η σχεση με τον ψυχιατρο - Page 69
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 69 of 142 FirstFirst ... 1959676869707179119 ... LastLast
Results 1,021 to 1,035 of 2118
    Senior Member
    Originally posted by ex_hus
    Στη φωτιά!!!!!!
    Στην πυρά!!!!!!
    Στα έξι τα μέτρα!!!!!!!
    Άκους εκεί!!!!
    Xaaaaa

Να το πώ αλλιώς in the words of John
    All we are saying........
    is give DOC a chance.....
    Στην πυρά,στην πυρά η μάγισσα!!!!

Senior Member
    Originally posted by kassi_21
    Originally posted by interappted
    Η δικιά μου αντί να μου αναλύει τα ιδεοψυχαναγκαστικά το έχει ρίξει στα παιδικά χρόνια-τι καλό παιδί που ήσουν τότε.Μανίτσα λέμε ιδεοψυχαναγκαστική είμαι.Γι\'αυτό τι θα κάνουμε;Για τις σκέψεις τις φαντασιωτικές..Αυτές με νοιάζουν όχι γιατί δεν είχα γάτα στην ηλικία των 6.Να το ξέρεις ότι είσαι ιδεοψυχαναγκαστική και να το φωνάζεις κι αυτή να λέει τα δικά της.Λύσσα κακιά.Δεν μπορώ!!!!!!Άυτή δεν είναι θεραπευτική σχέση.Είναι χούντα.Κατάχρηση εξουσίας.Αλιήτες!!!άσχετο.... ....Ο παλιός ήταν στυλ δεν μας νοιάζει το παρελθόν αλλά το μέλλον και τι θα κάνεις από εδώ και πέρα.Ήταν ενθαρρυντικός για να με βοηθήσει να ξεκολλήσω από τα ιδεοψυχαναγκαστικά και που δεν έκανα βήματα.Κι αυτή γαμώ,με πάει πίσω.Παρελθόν και πάλι παρελθόν.Δεν θέλω άλλο παρελθόν.Τι τους μαθαίνουν ρε πούστη μου στις σχολές;Την τύχη μου μέσα.Και έχει κάνει και χρόνια ψυχανάλυση στον εαυτό της και ξέρει τα μισά απ\'τον παλιό.Θα πρέπει να της μιλήσω.Αν δω ότι θα συνεχίσει την ίδια κασσέτα,δεν ξέρω,θα ψάχνομαι για άλλον.....
    το σκαλισμα των παιδικων ειναι η αποκαλυπτικη(ειμαι ΣΧΕΔΟΝ σιγουρη)οποτε σταματα να την κραζεις κ το εδω κ τωρα θα ρθει
    εμενα ον γιατρος μου μου ειπε οτι ενιοτε(τσσσσ ελληνικα οχι αστεια)χρειαζομαι υποστηρικτικη ψυχοθεραπεια κ οταν με βλεπει αρκετα δυνατη να αντεξω γυρναμε πισω..εκει που βρισκεται η ριζα του κακου.
    Μεσα απο την ψυχη μου σου λεω οτι οσο επιπονο κ να ειναι το σκαλισμα των παιδικων χρονων μετα οταν ηρεμεις κ απαντας στα γιατι(αναλογα το ατομο εμενα με καιει το γιατι..αν σκεφτεις οτι για 15 χρονια νομιζα οτι ανηκω σε αλλο πλανητη κ σε αλλο χωροχρονο!)τοτε λυνεται η ταινια μυστηριου κ σε βοηθαει να κανεις συνδεσεις των παιδικων με τις σημερινες σου συμπεριφορες κ κει τα πας καλυτερα
    εχω κανει μονη μου συνδεσεις κ ο δρ με παραδεχτηκε
    καλο τρυπακι κ βοηθητικο για μενα(για να μη γενικευω)
    το εδω κ τωρα ερχεται κ μεσα απο τα παλια....
    Εσύ δεν έχεις ιδεοψυχαναγκαστικά στοιχεία.Ο ιδεοψυχαναγκαστικός μένει απαγκιστρωμένος από σκέψεις και φαντασιώσεις κυρίως παρελθοντικές και στην πρώτη ελάχιστη απογοήτευση κλείνεται στο καβούκι του.Δεν πάει μπροστά και δυσκολεύεται να ανοιχτεί,εμπιστευτεί και να ξαναπροσπαθήσει.Γι\'αυτό το λόγο πιστεύω ότι η υποστηρηκτική μου έκανε μεγαλύτερο καλό από την αποκαλυπτική.Τα παιδικά μου χρόνια ήταν σκατά.Ε,δεν γίνεται να τα αλλάξουμε.Το θέμα είναι να αλλάξω τη ζωή μου τώρα και όχι α βυθίζομαι σε θλιβερές αναμνήσεις των παιδικών μου χρόνων.Το θέμα είναι να φτιάξουμε το παρόν-μέλλον.Και με τον παλιό ήμουν μια χαρά.Αν είχα μια σχέση,αν είχα αποκαταστήσει τη ζωή μου,ίσως ήταν χρήσιμο να μιλήσουμε για το ποια λάθη έκανα.Το θέμα είναι ότι δεν τολμάω σε μερικούς τομείς.Απογοητεύομαι.Και με το να με κάνει να αισθάνομαι ότι έφταιξα μόνο καλό δεν μου κάνει.Έφταιξα και έφταιξαν.Αμοιβαίο.Τέλος πάντων.Θα της μιλήσω.Εμένα λέει γυναίκα αμαζόνα αλλά αυτή είναι χειρότερη από Γκεστάπο.Μου έχει δημιουργήσει μίσος.Και ξέρεις-που θα έπρεπε και αυτή να ξέρει-οι οριακοκάτι δεν γουστάρουν να τις βγάζουν κακές και σφαλτές.......και το κάνει.
    ε,ναι που να χωρουσε αντιπροσωπεια ορικου μαζι με αλλα μια ΓΑΔ κ μια μειζων καταθλιψη που χωρουσαν φτανουν!σταθεροποιητες διαθεσεις κ παλι οριονομαι
    η αποκαλυπτικη ψυχοθεραπεια ειναι για τους καθαρα οριακους για αυτο κι εγω δεν εχω κολλησει με το εδω κ τωρα αλλα με το πριν τι κ γιατι!εμενα με βοηθαει αλλους οχι
    εγω θελω να μαθω πως αποκτησα αυτα τα 9 στα 9
    κ μετα βλεπω κ το εδω κ τωρα
    δεν με κυνηγαει κανεις!15 χρονια αντεξα ετσι οριακος ανθρωπος που νομιζε οτι δεν γυριζει η γη αλλα αυτος κ τωρα με μαρανε αμαν ζαμαν να δω το τωρα!
    ερχεται οταν συνδεω το τωρα με το παρελθον
    ερχεται οταν καταλαβαινω οτι λογο του διπολικου πατερα μου ειχα μια προδιαθεση(οχι δεν ημουν αγγελος η δαιμονας απλα οριακος!!)
    για αυτο δεν μιλαω γενικα
    κ πληροφοριακα οταν ξυνω τις παιδικες πληγες δεν ξαναξινω τις ιδιες πληγες τωρα
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Ναι ίσως τους οριακούς τους βοηθάει η αποκαλυπτική.Για εμένα πάει κάτι σε υποστηρικτική-συμπεριφοριστική.Σου λέω με έχει τσακίσει στην αποκάλυψη.Όταν ο Ιωάννης έγραφε δεν είχε γνωρίσει τη δικιά μου.

Senior Member
    Μου άρεσε αυτό το οριώνομαι.Με πιάνει το όριο βρε αδερφέ και με κοπανά σα χταπόδι..Κάσι είσαι και πολιύ οριακό παιδί να πούμε...

Senior Member
    εγω την αποκαλυπτικη την λεω στο δρ μου στρηπτηζιαρικια

επιπεδο,ε?
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Originally posted by interappted
    εγω την αποκαλυπτικη την λεω στο δρ μου στρηπτηζιαρικια

επιπεδο,ε?
    Κοίτα εγώ κατά καιρούς στη δικιά μου μπερδεύω λίγο το επίπεδο.Μία πάνω μια κάτω.Από εκεί που της το ρίχνω λόγια της πετάω και ένα \"Δε γαμιούνται όλοι\"
    Και καλά κάνεις μάνα μου και τη λες στριπτιζιάρικια.Εγώ μόνο δεν μπορώ να νιώσω το στριπτιζ μιας και μου είναι γυναίκα.Οπότε την αποκάλυψή της τη θεωρώ Welcome back to Gestapo!!!Αισθάνομαι να με πυροβολεί....Don\'t shoot......

Senior Member
    Ρε σκεφτόμουν σήμερα κάτι σε αγγελία..Στυλ..\"Ζητείται οριακή για την εκπόνηση διπλωματικής εργασίας\"

Senior Member
    \"Δε γαμιούνται όλοι\"
    εγω αυτο το λεω οταν με πνιγουν τα προβληματα

ολοι κι ολα ενω την προηγουμενη ωρα μπορει να εσκαγα
    ουτε εδω ισορροποια η κουκουρουκου η πολυυυυυ ψυχοσκαλισμα

μου λειπουν οι εβδομαδιαιες συνεδρειες
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    θελω να τον παρω τηλ
    αλλα κολλαω..

θα το συνηθισω αραγε αυτο το μια στις 15?
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    η συνηθεια ειναι η δευτερη μασ φυση ελεγε ο Σωκρατησ..

αν δεν κανω λαθοσ...και ναι ειχε δικιο....

ολα συνιθιζονται λιγο πολυ..... οσο απιστευτο κι αν ειναι.... ειναι τοοσο σιγουρο οσο το \"ο ερωτα με ερωτα περναει\"...

ματια μου...με αγαπη
    Αντουλα
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Εγώ τον έρωτα τον ξεχνάω με εργασιοθεραπεία....και κατάθλιψη αν θέλετε κι απ\'αυτό.Αν ήταν βαρύς ο έρωτας,βαρύ το πλήγμα δεν ξεπερνιέται εύκολα.Το θέμα είναι να είσαι όντως ερωτευμένη με τον επόμενο μην τον παρατήσεις σύξυλο για έναν πρώην....Ξέρεις \"Φιλάω εσένα αλλά σκέφτομαι τον πρώην..Μια μέρα όμως θα τον ξεπεράσω τον πούστη..Φιλί φιλί κάτι θα γίνει....\"Λολ....
    Όσο για τον γιατρό Ίντερ πονάει πολύ το δικό μ ου θέμα...για να σε κάνω να ελπίσεις για το δικό σου.Αλλά θα πω τι είναι 15 μέρες μπροστά στην αιωνιότητα;Χαχαχαχχαα
    Εγώ έβγαζα τα εξαρτητικά μου στέλνοντας όποτε μου την βαρούσε μηνύματα.Μπορεί να μην απαντούσε αλλά κάπου τα είχα πει.Γραμμένη με είχε αλλά λέμε τώρα.....Είπαμε ο δόκτωρ είναι δόκτωρ όχι φίλος,γκόμενος ή ό,τι άλλο οπότε δεν κολλάμε....Ε,μα.Εμένα με σύγχιζε όταν κολλούσα και ο άλλος με έφτυνε....Τις 15 μέρες τα οικονομικά σε ανάγκασαν να τις θέσεις σαν χρονικό διάστημα στην κάθε επίσκεψη;

Senior Member
    ναι γιατι αρχισε συνεδρειες κ ο μικρος!
    ο δρ μου ηθελε 2 τη βδομαδα αν θυμασαι καλα
    αλλα..δεν ειμαι Ωνασης
    απο μνμτα τον εχω ξεσκισει τον ανθρωπο μιλαμε!!!!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Χαχαχα.Εγώ να δεις μήνυμα και πάντα για ανάλυση έτσι;Μου είπε ο τάδε το τάδε.Τι εννοεί;Χαχα..Ή συνήθως του έστελνα για κανά μαλάκα γκόμενο..Λολ!!!!Τι τραβάνε και οι γιατροί.Στην καινούρια δεν έχει τέτοια......Η σχέση με τον ψυχίατρο;Είναι σκατά...Και με τον παλιό αλλά και με την καινούρια.Όλα τα φταίει ο παλιός.Από τότε που με εγκατέλειψε αισθάνθηκα το σύμπαν να με διαγράφει.Αν με εγκατέλειψε ο ψυχίατρος τότε είμαι ξεγραμμένη.Αλλά προσπαθώ να σκέφομαι με πείσμα ότι και χωρίς αυτόν που δήθεν με καταλάβαινε μπορώ να ζήσω....Θα σε νικήσω μια μέρα ρε κ.........λη!!!!!!Οπότε έχω αρχίσει να πεισμώνω με την καινούρια και να μην πηγαίνω στα ραντεβού.Στυλ Όλοι τα ίδια σκατά είστε.Αφού κι εσύ μια μέρα θα με εγκαταλείψεις τι το παίζεις καλή;Χμμμμμμμμμμμμμμ!!!Αύρι ο έχω γονείς-therapy!!!!

Senior Member
    Από τότε που με εγκατέλειψε αισθάνθηκα το σύμπαν να με διαγράφει.Αν με εγκατέλειψε ο ψυχίατρος τότε είμαι ξεγραμμένη.
    Μέχρι και οι γιατροί μας εγκαταλείπουν.Ούτε αυτοί δεν μας αντέχουν. :p

Senior Member
    Originally posted by Dalia
    Από τότε που με εγκατέλειψε αισθάνθηκα το σύμπαν να με διαγράφει.Αν με εγκατέλειψε ο ψυχίατρος τότε είμαι ξεγραμμένη.
    Μέχρι και οι γιατροί μας εγκαταλείπουν.Ούτε αυτοί δεν μας αντέχουν. :p
    Μιλάμε ξέρεις μου έχει πάρει μήνες.Είμαι που είμαι οριακοκάτι έχω απογίνει.Αισθάνομαι μεγάλη απογοήτευση.Κανείς δε θα σε ανεχτεί με αυτά που κάνεις μου έλεγαν οι γονείς μου κι ακόμα και ο ψυχίατρος που προσπαθούσε να διορθώσει τα κακώς κείμενα από τους γονείς μου δεν με ανέχτηκε και το θεωρώ μεγάλη κοροίδια όταν το συλλογίζομαι....
    Άλλη μια μέρα άλλο ένα ψέμα
    άλλη μι\'ανάσα άλλο ένα ψέμα
    άλλο ένα δάκρυ άλλο ένα ψέμα
    άλλη μι\'αγάπη μεγάλο ψέμα.....

Τι να του πω;
    Ευχαριστώ που επαληθεύσατε την μαθηματική εξίσωση Κάσυ+σχέσεις=0?