Results 1,456 to 1,470 of 2118
Thread: η σχεση με τον ψυχιατρο
-
29-10-2007, 02:46 #1456
Originally posted by interappted
Originally posted by kassi_21
φρικη φρικη να θες επιγοντως το γιατρο σου κι αυτος να λειπει
εχω αρχισει να αρρωσταινω εντελως κ επειγοντως θελω service!εχω αναρτησει παντου τα λογια του:ειναι η διαταραχη της προσωπικοτητας,ειναι η διαταραχη της προσωπικοτητας ............
γιατρε τρακαρα οσο ελειπες..αεροσακοι ανεπαρκης,φρενα ξεφρενα,μικρες αποκλισεις απο τις οδηγειες...
δρ συνεργειο η συνεδρεια σου
κ ηρθα μ ενα σπασμενο φαναρι
κι αν με φτιαξεις...μακαρι
γμτ γιατι να υπαρχει το υπερσυναισθημα?????????????δλδ κατι σαν υπερανθρωπινες λειτουργιες ενα πραμα.......σαν να εισαι υπερηρωας????για να λεμε ΥΠΕΡσυναισθηματοσμος θα πρεπει να ακολου8ουν κ ολα τα αλλα ΥΠΕΡΡΡΡΡΡΡΡ
Αυτό σκεφτόμουν όλες αυτές τις ΥΠΕΡκαταθλιπτικές μέρες...Τι το θέλω τόσο συναίσθημα όταν κανείς δεν το θέλει;;;;Για να παίρνω χάπια και να το αλλοιώνω,να το εξαφανίζω πριν να με ματώσει;;;;Feelings...no more feelings......Close the doors!!!!take me down to my boat on the river so I don\'t cry out anymore..........Ωραίες είναι οι δημιουργικές μέρες τoυ συναισθήματος αλλά τι κάνεις όταν αυτές τελειώνουν και αντικαθιστώνται από μια κατάσταση που δεν είσαι ικανός ούτε τον εαυτό σου να περιποιηθείς;;Γμτ γιατί τόση ευαισθησία;;;;Χάπια.......where are they?Where is my fucking doctor to cure me?How long ...how long will I lay on the other side????
δυστυχως μαζι με την ελλατωση του lagractil ηρ8ε η αυξηση του συναισθηματος κ περασα κ παιρναω μεγαλη καταθλιψαρα
γιτι το lagcractil στοπαρει τα συναισθηματα
κ τωρα μου μειωσε μολις 50mg κι αυτα επεστρεψανννννννννν
τελικα κ το σκυλο χορτατο κ την πιτα ολοκληρη δεν γινεται!
- 29-10-2007, 02:56 #1457
Originally posted by olorou
Κι εγώ αυτή την απορία είχα, γενικά γιατί παθιάζονται οι άνθρωποι με τις θεραπείες και τους θεραπευτές, είτε θετικά είτε αρνητικά. Ώσπου έφτασα κι εγώ σʼ αυτό το σημείο. Όχι ότι κατάλαβα πλήρως το γιατί. Ξέρω πως συμβαίνει όμως κι όχι μόνο σε μένα.
29-10-2007, 03:12 #1458
Originally posted by Sofia
και οχι μονο αυτο,ο ασθενης στερειται αξιοπρέπειας?
αυτο εννοω οταν λεω \"κολλημενος\" με την ταμπελα
29-10-2007, 03:19 #1459
Originally posted by Sofia
και οχι μονο αυτο,ο ασθενης στερειται αξιοπρέπειας?
αυτο εννοω οταν λεω \"κολλημενος\" με την ταμπελα
απλως οσοι νοσουμε ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΣΟ που κολλαμε σαν σανιδα σωτηριας! εινια το ποσο υποφερεις Σοφια κατα ποσο τα ψυχολογικα επιρρεαζουν τη ζωη σου γιατι αλλο ειναι να εχεις καταθλιψη κι αλλο να εισαι σε μια ρευστη κ να μην ξερεις πως θα εισαι το επομενο πενταλεπτο.
