η σχεση με τον ψυχιατρο - Page 81
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 81 of 142 FirstFirst ... 3171798081828391131 ... LastLast
Results 1,201 to 1,215 of 2118
    Senior Member
    πιασε αρσενικο ψυχιατρο!
    δεν παιζονται
    επικρατει ενας γκομενιακος σταρχιδισμος κατι που δεν ειναι κ τοσο αγνωστο στο αρσενικο φυλο
    μια χαρα την καταβρηκα
    -δρ θελω να μεινω μονη μου
    -μεινε
    απλος λιτος κατανοητος
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    αν ηταν γυναικα θα αρχιζε μπουρμπουρου κι οχι να βρεις ενα καλο παιδι κ τιμιο παληκαρι γιατι εισαι νεα
    -δεν θελω λεμε
    -κ γιατι βρε ιωαννα μου?
    μπλαμπλαμπλα
    ο αρσενικος μια λεξη ειπε
    -μεινε
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Χαχαχα..Ναι κάπως έτσι.....Και εμένα το ίδιο με το γκρουπ θέραπυ..Δεν θέλω γκρουπ λέμε....Δεν γουστάρω να τους πω τα εσώψυχά μου.Και σκέψου το.Και είναι για την θεραπεία σου...Γάμησέ με..Μπα..Δεν ξαναπάω σε άντρα ψυχίατρο..Τον Γιώργο τον είχα Θεό και μισούσα όλες τις γυναίκες-όπως την μάνα μου.Και με εγκατέλειψε..Δεν ήθελα άλλον..Αυτός αρκούσε...Αλλά χμμμ.....κι έτσι μένω χρόνο μόνη..Εφ\'όσον δεν μπορώ να αντέξω την απόρριψη,την αποτυχία σε μία σχέση,την προδοσία αλλά ούτε και το πολύ βδέλλιασμα καλύτερα να μείνω μακριά κι ούτε να κάνω περισταστιακές σχέσεις..Κι αυτές έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά απόρριψης...Καλύτερα εγώ κι ο πόνος μου......Να κοιτάξω να φτιάξω τη ζωή μου,να βρω μια καλή δουλειά,αν είναι να περάσω στην σχολή που θέλω κι από εκεί και πέρα αν ποτέ βρω κάποιον που αξίζει ας έρθει ή όταν μπορέσω να πω δε βαριέσαι ας ψάξω να βρω..Τώρα δεν μπορώ να αντέξω μία απόρριψη...Οι προηγούμενες με έφτασαν κοντά στο θάνατο και δεν το αξίζουν.......

Senior Member
    Κι αν μου πει \"Γιατί φοβάσαι την απόρριψη;\" να της πω \"Γούστο μου και καπέλο μου..Είναι κόμπλεξ μου;Ε,και;\"

Senior Member
    Originally posted by kassi_21
    ...Η καινούρια δείχνει μεγαλύτερα σημάδια αυτοπεποίθησης.....
    Λίγο ακόμα να με έχει πελάτη θα της τα γκρεμίσω..Δεν θα αντέξει για πολύ...
    Ωχ!Αντί να αλλάξει εκείνη εσένα θα την αλλάξεις εσύ...

Ψυχίατρος εναντίον ασθενή...Ποιος θα νικήσει στο τέλος? :p

Senior Member
    Την βλέπω έτσι με την κοιλιά και θέλω να πάρω μια καρφίτσα να της την ξεφουσκώσω...Σαν παρακέντηση ένα πράγμα....Κατά βάθος είναι όντως γλυκιά γυναίκα...
    Χαχαχα!Τι σου φταίει το αθώο το μωράκι?Που να μην την συμπαθούσες κι όλας δηλαδή.Δεν θα τη γλίτωνε το καημενούλι.

Senior Member
    kassi μεινε σε αυτην που εισαι αλλα μην επιρρεαζεσαι.Εσυ εισαι εσυ κι εισαι ετσι κι αυτη ειναι αυτη κ ειναι αλλιως.στην τελικη πες της οτι χαλιεσαι με την γλυκοκαλοσυνη της.
    οπως εγω ειπα στον δικο μου οτι αυτη η ηρεμια-ψυχραιμια-αυτοελεγχος κ ολα τα αλλα χαρακτηριστικα που μπου λειπουν κ αυτος τα εχει στο max με κανουν να νιωθω ακομα πιο ανορμαλ.
    βεβαια το point ειναι να βλεπω αυτα τα χαρακτηριστικα κ τελικα να τα υιοθετησω...
    το να υιοθετησω κανενα παιδακι απο τη Ζιμπαμπουε πιο ευκολο μου κανει αλλα ...
    ομολογω οτι αυτος ο γιατρος με εχει αλλαξει κατα πολυ κ τον ευχαρηστω

με πολυ καλη προθεση κ μιας κ η ψυχοθεραπεια μου εχει χ αποτελεσματα θελω να σας πω οτι σε αυτον τον συγκεκριμενο προσπαθω να βελτιωσω την διαταραχη μου κ τον χαρακτηρα μου ποτε δεν εχω μιλησει για γκομενιακα.αυτα ειναι ενα κομματι που αν βελτιωσεις την χ διαταραχη βελτιωνονται σαν προεκταση του γενικου χαρακτηρα
    απο τοτε που επαψαν να με απασχολει το θεμα γκομενος κ με απασχολει το να αφιερωνω ολο το 50λεπτο σε εμενα κ πολυ μερος στην μαμα μου κ στο γιο μου ειμαι καλυτερα
    ειπαμε εγω χρειζω να γινω καλα πανω απο ολα για μενα
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Originally posted by interappted
    kassi μεινε σε αυτην που εισαι αλλα μην επιρρεαζεσαι.Εσυ εισαι εσυ κι εισαι ετσι κι αυτη ειναι αυτη κ ειναι αλλιως.στην τελικη πες της οτι χαλιεσαι με την γλυκοκαλοσυνη της.
    οπως εγω ειπα στον δικο μου οτι αυτη η ηρεμια-ψυχραιμια-αυτοελεγχος κ ολα τα αλλα χαρακτηριστικα που μπου λειπουν κ αυτος τα εχει στο max με κανουν να νιωθω ακομα πιο ανορμαλ.
    βεβαια το point ειναι να βλεπω αυτα τα χαρακτηριστικα κ τελικα να τα υιοθετησω...
    το να υιοθετησω κανενα παιδακι απο τη Ζιμπαμπουε πιο ευκολο μου κανει αλλα ...
    ομολογω οτι αυτος ο γιατρος με εχει αλλαξει κατα πολυ κ τον ευχαρηστω

με πολυ καλη προθεση κ μιας κ η ψυχοθεραπεια μου εχει χ αποτελεσματα θελω να σας πω οτι σε αυτον τον συγκεκριμενο προσπαθω να βελτιωσω την διαταραχη μου κ τον χαρακτηρα μου ποτε δεν εχω μιλησει για γκομενιακα.αυτα ειναι ενα κομματι που αν βελτιωσεις την χ διαταραχη βελτιωνονται σαν προεκταση του γενικου χαρακτηρα
    απο τοτε που επαψαν να με απασχολει το θεμα γκομενος κ με απασχολει το να αφιερωνω ολο το 50λεπτο σε εμενα κ πολυ μερος στην μαμα μου κ στο γιο μου ειμαι καλυτερα
    ειπαμε εγω χρειζω να γινω καλα πανω απο ολα για μενα
    Κοίταξε μωρέ το θέμα γκόμενος ή σύντροφος ή όπως αλλιώς, ήταν ένας τρόπος να πάρεις την προσοχή που σου έλειπε και δεν είχες από αλλού..Απλά δεν τα παρέχουν όλοι έτσι και πρέπει είτε σε θέμα συντρόφου είτε σε θέμα φίλης να προσπαθούμε κι εμείς και να διαλλέγουμε καλύτερα άτομα...Κοίτα μια φορά της είπα ότι εγώ για να είμαι αγαπητή δεν χρειάζεται να είμαι όπως εσείς...(Γλυκιά και τέρας ψυχραιμίας με απέραντη κατανόηση).....Ε,αυτή κάτι κατάλαβε και μόνο αρνητικό δεν είδε τον σχολιασμό μου γιατί απλά ήξερε ότι η ηρεμία είναι επίπεδα ανώτερη από την δική μου ανησυχία.....Κοίτα, είναι θέμα μάλλον ανταγωνισμού δικού μου ότι για να σε συμπαθούν πρέπει να είσαι χαζοβλαμμένο γλυκανάλατο....και επειδή μου την έμπαινε ότι η ανασφάλειά μου χαλάει τις σχέσεις μου γι\'αυτό και της την έμπαινα στην αντεπίθεση ότι κι εσύ μωρή που τον εμπιστεύεσαι τρελά μια μέρα θα με θυμάσαι..Χαχα..Όλα αυτά τα δέχομαι,προσπαθώ να τα επεξεργάζομαι και να παίρνω τα θετικά στοιχεία και εν τέλει γιατί όχι να γίνω πιο ήρεμη,λίγο όπως αυτή.....Αυτό που λες.Σε κάνει να νιώθεις ανόρμαλ όταν ο άλλος έχει στοιχεία στο max και φαντάσου πόσο πιο ανόρμαλ θα αισθανόσουν αν τα έβλεπες όλα αυτά σε γυναίκα.....Σημασία έχει να μείνουμε αυτοί που είμαστε εν τέλει και όχι κάτι άλλο...Απλά να σταματήσουμε λίγο να φοβόμαστε να είμαστε αυτοί που είμαστε......Έγραψα πάλι ο Καβάφης...

Senior Member
    Originally posted by Dalia
    Την βλέπω έτσι με την κοιλιά και θέλω να πάρω μια καρφίτσα να της την ξεφουσκώσω...Σαν παρακέντηση ένα πράγμα....Κατά βάθος είναι όντως γλυκιά γυναίκα...
    Χαχαχα!Τι σου φταίει το αθώο το μωράκι?Που να μην την συμπαθούσες κι όλας δηλαδή.Δεν θα τη γλίτωνε το καημενούλι.
    Είναι προέκτασή της..Χαχα....Φυσικά δεν θα έκανα κάτι τέτοιο αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ στην ορμή της σκέψης μου..Κάτι σε \"Δεν μπορώ να σε σκοτώσω αλλά άφησέ με τουλάχιστον να το φαντάζομαι...\"

Senior Member

Είναι πράγματι ένα ντέρμπι στο οποίο κάθε ψυχίατρος θα έπρεπε να κόβει εισιτήρια....

Senior Member

Είναι πράγματι ένα ντέρμπι στο οποίο κάθε ψυχίατρος θα έπρεπε να κόβει εισιτήρια....
    λολ
    λολ
    λόλ
    κι ομως πρεπει να παιζουμε στην ιδια ομαδα ασχετα αν βαζουμε πολλα αυτογκολ
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Το θέμα είναι ότι παίζουμε σε διαφορετική ομάδα κι εκτός των γκόλ του ψυχίατρου βάζουμε και αυτογκόλ......Λολ....Λες να φταίει ο προπονητής;Πρέπει να αλλάξουμε τερματοφύλακα;;;;;Να φταίει η μπάλα;;;;

Senior Member
    Πρέπει να στείλω γράμμα στον Όττο για συμβουλές.....Κόκκινη κάρτα Κάσσι....

Senior Member
    εμεις ρε
    οεο που ειναι η μπαλα
    αμα την χανουμε κ βαζουμε κι αυτογκολ τι να κανει ο προπονητης
    δεν μπορει να μας αλλαξει κι ολας
    απλα παρακολουθει οτι ολα καλα στην προπονηση κ στον αγωνα αντι για μπαλα παιζουμε μην πω τι.....
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Πολύ καλό σκηνικό....Πολύ καλή αναπαράσταση...
    Στην προπόνηση καλά του τα λέμε και στον αγώνα τα 5 στα 6 είναι αυτογκόλ..Άντε μετά να νικήσει η ΟΜΑΔΑΡΑ!!!!!