Results 946 to 960 of 2118
Thread: η σχεση με τον ψυχιατρο
-
07-06-2007, 10:41 #946
ναι ρε συ εχουμε πηξει στο σκατο....
οι συνεδρειες μου περιοριστηκαν λογω οικονομικου...
μια βδομαδα θα πηγαινω μαζι με το παιδι στον παιδοψυχιατρο (group therapy με το γιο μου
χα!καλο ακουγεται!)
κ την αλλη βδομαδα θα βλεπω μονη μου το δρ μου!
μου χει στοιχισει αυτο αλλα ο δρ του γιατρου μου ειχε βγαλει το πορισμα οτι ειμαι μεταιχμιακη πολυ πριν κανει τη διαγνωση ο γιατρος μου οποτε πιστευω οτι θα με βοηθησει!οταν πηγα τη Δευτερα με ρωτησε τι διαγνωση μου εβγαλε ο δρ μου..του ειπα μεταιχμιακη
κ κουνουσε συγκαταβατικα το κεφαλι του λεγοντας μου οτι το ειχε ηδη καταλαβει...
κ μετα λεμε για ταμπελες..εγω νιωθω πια σαν να εχω πινακιδα ορατη σε καθε ειδικο..
ο δρ μου μου ειπε οτι πολυ κακως μειωνονται οι συνεδρειες μας(αφου ειχαμε αρχισει να μιλαμε για 2 τη βδομαδα κ τελικα θα ειναι 1 στις 15!!!!)αλλα που να τα βρω τοσα λευτα???αφου κι ο γιος μου χρηζει συνεδρειων..
τεσπα το μονο που ξερω ειναι οτι εχω φρικαρει συναισθηματικα που δεν θα βλεπω το δρ μου πια καθε βδομαδα οσο κι αν η λογικη λεει οτι κ ο γιατρος του παιδιου μου θα μας βοηθησει...well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
- 07-06-2007, 21:20 #947
Δεν πειράζει,θα έχεις 2 γιατρούς τώρα.
Μέχρι τώρα ο γιος σου κάθε πότε πήγαινε στον παιδοψυχίατρο?
08-06-2007, 03:48 #948
πηγαινε για 1 χρονο τον σταματησα αλλα τωρα ξανα..ειναι πολυ επιθετικος
μου ειναι δυσκολο παντως 1 βδομαδα χωρις τον γιατρο μου τον εχω ταραξει στα τηλεφωνα!
το 1 στις 15 μου φαινεται...βουνο!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
08-06-2007, 12:44 #949
Κουράγιο Ιντερ. Το επιθετικό παιδί είναι δύσκολη περίπτωση, κουράγιο μάνα μου.
08-06-2007, 17:47 #950
Originally posted by interappted
μου ειναι δυσκολο παντως 1 βδομαδα χωρις τον γιατρο μου τον εχω ταραξει στα τηλεφωνα!
το 1 στις 15 μου φαινεται...βουνο!
08-06-2007, 19:32 #951
και το καλο μου!οι γιατροι λενε οτι ειμαστε συγκινωνουντα δοχεια!οποτε αν ειμαι εγω καλα ειναι κι αυτος κ το αντιστροφα
αλλα τωρα καταλαναινω ποσο εξαρτημενη ειμαι απο το γιατρο μου!!!περισσοτερο κι απο οτι στα φαρμακα !το γμτ της υποθεσης ειναι οτι τωρα ειχαναρχισει ολα να μπενουν σε μια πολυ καλη ταξη στο μυαλο μου που καλουμαι να τη διατηρισω για 15 μερες..
οπως επισης κ να στερηθω το γιατρο μουwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
08-06-2007, 19:34 #952
Dalia εσυ τι εγινε με το γιατρο σου?
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
08-06-2007, 20:46 #953
Συνεχίζουμε τις συνεδρίες αλλά στο τηλ δεν μπορώ να τον βρω όποτε τον χρειάζομαι.Σπάνια το σηκώνει το τηλ.Τουλάχιστον εσύ μπορείς να τον παίρνεις τηλ τον γιατρό σου αν χρειαστείς κάτι τις 15 μέρες που δεν θα τον βλέπεις.
08-06-2007, 21:43 #954
Γιατί ρε Ντάλια δεν το σηκώνει το τηλ ο ψυχολογός σου?Τόση πολύ δουλειά έχει?Αυτη δεν είναι καλή σχέση ασθενούς-θεραπευτή,γιατί όταν εσύ τον χρειάζεσαι και δεν τον βρίσκεις εκνευρίζεσαι...Βασικά άλλαξε τον...έχεις πάθει εξάρτηση!!!