τα παραπονα στους ψυχιατρους!
29-10-2007, 03:24 #1460
keep δεν εννοω εξω στον ντουνια ...εννοειται εκει μουγκα γιατι 8α νομιζουν οτι να ναι απλα επισημανω οτι αν ξερεις εσυ ο ιδιος τι εχεις ναι ειναι καλυτερα
29-10-2007, 03:38 #1461
Originally posted by keep_walking
Ναι συμφωνω ειναι καλυτερα να ξερεις ο ιδιος τι εχεις...αν μη τι αλλο οποιαδηποτε γνωση βοηθαει...οπως γνωσεις για την φυση της ασθενειας και πως αντιμετωπιζεται πχ απο ομοιοπαθεις.
Και σιγουρα ειναι καπως απελευθερωτικο να εχεις μια ασθενεια απο το να κατηγορεις τον εαυτο σου συνεχεια για οτιδηποτε...δεν φταιει ο εαυτος σου αν εχεις καποια ασθενεια.
Προσωπικα αισθανομαι καλυτερα ξεροντας οτι ειμαι σχιζοφρενης...ξεροντας οτι εκει εξω υπαρχουν αλλα ατομα με την ιδια ταμπελα και παρομοια προβληματα...και εχω μιλησει μεσω internet με αρκετους....και ναι μπορω να καταλαβω πολλα προβληματα τους και αυτοι τα δικα μου...να τα νοιωσεις στο πετσι σου και οχι απλως να τρεξεις μια προσομοιωση στο μυαλο σου πως νομιζεις οτι θα ητανε αν σου συνεβαινε το ταδε ή το ταδε.
Οχι την ΙΔΨ δεν την καταλαβαινω...ουτε την οριακη διαταραχη...μονο σε γενικες γραμμες γιατι δεν εχω τα βιωματα.
Το να εισαι στο σκοταδι και να λες γιατι ρε γαμ..το σκεφτομαι ετσι...γιατι εχω αυτα τα προβληματα...και να μη ξερεις τι σου γινεται προτιμοτερο.
Μετρον αριστον βεβαια σε οτι λεμε...μην φτανουμε στα ακρα.
Προβλήματα υπάρχουν μόνο για να τα λύνουμε......Αντιλαμβανόμαστ ε το πρόβλημα για να το λύσουμε......Ρε εγώ εδώ που έχω την ΙΨΔ την έχω καταλάβει νομίζεις;;;Την παρουσιάζουν πολύ απλά την ΙΨΔ όταν οι ιδεοληψίες που γεννάει σε βαράνε μέρα με την μέρα και χάνεις την μία άμυνα και έχεις φτιάξει ήδη άλλη.....Πρέπει να βρεθεί ριζική λύση....
29-10-2007, 03:50 #1462
ε ναι αλλα ειναι αυτο που ειπες
εγω πχ πριν μαθω τι εχω αναρωτιομουνα τι γινεται???ποιος παιζει μαζι μου?τι ειναι αυτο???κ 1002 σεναρια ας τα να πανε!!οταν εμαθα οτι ειμαι οριακη κ ξερω οτι ΟΛΟ ΜΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ειναι μια διαταραχη που την εχουν κι αλλοι την βιωνουν κ αλλοι ενιωσα οτι δεν με κυνηγαει καμια καταρα !απελευθερωθηκα απο 1000 σεναρια!κ να πω οτι οταν εμαθα οτι οι οριακοι εχουν μεγαλο ποσοστο αυτοκτονιων κατεβασα βιβλια,απο το νετ διαφορα,συζητηση με το δρ μου,πηρα τα 9 χαρακτηριστικα κ αρχισα ενα-ενα να τα μαθαινω, να τα βλεπω πανω μου,κ γτ οχι να ανακουφιζομαι που δεν ισχυε τπτ απο αυτα που νομιζα, να τα βαζω κατω κ να λεω θα το παλεψω....οσο μπορω
πριν τι να παλευα οταν δεν ηξερα?????
