η σχεση με τον ψυχιατρο - Page 61
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 61 of 142 FirstFirst ... 1151596061626371111 ... LastLast
Results 901 to 915 of 2118
    Senior Member
    συνεχιζω να κανω αλλα δεν εχω ρωτησει τι ειδος ειναι επειδη εχω κανει υπαρξιακη κ συμβουλευτικη δεν ειναι σιγουρα..νομιζω οτι ειναι αποκαλυπτικη αλλα για να μη σου πω ψεματα θα ρωτησω την Τριτη κ θα σου πω
    :)
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Ρωτα και πως λεγεται στα αγγλικα ετσι απο περιεργεια ρωταω:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by interappted
    συμφωνω η λεξη ευτυχια ειναι ακρως ουτοπικη εννοια..
    δυστυχως η ασθενεια μου χαρακτηριζεται απο πληρη ασταθεια για την αποψη που εχω κυριως για τον εσωτερικο μου κοσμο.ο οποιος χαρακτηριζεται κατακερματισμενος..
    ομως θελω να πω κ για μενα κ για ολους οσους εχουν ειτε ψυχολογικα ειτε ψυχοπαθητικα οτι κατα ενα μερος εφοσον ξερεις τι εχεις κ ποια ειναι οπως ειπε η Adzik τα extra μπορεις να τα ελεγξεις με πολυ δυσκολια μεν(να πιεσεις τον εαυτο σου μεχρι να σκασει)μεχρις ενα βαθμο!κι οταν οπως ειναι φυσικο καποια στιγμη δεν μπορεσεις να το ελεγξεις να μην απογοητευτεις κ να συνεχισεις τον αγωνα σου.
    existir δυστυχως αλλο ενα χαρακτηριστικο της αρρωστειας μου ειναι οτι κινδυνευω ενα 24ωρο να \"φυγω\"δλδ να χασω την λογικη μου απο ενα μικρο γεγονος ,μια λεξη,μια σκεψη,μια καχυποψια μου ..το συναισθημα τρωει κατα πολυ τη λογικη..την εκσφενδονιζει ..και αγωνιζομαι να την κρατησω οσο πιο πολυ μπορω..πρεπει να επικαλεστω ολη την ψυχικη μου δυναμη
    οταν τα ψιλοκαταφενω(γιατι εντελως δεν γινεται)νιωθω υπερηφανη..οταν με περνει η κατηφορα προσπαθω να μην απογοητευομαι οταν αυτη επιστρεφει κ να συνεχισω τον αγωνα μου..
    δυσκολα μεν οταν ξερεις οτι δεν υπαρχει ιαση αλλα κ η βελτιωση κατι ειναι..
    Τα λόγια σου είναι συγκινητικά. Άκρως συγκινητικά. Αυτό που είπες για τον κόσμο σου που λες οτί είναι κατακερματισμένος, για το πως μια λέξη μπορεί να γκρεμίσει τις γέφυρες που χτίζεις για να περάσεις στην όχθη της ψυχολογικής υγείας, το οτί το συναίσθημά σου κατατρώγει την λογική σου. Όλα αυτά είναι πολύ αποκαλυπτικά για τον εσωτερικό σου κόσμο και μου αρέσει που τα διαβάζω έτσι σχηματοποιημένα, με κάνει να καταλαβαίνω πάρα πολύ καλά τι σου συμβαίνει.

Σε ένα μικρό ποσοστό νομίζω είμαι κι εγώ έτσι, ή τουλάχιστον ήμουν έτσι. Αρκούσε μια δυσάρεστη δική μου σκέψη και η μέρα έπαιρνε την κατηφόρα. Και η λογική παρέμενε ακέραια αλλά σχηματοποιημένα ιδωμένο, είναι σαν να εδράζει αλλού η λογική και αλλού το συναίσθημα, σα να τα χωρίζει ένα ποτάμι, ένα \"ναι ξέρω πως δεν είναι έτσι αλλά εγώ έτσι το αισθάνομαι\".

Είσαι πολύ αισθαντικός άνθρωπος Ιωάννα, όταν μιλάς έτσι. Είναι σα να προσφέρεις το χέρι σου σε όλους εμάς. Σε ευχαριστούμε. Είμαι συγκινημένη.

Senior Member
    ok θα ρωτησω να μαθω κι εγω
    παντως επειδη σε καθε ανθρωπο μαλλον ταιριαζει αλλη ψυχοθεραπεια εγω βρηκα με αυτη χαιρι..
    η υπαρξιακη σε εμενα προσωπικα δεν επιασε καθολου.Σε καποιον αλλο ισως δεν ταιριαζει η δικια μου
    .τωρα με επιασε η περιεργια κ για μενα τοσο καιρο κ δεν ξερω τι σοι ψυχοθεραπεια κανω!!!:P
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    existir ετσι κ μπορεσω να δωσω εστω κ ενα κλικ..θα χαρω πολυ!
    η λογικη κ το συναισθημα στη διαταραχη μου κ οχι μονο ειναι σαν να βρισκονται σε μια μονιμη συγκρουση.Σε εμενα η διαφορα ειναι οτι η λογικη παραμενει ακεραια αλλα φευγει καποιες στιγμες κ επανερχεται σταδιακα αλλα ακεραια..
    οταν οι 2 φωνες(λογικη κ συναισθημα)συνυπαρχουν ισα προσπαθω να αποδυναμωσω την φωνη της λογικης κ να \"χαμηλωσω\"αυτη του συναισθηματος οπως θα εκανα σε ραδιοφωνικο σταθμο..
    κ μονο που υπαρχουν στιγμες επιτυχιας μου δινει ωθηση!

ολα ειναι στο μυαλο μας κ ουσιαστικα εμεις τα χειριζομαστε οπως χειριζομαστε το pc
    θα συνεχισω την παραβολη μου
    ειναι σαν να φορτωνω στο \"σκληρο δισκο μου\"προγραμματα που θα με βοηθισουν στο χειρισμο κ να σβηνω ακομα κ απο τον καδο ανακυκλωσης τα προγραμματα που δεν βοηθαν!
    Η επανακινηση ειναι το δυσκολο κ κυριως οταν ξερεις οτι ο σκληρος δισκος θα ξαναειναι ελατωμματοκος ο,τι κ να τον κανεις
    εκει η ελπιδα ειναι στην βελτιωση κι οταν η βελτιωση την θεωρεις εξισου καλο στοχο με την ιαση..
    δεν παυεις να εκτιμας κ την παραμικρη προσπαθεια!
    δεν ειναι καλο να ειμαστε αυστηροι κ απαιτητικοι απο τον εαυτο μας.Να του συγχωρουμε τα λαθη οπως συγχωρουμε τα λαθη αυτων που αγαπαμε..γιατι στην τελικη αν δεν αγαπησεις τον εαυτο σου (οπως σκατα κ να ειναι αυτος)δεν μπορεις να αγαπησεις κανεναν..κ να τον επιβραβευουμε για την παραμικρη του βελτιωση
    εκφραζω την γνωμη μου!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Member
    Γεια σου (χαμόγελο εδω μεγάλο !!, μια και δεν έχει φατσουλες )

Θάθελα να σου πω πόσο εντύπωση μου κάνει η δύναμη και η αποφασιστικότητά σου.
    Δεν ξέρω συνήθως τι να σου γράψω, αλλά βλέπω την διαφορά που υπάρχει σε αυτά που γράφεις με εκείνα που έγραφες πριν.

Ευχομαι ολα να πάνε καλά.

Μαρινα

Senior Member
    αυτη τη στιγμη για παραδειγμα γραφω μονο κ μονο για να συγκρατηθω!

λεω στον εαυτο μου,η αρρωστεια σου ειναι.... κ θα περασει κ καθυσηχαζω τον εαυτο μου!
    προσπαθω να τον πεισω τον εαυτο μου οτι ειναι απο την αρρωστεια..κ να μη \"φυγω\" κι ολως παραδοξως οσο του το λεω προσπαθει ο καψερος!τωρα του το γραφω κι ολας..
    οσο δεν ηξερα τι ειχα τα πραγματα ηταν χειροτερα..τωρα ξερω κι αφου ξερω..κι εχω ψαξει αρκετα την διαταραχη μου..και ξερω τι μου γινεται,τι ειναι αυτο που μου συμβαινει..το πολεμαω!ειναι τοσο δυσκολο να χρειαζεται να ασκεις αυτοελεγχο οτα ν μεχρι τα 29σου σου ηταν αγνωστη λεξη..κ στα 30 σου προσπαθεις να τη μαθεις
    αλλα το κανω για μενα κ το γιο μου!κ χρειαζεται να ασκω συνεχεια αυτοελεγχο!να ξεκαθαριζω την Ιωαννα απο την διαταραχη μου κ να προσπαθω να κρατησω την Ιωαννα εδω..γιατι η Ιωαννα ειναι ετοιμη να φυγει καθε δευτερολεπτο..ειτε με το δικιο της ειτε οχι!παντως παντα εχει τους λογους της..

ειμαι εδω!κ εχω σκοπο να μεινω!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Μαρινα σε ευχαριστω κ παλι..να ξερες τι δυναμη μπορει να δωσει ενας ενθαρρυντικος λογος!
    κ κυριως οταν εισαι σε μεγαλο αγωνα!

ευχομαι κ για σενα τα καλυτερα!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    μολις ειδα οτι στα post μου επαναλλαμβανομαι κ ανακυκλωνω τα ιδια

προφανως το κανω γιατι η επαναληψη ειναι η μητερα της μαθησεως!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Member
    Εισαι καλύτερα τώρα ???

Πράγματι αν ξέρουμε τι μας συμβαίνει, μπορούμε και το παλεύουμε.
    Και αν επαναλαμβάνεσαι τι έγινε ?
    Μην στεναχωριέσαι ολοι μας το κάνουμε.

http://img505.imageshack.us/img505/8408/93020303uy8.jpg
    Για σένα με αγάπη
    Μαρινα

Senior Member
    χα-χα!! Μαρινα, θα σε σκοτωσει!! παλι καλα που δεν ειναι ροζ το 30φιλο!!

εγο σε προηδοπιησα παντος!! http://homepage.eircom.net/~bray/em/msdelite.gif

Senior Member
    Μαρινα σε ευχαριστω!!παρα τις προειδοποιησεις του kanena..

kanenas δεν ειναι ροζ...οντως!!!αλλα απο ατομα που μου στεκονται δεχομαι κ ροζ!!(στο μυαλο μου τα βαφω ο,τι χρωμα θελω!!!:P:P)

δεν επανηλθα οχι αλλα κατι εκανα κατι γινεται..ο εαυτος μου ευτυχως δεν με προδιδει..
    ο καλυτερος γιατρος ειναι ο εαυτος του καθενα!πρωτα ο εαυτος κ μετα ο ψυχιατρος!η στην δικη μου περιπτωση το αντιστροφο!ωφειλεις παντως να ακολουθεις τις εντολες του γιατρου σου ακομα κ μετα τη συνεδρεια ολη τη βδομαδα μονος σου με τον εαυτο σου!!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Member
    Originally posted by kanenas

ουπςςςςςςςςςςςςς,
    τι χρώμμα πρέπει νάναι ?
    Ασπρο ?
    ή μήπως άλλο λουλούδι ?
    Μήπως να το βγάλω ?

Ιντερ να το βγάλω?να βάλω άλλο χρώμμα?
    Συγνώμη δεν ήξερα ότι δεν σου άρεσε !!

Senior Member
    Originally posted by interappted
    συνεχιζω να κανω αλλα δεν εχω ρωτησει τι ειδος ειναι επειδη εχω κανει υπαρξιακη κ συμβουλευτικη δεν ειναι σιγουρα..νομιζω οτι ειναι αποκαλυπτικη αλλα για να μη σου πω ψεματα θα ρωτησω την Τριτη κ θα σου πω
    :)
    Κι εγώ θα χαρακτήριζα την δική μου αποκαλυπτική.Υποστηρικτικ� � πρέπει να μου έκανε ο άλλος.Αυτή με έχει ισοπεδώσει τόσο που να την μισώ.
    Σκύλες της συμφοράς......ΛοΛ....

Senior Member
    Originally posted by e8
    Originally posted by kanenas

ουπςςςςςςςςςςςςς,
    τι χρώμμα πρέπει νάναι ?
    Ασπρο ?
    ή μήπως άλλο λουλούδι ?
    Μήπως να το βγάλω ?

Ιντερ να το βγάλω?να βάλω άλλο χρώμμα?
    Συγνώμη δεν ήξερα ότι δεν σου άρεσε !!
    Μαύρο μάλλον.......σκούρες αποχρώσεις πάντως και θα έχεις πέσει μέσα.Προσωπικά προτιμώ το βαθύ κόκκινο.Να μου φέρεις κανά τέτοιο κι εμέ.Ζηλεύω.......