η σχεση με τον ψυχιατρο - Page 64
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 64 of 142 FirstFirst ... 1454626364656674114 ... LastLast
Results 946 to 960 of 2118
    Senior Member
    ναι ρε συ εχουμε πηξει στο σκατο....

οι συνεδρειες μου περιοριστηκαν λογω οικονομικου...
    μια βδομαδα θα πηγαινω μαζι με το παιδι στον παιδοψυχιατρο (group therapy με το γιο μου
    χα!καλο ακουγεται!)
    κ την αλλη βδομαδα θα βλεπω μονη μου το δρ μου!

μου χει στοιχισει αυτο αλλα ο δρ του γιατρου μου ειχε βγαλει το πορισμα οτι ειμαι μεταιχμιακη πολυ πριν κανει τη διαγνωση ο γιατρος μου οποτε πιστευω οτι θα με βοηθησει!οταν πηγα τη Δευτερα με ρωτησε τι διαγνωση μου εβγαλε ο δρ μου..του ειπα μεταιχμιακη
    κ κουνουσε συγκαταβατικα το κεφαλι του λεγοντας μου οτι το ειχε ηδη καταλαβει...
    κ μετα λεμε για ταμπελες..εγω νιωθω πια σαν να εχω πινακιδα ορατη σε καθε ειδικο..

ο δρ μου μου ειπε οτι πολυ κακως μειωνονται οι συνεδρειες μας(αφου ειχαμε αρχισει να μιλαμε για 2 τη βδομαδα κ τελικα θα ειναι 1 στις 15!!!!)αλλα που να τα βρω τοσα λευτα???αφου κι ο γιος μου χρηζει συνεδρειων..
    τεσπα το μονο που ξερω ειναι οτι εχω φρικαρει συναισθηματικα που δεν θα βλεπω το δρ μου πια καθε βδομαδα οσο κι αν η λογικη λεει οτι κ ο γιατρος του παιδιου μου θα μας βοηθησει...
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Δεν πειράζει,θα έχεις 2 γιατρούς τώρα.
    Μέχρι τώρα ο γιος σου κάθε πότε πήγαινε στον παιδοψυχίατρο?

Senior Member
    πηγαινε για 1 χρονο τον σταματησα αλλα τωρα ξανα..ειναι πολυ επιθετικος

μου ειναι δυσκολο παντως 1 βδομαδα χωρις τον γιατρο μου τον εχω ταραξει στα τηλεφωνα!
    το 1 στις 15 μου φαινεται...βουνο!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Κουράγιο Ιντερ. Το επιθετικό παιδί είναι δύσκολη περίπτωση, κουράγιο μάνα μου.

Senior Member
    Originally posted by interappted
    μου ειναι δυσκολο παντως 1 βδομαδα χωρις τον γιατρο μου τον εχω ταραξει στα τηλεφωνα!
    το 1 στις 15 μου φαινεται...βουνο!
    Θα το αντέξεις.Να σκέφτεσαι ότι είναι για το καλό του παιδιού σου.

Senior Member
    και το καλο μου!οι γιατροι λενε οτι ειμαστε συγκινωνουντα δοχεια!οποτε αν ειμαι εγω καλα ειναι κι αυτος κ το αντιστροφα

αλλα τωρα καταλαναινω ποσο εξαρτημενη ειμαι απο το γιατρο μου!!!περισσοτερο κι απο οτι στα φαρμακα !το γμτ της υποθεσης ειναι οτι τωρα ειχαναρχισει ολα να μπενουν σε μια πολυ καλη ταξη στο μυαλο μου που καλουμαι να τη διατηρισω για 15 μερες..
    οπως επισης κ να στερηθω το γιατρο μου
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Dalia εσυ τι εγινε με το γιατρο σου?
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Συνεχίζουμε τις συνεδρίες αλλά στο τηλ δεν μπορώ να τον βρω όποτε τον χρειάζομαι.Σπάνια το σηκώνει το τηλ.Τουλάχιστον εσύ μπορείς να τον παίρνεις τηλ τον γιατρό σου αν χρειαστείς κάτι τις 15 μέρες που δεν θα τον βλέπεις.

Senior Member
    Γιατί ρε Ντάλια δεν το σηκώνει το τηλ ο ψυχολογός σου?Τόση πολύ δουλειά έχει?Αυτη δεν είναι καλή σχέση ασθενούς-θεραπευτή,γιατί όταν εσύ τον χρειάζεσαι και δεν τον βρίσκεις εκνευρίζεσαι...Βασικά άλλαξε τον...έχεις πάθει εξάρτηση!!!
    Ούτε ο Μπραντ Πιτ να ήταν!!!:P
    Τον δικαιολογώ μόνο άν τον πάιρνεις τηλ στις 4 τα ξημερώματα!!!!χαχαχαχαχ!!!!!!!! !!!!

Senior Member
    Originally posted by LOSTRE
    Γιατί ρε Ντάλια δεν το σηκώνει το τηλ ο ψυχολογός σου?Τόση πολύ δουλειά έχει?Αυτη δεν είναι καλή σχέση ασθενούς-θεραπευτή,γιατί όταν εσύ τον χρειάζεσαι και δεν τον βρίσκεις εκνευρίζεσαι...Βασικά άλλαξε τον...έχεις πάθει εξάρτηση!!!
    Ούτε ο Μπραντ Πιτ να ήταν!!!:P
    Τον δικαιολογώ μόνο άν τον πάιρνεις τηλ στις 4 τα ξημερώματα!!!!χαχαχαχαχ!!!!!!!! !!!!
    Καλό αυτό με τον Μπράντ.Και όσο για τη διάγνωση που έκανε σε εσένα ο παιδοψυχίατρος αναρωτιέμαι τρισίμιση χρόνια που πήγαινα στον παλιό δεν είχε καταλάβει τα οριακά;Δεν έκαναν μπαμ λέμε;Και εντάξει να θέλει να μου το κρύψει για να μην πληγωθώ ή να μη μου βάλει ταμπέλα αλλά μάνα μου αυτός δεν μου είχε μιλήσει ούτε εμμέσως στην θεραπεία ότι ο κόσμος δεν είναι όσο κακός νομίζεις κι ότι δεν σε μισούνε όλοι αλλά κάτι στραβό πάει πάνω σου.Και σφαζόμουν με όλους.Βέβαια με αυτούς που σφαζόμουν τώρα που το σκέφτομαι καλά έκανα.Βούρλα ήταν οι περισσότεροι.Τίποτα.Παιδιά έφαγα μεγάλη νείλα αυτές τις μέρες.Μεγάλη απογοήτευση.Ειδικά εκείνο το δε φέρω ευθύνες πλέον με τσάκισε.Γιατί μάνα μου πότε καταδέχτηκες να φέρεις ευθύνες;Μήπως πριν;Η αυτοαθώωση είχε γίνει ψωμοτύρι στο στόμα σου.Ούτε τα κουράγια να τον θάψω δεν έχω.Με έχει καταβάλει....Πτου!!!!

..\"κι ας έφτυνα στο τρένο από κάτω τους περαστικούς,κι ας ήθελα να τραβήξω τις κοτσίδες γυναικών έτσι στο άσχετο για να κόψω αντίδραση,κι ας είχα πλακωθεί με το μισό Kung Fu-όχι από εξάσκηση-κι ας είχα σφαχτεί με όλες μου τις καθηγήτριες-καμιά τους δεν ήθελε να με ξέρει για να μου κάνει μάθημα- κι ας με έβλεπε να σπάω το μπουκαλάκι του νερού-πλαστικό μωρέ όχι τίποτα εξτριμ-μπροστά στα μάτια του απ\'τα νεύρα μου γιατί δίπλα μιλούσε η μάνα μου,κι ας πήγαινα κι ερχόμουν στις σχέσεις μου,κι ας είχα αλλάξει πάνω από 10 διαφορετικές δουλειές σε τρία χρόνια.........\"
    Όλα τα παραπάνω του γερομπαμπαλή δεν του έλεγαν γεια σου, είμαι οριακή;Δηλαδή πού ήθελε να του το φτάσω για να μου το πει;Στην κονσομασιόν ή στο χαρακίρι;\"Ε,τώρα που μου λες ότι πήγες με δέκα καιρός να σου πω ότι έχεις ξέρεις....Εεεεεε.Πώς να στο πω;Πώς να στο φέρω;Έχεις απ\'αυτή μωρέ...την οριακή....\"

Senior Member
    -----Όποιος δεν έχει κανένα ψυχολογικό να κάνει ένα βήμα εμπρός.

Πίσωωωωωωωωωω kassi...

ΥΓ (μη τα πάρεις αστειάκι παλιό είναι)

Senior Member
    Originally posted by ex_hus
    -----Όποιος δεν έχει κανένα ψυχολογικό να κάνει ένα βήμα εμπρός.

Πίσωωωωωωωωωω kassi...

ΥΓ (μη τα πάρεις αστειάκι παλιό είναι)
    Λολ...Όχι αντιθέτως μου άρεσε.....\"Ποιός είναι ο πιο διαταραγμένος κρίκος;Ποιός σήμερα θα πάει στο σπιτάκι του να πιει το χαπάκι του;\" είναι επίσης αγαπημένο μου μότο.

Senior Member
    και το καλο μου!οι γιατροι λενε οτι ειμαστε συγκινωνουντα δοχεια!οποτε αν ειμαι εγω καλα ειναι κι αυτος κ το αντιστροφα
    Ιντερ, δεν ξέρω τι λές εσύ για το βουνό, το 1 στις 15, αλλά εμένα με φαίνεται πως θα σου κάνει πολύ περισσότερο καλό να δεις τον μικρό σου να είναι καλίτερα. Με φαίνεται πως θα σε απελευθερώσει πολύ περισσότερο εσένα ώστε να δείς το δικό σου το δοχείο.

ΥΓ Αφήστε τα βουνά καλοκαιριάτικα. Ο καιρός είναι για βουρ στις παραλίες.......(κυριολεκτικά θές? Μεταφορικά? Όπως θές.....)

Senior Member
    Originally posted by ex_hus
    Ιντερ, δεν ξέρω τι λές εσύ για το βουνό, το 1 στις 15, αλλά εμένα με φαίνεται πως θα σου κάνει πολύ περισσότερο καλό να δεις τον μικρό σου να είναι καλίτερα. Με φαίνεται πως θα σε απελευθερώσει πολύ περισσότερο εσένα ώστε να δείς το δικό σου το δοχείο.

ΥΓ Αφήστε τα βουνά καλοκαιριάτικα. Ο καιρός είναι για βουρ στις παραλίες.......(κυριολεκτικά θές? Μεταφορικά? Όπως θές.....)
    Ε,μα το.Ναι!Πιάσαμε βουνό και χιονισμένα όρη ενώ εδώ πρέπει μα μιλάμε για καυτά σόρτς...Κοίτα εν ανάγκη πλατσουρίζουμε και σε κανά συντριβάνι........ΘΕΛΩ ΜΠΑΝΙΟ!!!

Senior Member
    Originally posted by Dalia
    Συνεχίζουμε τις συνεδρίες αλλά στο τηλ δεν μπορώ να τον βρω όποτε τον χρειάζομαι.Σπάνια το σηκώνει το τηλ.Τουλάχιστον εσύ μπορείς να τον παίρνεις τηλ τον γιατρό σου αν χρειαστείς κάτι τις 15 μέρες που δεν θα τον βλέπεις.

Dalia εγω τον περνω κ το σηκωνει αλλα συχνα καταλαβαινω απο τον τονο της φωνης του οτι τον ενοχλω..ανθρωπος ειναι δεν λεω αλλα χαλιεμαι!!!!!!!!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..