Results 1,261 to 1,275 of 2118
Thread: η σχεση με τον ψυχιατρο
-
02-08-2007, 11:52 #1261
το αλλο παραπονο
100φορες του εχω πει οτι φυσικα τον εχω καταχωρησει στο κινητο
οποτε περνει τηλ
Καλημερα Ιωαννα ο Γιαννης ο ..... ειμαι
ο ψυχιατρος σου
νταξει....εκανα 10 μπανια να ξελαμπηκαρω τουτο ουκ εστι οτι επαθα αμνησια απο το αλλας της ταλας!!!!!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
- 02-08-2007, 12:00 #1262
Είσαι παραπονιάρα τελικά....
Ο άνθρωπος μία τυπικότητα προσπαθεί να κρατήσει. ΔΕΝ είναι ο φίλος σου να σου πεί \"έλα ρε. Τι κάνεις? Καλίτερα σήμερα....\"
Είναι ο γιατρός ΣΟΥ και η τυπικότητα είναι εκεί για να στο υπενθυμίζει....
02-08-2007, 16:33 #1263
Welcome back Ιντερ!
Εκανες τα μπανάκια σου ε?Ωραια!
02-08-2007, 16:35 #1264
Originally posted by kassi_21
Ιωάννα το θέμα που άνοιξες παίζει να είναι αυτό με τις περισσότερες προβολές ένα πράγμα.Το αγάπησες και το αγάπησε κι ο κόσμος..Χεχε....Είδες;;;Πάνε μπροστά τα τόπικ σου.....
03-08-2007, 01:34 #1265
Originally posted by interappted
το αλλο παραπονο
100φορες του εχω πει οτι φυσικα τον εχω καταχωρησει στο κινητο
οποτε περνει τηλ
Καλημερα Ιωαννα ο Γιαννης ο ..... ειμαι
ο ψυχιατρος σου
νταξει....εκανα 10 μπανια να ξελαμπηκαρω τουτο ουκ εστι οτι επαθα αμνησια απο το αλλας της ταλας!!!!!
Εσένα σε παίρνει και κανά τηλέφωνο...Εμένα δεν με έπαιρνε και δεν είχαμε προβλήματα καταχώρησης ή μη...Αντιθέτως εγώ του έγραφα στο τέλος Μαρία η τάδε..Μαρία η ιδεοψυχαναγκαστική ασθενής σας...(Αχαχαχαχαχαχα) Μαρία η κατατονική και άλλα παρτσακλά επίθετα...
Καλημέρα Ιωάννα είμαι ο Γιάννης ο....ο......ο.....ε πες το μας έσκασες.....Γιώργος ο δικός μου Γιάννης ο δικός σου....Το Γ το κρατήσαμε..Κι εδώ μια ομοιότης βλέπω...
03-08-2007, 12:34 #1266
Χμ...δίκιο έχει η Κάσσι.Αφού σε παίρνει και τηλ πάλι καλά να λες.Μην παραπονιέσαι καθόλου.
03-08-2007, 12:51 #1267
Originally posted by kassi_21
ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΡΟΛΟΪ
Το παλιό ρολόι του ψυχίατρου
στάθηκε στην ώρα του αποχωρισμού
είχε σκοτεινιάσα,τον χαιρέταγα
με τα νέα χάπια έλεγε θα πέταγα
Χάθηκε μές στα τεφτέρια του
μέσα σε Φρόυντ, μες σε Ράιχ και σε Γιούνγκ
κι έγιναν φωτιά τα χέρια μου
εντατική κι εγκαύματα πρώτου βαθμού.
Στο παλιό ιατρείο κάθε δειλινό
φτάνω στο κατώφλι και τον καρτερώ
και περνούν διαβάτες και χλευάζουνε
όταν οι φωνές μου με πειράζουνε...
Χάθηκε κι αν τηλέφωνησα
πάλι με βάζει ο ******* στην αναμονή
θα τα κάνω όλα λαμπόγιαλο
κλείστε με μέσα τώρα σε καμιά Μονή....
03-08-2007, 13:11 #1268
Πάνω που σκεφτόμουν τον τελευταίο καιρό ότι θα σταματήσω να πρίζω τον ψυχολόγο μου και ότι δεν θα ξανανευριάσω που με γράφει γιατί δικαίωμά του είναι να μην θέλει πια να με βοηθήσει,δεν μπορώ να επιβάλλω σε κάποιον με το ζόρι \"βοήθησέ με\"...Ε δεν μπορώ...Ερχεται η δύσκολη στιγμή και χρειάζομαι βοήθεια γιατί νομίζω ότι θα τρελλαθώ.Και τότε πάνε περίπατο οι σκέψεις αυτές και αρχίζω τα τηλ.Επί 5 ώρες έπαιρνα συνέχεια τηλ και έστελνα μηνύματα και απάντηση καμία...Ε είναι μετά να μην νευριάσω?Για να επιμένω τόσο κάτι μου συμβαίνει,δεν παίρνω για πλάκα...Γκρρρρρ!!!
03-08-2007, 13:53 #1269
Είναι υποχρεωμένος να σε βοηθήσει ,να απαντά στα τηλ και να τηρεί τα ραντεβού αφού είναι ο θεράπων ψυχολόγος σου.Άν θέλει να κόψει,ας στο πεί στα ίσια να βρεις και εσύ κάποιον άλλον.
Γιάυτό μην κολλάτε με ψυχοτέτοιους.Άνθρωποι είναι με όλα τα μειονεκτήματα που έχουμε!!
03-08-2007, 23:33 #1270
Originally posted by Dalia
Πάνω που σκεφτόμουν τον τελευταίο καιρό ότι θα σταματήσω να πρίζω τον ψυχολόγο μου και ότι δεν θα ξανανευριάσω που με γράφει γιατί δικαίωμά του είναι να μην θέλει πια να με βοηθήσει,δεν μπορώ να επιβάλλω σε κάποιον με το ζόρι \"βοήθησέ με\"...Ε δεν μπορώ...Ερχεται η δύσκολη στιγμή και χρειάζομαι βοήθεια γιατί νομίζω ότι θα τρελλαθώ.Και τότε πάνε περίπατο οι σκέψεις αυτές και αρχίζω τα τηλ.Επί 5 ώρες έπαιρνα συνέχεια τηλ και έστελνα μηνύματα και απάντηση καμία...Ε είναι μετά να μην νευριάσω?Για να επιμένω τόσο κάτι μου συμβαίνει,δεν παίρνω για πλάκα...Γκρρρρρ!!!
03-08-2007, 23:35 #1271
Είμαι ο Γιάννης....Ο όμορφος;;;;;-Όχι-Είμαι ο Γιάννης ο......-Θεός;;;;;-Είμαι ο Γιάννης ο...-Πάριος;;;;-Όχι-Είμαι ο Γιάννης ο ψυχίατρός σου...-Αα?!@#$
03-08-2007, 23:40 #1272
Είναι λέει στον όγδοο η δικιά μου και μου αραίωσε τις συνεδρείες......Δεν πρέπει λέει να κινούμαι πολύ μην βγει πρόωρο.....Κούνα κούνα οι διαταραχές πάει το νεογέννητο....Την φαντάζομαι να μου κάνει ψυχοθεραπεία και να θηλάζει στο καπάκι....Κι από εκεί που είχαμε το \"Συγνώμη Μαρία αλλά είναι επείγον\" από τα τηλέφωνα να έχουμε το συγνώμη θέλει να ρευτεί το μωρό.....Θα της πάω με κουδουνίστρα!!!!
04-08-2007, 17:27 #1273
θα αποχαιρετησω
με ενα ατοφιο τραγουδι
Στη στερια δε ζει το ψαρι.ουτε ανθος στην αμμουδια
κ ιωαννα δεν αντεχει τα αποτομα οριακα
καλη τυΧη μαγκες
χθες εκανα μια αποτυχημενη αποπειρα.δεν δεχτηκα πλυση στομαΧου κι ομως ζω
οι γιατροι συμφωνησαν εχω γερη κραση
αναμενω το επομενο σχεδιο ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ
ΦΙΛΙΑwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
04-08-2007, 18:22 #1274
Αχ βρε Ιωάννα μου γιατί το βάζεις τώρα κάτω?Τι έγινε και σε έριξε τόσο πολύ?
Το ότι η απόπειρά σου ήταν αποτυχημένη εκτός από το ότι έχεις γερή κράση ίσως να σημαίνει και ότι πρέπει να ζήσεις.Εχεις και το παιδί σου...Δεν σκέφτεσαι τι θα απογίνει αυτό αν φύγεις εσύ?
04-08-2007, 21:09 #1275
σκεφτομαι το παιδι αλλα κ τωρα ειμαι παρων-απων..ποτε θα θα γινω παρων??
μαζι με τα αντικαταθλιπτικικα,τα αντιεπιληπτικα,τις βενζοδιαζεπινες τωρα σημπληρωθηκε το καρε κ με τα αντιψιχωσικα Largactil...δεν φταιει ουτε ο γιατρος ουτε τα χαπια παραμονο το αρρωστο μυαλο μου
τελος για φιναλε κρατησα ενα τραγουδακι
οριο κ απόψε πάλι νίκησες
και το μυαλο μου λύγισες
καυτό σκοταδι μεσα μου ερωτηματικα
οριο καημένο δε σε ορίζω πια
οριο
οριο,ουτε κ ξερω πωε εζησα σε αυτο
οριο
κάνεις ό,τι θέλεις το μυαλό
οριο απόψε επαναστάτησες
χωρίς βουλη με άφησες
οι εφιαλτες θα ‘ρθουνε όπου και αν πας
οριο κ μυαλο μου γινανε πατσας
η μανα μου πηρε παλι τα φαρμακα,οι ιστοριες για ψυχιατρειο ορεκτικο στο τραπεζι...παραπαταω
θα διαβασω να εμπνετστω αφου η πρωτη αποπειρα κριθηκε απουυχημενη
ακου εκει πολυ γερη κραση
πως γινεται αυτο οταν το μεσα ειναι διαλυμμενο???well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή