η σχεση με τον ψυχιατρο - Page 98
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 98 of 142 FirstFirst ... 488896979899100108 ... LastLast
Results 1,456 to 1,470 of 2118
    Senior Member
    Originally posted by interappted
    Originally posted by kassi_21
    φρικη φρικη να θες επιγοντως το γιατρο σου κι αυτος να λειπει
    εχω αρχισει να αρρωσταινω εντελως κ επειγοντως θελω service!εχω αναρτησει παντου τα λογια του:ειναι η διαταραχη της προσωπικοτητας,ειναι η διαταραχη της προσωπικοτητας ............
    γιατρε τρακαρα οσο ελειπες..αεροσακοι ανεπαρκης,φρενα ξεφρενα,μικρες αποκλισεις απο τις οδηγειες...

δρ συνεργειο η συνεδρεια σου
    κ ηρθα μ ενα σπασμενο φαναρι
    κι αν με φτιαξεις...μακαρι

γμτ γιατι να υπαρχει το υπερσυναισθημα?????????????δλδ κατι σαν υπερανθρωπινες λειτουργιες ενα πραμα.......σαν να εισαι υπερηρωας????για να λεμε ΥΠΕΡσυναισθηματοσμος θα πρεπει να ακολου8ουν κ ολα τα αλλα ΥΠΕΡΡΡΡΡΡΡΡ

Αυτό σκεφτόμουν όλες αυτές τις ΥΠΕΡκαταθλιπτικές μέρες...Τι το θέλω τόσο συναίσθημα όταν κανείς δεν το θέλει;;;;Για να παίρνω χάπια και να το αλλοιώνω,να το εξαφανίζω πριν να με ματώσει;;;;Feelings...no more feelings......Close the doors!!!!take me down to my boat on the river so I don\'t cry out anymore..........Ωραίες είναι οι δημιουργικές μέρες τoυ συναισθήματος αλλά τι κάνεις όταν αυτές τελειώνουν και αντικαθιστώνται από μια κατάσταση που δεν είσαι ικανός ούτε τον εαυτό σου να περιποιηθείς;;Γμτ γιατί τόση ευαισθησία;;;;Χάπια.......where are they?Where is my fucking doctor to cure me?How long ...how long will I lay on the other side????
    Μαρια μου ελατωσσε το lagractil γιατι δεν μπορουσα να κανω τπτ!!!!αν μου λεγαν ν αβαλω καθετηρα να μην παω τουαλετα θα το κανα!!!ομως

δυστυχως μαζι με την ελλατωση του lagractil ηρ8ε η αυξηση του συναισθηματος κ περασα κ παιρναω μεγαλη καταθλιψαρα
    γιτι το lagcractil στοπαρει τα συναισθηματα
    κ τωρα μου μειωσε μολις 50mg κι αυτα επεστρεψανννννννννν

τελικα κ το σκυλο χορτατο κ την πιτα ολοκληρη δεν γινεται!
    Κοίτα ρε συ Τζο είμαι 4 χρόνια με μια κωλοκατάθλιψη και έναν Ιδεοψυχαναγκασμό κατά κύριο λόγο...Παλεύω δηλαδή και όσο να\'ναι την ******* μου δεν το έβαλα ποτέ κάτω ακόμα και στις δύσκολες μέρες που ήταν πολλές....Το κακό ή το καλό ανάλογα είναι ότι δεν αποδέχτηκα την ασθένειά μου....Ποτέ..Δεν μπορούσα και δεν μπορώ να χωνέψω ότι μια ζωή θα εξαρτάμαι από μερικά κωλοχάπια...Είμαι Κριός-χαχα-και δεν γουστάω τις αδυναμίες μου.......Εγώ η δυνατή να εξαρτάμαι από ψυχοχάπια;;Τι διάολο;;;Σημασία είναι να φύγουμε από την διαταραχή αλλά αποείδα και δεν ξανακόβω τα χάπια αν δεν το πει η γιατρός..Αποφασίζω να δείξω εμπιστοσύνη..Ήταν μια καμπή στην θεραπεία μου το ότι με παράτησε ο προηγούμενος και αντέδρασα.........μη εμπιστευόμενη την καινούρια....Θέλω να πιστεύω πως μια μέρα θα αντικρύζω τον ήλιο όπως τότε όταν γεννήθηκα..Αισιόδοξη......Είν αι φρίκη η ΙΨΔ.....Σκέφτεσαι,σκέφτεσαι και τρελαίνεσαι......και είδα ότι χωρίς τους εκλεκτικούς αναστολείς της σεροτονίνης μου η κατάσταση υποτροπιάζει και γράφει κανονικά τις συμπεριφοριστικές θεραπείες περί μείωσης άγχους.....Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι αλλά πολλές φορές ξεσπάω...Ρε πούστη λέω πως είναι δυνατόν αυτοί να είναι οκ και να χαίρονται και εγώ να μαστουρώνω;;;Δεν αποδέχομαι την ευαισθησία μου.....Αλλά μου δίνεις ένα ενθαρρυντικό παράδειγμα αποδοχής ασθένειας...Αφού λοιπόν δεν κάνω χωρίς τα χάπια ας τα αποδεχτώ και ας μην τα σκέφτομαι..Βασικό......και όσοι λιγότεροι ξέρουν για τον ψυχίατρο τόσο το καλύτερο..Δεν θα στο χτυπήσουν σε μια δύσκολη στιγμή,δεν θα θυμάσαι ότι έχεις πρόβλημα και δεν θα μένεις στην διαταραχή σου αλλά θα προσπαθείς να την αλλάξεις για να μοιάσεις στις συνήθειές τους...ή τις υγιείς εξ\'αυτών..Παλιά πίστευα ότι επειδή κάποιοι δεν πάνε σε ψυχίατρο είναι τα πρότυπα υγείας που πρέπει να ακολουθήσω..Αλλά δεν είναι έτσι..Υστερώ όπως είπα σε κάτι...Στις άμυνές μου που τις υψώνω και στις διαπροσωπικές μου σχέσεις που πρέπει να βρω μια ισορροπία στην απολυτότητά μου...Από εκεί και πέρα δεν θα αφήσω κάποιον να μου πει τι είναι πρότυπο..Μπορεί ο άλλος σαν προσωπικότητα να είναι σκατά και να μην έχει κάποια ψυχοπαθολογία..Τι σημαίνει;;Ότι θα γίνω σαν αυτόν;;;;;Η ταμπέλα μας μόνο στον ψυχίατρό μας.......Όσοι πάνε να την εκμεταλλευτούν για να βγάλουν την κακία τους και τα απωθημένα τους στο διάολο.............Ας αφήσουμε το οι ψυχικές διαταραχές πρέπει να αρχίσουν να αναγνωρίζονται και να μην τρομοκρατούν τον κόσμο..Εγώ έχω τα προβλήματά μου..Δεν θα καθίσω να ασχοληθώ με την κακία και την προκατάληψη του καθενός για να με πληγώσει παραπάνω και να χτίσει και άλλες άμυνες αντί να ακολουθήσω την θεραπεία για να τις λύσω.....

Senior Member
    Originally posted by olorou

Κι εγώ αυτή την απορία είχα, γενικά γιατί παθιάζονται οι άνθρωποι με τις θεραπείες και τους θεραπευτές, είτε θετικά είτε αρνητικά. Ώσπου έφτασα κι εγώ σʼ αυτό το σημείο. Όχι ότι κατάλαβα πλήρως το γιατί. Ξέρω πως συμβαίνει όμως κι όχι μόνο σε μένα.

Παθιαζόμουν απίστευτα με τον ντόκτορ Τζορτζ...Στις αρχές τον είχα χεσμένο...-αν και με το που τον είδα είπα ότι πρώτη φορά άνθρωπος με καταλαβαίνει τόσο καλά.....-και έλεγα Σιγά ρε Καραμήτρο μη με αναλύσεις...Μετά πορώθηκα...Δεν έκανα βήμα χωρίς να τον ρωτήσω.....Με πήρε σε τρισάθλιο χάλι και με ηρέμησε..Του χρωστάω την ζωή μου..Πώς να μην προσκολλώμαι;;;;Τώρα μετανιώνω τόσο που τον άφησα....αλλά είναι αργά όπως πάντα....Όμως του χρωστάω να πάω μπροστά.........Θα είναι γι\'αυτόν μια προσωπική νίκη και όπως είπα ήταν το πρότυπό μου.........Ακόμα και οι φιλονικίες μας οδηγούσαν σε μονοπάτια προσωπικής αναζήτησης...Η καινούρια περιστρέφεται πολύ στο παρελθόν και δεν το γουστάρω......Κουκλίτσα μου το παρελθόν δεν αλλάζει...Τι θα με βοηθήσει αν αντιληφθώ ότι η μάνα μου μπορεί και να μην με απέρριψε απλά δεν είχε τρόπο να μου δείξει ότι με αγαπά όταν το συναίσθημα στην διαταραχή του δεν με αφήνει να δω άσπρη μέρα και έχω μερικά μαλακιστήρια να μαθαίνουν ότι πάω σε ψυχίατρο και να μου δημιουργούν κόμπλεξ ότι είμαι τρελή;;;Δεν μου φτάνουν τα προβλήματά μου;;;;;;Τα σπασμένα μου νεύρα πόσο θα αντέξουν;;;Όπως φαίνεται έχω καιρό να δω την γιατρέσα..Άσε που έχει καταλάβει ότι την έχω χεσμένη και στα λεχωνιακά της τα παίρνει.......Να έχω αλλάξει πάνω από 20 φορές την φαραμακοθεραπεία σε 6 μήνες και να της το λέω τελευταία στιγμή αφού έχω δει τα πάνδεινα;;;;Μέχρι που τα πήρε και έτοιμη ήταν να με συχτιρίσει.....Από τότε που ο Γιώργος με άφησε είμαι μισή.........Πίστευα σε αυτόν..Ήταν η λογική που δεν είχα,η αισιοδοξία που μου έλειπε η ωριμότητα που θα αποκτήσω ο πατέρας,ο δάσκαλος,ο εραστής,ο σύζυγος,ο φίλος...τα πόδια μου που πατούν στη γη,το αντικαταθλιπτικό μου,μια κινούμενη ανάσα ευεξίας....Όπως έλεγε και η Άηλιν Γουόρνος στο The Monster \"Κανείς δεν ήξερε τι θα μπορούσα να κάνω αν πίστευα σε κάτι\" και είχα πιστέψει στον ντόκτορ.........Αν και δεν το περίμενα να φύγω και να πονέσω πενθώ λες και έχασα κάποιον δικό μου.......Σιωπηρά υποσυνείδητα αντιδρώ στη θεραπεία....
    λαθος εισαι η αποκαλυπτικη ψυχοθεραπεια σου λεινει τα γιατι κ τα διοτι αλλα κοστιζει ψυχικα!οταν ξερω οτι κολλαω στην απορριψη γιατι ο πρωτος αντρας που με απερριψε κραυγαλεα ηταν ο πατερας μου με τραγικο φιναλε οτι πηγε να με σκοτωσει....ε καταλαβα τι παιζει μεσα μου γιατι αντι για σχεση ειμαι σαν να κατεβαινω σε πολεμο!!
    Το μόνο που ξέρω είναι ότι κοστίζει ψυχικά φρικτά..Ο παλιός νομίζω ήταν της Προσωποκεντρικής.......Νομίζ� �.....Αυτή το βλέπει αλλιώς......Φρίκη αυτό με τον πατέρα σου.......Οπότε άντε να εμπιστευτείς άντρα και να μην φοβηθείς να του δείξεις την ευαίσθητή σου πλευρά μη φοβούμενη ότι θα σε πληγώσει.....

Senior Member
    Originally posted by Sofia
    και οχι μονο αυτο,ο ασθενης στερειται αξιοπρέπειας?
    αυτο εννοω οταν λεω \"κολλημενος\" με την ταμπελα
    δεν έχει να κάνει με την ασθένεια πάντα η αξιοπρέπεια..Υπάρχουν και μη αξιοπρεπείς χωρίς κάποια ψυχοπαθολογία...

Senior Member
    Originally posted by Sofia
    και οχι μονο αυτο,ο ασθενης στερειται αξιοπρέπειας?
    αυτο εννοω οταν λεω \"κολλημενος\" με την ταμπελα
    Σοφια δεν γινεται να μην εισαι κολημμενος με την ταμπελα.φυσικα ο καθενας διαφερει συμφωνα με το back up που κουβαλαει αλλα στη δικια μου περιπτωση κ ισως κ σε αλλες βοηθαει..αλλο να μην ξερεις που σου παν τα 4 κι αλλο ειναι να ξερεις τι εχεις πως το απεκτησες κ γιατι κ ποια χαρακτηριστικα πρεπει ν αντιμετωπισεις για ν αβελτιωθεις...δεν λεει κανεις ειμαι πχ οριακος κ με λενε Ιωαννα λεει οτι ειμαι οριακος γιατι κακος η οχι στο διεγνωσαν για να μπουσουλαρισουν τοσο τα φαρμακα οσο κ τη μορφη ψυχοθεραπειας.ειναι σαν εχεις βηχα πχ κ να μην σε νοιαζει αν εχεις φαρυγγητιδα η λαρυγγητιδα
    απλως οσοι νοσουμε ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΣΟ που κολλαμε σαν σανιδα σωτηριας! εινια το ποσο υποφερεις Σοφια κατα ποσο τα ψυχολογικα επιρρεαζουν τη ζωη σου γιατι αλλο ειναι να εχεις καταθλιψη κι αλλο να εισαι σε μια ρευστη κ να μην ξερεις πως θα εισαι το επομενο πενταλεπτο.

τα παραπονα στους ψυχιατρους!
    Από προσωπική εμπειρία είδα ότι με την ταμπέλα ψυχικά ασθενής μου το κοπάνησαν και μου συμπεριφέρθηκαν ανώριμα σαν επικίνδυνη ψυχοπαθή.......Πάτησαν στις αδυναμίες μου...Υπάρχουν μικροπρεπείς άνθρωποι Τζο και όταν ψάχνεσαι ακόμα και δεν τα έχεις βρει με τον εαυτό σου αυτό το κομμάτι που υποφέρει άσε το για τους πολύ δικούς σου..Την δε ταμπέλα για τον ψυχίατρο..Οι άλλοι ας δείξουν συμπόνοια για την Ιωάννα..Ξέρω θες να πεις την διαταραχή σου ζητώντας κατανόηση και βοήθεια από τον περίγυρο...Κάπως σαν αυτή είμαι..Δεν θέλω να κάνω τις μαλακίες που έκανα παλιά...Σώστε μου από τα παλιά μου λάθη και αντί γι\'αυτό στο παίρνουν και σε μια απόρριψη στο χτυπάνε..Σε μια δύσκολη στιγμή \"Δεν θα ασχοληθώ με μία τρελή\"......Η ταμπέλα είναι για τον γιατρό...Μόνο αυτός θα βοήθησει..Οι άλλοι θα πουν το μακρύ τους και το κοντό τους...

Senior Member
    keep δεν εννοω εξω στον ντουνια ...εννοειται εκει μουγκα γιατι 8α νομιζουν οτι να ναι απλα επισημανω οτι αν ξερεις εσυ ο ιδιος τι εχεις ναι ειναι καλυτερα
    Έκανα το λάθος να εμπιστευτώ σε κάποιους το ψυχιατρικό μου πρόβλημα και πίστεψαν ότι επειδή έχω κάποια ανάγκη θα γίνω χαλί να με πατήσουν,εύκολη γκόμενα με ψυχολογικά,φίλη που έχει την δική μου ανάγκη και άρα δεν την φοβάμαι-είναι ακίνδυνη και μη ανταγωνιστική στις δικές μου φοβίες -και όταν δεν τους τα είπα καλά, δεν τους άρεσε και μου κοπάνησαν την ταμπέλα κάτι που προσωπικά με στενοχώρησε,με έκανε να χάσω την εμπιστοσύνη μου στους ανθρώπους και να μπερδευτώ ως προς την θεραπεία μου...

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Ναι συμφωνω ειναι καλυτερα να ξερεις ο ιδιος τι εχεις...αν μη τι αλλο οποιαδηποτε γνωση βοηθαει...οπως γνωσεις για την φυση της ασθενειας και πως αντιμετωπιζεται πχ απο ομοιοπαθεις.
    Και σιγουρα ειναι καπως απελευθερωτικο να εχεις μια ασθενεια απο το να κατηγορεις τον εαυτο σου συνεχεια για οτιδηποτε...δεν φταιει ο εαυτος σου αν εχεις καποια ασθενεια.
    Προσωπικα αισθανομαι καλυτερα ξεροντας οτι ειμαι σχιζοφρενης...ξεροντας οτι εκει εξω υπαρχουν αλλα ατομα με την ιδια ταμπελα και παρομοια προβληματα...και εχω μιλησει μεσω internet με αρκετους....και ναι μπορω να καταλαβω πολλα προβληματα τους και αυτοι τα δικα μου...να τα νοιωσεις στο πετσι σου και οχι απλως να τρεξεις μια προσομοιωση στο μυαλο σου πως νομιζεις οτι θα ητανε αν σου συνεβαινε το ταδε ή το ταδε.
    Οχι την ΙΔΨ δεν την καταλαβαινω...ουτε την οριακη διαταραχη...μονο σε γενικες γραμμες γιατι δεν εχω τα βιωματα.

Το να εισαι στο σκοταδι και να λες γιατι ρε γαμ..το σκεφτομαι ετσι...γιατι εχω αυτα τα προβληματα...και να μη ξερεις τι σου γινεται προτιμοτερο.
    Μετρον αριστον βεβαια σε οτι λεμε...μην φτανουμε στα ακρα.

Προβλήματα υπάρχουν μόνο για να τα λύνουμε......Αντιλαμβανόμαστ ε το πρόβλημα για να το λύσουμε......Ρε εγώ εδώ που έχω την ΙΨΔ την έχω καταλάβει νομίζεις;;;Την παρουσιάζουν πολύ απλά την ΙΨΔ όταν οι ιδεοληψίες που γεννάει σε βαράνε μέρα με την μέρα και χάνεις την μία άμυνα και έχεις φτιάξει ήδη άλλη.....Πρέπει να βρεθεί ριζική λύση....

Senior Member
    ε ναι αλλα ειναι αυτο που ειπες
    εγω πχ πριν μαθω τι εχω αναρωτιομουνα τι γινεται???ποιος παιζει μαζι μου?τι ειναι αυτο???κ 1002 σεναρια ας τα να πανε!!οταν εμαθα οτι ειμαι οριακη κ ξερω οτι ΟΛΟ ΜΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ειναι μια διαταραχη που την εχουν κι αλλοι την βιωνουν κ αλλοι ενιωσα οτι δεν με κυνηγαει καμια καταρα !απελευθερωθηκα απο 1000 σεναρια!κ να πω οτι οταν εμαθα οτι οι οριακοι εχουν μεγαλο ποσοστο αυτοκτονιων κατεβασα βιβλια,απο το νετ διαφορα,συζητηση με το δρ μου,πηρα τα 9 χαρακτηριστικα κ αρχισα ενα-ενα να τα μαθαινω, να τα βλεπω πανω μου,κ γτ οχι να ανακουφιζομαι που δεν ισχυε τπτ απο αυτα που νομιζα, να τα βαζω κατω κ να λεω θα το παλεψω....οσο μπορω
    πριν τι να παλευα οταν δεν ηξερα?????
    Σωστή.....Εμένα αυτό που μου άρεσε είναι ότι όταν πρωτοανακάλυψα το χάλι μου σκεφτόμουν ότι πρέπει να είμαι δαιμονισμένη........αυτό που σκεφτόσουν κι εσύ...Με έχουν καταβάλλει δαιμόνια!!!!!!!!χαχα.....Τώρα πια ξέρω....Κάτι είναι κι αυτό.....

Senior Member
    Originally posted by Kassi
    φρικη φρικη να θες επιγοντως το γιατρο σου κι αυτος να λειπει
    εχω αρχισει να αρρωσταινω εντελως κ επειγοντως θελω service!εχω αναρτησει παντου τα λογια του:ειναι η διαταραχη της προσωπικοτητας,ειναι η διαταραχη της προσωπικοτητας ............
    γιατρε τρακαρα οσο ελειπες..αεροσακοι ανεπαρκης,φρενα ξεφρενα,μικρες αποκλισεις απο τις οδηγειες...

δρ συνεργειο η συνεδρεια σου
    κ ηρθα μ ενα σπασμενο φαναρι
    κι αν με φτιαξεις...μακαρι

γμτ γιατι να υπαρχει το υπερσυναισθημα?????????????δλδ κατι σαν υπερανθρωπινες λειτουργιες ενα πραμα.......σαν να εισαι υπερηρωας????για να λεμε ΥΠΕΡσυναισθηματοσμος θα πρεπει να ακολου8ουν κ ολα τα αλλα ΥΠΕΡΡΡΡΡΡΡΡ

Αυτό σκεφτόμουν όλες αυτές τις ΥΠΕΡκαταθλιπτικές μέρες...Τι το θέλω τόσο συναίσθημα όταν κανείς δεν το θέλει;;;;Για να παίρνω χάπια και να το αλλοιώνω,να το εξαφανίζω πριν να με ματώσει;;;;Feelings...no more feelings......Close the doors!!!!take me down to my boat on the river so I don\'t cry out anymore..........Ωραίες είναι οι δημιουργικές μέρες τoυ συναισθήματος αλλά τι κάνεις όταν αυτές τελειώνουν και αντικαθιστώνται από μια κατάσταση που δεν είσαι ικανός ούτε τον εαυτό σου να περιποιηθείς;;Γμτ γιατί τόση ευαισθησία;;;;Χάπια.......where are they?Where is my fucking doctor to cure me?How long ...how long will I lay on the other side????
    Μαρια μου ελατωσσε το lagractil γιατι δεν μπορουσα να κανω τπτ!!!!αν μου λεγαν ν αβαλω καθετηρα να μην παω τουαλετα θα το κανα!!!ομως

δυστυχως μαζι με την ελλατωση του lagractil ηρ8ε η αυξηση του συναισθηματος κ περασα κ παιρναω μεγαλη καταθλιψαρα
    γιτι το lagcractil στοπαρει τα συναισθηματα
    κ τωρα μου μειωσε μολις 50mg κι αυτα επεστρεψανννννννννν

τελικα κ το σκυλο χορτατο κ την πιτα ολοκληρη δεν γινεται!
    Κοίτα ρε συ Τζο είμαι 4 χρόνια με μια κωλοκατάθλιψη και έναν Ιδεοψυχαναγκασμό κατά κύριο λόγο...Παλεύω δηλαδή και όσο να\'ναι την ******* μου δεν το έβαλα ποτέ κάτω ακόμα και στις δύσκολες μέρες που ήταν πολλές....Το κακό ή το καλό ανάλογα είναι ότι δεν αποδέχτηκα την ασθένειά μου....Ποτέ..Δεν μπορούσα και δεν μπορώ να χωνέψω ότι μια ζωή θα εξαρτάμαι από μερικά κωλοχάπια...Είμαι Κριός-χαχα-και δεν γουστάω τις αδυναμίες μου.......Εγώ η δυνατή να εξαρτάμαι από ψυχοχάπια;;Τι διάολο;;;Σημασία είναι να φύγουμε από την διαταραχή αλλά αποείδα και δεν ξανακόβω τα χάπια αν δεν το πει η γιατρός..Αποφασίζω να δείξω εμπιστοσύνη..Ήταν μια καμπή στην θεραπεία μου το ότι με παράτησε ο προηγούμενος και αντέδρασα.........μη εμπιστευόμενη την καινούρια....Θέλω να πιστεύω πως μια μέρα θα αντικρύζω τον ήλιο όπως τότε όταν γεννήθηκα..Αισιόδοξη......Είν αι φρίκη η ΙΨΔ.....Σκέφτεσαι,σκέφτεσαι και τρελαίνεσαι......και είδα ότι χωρίς τους εκλεκτικούς αναστολείς της σεροτονίνης μου η κατάσταση υποτροπιάζει και γράφει κανονικά τις συμπεριφοριστικές θεραπείες περί μείωσης άγχους.....Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι αλλά πολλές φορές ξεσπάω...Ρε πούστη λέω πως είναι δυνατόν αυτοί να είναι οκ και να χαίρονται και εγώ να μαστουρώνω;;;Δεν αποδέχομαι την ευαισθησία μου.....Αλλά μου δίνεις ένα ενθαρρυντικό παράδειγμα αποδοχής ασθένειας...Αφού λοιπόν δεν κάνω χωρίς τα χάπια ας τα αποδεχτώ και ας μην τα σκέφτομαι..Βασικό......και όσοι λιγότεροι ξέρουν για τον ψυχίατρο τόσο το καλύτερο..Δεν θα στο χτυπήσουν σε μια δύσκολη στιγμή,δεν θα θυμάσαι ότι έχεις πρόβλημα και δεν θα μένεις στην διαταραχή σου αλλά θα προσπαθείς να την αλλάξεις για να μοιάσεις στις συνήθειές τους...ή τις υγιείς εξ\'αυτών..Παλιά πίστευα ότι επειδή κάποιοι δεν πάνε σε ψυχίατρο είναι τα πρότυπα υγείας που πρέπει να ακολουθήσω..Αλλά δεν είναι έτσι..Υστερώ όπως είπα σε κάτι...Στις άμυνές μου που τις υψώνω και στις διαπροσωπικές μου σχέσεις που πρέπει να βρω μια ισορροπία στην απολυτότητά μου...Από εκεί και πέρα δεν θα αφήσω κάποιον να μου πει τι είναι πρότυπο..Μπορεί ο άλλος σαν προσωπικότητα να είναι σκατά και να μην έχει κάποια ψυχοπαθολογία..Τι σημαίνει;;Ότι θα γίνω σαν αυτόν;;;;;Η ταμπέλα μας μόνο στον ψυχίατρό μας.......Όσοι πάνε να την εκμεταλλευτούν για να βγάλουν την κακία τους και τα απωθημένα τους στο διάολο.............Ας αφήσουμε το οι ψυχικές διαταραχές πρέπει να αρχίσουν να αναγνωρίζονται και να μην τρομοκρατούν τον κόσμο..Εγώ έχω τα προβλήματά μου..Δεν θα καθίσω να ασχοληθώ με την κακία και την προκατάληψη του καθενός για να με πληγώσει παραπάνω και να χτίσει και άλλες άμυνες αντί να ακολουθήσω την θεραπεία για να τις λύσω.....
    χαιρομαι ενα εχω να σου πω χαιρομαι!επιασες το νοημα
    πρεπει να αντιμετωπισουμε εμεις οι ιδιοι την ασ8ενεια την ψυχικη οπως κ ολοι οι αλλοι που νοσουν σωματικα
    οταν σκεφτομαι γιατι εγς να ειμαι ετσι???γιατι ν απρεπει να παειρνω ενα καρο φαρμακακια για να παλεψω(γιατι ουτε με τα χαπια ειναι ευκολο)να φερθω νορμαλ τοτε σκεφτομαι οτι αλλοι εχουν καρκινο κ κανουν χημειοθεραπειες κ τους τρωει το ιδιο γιατι εγω???κι ομως ετσι ειναι η ζωη...εγω αντιμετωπιζω την διαταραχη μου σαν οποιαδηποτε παθολογκη σωματικη ασθενεια οπωσ κι το οτι παιρνω φαρμακα κ τον γιατρο μου σαν ενα γιατρο που θα με παρακολουθουσε αν ειχα πχ καρκινο..με μια διαφορα για το δρ μου οτι οταν ανοιγεις τα σωψυχα σου τοτε η εξαρτηση εινια αναποφευκτη
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    keep δεν εννοω εξω στον ντουνια ...εννοειται εκει μουγκα γιατι 8α νομιζουν οτι να ναι απλα επισημανω οτι αν ξερεις εσυ ο ιδιος τι εχεις ναι ειναι καλυτερα
    Έκανα το λάθος να εμπιστευτώ σε κάποιους το ψυχιατρικό μου πρόβλημα και πίστεψαν ότι επειδή έχω κάποια ανάγκη θα γίνω χαλί να με πατήσουν,εύκολη γκόμενα με ψυχολογικά,φίλη που έχει την δική μου ανάγκη και άρα δεν την φοβάμαι-είναι ακίνδυνη και μη ανταγωνιστική στις δικές μου φοβίες -και όταν δεν τους τα είπα καλά, δεν τους άρεσε και μου κοπάνησαν την ταμπέλα κάτι που προσωπικά με στενοχώρησε,με έκανε να χάσω την εμπιστοσύνη μου στους ανθρώπους και να μπερδευτώ ως προς την θεραπεία μου...
    τα ψυχω σου ειναι ΜΟΝΟ για το ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ κ για ατομα σαν κι εμας που ξερουμε τι εστι κ δεν αλληλοπαρεξηγιομαστε..
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member

