η σχεση με τον ψυχιατρο - Page 73
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 73 of 142 FirstFirst ... 2363717273747583123 ... LastLast
Results 1,081 to 1,095 of 2118
    Senior Member
    Originally posted by interappted
    μου λεει μια μερα πηγε ΣΚ Κωνσταντινουπολη κι οταν ηρθε ειχε στον τηλεφωνητη 88 μνμτα κ μου λεει φανταζεσαι να ειχα κινητο?????
    Φαντάζομαι όμως και τους ασθενείς που θα παίρναν τηλ και θα τον ψάχνανε.Κι αν κάποια από τα 88 μηνύματα ήταν για κάτι επείγον?

Senior Member
    αυτος ηταν ενας απο τους πολλους λογους που τον αλλαξα!!!
    κι εγω ετυχε να ειμα στην τρελλα μου κ να λειπει..
    ηταν η πρωτη φορα πουυ κατεληξα στο Παπαγεωργιου
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Και εγώ ένα ΣΚ που είχα υπερβολικο άγχος και ένταση τον τηλεφωνούσα αλλά ηταν ο τηλεφωνητής...Μάλιστα προειδοποιούσε ότι έλειπε!χχαχαχαΚαι μου είπε δεν μπορώ να λείψω ένα ΣΚ;
    Τώρα αν απάντησε και στα 88 μηνύματα είναι άλλο θέμα!!

Senior Member
    μπα ρε συ
    ειναι καλος απο την αποψη οτι σο0υ μεταδιδει ενα χ κουκουρουκισμο αλλα απο κει κ περα...δεν θα του χαλασουμε τα σκ εμεις οι ασθενεις!!!!
    αυτον που εχω τωρα σινεμα πηγε να δει ο ανθρωπος κ γω τηλ μνμτα κ δεν διαμαρτυρηθηκε
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    ρε συ τι νομιζεις???
    πρωτον αν δεν τους εκατσε απλα η ψυχιατρικη κ το ειχαν σαν δικη τους επιλογη σημαινει οτι μια ταση στα ψυχω την ειχαν!!!!
    δευτερον κ να μην την ειχαν απο οτι μπλα-μπλα εχουν ακουσει απο μας τοσα χρονια..ε,ενα κουσουρι να μην το πηραν?????
    ο δικος σου την ειδε\"ενα χρονο μετα ηρθες παλι κ κλαις ειναι αργα τι τα θες\"που λεει κ το ασμα...
    ο δικος μου να τον χαιρεται η γυναικα που τον εχει ειναι ο ιδανικος
    αλλα για μενα τουλαχιστον ειναι πανω απο ολα ο ιδανικος μου ψυχιατρος!
    εχω να τον δω κοντα 2 βδομαδες..
    Την Τριτη θα κανει ενημερωση στην μανα μου(θα αρχισουν τα οργανα) κ λεω
    γυρω στο τεταρτο να ενημερωσει την μανα μου
    γυρω στο 10 λεπτο να μου ανακοινωσει το χαπι που θα αντικαταστησει τα lyrica...
    =25 λεπτα
    σε 25ψ λεπτα πως θα προλαβω να βγαλω τα σωψυχα 2 βδομαδων????????

Καλά.Αν σου πω ότι το μεγαλύτερό μου όνειρο ήταν να γίνω ψυχίατρος θα πιστέψεις ότι οι περισσότεροι είναι ψυχώ;Λολ......
    Με πρόλαβε γαμώτο η καρέκλα του ασθενή και μετά από χρόνια ψυχοθεραπείας λέω δεν είναι αυτά για εμένα.Αν δεν μπορώ να θεραπεύσω τον εαυτό μου τι σκατά με τους άλλους θα κάνω και βυθίζομαι...Αχ,αχ....Είναι ένα μεγάλο μου απωθημένο ακόμα... Ο ψυχίατρός μου μού είχε πει πως οι περισσότεροι που στρέφονται σε αυτές τις σχολές ψάχνουν να ανακαλύψουν τον εαυτό τους.....Αν πάρει κουσούρι η ψυχίατρος η δικιά μου τι να πω;Θα την έχω ξεκάνει....Μαρία αυτό το ρεβόλβερ που είχες......το θεεεεεεεεεεεεέλωωωω!!!!!!!Στ� � τέλος θα της μεταφέρω το όριο πάνω της,θα γίνω εγώ καλά κι αυτή θα τρέχει.Σαν τον εξορκιστή που έφυγε το δαιμόνιο από την κοπέλα και γκρεμοτσακίστηκε ο πάτερ....

Senior Member
    Originally posted by Dalia
    Originally posted by kassi_21

Χιχι.Κριός με Αιγόκερω ωροσκόπο....
    Χέσε μέσα βαρκάρη..Ταιριάζουμε κατά τα ζώδια απλά θα συγκρουόμαστε στα εγωιστικά....Πολύ κέρατο...
    Ε,τώρα που μας έχουν αναλάβει οι γιατροί θα μας τα διωξουν τα εγωιστικά μας...
    Καλά τα εγωιστικά δεν φεύγουν έτσι εύκολα..Ένα καλό που διάβασα κατά τον Φρόυντ και ψιλοταιριάζει \"Ο έντονος εγωισμός προστατεύει από παθήσεις,αλλά τελικά πρέπει κανείς να αρχίσει ν\'αγαπά,για να μην αρρωστήσει,και αρρωσταίνει αναγκαστικά, αν λόγω διάψευσης προσδοκιών δεν μπορεί να αγαπήσει.\"

Senior Member
    ασχετο αλλα μιας κ ειπαμε για ζωδια τι να κανω εγω????
    Διδυμος(οι περισσοτεροι στα ψυχιατρεια ειναι οι Διδυμοι κ οι Ιχθεις οντα δυσυποστατα...)
    κ ωροσκοπο Τοξοτη(το ζωδιο με τις περισσοτερες αυτοκτονειες)
    Δεν πιστευω καθολου στα ζωδια αλλα αν διαβασεις χαρακτηριστικα Διδυμου κ χαρακτηριστικα οριακων εινα σα copy-paste ενα πραγμα!
    Δίδυμος με Τοξότη;Χμμμμμ!!!!
    Εγώ ξέρω για τους Κριούς ότι είναι έτσι παρορμητικά παιδιά...Λοιπόν ο Δίδυμος είναι εύστροφος και είναι το άλλο μισό του Τοξότη..Το αντίθετό του....Σου ήρθαν κι εσένα τα αντίθετα.Είναι να μη σε γ...σει τ\'όριο;Λένε ότι είστε πολύ φιλελεύθερα πλάσματα....Εγώ πιστεύω ότι ο Αιγόκερώς μου φταίει για τα δεινά μου.Σκατοζώδιο.Αυτή η Απαισιοδοξία!Σκατά...Λοιπόν σας ανέλυσα για σήμερα το χάρτη.....Όντως οι Ιχθείς είναι τα παιδιά της ουτοπίας,της ευαισθησίας που δεν αντέχουν την σκληρή πραγματικότητα και λένε ότι καταφεύγουν σε ναρκωτικά και αλκοόλ......Παιδί μου.Ορίστε.Στο ζώδιο βρίσκεται η εξήγηση...Από εδώ και πέρα θα πηγαίνω στον ψυχίατρο με τον προσωπικό μου αστρολογικό χάρτη..Χμμμμ..Σελήνη στον Αιγόκερο και Αφροδίτη στον Κριό;Χμμμμμμμμμμμμ!!!!

Senior Member
    Originally posted by Dalia
    μου λεει μια μερα πηγε ΣΚ Κωνσταντινουπολη κι οταν ηρθε ειχε στον τηλεφωνητη 88 μνμτα κ μου λεει φανταζεσαι να ειχα κινητο?????
    Φαντάζομαι όμως και τους ασθενείς που θα παίρναν τηλ και θα τον ψάχνανε.Κι αν κάποια από τα 88 μηνύματα ήταν για κάτι επείγον?
    Ε δεν πειράζει για ένα στα 88.Τσοκ Γκιουζέλ....Έφαγε μπακλαβά να καρδαμώσει το πουλάκι μας;

Senior Member
    Originally posted by LOSTRE
    Και εγώ ένα ΣΚ που είχα υπερβολικο άγχος και ένταση τον τηλεφωνούσα αλλά ηταν ο τηλεφωνητής...Μάλιστα προειδοποιούσε ότι έλειπε!χχαχαχαΚαι μου είπε δεν μπορώ να λείψω ένα ΣΚ;
    Τώρα αν απάντησε και στα 88 μηνύματα είναι άλλο θέμα!!
    Σας μιλάει ο τηλεφωνητής.Όχι, δεν αποτρελαθήκατε ακόμα...Εγώ είμαι!Ο τηλεφωνητής του γιατρού σας..Μιλήστε μου ελεύθερα.Η ψυχανάλυση κοστίζει!!!!