Ούτε ο Μπραντ Πιτ να ήταν!!!:P
Τον δικαιολογώ μόνο άν τον πάιρνεις τηλ στις 4 τα ξημερώματα!!!!χαχαχαχαχ!!!!!!!! !!!!
09-06-2007, 02:06 #955
Originally posted by LOSTRE
Γιατί ρε Ντάλια δεν το σηκώνει το τηλ ο ψυχολογός σου?Τόση πολύ δουλειά έχει?Αυτη δεν είναι καλή σχέση ασθενούς-θεραπευτή,γιατί όταν εσύ τον χρειάζεσαι και δεν τον βρίσκεις εκνευρίζεσαι...Βασικά άλλαξε τον...έχεις πάθει εξάρτηση!!!
Ούτε ο Μπραντ Πιτ να ήταν!!!:P
Τον δικαιολογώ μόνο άν τον πάιρνεις τηλ στις 4 τα ξημερώματα!!!!χαχαχαχαχ!!!!!!!! !!!!
..\"κι ας έφτυνα στο τρένο από κάτω τους περαστικούς,κι ας ήθελα να τραβήξω τις κοτσίδες γυναικών έτσι στο άσχετο για να κόψω αντίδραση,κι ας είχα πλακωθεί με το μισό Kung Fu-όχι από εξάσκηση-κι ας είχα σφαχτεί με όλες μου τις καθηγήτριες-καμιά τους δεν ήθελε να με ξέρει για να μου κάνει μάθημα- κι ας με έβλεπε να σπάω το μπουκαλάκι του νερού-πλαστικό μωρέ όχι τίποτα εξτριμ-μπροστά στα μάτια του απ\'τα νεύρα μου γιατί δίπλα μιλούσε η μάνα μου,κι ας πήγαινα κι ερχόμουν στις σχέσεις μου,κι ας είχα αλλάξει πάνω από 10 διαφορετικές δουλειές σε τρία χρόνια.........\"
Όλα τα παραπάνω του γερομπαμπαλή δεν του έλεγαν γεια σου, είμαι οριακή;Δηλαδή πού ήθελε να του το φτάσω για να μου το πει;Στην κονσομασιόν ή στο χαρακίρι;\"Ε,τώρα που μου λες ότι πήγες με δέκα καιρός να σου πω ότι έχεις ξέρεις....Εεεεεε.Πώς να στο πω;Πώς να στο φέρω;Έχεις απ\'αυτή μωρέ...την οριακή....\"
09-06-2007, 02:24 #956
-----Όποιος δεν έχει κανένα ψυχολογικό να κάνει ένα βήμα εμπρός.
Πίσωωωωωωωωωω kassi...
ΥΓ (μη τα πάρεις αστειάκι παλιό είναι)
09-06-2007, 03:24 #957
Originally posted by ex_hus
-----Όποιος δεν έχει κανένα ψυχολογικό να κάνει ένα βήμα εμπρός.
Πίσωωωωωωωωωω kassi...
ΥΓ (μη τα πάρεις αστειάκι παλιό είναι)
09-06-2007, 04:14 #958
και το καλο μου!οι γιατροι λενε οτι ειμαστε συγκινωνουντα δοχεια!οποτε αν ειμαι εγω καλα ειναι κι αυτος κ το αντιστροφα
ΥΓ Αφήστε τα βουνά καλοκαιριάτικα. Ο καιρός είναι για βουρ στις παραλίες.......(κυριολεκτικά θές? Μεταφορικά? Όπως θές.....)
09-06-2007, 04:31 #959
Originally posted by ex_hus
ΥΓ Αφήστε τα βουνά καλοκαιριάτικα. Ο καιρός είναι για βουρ στις παραλίες.......(κυριολεκτικά θές? Μεταφορικά? Όπως θές.....)
09-06-2007, 10:43 #960
Originally posted by Dalia
Συνεχίζουμε τις συνεδρίες αλλά στο τηλ δεν μπορώ να τον βρω όποτε τον χρειάζομαι.Σπάνια το σηκώνει το τηλ.Τουλάχιστον εσύ μπορείς να τον παίρνεις τηλ τον γιατρό σου αν χρειαστείς κάτι τις 15 μέρες που δεν θα τον βλέπεις.
Dalia εγω τον περνω κ το σηκωνει αλλα συχνα καταλαβαινω απο τον τονο της φωνης του οτι τον ενοχλω..ανθρωπος ειναι δεν λεω αλλα χαλιεμαι!!!!!!!!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή