η σχεση με τον ψυχιατρο - Page 80
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 80 of 142 FirstFirst ... 3070787980818290130 ... LastLast
Results 1,186 to 1,200 of 2118
    Senior Member
    Τελικά ρε κασσι την συμπαθείς ή την μισείς την ψυχολόγο σου?Αποφάσισε. :p

Senior Member
    Originally posted by gramle
    και εγω τον βγαζω τον αναθεματισμενο τον ερπη. Ευτυχως που υπαρχει και η ζοβιραξ. Αν δεν την εχεις παρει τρεχα, ειναι και γαμω τις αλειφες.
    Οταν με πιανουν τα ψυχοπλακωτικα μου τον βγαζω κατευθειαν. Λες και πανε πακετο, ενα πραγμα!
    εμενα η ζοβιραξ μου τα πολλαπλασιαζει μιλαμε εχω γινει...τωρα πηρα μια αλλη καλη ειναι αλλα πρεπει να βαζω καθε 2 ωρες!!!!κ δεν φτανει που τελικα προερχονται απο τα κωλοψυχολογικα δημιουργουν κι αλλα τοσα...
    αμαν πια!!!!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    inter,δεν δινεις κανενα φιλι σε καμια-κανεναν να του τα μεταδώσεις και να φύγουν από πάνω σου;
    :P:P

Senior Member
    χαχααχαα
    ειμαι επικινδυνη τωρα
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Originally posted by Dalia
    Τελικά ρε κασσι την συμπαθείς ή την μισείς την ψυχολόγο σου?Αποφάσισε. :p
    Γκαστρωμένη ψυχίατρος είναι.Το σκέφτηκες αγάπη το παιδί που πας να φέρεις στον κόσμο;
    Κατά βάθος την συμπαθώ.Όταν μου την μπαίνει πέφτει η αυλαία του μίσους...Αλλά διακριτικά πάντα.....λέμε τώρα..Μια φορά σε ένα μήνυμα της είχα στείλει το ξέρω ότι με μισείς αλλά ίσως και να το θέλω να με μισείς..Κουκουρούκου για το πάτερο.....Την βλέπω έτσι με την κοιλιά και θέλω να πάρω μια καρφίτσα να της την ξεφουσκώσω...Σαν παρακέντηση ένα πράγμα....Κατά βάθος είναι όντως γλυκιά γυναίκα...

Senior Member
    παντως ρε παιδια εμενα η τυπισσα που με κουραρε παλια οταν ηταν γκαστρωμενη μου εβγαζε ολα τα ορμονικα της
    κι οταν γεννησε τιγκα στην κακια κ στην γκρινια ητανε πια
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Χαχαχα.....Μπα σκατά..Να τσακωνόμασταν λίγο να είχε λίγη ένταση,ένα ενδιαφέρον,να έβγαζα τα απωθημένα μου..Τίποτα....Με το χαμόγελο στα χείλη πάν\'οι φαντάροι μας μπροστά...Τι της πεις η μάνα μου πέθανε,τι της πεις με βίαζε ο θείος μου,τι της πεις σκοτώθηκε φίλος μου σε ατύχημα,τι της πεις έβαψα σήμερα τα μαλλιά μου το ίδιο και τω αυτό..Ποιά ορμονικά;;;;Περισσότερα ορμονικά έχω εγώ που είμαι και απηλλαγμένη από \"βάρη\"...Άντε να έχει γίνει πιο δραστήρια-αν αυτό εννοείται ως ορμονικό-ενώ πριν ήταν πιο κοιμήσω...Χαχα....

Senior Member
    εμενα ηταν μεσα στα νευρα επερνε μπροστα μου τηλ τον αντρα της κ του ελεγε που εισαι κ γιατι δεν το σηκωνεις?ανασφαλειες....ε,ει χε κ λιγο αχ το μωρακι μας κι αντρουλης μου αλλα ετρωγε κ κατι φρικες....οταν γεννησε κ γυρισε στη δουλεια 40 μερες μετα ηταν χαμογελαστη αλλα παλι αντιρομαντικη
    ηταν το μονο που ταιριαζαμε τοσο εγω κι αυτη
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Χαχα....Ψυχίατρος τώρα να σου δίνει αυτοπεποίθηση..Εμένα μερικές φορές μου έρχεται να της πω \"Πού την βρίσκεις μωρή τόση αισιοδοξία;Ο άντρας σου μπορεί τώρα να σε κερατώνει...\"χαχα...Οπότε μόνο ανασφαλής δεν την λες.....Χαχα...Η ψυχίατρος και να ζηλεύει τον άντρα της και να προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα της παθολογικής ζήλιας του ασθενή της..
    Στυλ...\"Καλά κάνεις και ζηλεύεις...Η ζήλια δεν είναι κακό..Ποιός σου είπε ότι ζηλεύεις παράφορα;Έχεις δίκιο που φρικάρεις αν μια στο μήνα στα πενήντα τηλεφωνήματα που τον παίρνεις ημερησίως δεν στο σηκώσει..Ε,όλοι τα ίδια γουρούνια είναι...Δεν χρειάζεσαι θεραπεία εσύ αλλά αυτός ο μπερμπάντης..Για φερ\'τον μου να στον κανονίσω\"

Senior Member
    εμπενα μεσα την εβλεπα να τρεμει καθως εκλεινε το κινητο κ να μουρμουραει ουτε καν την πορτα δεν πρεπει να ακουγε
    κ μετα αλαφιασμενη
    Ιωαννα εχεις ανασφαλειες να μην εχεις καταστρεφουν τις σχεσεις σου
    κι οταν καποιος δεν σου απανταει στο κινητο να μην κανεις σεναρια μπορει να εχει καποια δουλεια
    αυτα τα λεγε με τριχα καγκελο διαφημηση της ΟRGANICS hard hold ενα πραμα

κι εγω ελεγα τωρα τα πιστευεις?με δουλευεις?τα λες για να τα ακους?τα θες κ τα λες η σου ξεφευγουνα!κ πολυ καλο το χτενισμα μου σηκωθηκε καγκελο η τριχα που ο μλκς εγω ειμαι εγκυος κ αυτος δεν σηκωνει τα τηλ
    να κλεισουν τα κομμωτηρια
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Χαχα..Ξεράθηκα στα γέλια......

Senior Member
    εγω εκει δεν ημουν ασθενης σε ψυχοθεραπεια ημουν υποβοηθημα για αυτοαναλυση κ αυτοθεραπεια
    κ εσκαγα κ τα 50....
    εγχειριδιο στυην μεθοδο του αυτοελεγχου

τουλαχιστον τωρα σε αρσενικη εκδοση δεν τα εχω αυτα!χαλαλι τα 60
    για τον γιατρο μου ειμαστε συνταξιδιωτες
    α ρε δρ κ που παμε????αν περιμενεις απο μενα απο συνταξιδιωτης σε βλεπω συνταξιουχο
    κι εγω ακομα γυαλο θα αρμενιζω
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Εμένα οι δικοί μου είχαν δείξει μεγαλύτερα σημάδια αυτοπεποίθησης.....
    Αυτό που θα θυμάμαι από τον Γιώργο είναι Μαρία να χαίρεσαι που δεν είσαι μια ηλίθια που την παίρνει ο ένας και ο άλλος..Μαρία πρέπει να μπεις σε μία σχολή....Μαρία το μόνο σου ελάττωμα είναι ότι είσαι ιδεοψυχαναγκαστική.
    Αλλά μετά..Μαρία είσαι ανασφαλής.Είσαι κομπλεξική.Μαρία άσε τη σπηλιά του Νταβέλη και βρες κανά γκόμενο.Μαρία όταν δεν έχουμε την πάστα σοκολάτα=καλός γκόμενος αρκούμαστε με άλλες τάρτες=κανά φλερτ από\'δω κι από εκεί τίποτα ανάλαφρο....
    Η καινούρια..Μαρία φοβάσαι ότι όταν οι άλλοι σε πλησιάζουν γίνεσαι συναισθηματικά ευάλωτη.Μαρία τα βλέπεις Μαύρα-Άσπρα.Μαρία νομίζεις πως οι άλλοι σε αντιπαθούν..Αλλά κατά τ\'άλλα οι σχέσεις σου με την μάνα σου ήταν ανταγωνιστικές....Άσ\'τον αυτό,μάλλον ψάχνει για τρίο.
    Τηλέφωνα με τον άντρα της δεν παίρνει....Την παίρνουν πελάτες..Με συγχωρείς λίγο-πέμπτη φορά-αλλά είναι επείγον....
    Αυτό που μου την σπάει πάνω της είναι η αυτοπεποίθησή της κάτι με το οποίο εγώ μάλλον δεν γεννήθηκα και ζω σε μια μόνιμη ανασφάλεια και εύθραυστη αυτοπεποίθηση...

Senior Member
    Τίποτα μάλλον αυτή ήθελε σύμμαχο κατά του κερατούκλη άντρα της..Χεσμένη την είχε..Μόνο οι πελάτες της είχαν απομείνει να της δίνουν προσοχή...

Senior Member
    ...Η καινούρια δείχνει μεγαλύτερα σημάδια αυτοπεποίθησης.....
    Λίγο ακόμα να με έχει πελάτη θα της τα γκρεμίσω..Δεν θα αντέξει για πολύ...Θα αρχίσει να λέει μετά...\"Έχεις δίκιο που δεν εμπιστεύεσαι ούτε αρσενική γάτα.....Ο κόσμος είναι Black & white.Να προλάβω να γεννήσω πριν αυτοκτονήσω\"