πρεπει να αντιμετωπισουμε εμεις οι ιδιοι την ασ8ενεια την ψυχικη οπως κ ολοι οι αλλοι που νοσουν σωματικα
    οταν σκεφτομαι γιατι εγς να ειμαι ετσι???γιατι ν απρεπει να παειρνω ενα καρο φαρμακακια για να παλεψω(γιατι ουτε με τα χαπια ειναι ευκολο)να φερθω νορμαλ τοτε σκεφτομαι οτι αλλοι εχουν καρκινο κ κανουν χημειοθεραπειες κ τους τρωει το ιδιο γιατι εγω???κι ομως ετσι ειναι η ζωη...εγω αντιμετωπιζω την διαταραχη μου σαν οποιαδηποτε παθολογκη σωματικη ασθενεια οπωσ κι το οτι παιρνω φαρμακα κ τον γιατρο μου σαν ενα γιατρο που θα με παρακολουθουσε αν ειχα πχ καρκινο..με μια διαφορα για το δρ μου οτι οταν ανοιγεις τα σωψυχα σου τοτε η εξαρτηση εινια αναποφευκτη
    Πολύ καλό....Έτσι.....Άλλος βαράει κάθε μέρα ένεση ινσουλίνης από τα 10 του και εξαρτάται από αυτή η ζωή του...Ας παλεύουμε..Στα δύσκολα φαίνεται ο μαθητής και στα δύσκολα μαθαίνεις τόσα όσα άλλοι θα έχαναν χρόνια να μάθουν..Ίσως έτσι εκτιμάς την υγεία...Τις μικρές χαρές..Τα απλά μικρά πράγματα.....Ίσως έτσι γίνεσαι καλύτερος και πιο άνθρωπος.....Αλλά δεν σημαίνει ότι θα παραμείνουμε στην ασθένεια και στην γιατρειά από τα χάπια......we fight!!!!!Αν το αφήσουμε θα μας αφήσει......Δυστυχώς ή ευτυχώς η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας .....αν θες να λες ότι κάτι θα πετύχεις..όταν έχεις στόχους....

Senior Member
    τα ψυχω σου ειναι ΜΟΝΟ για το ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ κ για ατομα σαν κι εμας που ξερουμε τι εστι κ δεν αλληλοπαρεξηγιομαστε..
    Δυστυχώς το κατάλαβα αργά........Πληρώνω όμως τα λάθη μου και μαθαίνω...Ουδέν κακό αμιγές καλού..Όσο και να με προειδοποιούν αν δεν φάω τα μούτρα μου δεν μαθαίνω.....Καλή η θεωρία αλλά στην πράξη φαίνεσαι...

Senior Member

Πολύ καλό....Έτσι.....Άλλος βαράει κάθε μέρα ένεση ινσουλίνης από τα 10 του και εξαρτάται από αυτή η ζωή του...Ας παλεύουμε..Στα δύσκολα φαίνεται ο μαθητής και στα δύσκολα μαθαίνεις τόσα όσα άλλοι θα έχαναν χρόνια να μάθουν..Ίσως έτσι εκτιμάς την υγεία...Τις μικρές χαρές..Τα απλά μικρά πράγματα.....Ίσως έτσι γίνεσαι καλύτερος και πιο άνθρωπος.....Αλλά δεν σημαίνει ότι θα παραμείνουμε στην ασθένεια και στην γιατρειά από τα χάπια......we fight!!!!!Αν το αφήσουμε θα μας αφήσει......Δυστυχώς ή ευτυχώς η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας .....αν θες να λες ότι κάτι θα πετύχεις..όταν έχεις στόχους....
    κι εμεις εχουμε ενα στοχο να αγωνιζομαστε ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ!
    Εκει θα ειμαστε μαγκες...κακο πραγμα η σταθεροτητα..κι εγω αυτες τισ μερες ειμαι σταθερη στην ξεκουραση
    ομως ο αγωνας συνεχιζεται μεχριν την υλοποιηση του στοχου
    τοσο για μας οσο κ για τους γυρω μας
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    kassi τα ψυχω ειναι για το δρ αλλα το οτι εχω προβλημα το χω κανει κ γω βουκινο!!!!δεν μπορω να κραταω μυστικα που αφοραν ΕΜΕΝΑ.Μυστικα αλλων ειμαι ταφος.Μυστικα δικα μου μονο τηλεβοα δεν βγαζω...αλλα απο κει κ περα οσοι καταλαβουν καλως οσοι οχι στα @@@μου..εχω να ασχοληθω με εμενα με το παιδι μου,με το δρ κ οχι ν ακανω την καθηγητρια σε οσους νομιζουν οτι οπου ψυχοπαθεια=Ναπολεων...ας νομιζουν ο,τι θελουν κι ας απομακρυθουν να με βγαλουν κι απο την υποχρεωση να τους απομακρυνω εγω
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    kassi τα ψυχω ειναι για το δρ αλλα το οτι εχω προβλημα το χω κανει κ γω βουκινο!!!!δεν μπορω να κραταω μυστικα που αφοραν ΕΜΕΝΑ.Μυστικα αλλων ειμαι ταφος.Μυστικα δικα μου μονο τηλεβοα δεν βγαζω...αλλα απο κει κ περα οσοι καταλαβουν καλως οσοι οχι στα @@@μου..εχω να ασχοληθω με εμενα με το παιδι μου,με το δρ κ οχι ν ακανω την καθηγητρια σε οσους νομιζουν οτι οπου ψυχοπαθεια=Ναπολεων...ας νομιζουν ο,τι θελουν κι ας απομακρυθουν να με βγαλουν κι απο την υποχρεωση να τους απομακρυνω εγω
    Σωστή...Τα έκανα \"βούκινο\" υποτίθεται ανώνυμα μέχρι που ένας........ αποφάσισε πως θα πάρει το αίμα του πίσω κάνοντας την φοβερή ανακάλυψη της ζωής του ότι πάω σε ψυχίατρο και γράφω σε αυτό το σάιτ.......Το φυσάω και δεν κρυώνει.......Ελπίζω τουλάχιστον να τα γράφω καλά......για να έχει και με κάτι να ασχολείται χειμώνα-καλοκαίρι!!!!!!!Στον δρ και πάλι στον δόκτωρ.....Πάθαμε και μάθαμε....Εσένα σε βλέπω πιο ατρόμητη....και καλά κάνεις......αν δεν σε φθείρει και πράγματι μπορείς και τους γράφεις εκεί που δεν χωράει μελάνι...

Senior Member
    ρε συ kassi δεν ειναι δυνατον να σε καταλαβουν ατομα που θεωρουν τα ψυχω σε ακραιες περιπτωσεις(τυπου κανω το ρολοι η ειμαι κοκορας)
    θες τετοιους ανθρωπους διπλα σου???????αυτοι θα σε χειροτερεψουν..το λες κι οποιος το δεχτει οπως εχει ,καλως σε αλλη περιπτωση τον υποτιμας ΕΣΥ που δεν εχει την αναλογη παιδεια κ τον γραφεις εκει που πρεπει..2007 ε αμα βρεισ κανα νορμαλ ... με ...κι αν αυτος παει σε ψυχιατρο θα βγει με 10 διαταραχες παραπανω..σικτιρ ολοι

θα κατσουμε δλδ να μαθουμε στον αλλο τι ειναι αυτο που κουβαλαμε???????????????????
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..