η σχεση με τον ψυχιατρο - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 142 FirstFirst ... 456781656106 ... LastLast
Results 76 to 90 of 2118
    Senior Member
    σίγουρα αυτός ο χωρισμός αφήνει ένα κενό...έρχεται την κατάλληλη στιγμή ιωάννα όταν αυτό το κενό θα έχει καλυφθεί από κάτι άλλο...από μια αγάπη, έναν έρωτα ας πούμε...;-)

Senior Member
    το ειδες τη μια μελισσα τον Αυγουστο?
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    όχι. έχασα;

Senior Member
    ολα τα λευτα ρε συ ...ο τυπος ηταν αναλογος μας και αποχωρηστικε τισ φοβιες τις ανασφαλειες ολα μαζι...ο ενας ηταν ο Αθεριδης και το αλλο του εγω ενας τυπος που παιζουν μαζι συχνα πολυ γελιο απιστευτες ατακες και η σκηνη που αποφασισε να αποβαλλει το αλλο εγω του....ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ!!!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    θα το δούμε σε dvd τότες

Senior Member
    ναι ρε ενα και ενα ειναι για τις περιπτωσεις μας
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Μπορεί κανείς να δει τα.. μάτια του, χωρίς καθρέφτη;
    Δεν μπορεί κανείς να εμβαθύνει μόνος του στο πρόβλημά του. Πληροφορείται την κατάστασή του ως μια πραγματικότητα έξω από τον εαυτό του, στην οποία ως τέτοια μπορεί πλέον να εμβαθύνει και να παρέμβει. Αποστασιοποιείται από την ψυχική του κατάσταση κι έτσι είναι πλέον σε θέση να τη ρυθμίσει. Αντιλαμβάνεται τι του συμβαίνει σα να πρόκειται για κάτι έξω από τον ίδιο. Βγαίνει έξω από τον εαυτό του και τον βλέπει.
    Κι αυτή τη βοήθεια δεν μπορεί να του την προσφέρει οποιοσδήποτε. Καταρχήν απαιτείται επιστημονική κατάρτιση και εμπειρία. Επίσης απαραίτητη είναι η απόσταση η συναισθηματική, ώστε και ο θεραπευτής και ο θεραπευόμενος να μην αισθάνονται ότι η προσέγγισή τους μπορεί να τους θίξει ή να τους υπονομεύσει. Θα πρέπει και οι δυο να συνομιλούν γνωρίζοντας ότι δεν έχουν τίποτε να χωρίσουν μεταξύ τους.
    Μπορεί να κάνω λάθος γενικεύοντας. Θέλησα απλά να εκφράσω αυτό που εγώ βιώνω.

Senior Member
    Αντιλαμβάνεται τι του συμβαίνει σα να πρόκειται για κάτι έξω από τον ίδιο.

η απόσταση η συναισθηματική(εδω το εχασα το παιχνιδι εντελως...)

οπως και να το κανεις η σχεση με τον ψυχιατρο δεν ειναι καθολου ευκολη υποθεση...
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    ολόρου συμφωνούμε.
    ακόμα και σε μια ψυχοθεραπευτική σχέση ο καθρέφτης είτε είμαστε εμείς είτε στοχεύουμε στο να γίνουμε.
    ο θεραπευτής είναι εκεί για να νοιώθουμε ήρεμοι και να μη φοβόμαστε να κοιτάξουμε στον καθρέφτη.

Senior Member
    κ μετα αναρωτιομουν στας αρχας γιατι παιζει θεμα εξαρτησης.....ειναι οπως οταν πεται το μαλλι κ ο καθρευτησ σου λεει πεται ρε μλκ το μαλλιΑ!ναι ρε συ κ το στρωνεις ετσι ειναι κ οψυχιατρος μας...ρε συ πεταει αυτο ποιο αυτο?το μυαλο μου?ναι κι αυτος σου το χτενιζει...μπορεις να μην πας στον καθρευτη μολις ξυπνησεις για να σου πει πως εισαι?ουτε χωρισ το γιατρο σοθ χτενιζεσαι...μα τι λεω τι λεω στα αληθεια θεε μοθ ειναι εκεινες οι γλυκες στιγμες που ειναι προσφορα των ταβορ..το μοναδικο χαπι που δεν εβρισα ποτε...ως τωρα
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    ...και τώρα ένα χειροκρότημα για εκείνους που τους μιλάει το ταβόρ.

Senior Member
    δεν υπονοεις κατι...απλα εξεπλαγην για τον τροπο που με κανοθν να μιλαω!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    (((να σε πω..Κασσυ μου επιτυδεσ ελεγεσ ψεμματα η σου βγηκε εκει?))))

