Results 1,321 to 1,335 of 2118
Thread: η σχεση με τον ψυχιατρο
-
20-08-2007, 22:49 #1321
Originally posted by interappted
οντως ετσι εγινε!!!παντως πως να εξηγησω οτι τον ειδα κ στανιαρα?
- 20-08-2007, 22:54 #1322
Originally posted by kassi_21
ή το καλύτερο..Λέω να της πάω για ψυχολογική υποστήριξη την ώρα του τοκετού...Θα με δει και θα σπάσουν αμέσως τα νερά...
21-08-2007, 04:16 #1323
Μα γι\'αυτό σου λέω...Να πάω,να με δει για πρόωρο τοκετό.....
Την μισώ;Δεν γνωρίζω..Αυτή είναι η ψυχίατρος αυτή ξέρει...
Η Σχέση με τον ψυχίατρο;η χειρότερη....Λύσε μου καλή μου τα ψυχαναγκαστικά,με ταλανίζουν σου λέω...Δεν ξέρω πόσες φορές έπλυνα τα χέρια μου,πότε πλύθηκα τελευταία φορά,αν πρέπει μετά τα κοτόπουλα που έπλυνα να πλύνω και τα χέρια μου...Όχι..Εκεί αυτή...Θα σου λύσω τα οριακά σου...Τα ιδεοψυχαναγκαστικά καλύπταν τα οριακά.....Βρε είμαι κολλημένη...ξεκόλλα με!!!!Τπτ!!!Βοήθα με χριστιανή!!!!!!!Δεν ανήκω σε αυτή την θρησκεία...Μου έχει τσακίσει το είναι μου αυτή η γυναίκα....Πρέπει να βρω κάποιον που να με καταλαβαίνει και να με ξεκολλήσει.......
21-08-2007, 10:37 #1324
ε kassi η σχεση με τον ψυχιατρο ειναι μια σχεση πολυ εντονη κι απο τον γιατρο εξαρταται να την κανει καλη
εγω μαζι του νιωθω ασφαλεια
εχει αυτη την ψυχραιμια που λειπει το υθανατα απο μενε μιλαει λιγο αλλα αυτα που λεει ειναι σημαντικα προσπαθω να κοπιαρω εστω κ λιγο αυτη την ηρεμια με βρηκε κ πολυ συνειδητοποιημενη,εργο δικο του,δικο μου κ του largactil (για μενα)
οταν ειμαι σε πληρη αποσυντονισμο ειναι σαν να εχει ενα κουμπακι restart ενα παραγμα...
το θεμα ειναι οτι δεν εχω καταφερει ακομα να μην εχω αυτη τη σχεση πληρως εξαρτημενη απο μενα
κλεινω τα ματια το βραδυ κ λεω
ο,τι κ να γινει αυριο εχω το γιατρο μου
κι ετσι με τη βια κ με ενα καρο χαπακια κοιμαμαι...ηρεμαwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
21-08-2007, 10:40 #1325
εχω στανιαρει σε 2-3 μερες μαλλον θα εχω αποσυντονιστει παλι
ε αυτο τελικα ειναι η σχεση με τον ψυχιατρο μου θυμιζει κατι τυπου προγραμματιστης computer ισως κ χακερ ενα πραγμα
μπενει στα αρχεια μου κ λειτουργει κ σαν antivarious
οσο διαρκει η επιρροη της ψυχοθεραπειας μουwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
21-08-2007, 14:47 #1326
Τότε βρε Κάσσι γιατί πηγαίνεις σ\'αυτήν την ψυχίατρο αφού είτε πηγαίνεις είτε δεν πηγαίνεις το ίδιο σου κάνει.Και αφού παίζει και να την μισείς κι όλας ποιο το όφελος να πηγαίνεις?Γιατί δεν βρίσκεις κάποιον που να νιώθεις όπως και με τον προηγούμενό σου ψυχίατρο?
21-08-2007, 14:52 #1327
Ιντερ πάλι καλά που κρατάει 2-3 μέρες.Εγώ αποσυντονίζομαι πιο γρήγορα.Χρειάζομαι καθημερινό service.
21-08-2007, 22:52 #1328
οχι εμενα με παει καμια 2 μερες δεν μπορω να πω
αναλογα εχει τυχει ομως να εχω φρικαρει κ στα μισα του δρομου κ να ξεσκιζομαι στα μνμταwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
22-08-2007, 00:55 #1329
Μήπως να τα μαγνητοφωνούμε σε κασσέτα όσα μας λένε να τα ακούμε και μετά όταν φρικάρουμε?
22-08-2007, 01:53 #1330
Originally posted by Dalia
Τότε βρε Κάσσι γιατί πηγαίνεις σ\'αυτήν την ψυχίατρο αφού είτε πηγαίνεις είτε δεν πηγαίνεις το ίδιο σου κάνει.Και αφού παίζει και να την μισείς κι όλας ποιο το όφελος να πηγαίνεις?Γιατί δεν βρίσκεις κάποιον που να νιώθεις όπως και με τον προηγούμενό σου ψυχίατρο?
Πολύ σημαντική ερώτηση Ντάλια...Ναι έχω σκεφτεί να την σουτάρω και έχω σκεφτεί και να γυρίσω στον παλιό....Εν μέρει το έκανα αλλά μου έριξε ένα μήνυμα μη ζητάς ευθύνες....Από την άλλη είναι και ο εγωισμός στην μέση...Πόσες φορές δεν θέλω να πάρω το ρημαδοτηλέφωνο και να στείλω Γιώργο σώσε με...Αλλά αφού με εγκατέλειψε/τον εγκατέλειψα όπως και να έχει,θα μείνει εκεί......Τι σκατά;;Δεν δέχομαι να εξαρτώμαι από έναν ψυχίατρο που με έφτυσε....Η άλλη δε...Εντάξει μωρέ...Θα την εμπιστευτώ κι αυτήν..Θέλει λίγο τον χρόνο της αλλά εκτιμώ που μου μίλησε για τα κυκλοθυμικοριακοκάτι μου και με έβαλε σε άλλο σκεπτικό...Μου λείπει βέβαια ο Γιώργος και οι σούπερ ερμηνείες του πάνω στο ιδεοψυχαναγκαστικό μου αλλά θα της ρίξω κι αυτής ένα φιρμάνι να αρχίσουμε να μιλάμε για τα ιδεοψυχαναγκαστικά γιατί δεν βγαίνει άλλο.....Ε δεν την μισώ την γυναίκα..Λίγο επειδή με χαπακώνει και επειδή δεν ξέρει που της πάνε τα τέσσερα αλλά κατά τ\'άλλα την αγαπώ......Πλάκα κάνω......Ο ασθενής άλλωστε περνάει από διάφορα στάδια συναισθημάτων με τον θεραπευτή του...Άλλοτε την εκτιμώ άλλοτε την βρίζω......Όσο δεν την αφήνω σημαίνει ότι κάτι καλό έχει...
22-08-2007, 01:56 #1331
Μήπως να τα μαγνητοφωνούμε σε κασσέτα όσα μας λένε να τα ακούμε και μετά όταν φρικάρουμε?
22-08-2007, 11:00 #1332
λιγα,απλα,καλανοητα,κ ψυχραιμα
οριστε παει η επιδραση!!!!!!!!!!!!!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
22-08-2007, 15:30 #1333
Πολύ σημαντική ερώτηση Ντάλια...Ναι έχω σκεφτεί να την σουτάρω και έχω σκεφτεί και να γυρίσω στον παλιό....Εν μέρει το έκανα αλλά μου έριξε ένα μήνυμα μη ζητάς ευθύνες....Από την άλλη είναι και ο εγωισμός στην μέση...Πόσες φορές δεν θέλω να πάρω το ρημαδοτηλέφωνο και να στείλω Γιώργο σώσε με...Αλλά αφού με εγκατέλειψε/τον εγκατέλειψα όπως και να έχει,θα μείνει εκεί......Τι σκατά;;Δεν δέχομαι να εξαρτώμαι από έναν ψυχίατρο που με έφτυσε....
22-08-2007, 15:35 #1334
Εγώ λέω να μαγνητοφωνώ τις μαλακίες που πετάω κατά τη διάρκεια της συνεδρείας και πως φρικάρει η ψυχίατρος.......Ρε συ φαντάσου ότι μέρος της θεραπείας μου είναι και ερωτήσεις προς ψυχίατρο του στυλ έπλυνα τα κοτόπουλα,να πάω να πλύνω τα χέρια μου;;;Γελοίες ερωτήσεις και όμως συμβάλλουν στην ψυχοθεραπεία μου.....Λέω να μου κολλήσω ένα χαρτάκι στον τοίχο να θυμάμαι που πλένω και που δεν πλένω χέρια.....
23-08-2007, 00:41 #1335
Πολύ σημαντική ερώτηση Ντάλια...Ναι έχω σκεφτεί να την σουτάρω και έχω σκεφτεί και να γυρίσω στον παλιό....Εν μέρει το έκανα αλλά μου έριξε ένα μήνυμα μη ζητάς ευθύνες....Από την άλλη είναι και ο εγωισμός στην μέση...Πόσες φορές δεν θέλω να πάρω το ρημαδοτηλέφωνο και να στείλω Γιώργο σώσε με...Αλλά αφού με εγκατέλειψε/τον εγκατέλειψα όπως και να έχει,θα μείνει εκεί......Τι σκατά;;Δεν δέχομαι να εξαρτώμαι από έναν ψυχίατρο που με έφτυσε....
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία