Results 1,201 to 1,215 of 2118
Thread: η σχεση με τον ψυχιατρο
-
14-07-2007, 03:39 #1201
πιασε αρσενικο ψυχιατρο!
δεν παιζονται
επικρατει ενας γκομενιακος σταρχιδισμος κατι που δεν ειναι κ τοσο αγνωστο στο αρσενικο φυλο
μια χαρα την καταβρηκα
-δρ θελω να μεινω μονη μου
-μεινε
απλος λιτος κατανοητοςwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
- 14-07-2007, 03:41 #1202
αν ηταν γυναικα θα αρχιζε μπουρμπουρου κι οχι να βρεις ενα καλο παιδι κ τιμιο παληκαρι γιατι εισαι νεα
-δεν θελω λεμε
-κ γιατι βρε ιωαννα μου?
μπλαμπλαμπλα
ο αρσενικος μια λεξη ειπε
-μεινεwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
14-07-2007, 04:08 #1203
Χαχαχα..Ναι κάπως έτσι.....Και εμένα το ίδιο με το γκρουπ θέραπυ..Δεν θέλω γκρουπ λέμε....Δεν γουστάρω να τους πω τα εσώψυχά μου.Και σκέψου το.Και είναι για την θεραπεία σου...Γάμησέ με..Μπα..Δεν ξαναπάω σε άντρα ψυχίατρο..Τον Γιώργο τον είχα Θεό και μισούσα όλες τις γυναίκες-όπως την μάνα μου.Και με εγκατέλειψε..Δεν ήθελα άλλον..Αυτός αρκούσε...Αλλά χμμμ.....κι έτσι μένω χρόνο μόνη..Εφ\'όσον δεν μπορώ να αντέξω την απόρριψη,την αποτυχία σε μία σχέση,την προδοσία αλλά ούτε και το πολύ βδέλλιασμα καλύτερα να μείνω μακριά κι ούτε να κάνω περισταστιακές σχέσεις..Κι αυτές έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά απόρριψης...Καλύτερα εγώ κι ο πόνος μου......Να κοιτάξω να φτιάξω τη ζωή μου,να βρω μια καλή δουλειά,αν είναι να περάσω στην σχολή που θέλω κι από εκεί και πέρα αν ποτέ βρω κάποιον που αξίζει ας έρθει ή όταν μπορέσω να πω δε βαριέσαι ας ψάξω να βρω..Τώρα δεν μπορώ να αντέξω μία απόρριψη...Οι προηγούμενες με έφτασαν κοντά στο θάνατο και δεν το αξίζουν.......
14-07-2007, 04:09 #1204
Κι αν μου πει \"Γιατί φοβάσαι την απόρριψη;\" να της πω \"Γούστο μου και καπέλο μου..Είναι κόμπλεξ μου;Ε,και;\"
14-07-2007, 12:59 #1205
Originally posted by kassi_21
...Η καινούρια δείχνει μεγαλύτερα σημάδια αυτοπεποίθησης.....
Λίγο ακόμα να με έχει πελάτη θα της τα γκρεμίσω..Δεν θα αντέξει για πολύ...
Ψυχίατρος εναντίον ασθενή...Ποιος θα νικήσει στο τέλος? :p
14-07-2007, 13:06 #1206
Την βλέπω έτσι με την κοιλιά και θέλω να πάρω μια καρφίτσα να της την ξεφουσκώσω...Σαν παρακέντηση ένα πράγμα....Κατά βάθος είναι όντως γλυκιά γυναίκα...
14-07-2007, 13:44 #1207
kassi μεινε σε αυτην που εισαι αλλα μην επιρρεαζεσαι.Εσυ εισαι εσυ κι εισαι ετσι κι αυτη ειναι αυτη κ ειναι αλλιως.στην τελικη πες της οτι χαλιεσαι με την γλυκοκαλοσυνη της.
οπως εγω ειπα στον δικο μου οτι αυτη η ηρεμια-ψυχραιμια-αυτοελεγχος κ ολα τα αλλα χαρακτηριστικα που μπου λειπουν κ αυτος τα εχει στο max με κανουν να νιωθω ακομα πιο ανορμαλ.
βεβαια το point ειναι να βλεπω αυτα τα χαρακτηριστικα κ τελικα να τα υιοθετησω...
το να υιοθετησω κανενα παιδακι απο τη Ζιμπαμπουε πιο ευκολο μου κανει αλλα ...
ομολογω οτι αυτος ο γιατρος με εχει αλλαξει κατα πολυ κ τον ευχαρηστω
με πολυ καλη προθεση κ μιας κ η ψυχοθεραπεια μου εχει χ αποτελεσματα θελω να σας πω οτι σε αυτον τον συγκεκριμενο προσπαθω να βελτιωσω την διαταραχη μου κ τον χαρακτηρα μου ποτε δεν εχω μιλησει για γκομενιακα.αυτα ειναι ενα κομματι που αν βελτιωσεις την χ διαταραχη βελτιωνονται σαν προεκταση του γενικου χαρακτηρα
απο τοτε που επαψαν να με απασχολει το θεμα γκομενος κ με απασχολει το να αφιερωνω ολο το 50λεπτο σε εμενα κ πολυ μερος στην μαμα μου κ στο γιο μου ειμαι καλυτερα
ειπαμε εγω χρειζω να γινω καλα πανω απο ολα για μεναwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
15-07-2007, 17:06 #1208
Originally posted by interappted
kassi μεινε σε αυτην που εισαι αλλα μην επιρρεαζεσαι.Εσυ εισαι εσυ κι εισαι ετσι κι αυτη ειναι αυτη κ ειναι αλλιως.στην τελικη πες της οτι χαλιεσαι με την γλυκοκαλοσυνη της.
οπως εγω ειπα στον δικο μου οτι αυτη η ηρεμια-ψυχραιμια-αυτοελεγχος κ ολα τα αλλα χαρακτηριστικα που μπου λειπουν κ αυτος τα εχει στο max με κανουν να νιωθω ακομα πιο ανορμαλ.
βεβαια το point ειναι να βλεπω αυτα τα χαρακτηριστικα κ τελικα να τα υιοθετησω...
το να υιοθετησω κανενα παιδακι απο τη Ζιμπαμπουε πιο ευκολο μου κανει αλλα ...
ομολογω οτι αυτος ο γιατρος με εχει αλλαξει κατα πολυ κ τον ευχαρηστω
με πολυ καλη προθεση κ μιας κ η ψυχοθεραπεια μου εχει χ αποτελεσματα θελω να σας πω οτι σε αυτον τον συγκεκριμενο προσπαθω να βελτιωσω την διαταραχη μου κ τον χαρακτηρα μου ποτε δεν εχω μιλησει για γκομενιακα.αυτα ειναι ενα κομματι που αν βελτιωσεις την χ διαταραχη βελτιωνονται σαν προεκταση του γενικου χαρακτηρα
απο τοτε που επαψαν να με απασχολει το θεμα γκομενος κ με απασχολει το να αφιερωνω ολο το 50λεπτο σε εμενα κ πολυ μερος στην μαμα μου κ στο γιο μου ειμαι καλυτερα
ειπαμε εγω χρειζω να γινω καλα πανω απο ολα για μενα
15-07-2007, 17:08 #1209
Originally posted by Dalia
Την βλέπω έτσι με την κοιλιά και θέλω να πάρω μια καρφίτσα να της την ξεφουσκώσω...Σαν παρακέντηση ένα πράγμα....Κατά βάθος είναι όντως γλυκιά γυναίκα...
15-07-2007, 17:12 #1210
15-07-2007, 23:40 #1211
λολ
λόλ
κι ομως πρεπει να παιζουμε στην ιδια ομαδα ασχετα αν βαζουμε πολλα αυτογκολwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
16-07-2007, 04:44 #1212
Το θέμα είναι ότι παίζουμε σε διαφορετική ομάδα κι εκτός των γκόλ του ψυχίατρου βάζουμε και αυτογκόλ......Λολ....Λες να φταίει ο προπονητής;Πρέπει να αλλάξουμε τερματοφύλακα;;;;;Να φταίει η μπάλα;;;;
16-07-2007, 04:44 #1213
Πρέπει να στείλω γράμμα στον Όττο για συμβουλές.....Κόκκινη κάρτα Κάσσι....
16-07-2007, 19:44 #1214
εμεις ρε
οεο που ειναι η μπαλα
αμα την χανουμε κ βαζουμε κι αυτογκολ τι να κανει ο προπονητης
δεν μπορει να μας αλλαξει κι ολας
απλα παρακολουθει οτι ολα καλα στην προπονηση κ στον αγωνα αντι για μπαλα παιζουμε μην πω τι.....well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
17-07-2007, 01:50 #1215
Πολύ καλό σκηνικό....Πολύ καλή αναπαράσταση...
Στην προπόνηση καλά του τα λέμε και στον αγώνα τα 5 στα 6 είναι αυτογκόλ..Άντε μετά να νικήσει η ΟΜΑΔΑΡΑ!!!!!
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή