η σχεση με τον ψυχιατρο - Page 97
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 97 of 142 FirstFirst ... 47879596979899107 ... LastLast
Results 1,441 to 1,455 of 2118
    Senior Member
    ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ

Και τώρα φίλοι μου είν\' αργά
    μια καληνύχτα στη μαμά
    και λίγη στάχτη στα μαλλιά
    καιρός να πούμε αντίο

Σκεπάσαμε όλους τους νεκρούς
    με αρρωστιάρικους ψαλμούς
    κλόουν με σοβαρούς σκοπούς
    γυμνοί μέσα στο κρύο

Κατά τ\'άλλα εσείς
    που \'σαστε υγιείς και αξιοπρεπείς
    βοηθήστε μας και λίγο
    δώστε μας πνοή, στέγη και τροφή
    μια ιδέα στεγανή
    που να μη μπάζει κρύο

Πουλάμε σώμα και ψυχή
    δώστε μας λίγη προσοχή
    στα υπόγεια μαύροι ποντικοί
    λουφάζουνε δύο δύο

Παίρνουμε σβάρνα τους γιατρούς
    αδύνατοι μπροστά στους δυνατούς
    και συναντάμε ξέμπαρκους θεούς
    που χάσανε το πλοίο

Κατά τ\' άλλα εσείς
    βοηθήστε μας και λίγο
    δώστε μας πνοή στέγη και τροφή
    μια ιδέα στεγανή
    που να μη μπάζει κρύο

Senior Member
    Originally posted by keeper34
    interappted και μονο που εχεις βρει το νοημα φτανει.......

ευχομαι το καλυτερο για εσενα ........
    συνεχεισε ετσι ... μονο με δυναμη θα εισε μπροστα..
    γνωριζω οτι παλευεις δυνατα και αυτο ειναι το σημαντηκοτερο.
    συνεχεισε ετσι οχι μονο για εσενα αλλα και για το νινισου.

χερομαι πολυ........
    να εισε καλα...

Γιωργος

keeper κι εγω ξερω οτι παλευεις κι εγω χαιρομαι για σενα κ με εκανες να χαμογελασω την καλημερα!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Originally posted by kassi_21
    Originally posted by interappted
    φρικη φρικη να θες επιγοντως το γιατρο σου κι αυτος να λειπει
    εχω αρχισει να αρρωσταινω εντελως κ επειγοντως θελω service!εχω αναρτησει παντου τα λογια του:ειναι η διαταραχη της προσωπικοτητας,ειναι η διαταραχη της προσωπικοτητας ............
    γιατρε τρακαρα οσο ελειπες..αεροσακοι ανεπαρκης,φρενα ξεφρενα,μικρες αποκλισεις απο τις οδηγειες...

δρ συνεργειο η συνεδρεια σου
    κ ηρθα μ ενα σπασμενο φαναρι
    κι αν με φτιαξεις...μακαρι

γμτ γιατι να υπαρχει το υπερσυναισθημα?????????????δλδ κατι σαν υπερανθρωπινες λειτουργιες ενα πραμα.......σαν να εισαι υπερηρωας????για να λεμε ΥΠΕΡσυναισθηματοσμος θα πρεπει να ακολου8ουν κ ολα τα αλλα ΥΠΕΡΡΡΡΡΡΡΡ

Αυτό σκεφτόμουν όλες αυτές τις ΥΠΕΡκαταθλιπτικές μέρες...Τι το θέλω τόσο συναίσθημα όταν κανείς δεν το θέλει;;;;Για να παίρνω χάπια και να το αλλοιώνω,να το εξαφανίζω πριν να με ματώσει;;;;Feelings...no more feelings......Close the doors!!!!take me down to my boat on the river so I don\'t cry out anymore..........Ωραίες είναι οι δημιουργικές μέρες τoυ συναισθήματος αλλά τι κάνεις όταν αυτές τελειώνουν και αντικαθιστώνται από μια κατάσταση που δεν είσαι ικανός ούτε τον εαυτό σου να περιποιηθείς;;Γμτ γιατί τόση ευαισθησία;;;;Χάπια.......where are they?Where is my fucking doctor to cure me?How long ...how long will I lay on the other side????
    Μαρια μου ελατωσσε το lagractil γιατι δεν μπορουσα να κανω τπτ!!!!αν μου λεγαν ν αβαλω καθετηρα να μην παω τουαλετα θα το κανα!!!ομως

δυστυχως μαζι με την ελλατωση του lagractil ηρ8ε η αυξηση του συναισθηματος κ περασα κ παιρναω μεγαλη καταθλιψαρα
    γιτι το lagcractil στοπαρει τα συναισθηματα
    κ τωρα μου μειωσε μολις 50mg κι αυτα επεστρεψανννννννννν

τελικα κ το σκυλο χορτατο κ την πιτα ολοκληρη δεν γινεται!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Originally posted by kassi_21
    Originally posted by olorou

Κι εγώ αυτή την απορία είχα, γενικά γιατί παθιάζονται οι άνθρωποι με τις θεραπείες και τους θεραπευτές, είτε θετικά είτε αρνητικά. Ώσπου έφτασα κι εγώ σʼ αυτό το σημείο. Όχι ότι κατάλαβα πλήρως το γιατί. Ξέρω πως συμβαίνει όμως κι όχι μόνο σε μένα.

Παθιαζόμουν απίστευτα με τον ντόκτορ Τζορτζ...Στις αρχές τον είχα χεσμένο...-αν και με το που τον είδα είπα ότι πρώτη φορά άνθρωπος με καταλαβαίνει τόσο καλά.....-και έλεγα Σιγά ρε Καραμήτρο μη με αναλύσεις...Μετά πορώθηκα...Δεν έκανα βήμα χωρίς να τον ρωτήσω.....Με πήρε σε τρισάθλιο χάλι και με ηρέμησε..Του χρωστάω την ζωή μου..Πώς να μην προσκολλώμαι;;;;Τώρα μετανιώνω τόσο που τον άφησα....αλλά είναι αργά όπως πάντα....Όμως του χρωστάω να πάω μπροστά.........Θα είναι γι\'αυτόν μια προσωπική νίκη και όπως είπα ήταν το πρότυπό μου.........Ακόμα και οι φιλονικίες μας οδηγούσαν σε μονοπάτια προσωπικής αναζήτησης...Η καινούρια περιστρέφεται πολύ στο παρελθόν και δεν το γουστάρω......Κουκλίτσα μου το παρελθόν δεν αλλάζει...Τι θα με βοηθήσει αν αντιληφθώ ότι η μάνα μου μπορεί και να μην με απέρριψε απλά δεν είχε τρόπο να μου δείξει ότι με αγαπά όταν το συναίσθημα στην διαταραχή του δεν με αφήνει να δω άσπρη μέρα και έχω μερικά μαλακιστήρια να μαθαίνουν ότι πάω σε ψυχίατρο και να μου δημιουργούν κόμπλεξ ότι είμαι τρελή;;;Δεν μου φτάνουν τα προβλήματά μου;;;;;;Τα σπασμένα μου νεύρα πόσο θα αντέξουν;;;Όπως φαίνεται έχω καιρό να δω την γιατρέσα..Άσε που έχει καταλάβει ότι την έχω χεσμένη και στα λεχωνιακά της τα παίρνει.......Να έχω αλλάξει πάνω από 20 φορές την φαραμακοθεραπεία σε 6 μήνες και να της το λέω τελευταία στιγμή αφού έχω δει τα πάνδεινα;;;;Μέχρι που τα πήρε και έτοιμη ήταν να με συχτιρίσει.....Από τότε που ο Γιώργος με άφησε είμαι μισή.........Πίστευα σε αυτόν..Ήταν η λογική που δεν είχα,η αισιοδοξία που μου έλειπε η ωριμότητα που θα αποκτήσω ο πατέρας,ο δάσκαλος,ο εραστής,ο σύζυγος,ο φίλος...τα πόδια μου που πατούν στη γη,το αντικαταθλιπτικό μου,μια κινούμενη ανάσα ευεξίας....Όπως έλεγε και η Άηλιν Γουόρνος στο The Monster \"Κανείς δεν ήξερε τι θα μπορούσα να κάνω αν πίστευα σε κάτι\" και είχα πιστέψει στον ντόκτορ.........Αν και δεν το περίμενα να φύγω και να πονέσω πενθώ λες και έχασα κάποιον δικό μου.......Σιωπηρά υποσυνείδητα αντιδρώ στη θεραπεία....
    λαθος εισαι η αποκαλυπτικη ψυχοθεραπεια σου λεινει τα γιατι κ τα διοτι αλλα κοστιζει ψυχικα!οταν ξερω οτι κολλαω στην απορριψη γιατι ο πρωτος αντρας που με απερριψε κραυγαλεα ηταν ο πατερας μου με τραγικο φιναλε οτι πηγε να με σκοτωσει....ε καταλαβα τι παιζει μεσα μου γιατι αντι για σχεση ειμαι σαν να κατεβαινω σε πολεμο!!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Κατά τ\'άλλα εσείς
    βοηθήστε μας και λίγο
    δώστε μας πνοή, στέγη και τροφή
    μια ιδέα στεγανή
    που να μη μπάζει κρύο
    Δεν ξερω δεν μου αρεσει αυτος ο στιχος.
    Ολοι λυγιζουν καποια στιγμη βεβαια...
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    και οχι μονο αυτο,ο ασθενης στερειται αξιοπρέπειας?
    αυτο εννοω οταν λεω \"κολλημενος\" με την ταμπελα

Senior Member
    Originally posted by Sofia

Είναι γενικά δύσκολο να νιώθει κανείς εξαρτημένος, αδύναμος, μέσα σε μια σχέση εκ προοιμίου άνιση, ακόμη κι αν έχει να κάνει με κάποιον που – κατά δήλωσίν του – δεν φέρεται άσχημα, αλλά έχει – και πάλι κατά δήλωσίν του – απεριόριστη κατανόηση. Μπορεί να είναι αναπόφευκτο να νιώθει έτσι, μπορεί να έχει συνειδητοποιεί τι του συμβαίνει. Ωστόσο δεν παύει να νιώθει άσχημα. Καίγεται και δροσιά δε βρίσκει.

Senior Member
    Σοφια δεν γινεται να μην εισαι κολημμενος με την ταμπελα.φυσικα ο καθενας διαφερει συμφωνα με το back up που κουβαλαει αλλα στη δικια μου περιπτωση κ ισως κ σε αλλες βοηθαει..αλλο να μην ξερεις που σου παν τα 4 κι αλλο ειναι να ξερεις τι εχεις πως το απεκτησες κ γιατι κ ποια χαρακτηριστικα πρεπει ν αντιμετωπισεις για ν αβελτιωθεις...δεν λεει κανεις ειμαι πχ οριακος κ με λενε Ιωαννα λεει οτι ειμαι οριακος γιατι κακος η οχι στο διεγνωσαν για να μπουσουλαρισουν τοσο τα φαρμακα οσο κ τη μορφη ψυχοθεραπειας.ειναι σαν εχεις βηχα πχ κ να μην σε νοιαζει αν εχεις φαρυγγητιδα η λαρυγγητιδα
    απλως οσοι νοσουμε ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΣΟ που κολλαμε σαν σανιδα σωτηριας! εινια το ποσο υποφερεις Σοφια κατα ποσο τα ψυχολογικα επιρρεαζουν τη ζωη σου γιατι αλλο ειναι να εχεις καταθλιψη κι αλλο να εισαι σε μια ρευστη κ να μην ξερεις πως θα εισαι το επομενο πενταλεπτο.

τα παραπονα στους ψυχιατρους!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    δλδ ειναι καλυτερο να λες δεν ξερω τι εχω???η αμα σε ρωτανε να λες τελος παντων???????
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Διαφωνω εμενα δεν με ρωτησανε ποτε τι εχω....και σιγουρα δεν στερουμε αξιοπρεπειας θα συμφωνησω με τη sofia...ναι ειχα τα μαυρα μου τα χαλια μια περιοδο...αλλα σιγουρα δεν στερουμε αξιοπρεπειας.
    Και αν ποτε με ρωταγε τι εχω καποιος θα του ελεγα...ασε εχω στενοχωριες το και το με βασανιζει αυτο ή εχω αγχωθει με αυτο...δεν θα πω ξερεις ειμαι σχιζοφρενης και εχω τα down μου...και να περιμενω ο αλλος να καταλαβει ή να με λυπηθει.
    Φυσικα θα μου πεις εδω στο forum αναφερεις την ταμπελα σου...αλλο αυτο...ετσι πιστευω τουλαχιστον.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    keep δεν εννοω εξω στον ντουνια ...εννοειται εκει μουγκα γιατι 8α νομιζουν οτι να ναι απλα επισημανω οτι αν ξερεις εσυ ο ιδιος τι εχεις ναι ειναι καλυτερα
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Ναι συμφωνω ειναι καλυτερα να ξερεις ο ιδιος τι εχεις...αν μη τι αλλο οποιαδηποτε γνωση βοηθαει...οπως γνωσεις για την φυση της ασθενειας και πως αντιμετωπιζεται πχ απο ομοιοπαθεις.
    Και σιγουρα ειναι καπως απελευθερωτικο να εχεις μια ασθενεια απο το να κατηγορεις τον εαυτο σου συνεχεια για οτιδηποτε...δεν φταιει ο εαυτος σου αν εχεις καποια ασθενεια.
    Προσωπικα αισθανομαι καλυτερα ξεροντας οτι ειμαι σχιζοφρενης...ξεροντας οτι εκει εξω υπαρχουν αλλα ατομα με την ιδια ταμπελα και παρομοια προβληματα...και εχω μιλησει μεσω internet με αρκετους....και ναι μπορω να καταλαβω πολλα προβληματα τους και αυτοι τα δικα μου...να τα νοιωσεις στο πετσι σου και οχι απλως να τρεξεις μια προσομοιωση στο μυαλο σου πως νομιζεις οτι θα ητανε αν σου συνεβαινε το ταδε ή το ταδε.
    Οχι την ΙΔΨ δεν την καταλαβαινω...ουτε την οριακη διαταραχη...μονο σε γενικες γραμμες γιατι δεν εχω τα βιωματα.

Το να εισαι στο σκοταδι και να λες γιατι ρε γαμ..το σκεφτομαι ετσι...γιατι εχω αυτα τα προβληματα...και να μη ξερεις τι σου γινεται προτιμοτερο.
    Μετρον αριστον βεβαια σε οτι λεμε...μην φτανουμε στα ακρα.

Senior Member
    ε ναι αλλα ειναι αυτο που ειπες
    εγω πχ πριν μαθω τι εχω αναρωτιομουνα τι γινεται???ποιος παιζει μαζι μου?τι ειναι αυτο???κ 1002 σεναρια ας τα να πανε!!οταν εμαθα οτι ειμαι οριακη κ ξερω οτι ΟΛΟ ΜΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ειναι μια διαταραχη που την εχουν κι αλλοι την βιωνουν κ αλλοι ενιωσα οτι δεν με κυνηγαει καμια καταρα !απελευθερωθηκα απο 1000 σεναρια!κ να πω οτι οταν εμαθα οτι οι οριακοι εχουν μεγαλο ποσοστο αυτοκτονιων κατεβασα βιβλια,απο το νετ διαφορα,συζητηση με το δρ μου,πηρα τα 9 χαρακτηριστικα κ αρχισα ενα-ενα να τα μαθαινω, να τα βλεπω πανω μου,κ γτ οχι να ανακουφιζομαι που δεν ισχυε τπτ απο αυτα που νομιζα, να τα βαζω κατω κ να λεω θα το παλεψω....οσο μπορω
    πριν τι να παλευα οταν δεν ηξερα?????
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Originally posted by interappted
    Σοφια δεν γινεται να μην εισαι κολημμενος με την ταμπελα.φυσικα ο καθενας διαφερει συμφωνα με το back up που κουβαλαει αλλα στη δικια μου περιπτωση κ ισως κ σε αλλες βοηθαει..αλλο να μην ξερεις που σου παν τα 4 κι αλλο ειναι να ξερεις τι εχεις πως το απεκτησες κ γιατι κ ποια χαρακτηριστικα πρεπει ν αντιμετωπισεις για ν αβελτιωθεις...δεν λεει κανεις ειμαι πχ οριακος κ με λενε Ιωαννα λεει οτι ειμαι οριακος γιατι κακος η οχι στο διεγνωσαν για να μπουσουλαρισουν τοσο τα φαρμακα οσο κ τη μορφη ψυχοθεραπειας.ειναι σαν εχεις βηχα πχ κ να μην σε νοιαζει αν εχεις φαρυγγητιδα η λαρυγγητιδα
    απλως οσοι νοσουμε ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΣΟ που κολλαμε σαν σανιδα σωτηριας! εινια το ποσο υποφερεις Σοφια κατα ποσο τα ψυχολογικα επιρρεαζουν τη ζωη σου γιατι αλλο ειναι να εχεις καταθλιψη κι αλλο να εισαι σε μια ρευστη κ να μην ξερεις πως θα εισαι το επομενο πενταλεπτο.

τα παραπονα στους ψυχιατρους!

ιωαννα,ειναι λογικό να θέλει κανεις να ξέρει απο τί πασχει.ποια ειναι τα συμπτωματα,μεχρι τό τί θα κανει για να τα αντιμετωπίσει κ πως θα νιωσει καλύτερα. Οπότε κ ανακουφιστικό ωστε να μην ψάχνεται κ βασανιζεται με υποψίες για χιλια δυο. Ομως απο αυτο το σημειο μέχρι να εξηγει και να δικαιολογει τα παντα στη συμπεριφορά του με βαση την ασθενεια του, απεχει πολυ....

Senior Member
    ε ναι δεν τα δικαιολογει τα παντα μια διαταραχη αλλα πολλα ωφειλονται δυστυχως εκει
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Page 97 of 142 FirstFirst ... 47879596979899107 ... LastLast