η σχεση με τον ψυχιατρο - Page 90
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 90 of 142 FirstFirst ... 40808889909192100140 ... LastLast
Results 1,336 to 1,350 of 2118
    Senior Member
    Originally posted by Dalia
    Originally posted by kassi_21
    Πολύ σημαντική ερώτηση Ντάλια...Ναι έχω σκεφτεί να την σουτάρω και έχω σκεφτεί και να γυρίσω στον παλιό....Εν μέρει το έκανα αλλά μου έριξε ένα μήνυμα μη ζητάς ευθύνες....Από την άλλη είναι και ο εγωισμός στην μέση...Πόσες φορές δεν θέλω να πάρω το ρημαδοτηλέφωνο και να στείλω Γιώργο σώσε με...Αλλά αφού με εγκατέλειψε/τον εγκατέλειψα όπως και να έχει,θα μείνει εκεί......Τι σκατά;;Δεν δέχομαι να εξαρτώμαι από έναν ψυχίατρο που με έφτυσε....
    Από τη μια έχεις δίκιο,κι εγώ κανονικά συμφωνώ μ\'αυτό το σκεπτικό.Αν κάποιος σε φτύνει τον γράφεις κι εσύ και τέρμα.Αλλά αν αυτός ο κάποιος μπορεί να σε \"σώσει\" και μπορεί να σε βοηθήσει για κάτι τόσο σοβαρό όπως η ψυχική υγεία εγώ τουλάχιστον μόνο σε αυτή την περίπτωση βάζω στην άκρη τον εγωισμό και έχω γίνει πιο ανεκτική.Οσο κι αν κατα βάθος αυτό δεν μ\'αρέσει.
    dalia εχεις απολυτο δικιο εκει τα σκαγια απο τα σαλια σκανε στη μουρη σου οχι στου γιατρου..........
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Πολύ σημαντική ερώτηση Ντάλια...Ναι έχω σκεφτεί να την σουτάρω και έχω σκεφτεί και να γυρίσω στον παλιό....Εν μέρει το έκανα αλλά μου έριξε ένα μήνυμα μη ζητάς ευθύνες....Από την άλλη είναι και ο εγωισμός στην μέση...Πόσες φορές δεν θέλω να πάρω το ρημαδοτηλέφωνο και να στείλω Γιώργο σώσε με...Αλλά αφού με εγκατέλειψε/τον εγκατέλειψα όπως και να έχει,θα μείνει εκεί......Τι σκατά;;Δεν δέχομαι να εξαρτώμαι από έναν ψυχίατρο που με έφτυσε....
    Από τη μια έχεις δίκιο,κι εγώ κανονικά συμφωνώ μ\'αυτό το σκεπτικό.Αν κάποιος σε φτύνει τον γράφεις κι εσύ και τέρμα.Αλλά αν αυτός ο κάποιος μπορεί να σε \"σώσει\" και μπορεί να σε βοηθήσει για κάτι τόσο σοβαρό όπως η ψυχική υγεία εγώ τουλάχιστον μόνο σε αυτή την περίπτωση βάζω στην άκρη τον εγωισμό και έχω γίνει πιο ανεκτική.Οσο κι αν κατα βάθος αυτό δεν μ\'αρέσει.
    Μωρέ τον εγωισμό τον έβαλα τρισίμισι χρόνια στην μπάντα για την ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ......Αλλά αισθάνομαι ότι δεν εκτιμήθηκε η προσπάθειά μου κι όταν με αδικεί τόσο πολύ κάποιος και μου λέει ότι δεν πατούσα στα ραντεβού στην ώρα γιατί δεν έδινα σημασία στον ίδιο και την θεραπεία του μετά από τόσο καιρό που με ήξερε και γνώριζε το πρόβλημά μου με την ώρα,και κάνει σαν μικρό παιδί πιο ανώριμο κι από ότι κατηγορούσε εμένα ότι ήμουν και δεν απαντά στα μηνύματά μου για ραντεβού κάνοντάς μου παιχνιδάκια σπασίματος ε δεν νομίζω ότι αξίζει να γυρίσω...Καταργεί τα καλά που έκανε..Λυπάμαι......Και εν μέρει σου είπα προσπάθησα να γυρίσω και είχα πει ότι αφήνω την πόρτα ανοιχτή να ξαναγυρίσω και είχε πει οκ No problem....Αλλά 4 μήνες μετά αγνοούσε την ύπαρξή μου καθώς και δεν έφερε πλέον καμία ευθύνη!!!Οκ doc....Ειλικρινά έπεσε πολύ στα μάτια μου και με έχει γεμίσει μίσος..Με πήγε πίσω στην θεραπεία και αυτό είναι σημαντικό.....Όταν ο ασθενής δεν εγκαταλείπει τον αγώνα του και παλεύει με καταθλίψεις και χάπια αλλά εγκαταλείπει ο ψυχίατρός του την προσπάθεια.....τότε τι λες;;;Χα.....
    kassi ως η πλεον ανακριβης στα ραντεβου μου το οτι αργουσες οπως σωστα μου εξηγησε οΔΡ ΜΟΥ εκανες κακο στον εαυτο σου κι αδιαφοροουσες για την δικη σου ψυχοθεραπεια
    οπως με ολους τους γιατρους ο ασθενης τουε εχει αναγκη οχι το αντιστροφο
    αν κοιταμε εγωισμους στη θεραπεια καλυτερα να μην την κανουμε
    εφοσον η σχεση με τον ψυχιατρο λειτουργει σαν οδηγος για τη σχεση με τον εαυτο μας αλλα κ με τους αλλους!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Ακριβώς έτσι είναι Ιντερ.Ο γιατρός δεν θα πάθει τίποτα αν εμείς από εγωισμό σταματήσουμε να ζητάμε τη βοήθειά του ή δεν κάνουμε ότι μας λέει.Το πρόβλημα είναι δικό μας.Για εκείνον η ζωή του θα συνεχιστεί κανονικά,εμείς τραβάμε τα ζόρια.