Καλέ τι ψέματα;Κόντεψα να ξεπεράσω την ώρα γιατί ξεσκόνιζα τις ερωτήσεις και προσπαθούσα να είμαι όσο πιο ακριβής γίνεται.Μόνο μία στιγμή έπιασα τον εαυτό μου να αντιφάσκει και αυτό όχι σκόπιμα αλλά γιατί με εξέφραζαν και οι δύο οπτικές.Στην 300 ερώτηση ας πούμε έλεγε Θα παραβιάζατε τους νόμους;Και έγραψα Λάθος.(παραδειγματικά μιλάω πάντα.Δεν θυμάμαι την ακριβή ερώτηση).Και παρακάτω ρωτούσε ξανά κάτι σχετικό με νόμους αλλά στυλ...Θα παραβιάζατε τους νόμους αν τους θεωρούσατε άδικους και απαντώ Σωστό.Κάτι τέτοια μπερδέματα.(Κοίτα βασικά έψαχναν τον Πάσσαρη αλλά δεν τους έκατσα)Καταλήγοντας ήταν κάποιες ερωτήσεις που μετά από σειρά άλλων επαναλαμβάνονταν και μπορεί να απάντησα κάτι διαφορετικό απ\'την ενόρμηση της στιγμής.Όποιος λέει το τεστ το βγάζει άκυρο του έχει και μια επεξήγηση δίπλα ωραία κοτσαρισμένη.....Κάτι μου έλεγε ότι το παίζω θύμα...ΧΕΧΕ!!!!Της λέω της ψυχιάτρου..Μα καλά αλλά και να κορόιδεψα το τεστ μόνο ηθελημένα δεν το έκανα.Άλλη όρεξη δεν είχα...Καθόμουν 50 ώρες να απαντώ σε ερωτήσεις που επαναλαμβάνονταν σαν να με θεωρούσαν χαζή και σε κάτι περί ξινίλων,πόνων στο στομάχι και άλλες πολύ αυτονόητες ερωτήσεις,έδωσα τα ωραιότατα Ευρώ μου για να σπάσω την πλάκα μου με το τεστ;Αντιθέτως περίμενα ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ τα αποτελέσματα και συγχίστηκα που τόσα λεφτά πήγαν στράφη για δύο σειρές ερμηνεία.Έριξα πολύ γέλιο για να μην δείξω τον εκνευρισμό μου.Μου καθόταν και μου το αγόρευε με σοβαρότητα.Ότι 1 μιση ώρα που χαράμισες και κάμποσα Ευρώ ισοδυναμούν με ΑΚΥΡΟ και δύο γραμμές ερμηνεία...Παιδιά χωρίς πλάκα αλλά αισθανόμουν πολύ αμυνόμενη την ώρα που έκανα το τέστ και συνάμα επιθετική γιατί αντιλαμβανόμουνα μερικούς \"πονηρούς\" σκοπούς του τεστ...Μια από τις ερωτήσεις που διάβασα και είπα εδώ τι ψάχνουν και θέλω την γνώμη σας...Έλεγε...Αν ήσασταν καλλιτέχνης θα ζωγραφίζατε παιδιά;Και λέω μαλάκα για παιδέρες ψάχνει;;;;Την άποψή σας φίλτατοι..Διάβασα δε ότι οι συγκεκριμένες \"χαζές\" ερωτησούλες με τις τυφλόμυγες και τις ξινίλες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ψυχοπαθολογίας το οποίο δεν είχα φανταστεί.Μερικές τις ψιλιάστηκα που πήγαιναν-Όπως αυτή με το αν στα παιδικά σας χρόνια είχατε φανταστικό φίλο-αλλά η φαντασία μου δεν οργίασε τόσο ώστε να αντιληφθώ όλες τις πτυχές...Με το καλό ο επόμενος για το διάσημο ψυχομετρικό τεστ......Μίλα ρε Ραψωδέ που το έχεις κάνει..Μίλα και σώσε με!!!!!Το μόνο τεστ που μου άρεσε ήταν το δεύτερο.Όχι τόσο γιατί ήταν δωρεάν αλλα γιατί έβγαλε καλά πορίσματα.Καθόλου μεροληπτική..Ήταν το Ρέηβεν.Μια ιστορία-αμαρτία με σχεδιάκια...Εκεί πιάσαμε καλό σκορ και αγαπάμε το Ρέηβεν....Το συνιστώ ανεπιφύλακτα..Χαχα>>>

(((καλα και πωσ εμαθε γι αυτον απο τουσ δικουσ του????)))
    Χμμ,μάλλον ναι.Μάλλον από τους δικούς του..

Οπότε κουκουρούκου μανταλάκια.Γι\'αυτό αγάπη μου μαζεύω γνώσεις και ρυθμίζω μόνη το χάπι .... [/quote]

Senior Member
    Originally posted by interappted
    η ατακα του τωρινου γιατρου μου ειναι \"τι ακριβως εννοεισ\" μη πεταγεσαι απο το ενα θεμα στο αλλο κ σκεφτομαι γμτ μου κ νομιζα οτι τα ελεγα ξαστερα κ με συνοιρμο....kassi ειδες τι μου ειπε ο παλιος ψθχιατρος με το πληντυριο????δες το!!
    Πού το έχεις γράψει το περί πλυντηρίου να πάω να το δω;

Senior Member
    συγκεντρωση στις καλυτερες περιπτωσεις εχει διαρκεια 5 λεπτων μετα ξανακανω κυκλους...Λεω στον x dr Γιατρε το μυαλο μου ειναι σαν το πλυντηριο στις γρηγορες στροφες..εχεις δει ποταε πλυντηριο στις γρηγορες πλυσεις και περνω την εξησς απαντηση\"εχω δει αλλα δεν υπηρξα ποτε μεσα του για να καταλαβω....\"

kassi δες γιατρο κ βγαλε συμπερασμα!!!!!!!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Page 6 of 142 FirstFirst ... 456781656106 ... LastLast