η σχεση με τον ψυχιατρο - Page 76
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 76 of 142 FirstFirst ... 2666747576777886126 ... LastLast
Results 1,126 to 1,140 of 2118
    Senior Member
    Originally posted by shannyn
    dld otan den pairnete xapia pos antidrate an epitrepetai?

Αϋπνία είδα και νευρικότητα.....Με πιάνει το όριο που λένε...Θέλω να γίνω μπίλιες με όλους..Χαχα...Όχι όχι..Απλά υποτροπιάζει η κατάθλιψη,οι ιδεοληψίες βρίσκουν δρόμο και τα νεύρα τσιτώνουν από εκεί που ήσουν στην καταστολή...

Εδώ είναι που λένε \"Γιατρεεεεεεέ τα χάπια!!!!!!!!!!!!!\"

Senior Member
    Originally posted by gramle
    Παντως εμενα μου φαινεται απιστευτο. Μεχρι πριν μπω σ\' αυτο το σαιτ, πιστευα οτι τα χαπια τα παιρνουνε ανθρωποι που ειναι κλεισμενοι στα νοσοκομεια και γενικα σε βαρειες καταστασεις. Εδω μεσα εμαθα πως και οι ανθρωποι σαν και μενα, σαν και ολους που βλεπουμε εξω μπορει να εχουν καποια μορφης ψυχασθενεια και να παιρνουν χαπια.
    Ω,ναι dear.....Από άτομα που δεν φαντάζεσαι και δεν τους πιάνει το μάτι σου για ψυχοκάτι...Μην περιμένεις πάντα τον εντελώς σαλεμένο να χαπακώνεται μόνο....

Senior Member
    την Πεμπτη μου κλεισανε ραντεβου για μενα με καποια Βλαχου και την Δευτερα το παιδι με καποια Χαρις. Μηπως τις ξερεις?
    Τελικά τι έχει ο γιος σου;

Senior Member
    kanoun k tetoia oi psixiatroi???
    sauto to site ta xo dei sxedon ola!
    Καλέ ναι καλέ.....Έχουν και οι ψυχίατροι τα δικά τους....Μας κάνουν νάζια.....Ρε ουστ ρε!!!!Αχ δεν μπορώ συγχίστηκα..Ακόμα \"πενθώ\" για τον παλιό ψυχίατρο επειδή του τη βάρεσε να μην μου απαντήσει για 3 εβδομάδες κι εγώ αφού αποείδα πήγα να βρω άλλον...Μετά δε ούτε να το συζητήσουμε να με ξαναδεχτεί έτσι;Εγωισμοί,ζήλιες για άλλους συναδέλφους,ίντριγκες,\"Εμέ να μόνο θα ακούς.Ποιός στα είπε αυτά;\"Άσε..Χάλι μαύρο.....Αλλά....Καλές ψυχές βρε κατά βάθος.....με το γεωτρύπανο ένα πράμα...

Senior Member
    Originally posted by interappted
    ο δικος μου το κανει για πρωτη φορα κ ξερει οτι αρρωσταινω οταν δεν μου σηκωνουν τα τηλ
    δεν ξερω τι να πω!τσατιστηκε ο δρ ΜΟυ που τον εχω κανει ανθρωπινο θεο μου μαζι μου..
    εγω που νιωθω οτι ειναι το μοναδικο ψυχολογικο μου στηριγμα....που που τοσα εχω γραψεςι για αυτον εδω σε αυτο το topic
    κ τσατιστηκε???που του λεγα οτι μονο αυτος με καταλαβαινει κ οτι νιωθω σε εναν κοσμο γεματο Γκαρυ κουπερ ο ινδιανος???εγινε κι αυτος Γκαρυ Κουπερ??
    δεν σηκωνε 15-20 τηλ ενω ξερει οτι ετσι οεο δρ χανω την μπαλα????
    Ναι ναι έτσι θέλουν...Άσε...Μου έλεγαν οι ψυχίατροι δημιουργούν δεσμούς εξάρτησης και δεν τους άκουγα....Κύριε Γιώργο και κύριε Γιώργο ήμουν..Ο άνθρωπος που με καταλαβαίνει.Το μόνο ψυχολογικό στήριγμα σε χαλεπούς καιρούς....αλλά πολλές φορές κι αυτά βουλιάζουν σε καμιά παλίρροια...Να προσέχεις......μη βουλιάξεις κι εσύ μαζί.....

Senior Member
    Ρε πήγαινε στον παλιό με τη θεωρία αλά καμπινέ...Η ζωή είναι ένα σκατό κι έτσι.....Αυτός θα ήταν και γαμώ τα άτομα.Θα συννενοούμασταν σούπερ.....Ρε η δικιά μου η καινούρια δεν με κυνηγούσε σα λυσσάρα στις αρχές που της είχα ακυρώσει ένα ραντεβού;Μην χάσουνε τον παρά.....Μας μαθαίνουν να αποδεχόμαστε τα ελαττώματα των άλλων μάλλον για να αποδεχόμαστε και τα δικά τους..ΛΟλ..

Senior Member
    Είχε πέσει στα χέρια μου ένα βιβλίο του οποίου τον τίτλο δεν θυμάμαι δυστυχώς το οποίο ανέφερε με χιουμοριστικό τρόπο τα στυλ ψυχιάτρου και το πώς να τους σουτάρετε αν δεν σας κάνουν χωρίς να πληρώσετε κάτι εξτρά...
    Θα ψάξω να το βρω....Είχε γέλιο....Έχουν γραφτεί βιβλία από τη μεριά του ασθενή.....

Senior Member
    Originally posted by kassi_21
    την Πεμπτη μου κλεισανε ραντεβου για μενα με καποια Βλαχου και την Δευτερα το παιδι με καποια Χαρις. Μηπως τις ξερεις?
    Τελικά τι έχει ο γιος σου;
    μακαρι να ξερα. Καποιας μορφης νευρωση. Ισως ειναι απο την σχεση μου με τον αντρα μου. Υπαρχει πληρη αδιαφορια μεταξυ μας και αυτο εχει φερει σε συγχηση το παιδι

Senior Member
    eeeeee??
    epeidi tou eipes oti einai to stirigma sou, autos d ithele na sou milisei? mipos nistazo h pragmatika d stekei?
    dld ti ithele na tou peis??
    mipos kataferes na tou miliseis telika?
    axouuuuu, den katalavainoooooo
    το οτι εινα το στηριγμα μου το ηξερε εδω κ κατι μηνες εχθες δεν ξερω τι εγινε!κ μαλιστα ως Γιαλομιστης χαιροταν πολυ που τον βλεπω ετσι!εχω μεινει καγκελο
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Originally posted by kassi_21
    dld otan den pairnete xapia pos antidrate an epitrepetai?

Αϋπνία είδα και νευρικότητα.....Με πιάνει το όριο που λένε...Θέλω να γίνω μπίλιες με όλους..Χαχα...Όχι όχι..Απλά υποτροπιάζει η κατάθλιψη,οι ιδεοληψίες βρίσκουν δρόμο και τα νεύρα τσιτώνουν από εκεί που ήσουν στην καταστολή...

Εδώ είναι που λένε \"Γιατρεεεεεεέ τα χάπια!!!!!!!!!!!!!\"
    ακριβως αλλα οταν τρω πορτα κι απο εναν γιατρο που ουδεποτε το φανταζοσουν?????
    εκει λες \"Γιατρε??????ΜΟΥ?????? τι χαπια να παρω????\"
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    δεν αντεξα κ τον πηρα τωρα τηλ

δεν μπορουσε λεει να απαντησει ουτε να παρει
    -οκ αλλα εγω που ενιωθα το ταξι σα διαστημοπλοιο???που ξεφυγα????
    θα τα πουμε την Τριητη μου λεει τωρα κλεινω

γκουχου γκουχου δρ!
    (α αποφασισαμε τα ραντεβου να πανε 3(εγω)1 (το μωρο μου)(οι 2 γιατροι συστεγαζονται)
    οποτε θα τον δω την Τριτη
    τωρα αν πειραζει που μεχρι την Τριτη θα τρεμω ,θα ιδρωνω κ θα παλλεται η καρδια μου στους 140 ε,δεν ειναι κ θεμα!!!!!!θα παω με λιγο πιο λοξο βλεμμα
    κι ολα αυτα επειδη εθιξα τα lyrica!!!!μου φεραν μια παρενεργεια...
    αυτο μου ειπε στο τηλ παιρνε τα lyrica σου μεχρι την Τριτη...
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    an exeis meinei kagkelo esi agapiti interrupted ego emeina malakas me to simpatheio.
    tous plironete k sas bgainoun k apo pano??
    etsi ginetai k sto eksoteriko h einai elliniko auto?

Senior Member
    k an ta lyrica einai aplos i etaireia aptin opoia plironetai??
    too weird!!! giati den allazeis psixiatro? tora tha mou peis, k oi alloi tetoia xahria sou kanoun... ti na po k go

Senior Member
    το θεμα ειναι οτι τα χαπια μου τα γραφει αυτος απο το ικα κι οχι ο δικος μου
    αλλιως θα μου χα μπει στη μπριζα οτι παιζει μιζα
    αλλα τωρα ?
    δεν ξερω αν ειναι ελληνικο φαινομενο η οχι..
    αλλα ρε συ εχω αλλαξει 4!
    καπου πρεπει να στεριωσω τουλαχιστον απο ψυχιατρο!

μπας κ μου κανει κανενα τεστ?αυτη ειναι η πιο αισιοδοξη εκδοχη μου
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Σου αφιερώνω την παρακάτω παραλλαγή την οποία εμπνεύστηκα-γιατί ήθελε και πολλή έμπνευση-το απόγευμα.....

Όταν παίρνω φόρα,φόρα κατηφόρα
    κι ο γιατρός ο ίδιος δε με σταματά.
    Έλειψε μιαν ώρα
    κι έχω πάρει φόρα
    στέλνω smsια και δεν απαντά.

Μίλα μου,μίλα μου
    για σένα η τηλεκάρτα είναι αδειανή.
    Μίλα μου,μίλα μου
    δεκαπέντε μέρες πάλι στην αναμονή...

Με συμπόνοια για το μικρό προσωπικό σου δράμα...