Senior Member
    αχ αυριο
    εφτασε η μερα!!
    αλλαγη χαπιου!
    ενημερωση στη μαμα!(κυρια μου παρτε το χαμπαρι ειναι οριακο παιδι κ δεν ειναι επικινδυνο!!!!)
    στην ψυχαναληση τη δικια μου πως θα παρω φορα να του τα πω γρηγορα δεν ξερω!ειναι πολλα κ σοβαρα
    κ μετα αντε περιμενε αλλες 15 μερουλες!!!!που εμενα οι μερουλες μου φαινονται αιωνουληδες
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    κι αυτο το μια στις 15 ....
    ουτε ο γιος μου θυμαται σε 1 βδομαδα τι εχουμε πει..
    κι εγω οσο παω σε συνδιασμο με τον απολυτ5ο καυσωνα τρελλαινομαι παραπανω
    να χεσω τα λευτα!!!
    ε ρε κ να χαμε το χρημα λεει να χαμε κ τους ψυχιατρους πλουσιους θα καναμε

εδω εμενα δεν μου φτανε η μια τη βδομαδα!!!!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Εγώ πιστεύω ότι ο Αιγόκερώς μου φταίει για τα δεινά μου.Σκατοζώδιο.
    Δεν τα πάω καλά με τα ζώδια,δεν τα ήξερα αυτά.
    Και έλεγα τι φταίει,τι φταίει που είμαι έτσι.Τώρα τουλάχιστον θα ξέρω,θα κατηγορώ το ζώδιό μου. :p

Senior Member
    Καλά.Αν σου πω ότι το μεγαλύτερό μου όνειρο ήταν να γίνω ψυχίατρος θα πιστέψεις ότι οι περισσότεροι είναι ψυχώ;Λολ......
    Με πρόλαβε γαμώτο η καρέκλα του ασθενή και μετά από χρόνια ψυχοθεραπείας λέω δεν είναι αυτά για εμένα.Αν δεν μπορώ να θεραπεύσω τον εαυτό μου τι σκατά με τους άλλους θα κάνω και βυθίζομαι...Αχ,αχ....Είναι ένα μεγάλο μου απωθημένο ακόμα... Ο ψυχίατρός μου μού είχε πει πως οι περισσότεροι που στρέφονται σε αυτές τις σχολές ψάχνουν να ανακαλύψουν τον εαυτό τους.....Αν πάρει κουσούρι η ψυχίατρος η δικιά μου τι να πω;Θα την έχω ξεκάνει....Μαρία αυτό το ρεβόλβερ που είχες......το θεεεεεεεεεεεεέλωωωω!!!!!!!Στ� � τέλος θα της μεταφέρω το όριο πάνω της,θα γίνω εγώ καλά κι αυτή θα τρέχει.Σαν τον εξορκιστή που έφυγε το δαιμόνιο από την κοπέλα και γκρεμοτσακίστηκε ο πάτερ....
    Εγώ πάλι ήθελα να γίνω ψυχολόγος (το ψυχίατρος μου φαινόταν πολύ δύσκολο) μάλλον επειδή είχα από μικρή τα ψυχολογικά και ήθελα να τα σπουδάσω κι όλας για να τα μάθω καλά.Αλλά τελικά κατέληξα να βρίσκομαι κι εγώ στη θέση του ασθενή.:(

Senior Member
    Μου φαίνεται πως όλοι όσοι θελήσαμε στην ζωή μας να βρεθούμε στην θέση του ψυχίατρου ή του ψυχολόγου καταλήξαμε στην θέση του ψυχοαναλυόμενου με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Να σας πω όμως κάτι ρε παιδιά? Ακόμα και οι ψυχολόγοι/ψυχίατροι χρειάζονται ψυχανάλυση και μάλιστα περισσότερο από μας... Το ξέρατε?

Senior Member
    Τους τρελλαίνουμε εμείς με τα δικά μας προβλήματα και μετά πηγαίνουν αλλού να τους θεραπεύσουν?