Senior Member
    Originally posted by interappted
    Μωρέ τον εγωισμό τον έβαλα τρισίμισι χρόνια στην μπάντα για την ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ......Αλλά αισθάνομαι ότι δεν εκτιμήθηκε η προσπάθειά μου κι όταν με αδικεί τόσο πολύ κάποιος και μου λέει ότι δεν πατούσα στα ραντεβού στην ώρα γιατί δεν έδινα σημασία στον ίδιο και την θεραπεία του μετά από τόσο καιρό που με ήξερε και γνώριζε το πρόβλημά μου με την ώρα,και κάνει σαν μικρό παιδί πιο ανώριμο κι από ότι κατηγορούσε εμένα ότι ήμουν και δεν απαντά στα μηνύματά μου για ραντεβού κάνοντάς μου παιχνιδάκια σπασίματος ε δεν νομίζω ότι αξίζει να γυρίσω...Καταργεί τα καλά που έκανε..Λυπάμαι......Και εν μέρει σου είπα προσπάθησα να γυρίσω και είχα πει ότι αφήνω την πόρτα ανοιχτή να ξαναγυρίσω και είχε πει οκ No problem....Αλλά 4 μήνες μετά αγνοούσε την ύπαρξή μου καθώς και δεν έφερε πλέον καμία ευθύνη!!!Οκ doc....Ειλικρινά έπεσε πολύ στα μάτια μου και με έχει γεμίσει μίσος..Με πήγε πίσω στην θεραπεία και αυτό είναι σημαντικό.....Όταν ο ασθενής δεν εγκαταλείπει τον αγώνα του και παλεύει με καταθλίψεις και χάπια αλλά εγκαταλείπει ο ψυχίατρός του την προσπάθεια.....τότε τι λες;;;Χα.....
    kassi ως η πλεον ανακριβης στα ραντεβου μου το οτι αργουσες οπως σωστα μου εξηγησε οΔΡ ΜΟΥ εκανες κακο στον εαυτο σου κι αδιαφοροουσες για την δικη σου ψυχοθεραπεια
    οπως με ολους τους γιατρους ο ασθενης τουε εχει αναγκη οχι το αντιστροφο
    αν κοιταμε εγωισμους στη θεραπεια καλυτερα να μην την κανουμε
    εφοσον η σχεση με τον ψυχιατρο λειτουργει σαν οδηγος για τη σχεση με τον εαυτο μας αλλα κ με τους αλλους!

