η σχεση με τον ψυχιατρο - Page 91
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 91 of 142 FirstFirst ... 41818990919293101141 ... LastLast
Results 1,351 to 1,365 of 2118
    Senior Member
    Την αγαπώ την αγαπώ με τρέλα και κορδέλα....Είναι μια θεά..Η Αφροδίτη της Μήλου...Μιλάμε ναι..Εξτασιάστηκα..ρε είναι καλή η τύπισσα....Μιλάμε την πήρα τηλέφωνο και καθόταν και με άκουγε με ηρεμία για να μου απαντήσει στις ερωτήσεις μου.....Τώρα που την συμπάθησα πάει τέρμα......Λίγο ακόμα θα της βγάλω μάλλον το λάδι και μετά θα στρώσω..Την βασάνισα κι αυτήν έγκυο γυναίκα..Μου είπε πως γεννάει Σεπτέμβρη........Τώρα αρχές μέσα δεν ξέρω...Πάντως θα λείπει λόγω τοκετού 20 με 30 μέρες από τα καθήκοντά της και θα μου λείψει.....Θα της πάω εγώ ένα Φαρίν Λακτέ βρεφικό....Μούρλια....Μακάρι και η μαμά μου να της έμοιαζε λίγο..Μλκ έχω αντικαταστήσει την σχέση μου με την μητέρα με την ψυχίατρο........Πάντως είναι πολύ γλυκιά.......και ήρεμη......και με κατανόηση....

Senior Member
    .Μλκ έχω αντικαταστήσει την σχέση μου με την μητέρα με την ψυχίατρο........Πάντως είναι πολύ γλυκιά.......και ήρεμη......και με κατανόηση....
    Αυτό για υποκατάστατο μαμάς από ψυχίατρο έχει μεγάλη δόση αλήθειας. Πάντως εμένα η Αφροδίτη της Μήλου σου αν είναι έτσι γλυκιά και ήρεμη θα με ξενέρωνε τελείως. Τίποτα σε πιο άγριο δεν έχεις να μου στείλεις το τηλέφωνό της να πάω να θεραπεύσω το σύνδρομο της Ζήνας ;

Senior Member
    Αχου Κασσι!Με εκπλήσεις που μιλάς έτσι για την ψυχίατρό σου...Εφαγες κόλλημα ξαφνικά!Μέχρι τώρα ήθελες να της ξεφουσκώσεις την κοιλιά και τώρα σε βλέπω να πηγαίνεις στο μαιευτήριο με κουδουνίστρες και έναν τεράστιο αρκούδο!Αντε βρε,με το καλό να το δεχτείτε το μωράκι!!!

Senior Member
    Originally posted by Mοναξιά
    .Μλκ έχω αντικαταστήσει την σχέση μου με την μητέρα με την ψυχίατρο........Πάντως είναι πολύ γλυκιά.......και ήρεμη......και με κατανόηση....
    Αυτό για υποκατάστατο μαμάς από ψυχίατρο έχει μεγάλη δόση αλήθειας. Πάντως εμένα η Αφροδίτη της Μήλου σου αν είναι έτσι γλυκιά και ήρεμη θα με ξενέρωνε τελείως. Τίποτα σε πιο άγριο δεν έχεις να μου στείλεις το τηλέφωνό της να πάω να θεραπεύσω το σύνδρομο της Ζήνας ;

Όχι ρε πστ..Δεν είναι σε στυλ Wild Sex Amazone.....Είναι αρχοντογυναίκα πάντως.....Ψηλή,αρχόντισσα και γλυκιά...Απ\'ότι κατάλαβα έχει την ήρεμη δύναμη μέσα της......
    Την θέλω για μαμά...Αν ήταν έτσι και η δικιά μου θα είχα γλιτώσει τα χάπια...Ρε λίγο να μην της μοιάζει;;;χαχα

Ντάλια ναι σου λέω..Την ερωτεύτηκα...Και άλλες φορές την συμπαθούσα αλλά υπερίσχυε το μίσος...Αυτή την φορά όμως αισθάνομαι μια ασφάλεια στα χέρια της...Την γλυκιά της φωνή...Το νανούρισμά της...Ουπς την μπέρδεψα με την μαμά.....
    Λέω να κολλήσω και καμιά αφίσα στο δωμάτιό μου με αυτήν...Να την βλέπω και να γαληνεύω ή ανάλογα να πετάω βελάκια.....Βασικά δεν κράτησα ρε την μουτσούνα του παλιού μου γιατρού να τον έχω τοίχο και να κάνω σκοποβολή..Θα την έβγαζα σε πολλά αντίτυπα ώστε η φθορά του βελακοτρυπήματος να μην ήταν ικανή να σταματήσει τον αγώνα μου......Ποιά είναι η αγαπημένη σας ΣΤΑΡ;;Η ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ!!!!!!!Θα της βγάλω και ποιηματάκι...Ρε τα κακόμοιρα τα οριακά...Δενόμαστε και έχουμε τόσο ανάγκη για προδέρμ.....

Senior Member
    Γκίλι γκίλι στο μωράκι θα κάνω με μια κουδουνίστρα.........χαρωπή..... ..Θα του πάρω και ειδικό τηλέφωνο να επικοινωνεί με την μαμά του....Όταν κλαίει να το ακούει η μαμά και να το ταίζει......Πάει..Ξεμωράθηκα 21 χρονών κοπέλα...

Senior Member
    Αχου, μ\'αρέσει αυτή η αρχόντισα η ψηλή, αλλά μαμά ; Μπαα όχι. Αυτό το τραγούδι που λέει \'\'μου θυμίζεις τη μάνα μου γι\'αυτό σε αγαπάω\'\' ; Ε καμμία σχέση, δεν μου αρέσουν αυτά, με παραπέμπουν σε Καζαντζίδη, εγώ και η μανούλα μου και τέτοια. πω πω έχουμε ξεφύγει τελείως θα μας μαλώσουν οι admin.

Senior Member
    Χαχα!Ωχ μήπως νομίζεις ότι είσαι στη θέση του μωρού?Μην σε πιάσει μόνο καμιά ζήλεια για το καημένο το μωράκι...Κόντρα με το βρέφος : \"Όχι δικιά μου είναι!\"

Senior Member
    Μιλάμε θα ζήσω ζηλοτυπικά και με το μωρό....Θέλω όλη την προσοχή πάνω μου.....Μωρέ είναι γλυκιά και αγαπησιάρα....

Μοναξιά καλός παραλληλισμός....Μαμά και παντρεμένη μαμά....
    Μου θυμίζεις την μάνα μου γι\'αυτό σ\'αγαπάω δεν ταιριάζει καθόλου με εμένα.....Δεν μου την θυμίζεις και γι\'αυτό παίζει και να σ\'αγαπήσω.....Πάντως και αυτή και η μάνα μου είναι το ίδιο ζώδιο..Αλλά καμία σχέση η μία της άλλης....

Senior Member
    Originally posted by gramle
    οταν εχεις προβλημα με την ωρα παντα εννοειται οτι πας καθυστερημενα. Δεν παιζει να πας νωριτερα.
    μονο κ μονο στην ψυχοθεραπεια μου αρχισα να αργω μονο 10 λεπτα!!!!κι αυτο γιατι καταλαβα επιτελους ποσο με βοηθαει
    καμια φορα αργω κ φευγω στο σαρανταλεπτο κ κλαιω τα 60!!!!εδω το λεπτο κοσστιζει ακριβα σε χρημα κ σε ανακουφιση
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    kassi τωρα θα γινει η πετιμεζι η ντιρλα
    καλη σου υπομονη!!!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Μανίτσα αυτή πάντα πετιμέζι ήταν...Γλυκό του κουταλιού...Τι να λέμε.....Λίγο να την ξεπετιμέζαρα ήθελα αλλά την δέχτηκα πια...Αυτό ήταν.....Το δέχτηκα το \"γλυκός με 4 κουταλιές ζάχαρη\".......

Senior Member
    παλι καλα που ειναι στη γλυκα της απο το ναειναι στη μπιρλα της
    αν μπορεις να βγαλειςακρη keep on....αλλιως αλλαξε γιατρο κ πηγαινε σε αντρα
    ουτε στις γλυκες τους ειναι,ουτε γεννανε,κ βοηθανε καλυτερα
    μακια
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Όχι....Δεν αλλάζω...Ρε έκανα 6 μήνες να την εμπιστευτώ και να μου γεμίσει το μάτι....Τώρα που σιώσαμε θα την αλλάξω;Θα ήταν μια επώδυνη αλλαγή αυτή την φορά...Καλά να έφευγα στις μέρες του μίσους....αλλά τώρα;Θα μπω και σε ομάδα....Άσε.....Είμαι εξτασιασμένη!!!!??????!!!!!Η διάθεσή σου λέει ότι έπεσες στην τραμπάλα...Μωρή δεν κράτησες ισορροπία;Την χάσαμε πάλι την μπάλα;;;

Senior Member
    ε-ε-ε-επεσα
    χτυπησα
    ε κ τι μ\'αυτο
    παλι την ακρη θα βρω
    κ θα ξανασηκωθωωωωωωωωω
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Κι ο Ρέμος λέει πέφτει και ξανασηκώνεται και την ζωή δεν την φοβάται...Καλά πάμε....