου? Η μανα σου λες πως δεν σε στηριζει και πιστευει πως δεν εχεις τιποτα? (αν θυμαμαι καλα). Στις κρισεις σου τι κανει? Το οτι εισαι μονη σου στις κρισεις δεν ειναι επιφοβο να κανεις κακο στον εαυτο σου? εφοσον λες πως δεν εχεις επιγνωση τι κανεις εκεινη την ωρα πως εισαι τοσο σιγουρη οτι δεν θα κανεις κακο στο παιδι? μετα λες πως δεν θυμασαι τιποτα? ή θυμασαι? δεν ξερω βρε ιντερ, τι να πω... Εγω δεν πιστευω οτι μπορει να βλαψεις το αγγελακι σου, ο γιατρος σου ξερει, αυτος τι λεει?

Senior Member
    Originally posted by Existir
    Inter,

όπως καταλαβαίνεις και μόνη σου η ευθύνη του να μεγαλώνεις ένα παιδί είναι τεράστια, απο μόνη της.

Σε πιστεύουμε όλοι οτί δεν θα έκανες κακό στο παιδί σου. Όλοι σε πιστεύουμε. Είσαι μάνα και το έχεις αποδείξει.Το θέμα είναι οτί είπες οτί υπάρχουν στιγμές που θολώνεις. Αυτό φοβούνται οι δύο γυναίκες που σε περιστοιχίζουν. Θα το φοβόμουν κι εγώ Ίντερ, μην τις κατηγορείς, μη με κατηγορήσεις που στο λεω, στο λεω γιατί θες να είσαι ειλικρινής και θα πρέπει να είναι και οι άλλοι ειλικρινείς μαζί σου. Το θέμα είναι φυσικά πρώτα από όλα το παιδί και μετά εσύ. Αν μια στο εκατομμύριο υπάρχει η πιθανότητα, μόνο μια σου λεω εγώ, τι γίνεται; Ο γιατρός που εμπιστεύεσαι τι λέει; Κι έπειτα σκέψου κάτι άλλο: το παιδί θέλει να γίνεις καλά. Ποιος είναι, κατά εσένα, ο καλύτερος τρόπος;

Συμπάθα με αν λεω κάτι που σε ενοχλεί, προσπάθησε να καταλάβεις, τον μικρό σκέφτομαι και μετά εσένα. Το ίδιο θα ήθελα να κάνουν οι άλλοι, αν εγώ ήμουν άρρωστη. Σαν μάνα σου μιλάω.
    καλα μου τα λες οσο κ να με πληγωνει μην νομιζεις οτι τις παρεξηγω!κ κυριως την πεθερα μου..φοβαται..ειναι να μην φοβαται ?οχι αλλα αφου δεν εκανα κατι στην αρχη που ημουν αλλου για αλλου δεν προκειται να κανω τωρα!ειναι το αγγελουδι μου..καμια φορα τον κοιταω κ θυμαμαι τοσο εντονα τον αντρα μου..κ τοτε μου λειπει κ τοτε δεν θελω να ειμα διπλα στο μικρο για να τον προστατεψω
    ο γιατρος ΜΟΥ κ του γιου μου με θεωρουν αυτοκαταστροφικη οχι να κανω κακο σε αλλον κ κυριως στο μωρο μου!(αυτο το τελευταιο για το μωριο ειναι δικο μου)..
    δεν ειμαι επικινδυνη:P:P!παπα μονο για τον εαυτο μου που τωρα τελευταια θελω απο μεσα μου να προσπαθησω οσο γινεται
    δεν μπενω μεσα οσο κ να χτυπιουντε γιατι ο φοβος τους οσο δικαιολογημενος κ να ναι δεν υφισταται πια!δεν θα μπω καν στη διαδικασια να τις πεισω θα αφησω να τους φυγει ο φοβος με τη θεληση μου να γινω καλα!οσο καλυτερα μπορει να ειναι ενας οριακος!κι αλλωστε το οτι ο γιατρος μου μου ειπε οτι ειναι ρισκο να μπω μεσα για να μην αντιμετωπισω αυτοκτονιακους τυπους
    κ γω δεν μπενω παρα τις πιεσεις σημαινει ποσο θελω να γινω καλα !
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Originally posted by gramle
    εχεις καποια πραγματικη φιλία που σε στηριζει καιειναι διπλα σου? καπου να μιλησεις να τα πεις, εκτος απ\'τον γιατρο σου? Η μανα σου λες πως δεν σε στηριζει και πιστευει πως δεν εχεις τιποτα? (αν θυμαμαι καλα). Στις κρισεις σου τι κανει? Το οτι εισαι μονη σου στις κρισεις δεν ειναι επιφοβο να κανεις κακο στον εαυτο σου? εφοσον λες πως δεν εχεις επιγνωση τι κανεις εκεινη την ωρα πως εισαι τοσο σιγουρη οτι δεν θα κανεις κακο στο παιδι? μετα λες πως δεν θυμασαι τιποτα? ή θυμασαι? δεν ξερω βρε ιντερ, τι να πω... Εγω δεν πιστευω οτι μπορει να βλαψεις το αγγελακι σου, ο γιατρος σου ξερει, αυτος τι λεει?
    εχω μια κ καλη φιλη αλλα δεν τις τα λεω αυτα!η μανα μου ηθελε δεν ηθελε δεχτηκε πια την αρρωστεια μου!
    το αγγελουδι μου δεν θα το εβλεπτα..κ ηδη προσπαθω να μην κανω κακο κ σε εμενα

οσο με πολεμαει η ζωη τοσο πιο πολυ περνω ωθηση κ με τη βοηθεια του γιατρου μου να την παλεψω οσο πιο δυνατα γινεται!αυτο κανω αλλιως απο το να ακουω το μπουρουμπουρου πεθερας κ μανας θα εμπενα μεσα κ ο,τι ηταν να γινει θα γινοταν!
    εχω ¨συνταξιδιωτη\" το γιατρο μου κ χαιρομαι που ειναι με τα προτυπα του Γιαλομ!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    ουφ! δυσκολα τα πραματα. τολμω παλι να εκφερω πολύ ερασιτεχνικη διαγνωση. επειδη κι εγω ο,τι ειδους κρισεις εχω παθει ειναι αυτοκαταστροφικες, πιστευω οτι πραγματικα το παιδι δεν κινδυνευει. αν σε ειχα και διπλα μου θα σου το υπογραφα σε ενα χαρτι. η διαφορα που ειμαι μακρυα, ειναι οτι δεν μπορω να αναλαβω καμια ευθυνη, σε περιπτωση που με χρειαστεις για σενα ή για τον μικρο. Αν θες και τη γνωμη μου, οσα λεει η μανα σου ειναι μια διεξοδος απο αυτην την ευθυνη. στην πραγματικοτητα η ιδια ξερει οτι ΑΝ σε βοηθησει εξαντλωντας τα περιθωρια που παρεχεις για να βοηθηθεις, το προβλημα θα λυθει. για καποιο λογο δεν αποφασιζει να τα εξαντλησει. δεν πιστευω οτι δε θελει ακριβως.
    επισης πολύ σημαντικη η ερωτηση που σου εκαναν για τις υπολοιπες συναναστροφες σου. εχεις μια φιλικη οικογενεια με παιδια που μπορεις να πεις, ρε φιλε παναγιωτη, κρατα μου το παιδι το απογευμα να παιξει γιατι νοιωθω πως δεν μπορω να το βοηθησω σημερα..
    θα βοηθουσε ΠΑΡΑ πολυ

Senior Member
    Originally posted by interappted
    εχω μια κ καλη φιλη αλλα δεν τις τα λεω αυτα!η μανα μου ηθελε δεν ηθελε δεχτηκε πια την αρρωστεια μου!
    μωρε! φιλη το λες αν δε ξερει ολα αυτα;;

Senior Member
    Originally posted by anitak
    . Αν θες και τη γνωμη μου, οσα λεει η μανα σου ειναι μια διεξοδος απο αυτην την ευθυνη. στην πραγματικοτητα η ιδια ξερει οτι ΑΝ σε βοηθησει εξαντλωντας τα περιθωρια που παρεχεις για να βοηθηθεις, το προβλημα θα λυθει. για καποιο λογο δεν αποφασιζει να τα εξαντλησει. δεν πιστευω οτι δε θελει ακριβως.
    Έχετε σκεφτεί οτί η ευθύνη ουσιαστικά είναι και σε απέναντι σε ένα παιδί που δεν είναι δικό της; Ίσως αποποιείται την ευθύνη γιατί η γυναίκα δεν είναι γιατρός για να ξέρει τι να κάνει. Με όλα της τα άδικα, έχει και ένα δίκιο.

Senior Member
    Διαβασα στο ιντερνετ γιατην διπολικη διαταραχη οτι εχει αυτα τα συμπτωματα, εσυ τα έχεις?
    Αυξημένη δραστηριότητα και ανησυχία

· Υπερβολικά ευφορική διάθεση

· Ακραία ευερεθιστότητα

· Γρήγορη σκέψη, γρήγορος λόγος και εναλλαγές ιδεών

· Διάσπαση της προσοχής και αδυναμία συγκέντρωσης

· Μειωμένη ανάγκη για ύπνο

· Διογκωμένη αυτοεκτίμηση

· Χαμηλή κριτική ικανότητα

· Άκριτη αύξηση των δαπανών για αγορές κ.λ.π

· Ασυνήθιστη συμπεριφορά κατά την τελευταία περίοδο

· Αυξημένη σεξουαλική δραστηριότητα

· Κατάχρηση ουσιών (πχ. κοκαΐνη, αλκοόλ, ηρεμιστικά)

· Παρορμητική ή επιθετική συμπεριφορά

· Άρνηση του ασυνήθιστου χαρακτήρα της διάθεσης και συμπεριφοράς

Senior Member
    Originally posted by anitak
    Originally posted by interappted
    μωρε! φιλη το λες αν δε ξερει ολα αυτα;;
    απο τα ολοτελα καλη κι η Παναγιωταινα..
    :D:D:D
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    gramle δεν ειμαι διπολικη ειμαι μεταιχμιακη δλδ οριακη κ εχω 9 στα 9 χαρακτηριστικα
    εχω την εντυπωση οτι το παλευω πολυ καλυτερα απο αλλους οριακους
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..