Μωρέ και σε εμένα τις ίδιες παπαριές έλεγαν...Ότι κάνω κακό στον εαυτό μου που αργώ στην θεραπεία..Ε τι άλλο να πουν;Ότι δεν μου τα πληρώνεις ή ότι με έχεις στήσει σαν τον μαλάκα πενήντα ώρες να σε περιμένω;Αυτά που υποτιμούν την νοημοσύνη μου δεν μπορώ και κατά τ\'άλλα θα τα πηγαίναμε καλά..Κύριος εσύ είσαι ο ψυχίατρος..Βλέπεις ότι έχω ένα πρόβλημα με τα ψυχαναγκαστικά τελετουργικά,ένα πρόβλημα να ρυθμίζω το ωράριο μου-όπως είπε η νυν ψυχίατρος....Γιατί δεν μου το λύνεις να πάμε παρακάτω αφού είσαι τόσο Σαϊνι στην ψυχανάλυση;;;Το ότι αργούσα στα ραντεβού λοιπόν όπως εξήγησε η νυν δόκτωρ έχει να κάνει με ένα γενικό πρόβλημα που έχω με την ώρα και όχι ότι αδιαφορούσα για την θεραπεία μου...Στην μόνη περίπτωση που θα μπορούσε να θεωρηθεί ως αδιαφορία στην ψυχοθεραπεία είναι η πλήρης απουσία μου από το ραντεβού.......Αλλά όχι..Όχι.Τα έχουμε μελετήσει σε βιβλία και κάθε πράξη αντιστοιχεί σε κάτι στάνταρ....Κάνεις αυτό σημαίνει αυτό...Σας είπε αυτό ο ασθενής κάντε του αυτό....

Senior Member
    δεν υποτιμουν την νοημοσυνη σου
    αν δεν σε ενδιαφερει η ψυχοθεραπεια απλα μην την κανεις.αυτος κ που αργεις τα ιδια φραγκα θα παρει εσυ θα εχεις μιλησει λιγοτερο
    δεν ειναι ετσι
    εγω πιστευω οτι δεν εχεις βρει τον γιατρο που θα σε βοηθησει πολυ ομως,οχι πάπαρα στον ανεμο..για να εκτιμησεις την βοηθεια του κ να λκαταλαβεις οτι οσο πιο λιγοκραταει η ψυχοθεραπεια τοσο πιο κερδισμενη εισαι εσυ
    α κ οταν αργω ο δικος μου μιλαει στο τηλ σου λεει θα αργησει ας παρω κανα φιλο μου,καμια γυναικα....ε εμενα αυτο μου κανει κατι σε πιο υποτιμηση απο το να ειμαι απλα οσο πιο συνεπεστατη στα ραντεβου μου
    ασε που εμενα δεν με φτανουν τα 50 τι να κλασουν τα 30λεπτα????
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Χμμμ..Το πήρες έτσι..Όχι,όχι.Έχω όντως πρόβλημα με την ώρα...Δεν είναι μόνο στα ψυχοθεραπευτικά ραντεβού αλλά σε όλα μου σχεδόν τα ραντεβού και γι\'αυτό είναι ο ειδικός εκεί για να στο επισημάνει και να στο λύσει και όχι για να σου σπάει τα νεύρα μην απαντώντας στα μηνύματα για ραντεβού...Η δικιά μου μού έχει κάνει μια παραχώρηση 15 λεπτών να αργώ επειδή της είπα ότι 10 με 15 λεπτά πάντα αργώ και μου δίνει ένα περιθώριο.......Προσπαθώ και καταβάλλω προσπάθεια Ιωάννα για να συμμορφωθώ..Δεν είναι ότι τους γράφω στα @@@ και όποιον πάρει ο χάρος..Καταπονούμαι ψυχικά να είμαι συνεπής..Είναι δύσκολο για εμένα..Αυτό ο ψυχίατρος θα έπρεπε να το ξέρει...

Senior Member
    ναι βρε κοπελα μου το ξερω εγω ειμαι απο αυτους που πιστευω οτι το να εισαι συνεπης στο ραντεβου σου ειναι πολυ μοναχικη εμπειρια,κ που δεν εχω καμια σωστη εκτιμηση του χρονου κ παμτα μα παντα αργω.ΑΛΛΑ εδω ειναι να επισημανεις οτι στην ψυχοθεραπεια εχεις ραντεβου με τονεαυτο σου ουσιαστικα κ δεν του αξιζει να τον στήνεις..................
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Χμμμ..Το πήρες έτσι..Όχι,όχι.Έχω όντως πρόβλημα με την ώρα...Δεν είναι μόνο στα ψυχοθεραπευτικά ραντεβού αλλά σε όλα μου σχεδόν τα ραντεβού και γι\'αυτό είναι ο ειδικός εκεί για να στο επισημάνει και να στο λύσει .......Προσπαθώ και καταβάλλω προσπάθεια Ιωάννα για να συμμορφωθώ..Δεν είναι ότι τους γράφω στα @@@ και όποιον πάρει ο χάρος..Καταπονούμαι ψυχικά να είμαι συνεπής..Είναι δύσκολο για εμένα..Αυτό ο ψυχίατρος θα έπρεπε να το ξέρει...
    Οχι Κασιοπη, δεν συμφωνω. Δεν ξερω αν τις γραφεις κ κατα ποσο κ γιατι, αλλα \"δεν εχεις προβλημα με την ωρα\". Αν ειχες γενικα προβλημα με την ωρα, αλλες φορες θα πηγαινες 15\' νωριτερα κι αλλες 15\' αργοτερα. Εσυ ομως φτανεις παντα αργοτερα, ποτε νωριτερα, σωστα; Αρα ξερεις ακριβως τι κανεις. Ο λογος που το κανεις ειναι αλλη ιστορια.

