η σχεση με τον ψυχιατρο - Page 59
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 59 of 142 FirstFirst ... 949575859606169109 ... LastLast
Results 871 to 885 of 2118
    Senior Member
    Originally posted by interappted
    μπορει τωρα να ποναει αλλα αυτος μεγαλονωντας μπορει κ να βρει ευτυχια να κανει οικογενεια,παιδια κ παρα το κενο του πατερα να ειναι χαρουμενος.Δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ δικαιωμα να του στερησω την μελλοντικη ευτυχια επειδη ποναει τωρα.
    Αυτό ισχύει και για σένα.Μπορεί τώρα να περνάς ότι περνάς αλλά ίσως κάποια στιγμή να βρεις κι εσύ την ευτυχία.Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλλάσει το μέλλον.

Senior Member
    Πες τα ρε Dalia για να μη νομίζω μόνο εγώ τα βλέπω έτσι....

Senior Member
    Τα λέω μήπως τα ακούσω κι εγώ...

Senior Member
    Originally posted by gramle
    Οταν περνας τις κρισεις εχεις επαφη με το περιβαλλον? Δηλαδη αν σου μιλησει ο γιος σου καταλαβαινεις οτι ειναι αυτος ή η μανα σου? Εισαι στον κοσμο σου ή μπορεις να απαντησεις σε κατι που τυχον σου πουνε?
    οταν τις καταλαβαινω να ερχονται απομονωνομαι
    αλλιως τα τοπια μου ειναι πολυ θολα
    βλεπω σα σκιες ασπρες κ μηχανικα καταλαβαινω ποιος ειναι χωρις ομως να μπορω να επικοινωνησω
    καταλαβαινω τι με ρωτανε αλλα δεν ειμαι σε θεση να απαντησω
    δεν μπορω να σου κανω ακριβη περιγραφη γιατι κ οι κρισεις μου δεν ειναι ολες ιδιες ισα-ισα δεν εχει καμια σχεση η μια με την αλλη..αλλα ποτε δεν εχω κανει σε κανεναν κακο παρα μονο στον εαυτο μου
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Originally posted by Dalia
    μπορει τωρα να ποναει αλλα αυτος μεγαλονωντας μπορει κ να βρει ευτυχια να κανει οικογενεια,παιδια κ παρα το κενο του πατερα να ειναι χαρουμενος.Δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ δικαιωμα να του στερησω την μελλοντικη ευτυχια επειδη ποναει τωρα.
    Αυτό ισχύει και για σένα.Μπορεί τώρα να περνάς ότι περνάς αλλά ίσως κάποια στιγμή να βρεις κι εσύ την ευτυχία.Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλλάσει το μέλλον.
    πες τα να τα διαβαζουμε ολοι κ να τα σκεφτομαστε
    μπραβο Dalia!
    ας περιμενουμε το μελλον να ειναι πιο ευγενικο μαζι μας!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Σου περναει απο το μυαλο οτι μπορει καποτε να εισαι ευτυχισμενη και ερωτευμενη με καποιον?

Senior Member
    Μη βιαστείς...........και μάλιστα όχι κάποτε μπορεί αλλά κάποτε ΘΑ είσαι.......

Senior Member
    αλλες φορες μου λεει:καλυτερα να πεθαινες εσυ!κι αυτο με ξυπναει,το μωρο μου νιωθει ανασφαλεια μαζι μου.
    ή αντίθετα πολύ μεγάλη ασφάλεια... δεν το πεταει αν φοβαται οτι θα μπορουσε να γινει. οσο πιο δυνατη σε νοιωθει τοσο πιο ευκολο θα του γινεται να εκφραζει την αρνητικοτητα του. Ακριβως καταλαβαινει οτι η μαμα ειναι βραχος και δε μασαει. ειναι εκει για να τη δοκιμαζουμε

Senior Member
    Originally posted by anitak
    αλλες φορες μου λεει:καλυτερα να πεθαινες εσυ!κι αυτο με ξυπναει,το μωρο μου νιωθει ανασφαλεια μαζι μου.
    ή αντίθετα πολύ μεγάλη ασφάλεια... δεν το πεταει αν φοβαται οτι θα μπορουσε να γινει. οσο πιο δυνατη σε νοιωθει τοσο πιο ευκολο θα του γινεται να εκφραζει την αρνητικοτητα του. Ακριβως καταλαβαινει οτι η μαμα ειναι βραχος και δε μασαει. ειναι εκει για να τη δοκιμαζουμε
    anitak πραγματικα με ανακουφισε η αποψη σου!ειλικρινα!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Originally posted by gramle
    Σου περναει απο το μυαλο οτι μπορει καποτε να εισαι ευτυχισμενη και ερωτευμενη με καποιον?

δεν θελω να λεω μεγαλες κουβεντες
    κανεις δεν ξερει τι του ξημερωνει το αυριο..
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    INTER,τελικά δεν μπήκες μέσα?Και σου αγόρασα ένα πακέτο τσιγάρα!!!:P

Senior Member
    ειχε πολυ στορυ που εχασες..επεισοδια
    οχι δεν μπηκα κ δεν θα μπω αν δεν νιωσω οτι εχασα ουσιαστικα το παιχνιδι
    οσο παλευω εξω οσο σκληρα κ να παλευω θα παραμενω εξω!!
    απο τη στιγμη που ο δρ ΜΟΥ ειπε οχι αφησα τις λαθος εκτιμησεις αλλων στην μπαντα!

αχ κ δεν εχω τωρα και εχω χαρμανιασει η γυναικα...ουτε επιτηδες να το λεγες με τα τσιγαρα ρε!
    :P:P
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Administrator
    Ιντερ,
    κατάφερα σήμερα που είναι Σάββατο να διαβάσω όλες τις τελευταίες σελίδες του θέματος αυτού.
    Δε θέλω τίποτα άλλο να σου πω παρά μόνο ότι σε έχω έγνοια, ότι θαυμάζω τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεσαι για σένα, για το παιδί σου.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Administrator
    Originally posted by keep_walking
    http://www.crazyboards.org/forums/index.php?showtopic=17231
    http://www.crazyboards.org/forums/index.php?showtopic=13770

Αυτο για μια θεραπεια δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστο:
    http://www.crazyboards.org/forums/index.php?showtopic=14087

Αυτο για ενα φορουμ με χιλιαδες μυνηματα μονο για personality disorder τα περισσοτερα borderline personality disorder....και μην ξεχνατε ειναι απλως ενα φορουμ.
    http://www.crazyboards.org/forums/index.php?s=31bafc3404c5da94ba8390c2313f7e15&s howforum=31
    Κeep,
    καταπληκτικό, εξαιρετικά πλούσιο το φόρουμ που μας έδωσες. Διάβαζα, διάβαζα και τελειωμό δεν είχαν τα ενδιαφέροντα θέματα.
    Πρόσεξα επίσης ότι κι εκεί έχουν κάποια προβλήματα με ανθρώπους εκτός φόρουμ που ασκούν εύκολη κριτική για το τι γίνεται εντός φόρουμ και για το πόσο μπορεί να γίνει εν δυνάμει επικίνδυνο. Μάλιστα η κριτική πήρε διαστάσεις κατόπιν ενός άρθρου που δημοσιεύθηκε στους New York times.
    Δυστυχώς και εδώ συμβαίνουν παρόμοια. Πρόσφατα, εξέχοντα/πανεπιστημιακά μέλη της κοινότητας/συλλόγων των ψυχολόγων (ονόματα δε θα πω), προσπάθησαν να με πείσουν να κλείσω το φόρουμ με την αιτιολογία του \"εν δυνάμει επικίνδυνου\".
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Senior Member
    Originally posted by dodoni
    Δυστυχώς και εδώ συμβαίνουν παρόμοια. Πρόσφατα, εξέχοντα/πανεπιστημιακά μέλη της κοινότητας/συλλόγων των ψυχολόγων (ονόματα δε θα πω), προσπάθησαν να με πείσουν να κλείσω το φόρουμ με την αιτιολογία του \"εν δυνάμει επικίνδυνου\".

...και η δική σου άποψη είναι πως δεν είναι επικίνδυνο; τί απάντηση έδωσες; [νομιζω εχει γραφτει κι αλλού, ότι ίσως χρειάζεται στενότερη παρακολούθηση όσων γίνονται/λέγονται]