η σχεση με τον ψυχιατρο - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 142 FirstFirst ... 6789101858108 ... LastLast
Results 106 to 120 of 2118
    Senior Member
    επιμενω εσυ γιατι σημερα η μαλλον πως και σημερα εννιωσες την αναγκη του γιατρου σου...
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    γιατί δεν διαβάζεις το u2u γαμώτοοοο;

Senior Member
    μη βαρας το ειδα....
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Originally posted by interappted
    χαχαχα...ραπς....ελα ρε μας δεχονται κ το Πασχα....Μ.Τριτη ψυχαναλυσης....3 ψυχιατροι θα σουβλιστουν...3 ψυχιατροι θα σκεφτονται αν διαλεξαν το σωστο επαγγελμα...3 ψυχιατρο θα ξαναδουν το διπλωμα τους για να βεβαιωθουν οτι οντως ειναι ψυχιατροι...κ 3 ασθενεις θα λαλαν παραπανω...Σου λενε κατσε να τους δω την Τριτη γιατι αυτα ειναι ικανα να παρουν τη θεση του οβελια στη σουβλα....
    Συμφωνώ.....Μου κάνει με νάζι η δικιά σου:Θα τα πούμε και αυτή την Τρίτη(Μ.Τρίτη) αλλά όχι την επόμενη γιατί είναι κοντά εις το Πάσχα....Σου λέει κάτσε να την προλάβω και μετά την Ανάσταση έχει ο Θεός..Ρε,θρίλερ μου θυμίζουμε...Αντί να γυρνάει ο πατέρας μου το αρνί να σουβλίζει την κόρη του...Πατέρα σόρυ αλλά σου ξέφυγα λίγο στο μπούτι και παραψήθηκα....Ας σοβαρευτούμε ρε χαμένα.Με κάνατε και γέλασα....Το δίπλωμα αν άρχιζαν να αναρωτιούνται αν το έχουν τσάμπα πολύ φοβάμαι ότι θα κατέληγαν σαν τους ψυχιάτρους στις ελληνικές ταινίες..Ο γιατρός που καταπίνει κάθε τρία δεύτερα και ένα ηρεμιστικό..Είστε καλά γιατρέ;Μια χαρά..Δε φαίνομαι;Οπότε άσε τους να αισθάνονται και μια σιγουριά μπας και βρούμε και μεις την άκρη.....
    Μου\'ρθε κι άλλο..Γιατί αυτοκτόνησες χρυσό μου;Ε,ήταν του Λαζάρου και είπα να δω μήπως αναστηθώ!!!!!

Senior Member
    Originally posted by raphsssodos
    3 ψυχιατρο θα ξαναδουν το διπλωμα τους για να βεβαιωθουν οτι οντως ειναι ψυχιατροι...
    ένας μόνο θα απηυδήσει...ένας θα πει μα καλά τι δουλειά έχω εγώ με αυτούς...ένας θα είναι ο πιο αδύναμος κρίκος...
    Λολ.....Ποιός δεν θα πιει σήμερα το ηρεμηστικούλι του;Για ποιον χτυπάνε οι ενέσεις;Για ποιον σφίγγουν τα λουριά;Μπίλυ είσαι ο πιο διαταραγμένος κρίκος.....

Senior Member
    Με τα Λιονταράκια κάνουμε λέει την καλύτερη χημεία..Μου ταιριάζουν...Που είσαι ρε Μπίλυ;Λίγο ψώνια,λίγο νάρκισσοι αλλά καλά παιδιά....Ρε Μπίλυ ισχύει αυτό για εσένα;Θέλεις λέει ακριβά παρφιούμια,γκλαμουριές και θαυμασμούς;;;;;

Senior Member
    Originally posted by kassi_21
    kassi δεν ημαστε κακα παιδια οι διδυμοι το γελιο ειναι οτι το κυριο χαρακτηριστικο τους ειναι η κυκλοθυμια..τη μια ξυπναει το αριστερο ανθρωπακι το χαζοχαρουμενο και την αλλη το βοηθεια εχω καταθλιψη...ε και κει ρε πουστη μου σκαμπανεβασματα.....κ γω εχω ωροσκοπο τοξοτη ...ολα τα λευτα..οι αιγοκεροι η θα ειναι με βαση τη λογικη κι οσοι δεν ειναι ετσι ειναι ξεφευγαουα...Θα σε κατετασα στην δευτερη κατηγορια...με καθε συμπαθειο..αλλα το ξερεις κι εσυ...
    Κοίτα ο αιγόκερος λένε ότι είναι άτομο πιο ώριμο από
    την ηλικία του...Βαθιά μέσα μου είμαι πολύ σοβαρή και γι\'αυτό θέλω να το διώχνω....με τον τρόπο μου.Δεν την αντέχω τόση σοβαρότητα....Δεν είμαι καθαρός αιγόκερος άλλωστε.Είμαι Κριός..Τρελοζώδιο..Τα καλύτερα παιδιά...Ο Αιγόκερος δήθεν με συγκρατεί..Νομίζω...διαβάζο� �τας τ\'άστρα ότι φταίει ο ωροσκόπος που δεν έχει καμία σχέση με το ζώδιο στο οποίο ο ήλιος μου ανατέλλει...Ο κριός είναι της ελευθερίας ο αιγόκερος είναι συντηρητικός,των αρχών,των παραδόσεων,των τύπων και ίσως το πρόβατό μου και η κατσίκα μου να συγκρούονται και να βγαίνω εγώ.Τι να κάνω;Είναι θέμα ζωδίων.....γιατρέ...Ο Κριός στο ένα άκρο,ο Αιγόκερος στο άλλο....Τα όρια,η οριακή μου ταυτότης....Στο κινέζικο είμαι Τίγρης με Τίγρη...Χεχε.....Ο οποίος Τίγρης είναι φευγάτο παιδί......Πάντως με θεωρώ από τις σοβαρές κοπέλες σε αυτούς που θέλω και αξίζουν να είμαι σοβαρή..Οι άλλοι ας βλέπουν το πιο λάιτ κομμάτι μου....

χεχεχ....εγω γλυκια μου που ειμαι ο .....συννεφακιασ...οραματιστη σ..o ειδη εκκεντρικοσ απο την φυση του Υδροχοοσ...με οροσκοπο Τοξωτη....που το παν γι αυτον ειναι η ελευθερια...και οπου φυγει φυγει...χεχεχε...τι να πω..παντωσ ταιριαζουμε:):):):)
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Originally posted by raphsssodos
    3 ψυχιατρο θα ξαναδουν το διπλωμα τους για να βεβαιωθουν οτι οντως ειναι ψυχιατροι...
    ένας μόνο θα απηυδήσει...ένας θα πει μα καλά τι δουλειά έχω εγώ με αυτούς...ένας θα είναι ο πιο αδύναμος κρίκος...
    Λολ.....Ποιός δεν θα πιει σήμερα το ηρεμηστικούλι του;Για ποιον χτυπάνε οι ενέσεις;Για ποιον σφίγγουν τα λουριά;Μπίλυ είσαι ο πιο διαταραγμένος κρίκος.....
    χαχαχα

~ρε νυχτοπούλι ο ήλιος σε βλέπει καθόλου;~

Senior Member
    Με τα Λιονταράκια κάνουμε λέει την καλύτερη χημεία..Μου ταιριάζουν...Που είσαι ρε Μπίλυ;Λίγο ψώνια,λίγο νάρκισσοι αλλά καλά παιδιά....Ρε Μπίλυ ισχύει αυτό για εσένα;Θέλεις λέει ακριβά παρφιούμια,γκλαμουριές και θαυμασμούς;;;;;
    αν θέλει λέει....είμαι άρχοντας παιδί μου, με αρχοντικά αισθήματα πάντα...

Senior Member
    Μου\'ρθε κι άλλο..Γιατί αυτοκτόνησες χρυσό μου;Ε,ήταν του Λαζάρου και είπα να δω μήπως αναστηθώ!!!!!
    χαχαχα lol
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Αυριο ειναι η μεγαλη μερα! η κυριολεκτικα Μεγαλη Τριτη!!!!Λεω να παρω κ λαμπαδα μαζι μου...γιατρε εχω πληρη ταυτιση με το Πασχα...Περναω των Παθων....αλλα οχι μονο το Πασχα...κι αν του πω για τη χθεσινη κριση θα τα δει ΟΛΑ κοπελα μου παρε μεχρι να περασει το Πασχα λιγο παραπανω ταβορακια...κ μειωσε τα μετα το ψησιμο του οβελεια...ετσι να ειμαι πιο σιγουρος!!!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    βασιλη ξερεις γιατι φοραμε μαυρα γυαλια?
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    (ωχ) γιατί;

Senior Member
    θα πω πρωτα εγω πως το βλεπω!πρωτο γιατι με χαλαει το φως
    και δευτερον ως μελος του DPM
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member