Επιπλεον, ισχυει απολυτα αυτο που σου ειπε η Ιωαννα. Εχεις ενταξει την ψυχοθεραπεια, τουλαχιστον ωσ προσ αυτη τη διασταση, στο ιδιο πλαισιο με τα ραντεβου για μπυρες, κλαμπινγκ κ σινεμαδες. Ενδειχτικο κι αυτο. http://homepage.eircom.net/~bray/em/mswink.gif

Senior Member
    οταν εχεις προβλημα με την ωρα παντα εννοειται οτι πας καθυστερημενα. Δεν παιζει να πας νωριτερα.

Senior Member
    Θα συμφωνήσω με την Gramle...Όταν έχεις πρόβλημα με την ώρα συνήθως δεν σου φτάνει ο χρόνος και δεν μπορείς να περάσεις από την μία πράξη στην άλλη..Κάπως έτσι μου το εξήγησε...Πάντως έχω φτάσει και νωρίτερα και στην ώρα μου και υπήρχαν φορές που στο νωρίτερα αυτή δεν ήταν εκεί και περίμενα....

Senior Member
    Κασσι μήπως ήθελε να σε ταρακουνήσει ο ψυχίατρος μ\'αυτόν τον τρόπο?Μήπως δηλαδή πίστευε ότι αν σου έλεγε ότι δεν μπορείτε να συνεχίσετε αφού δεν πηγαίνεις στην ώρα σου να άλλαζες και να προσπαθούσες πιο πολύ.

Senior Member
    Σίγουρα ήθελε να με ταρακουνήσει..Κάτι σε να μάθεις να είσαι πιο συνεπής...Απλά διάλεξε λίγο λάθος τρόπο καθώς αισθάνθηκα πως με εγκατέλειψε..Είχα μια απογοήτευση και από την θεραπεία τον τελευταίο καιρό και αισθανόμουν και πως ο γιατρός είχε απογοητευτεί και ήρθε και έδεσε.......Χαχα......Ε και εγώ αντέδρασα εγωιστικά.......Κοίτα δεν ξέρω σε ποιο θέμα το έγραφα το σχετικό με την ώρα αλλά ήθελα να πω κάτι που γνώριζε και ο ψυχίατρος..Ότι ο ψυχαναγκαστικός ασθενής προβάλλει αντίσταση κυρίως ασυνείδητα στα πάντα τα οποία φοβάται ότι θα τον ταράξουν,θα απογοητευτεί κ.λ.π.....και αρχίζει τα ψυχαναγκαστικά του.....Μια ψυχοθεραπεία λοιπόν επώδυνη αλλά και πολλές φορές με τον ασθενή για τους χ,ψ λόγους να αισθάνεται ότι δεν τον βοηθάει λειτουργεί ευεργετικά για τα ιδεοψυχαναγκαστικά.......Τέλ� �ς πάντων είναι όντως ένα πρόβλημα με την ώρα το οποίο δεν το έδειχνα μόνο στην θεραπεία μου αλλά και σε άλλα ραντεβού..Σε καταβάλλει ένα άγχος και αυτό το άγχος δυστυχώς είναι που αντί να σε κάνει να βιαστείς στην περίπτωσή μου σε κάνει να τελετουργείς...........

Senior Member
    Τι γλυκιά,τι τζουτζούκα,τι τρέλα που είναι η ψυχίατρός μου......(Σημ:ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΚΗ)...Δεν υπάρχει καλύτερη από αυτήν....(ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΞΙΔΑΝΙΚΕΥΩ).......Τυχερός ο άντρας που την πήρε....Την θέλω για πάντα δική μου.......Σκέφτομαι να αγοράσω στο μωράκι της καμιά κουδουνίστρα.....Τα Φαρίν Λακτέ δωρεάν τους πρώτους μήνες...Δεν πειράζει που μου την λέει καμιά φορά,δεν πειράζει αν είναι γλυκοτζουτζούκα και εγώ αμαζόνα.......Την συμπαθώ.....

Senior Member
    Χιχιχι!Κάσσι τι έπαθες ξαφνικά???Τι κρίση αγάπης είναι αυτή που σε έπιασε για την ψυχίατρό σου???

Senior Member
    Α!και τι έγινε τελικά,γέννησε???