29-10-2007, 10:41 #1463
Originally posted by Kassi
φρικη φρικη να θες επιγοντως το γιατρο σου κι αυτος να λειπει
εχω αρχισει να αρρωσταινω εντελως κ επειγοντως θελω service!εχω αναρτησει παντου τα λογια του:ειναι η διαταραχη της προσωπικοτητας,ειναι η διαταραχη της προσωπικοτητας ............
γιατρε τρακαρα οσο ελειπες..αεροσακοι ανεπαρκης,φρενα ξεφρενα,μικρες αποκλισεις απο τις οδηγειες...
δρ συνεργειο η συνεδρεια σου
κ ηρθα μ ενα σπασμενο φαναρι
κι αν με φτιαξεις...μακαρι
γμτ γιατι να υπαρχει το υπερσυναισθημα?????????????δλδ κατι σαν υπερανθρωπινες λειτουργιες ενα πραμα.......σαν να εισαι υπερηρωας????για να λεμε ΥΠΕΡσυναισθηματοσμος θα πρεπει να ακολου8ουν κ ολα τα αλλα ΥΠΕΡΡΡΡΡΡΡΡ
Αυτό σκεφτόμουν όλες αυτές τις ΥΠΕΡκαταθλιπτικές μέρες...Τι το θέλω τόσο συναίσθημα όταν κανείς δεν το θέλει;;;;Για να παίρνω χάπια και να το αλλοιώνω,να το εξαφανίζω πριν να με ματώσει;;;;Feelings...no more feelings......Close the doors!!!!take me down to my boat on the river so I don\'t cry out anymore..........Ωραίες είναι οι δημιουργικές μέρες τoυ συναισθήματος αλλά τι κάνεις όταν αυτές τελειώνουν και αντικαθιστώνται από μια κατάσταση που δεν είσαι ικανός ούτε τον εαυτό σου να περιποιηθείς;;Γμτ γιατί τόση ευαισθησία;;;;Χάπια.......where are they?Where is my fucking doctor to cure me?How long ...how long will I lay on the other side????
δυστυχως μαζι με την ελλατωση του lagractil ηρ8ε η αυξηση του συναισθηματος κ περασα κ παιρναω μεγαλη καταθλιψαρα
γιτι το lagcractil στοπαρει τα συναισθηματα
κ τωρα μου μειωσε μολις 50mg κι αυτα επεστρεψανννννννννν
τελικα κ το σκυλο χορτατο κ την πιτα ολοκληρη δεν γινεται!
πρεπει να αντιμετωπισουμε εμεις οι ιδιοι την ασ8ενεια την ψυχικη οπως κ ολοι οι αλλοι που νοσουν σωματικα
οταν σκεφτομαι γιατι εγς να ειμαι ετσι???γιατι ν απρεπει να παειρνω ενα καρο φαρμακακια για να παλεψω(γιατι ουτε με τα χαπια ειναι ευκολο)να φερθω νορμαλ τοτε σκεφτομαι οτι αλλοι εχουν καρκινο κ κανουν χημειοθεραπειες κ τους τρωει το ιδιο γιατι εγω???κι ομως ετσι ειναι η ζωη...εγω αντιμετωπιζω την διαταραχη μου σαν οποιαδηποτε παθολογκη σωματικη ασθενεια οπωσ κι το οτι παιρνω φαρμακα κ τον γιατρο μου σαν ενα γιατρο που θα με παρακολουθουσε αν ειχα πχ καρκινο..με μια διαφορα για το δρ μου οτι οταν ανοιγεις τα σωψυχα σου τοτε η εξαρτηση εινια αναποφευκτηwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
29-10-2007, 10:43 #1464
keep δεν εννοω εξω στον ντουνια ...εννοειται εκει μουγκα γιατι 8α νομιζουν οτι να ναι απλα επισημανω οτι αν ξερεις εσυ ο ιδιος τι εχεις ναι ειναι καλυτεραwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
31-10-2007, 00:46 #1465
χαιρομαι ενα εχω να σου πω χαιρομαι!επιασες το νοημα
πρεπει να αντιμετωπισουμε εμεις οι ιδιοι την ασ8ενεια την ψυχικη οπως κ ολοι οι αλλοι που νοσουν σωματικα
οταν σκεφτομαι γιατι εγς να ειμαι ετσι???γιατι ν απρεπει να παειρνω ενα καρο φαρμακακια για να παλεψω(γιατι ουτε με τα χαπια ειναι ευκολο)να φερθω νορμαλ τοτε σκεφτομαι οτι αλλοι εχουν καρκινο κ κανουν χημειοθεραπειες κ τους τρωει το ιδιο γιατι εγω???κι ομως ετσι ειναι η ζωη...εγω αντιμετωπιζω την διαταραχη μου σαν οποιαδηποτε παθολογκη σωματικη ασθενεια οπωσ κι το οτι παιρνω φαρμακα κ τον γιατρο μου σαν ενα γιατρο που θα με παρακολουθουσε αν ειχα πχ καρκινο..με μια διαφορα για το δρ μου οτι οταν ανοιγεις τα σωψυχα σου τοτε η εξαρτηση εινια αναποφευκτη
31-10-2007, 00:47 #1466
keep δεν εννοω εξω στον ντουνια ...εννοειται εκει μουγκα γιατι 8α νομιζουν οτι να ναι απλα επισημανω οτι αν ξερεις εσυ ο ιδιος τι εχεις ναι ειναι καλυτερα
31-10-2007, 09:32 #1467
χαιρομαι ενα εχω να σου πω χαιρομαι!επιασες το νοημα
οταν σκεφτομαι γιατι εγς να ειμαι ετσι???γιατι ν απρεπει να παειρνω ενα καρο φαρμακακια για να παλεψω(γιατι ουτε με τα χαπια ειναι ευκολο)να φερθω νορμαλ τοτε σκεφτομαι οτι αλλοι εχουν καρκινο κ κανουν χημειοθεραπειες κ τους τρωει το ιδιο γιατι εγω???κι ομως ετσι ειναι η ζωη...εγω αντιμετωπιζω την διαταραχη μου σαν οποιαδηποτε παθολογκη σωματικη ασθενεια οπωσ κι το οτι παιρνω φαρμακα κ τον γιατρο μου σαν ενα γιατρο που θα με παρακολουθουσε αν ειχα πχ καρκινο..με μια διαφορα για το δρ μου οτι οταν ανοιγεις τα σωψυχα σου τοτε η εξαρτηση εινια αναποφευκτη
Εκει θα ειμαστε μαγκες...κακο πραγμα η σταθεροτητα..κι εγω αυτες τισ μερες ειμαι σταθερη στην ξεκουραση
ομως ο αγωνας συνεχιζεται μεχριν την υλοποιηση του στοχου
τοσο για μας οσο κ για τους γυρω μαςwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
31-10-2007, 09:37 #1468
kassi τα ψυχω ειναι για το δρ αλλα το οτι εχω προβλημα το χω κανει κ γω βουκινο!!!!δεν μπορω να κραταω μυστικα που αφοραν ΕΜΕΝΑ.Μυστικα αλλων ειμαι ταφος.Μυστικα δικα μου μονο τηλεβοα δεν βγαζω...αλλα απο κει κ περα οσοι καταλαβουν καλως οσοι οχι στα @@@μου..εχω να ασχοληθω με εμενα με το παιδι μου,με το δρ κ οχι ν ακανω την καθηγητρια σε οσους νομιζουν οτι οπου ψυχοπαθεια=Ναπολεων...ας νομιζουν ο,τι θελουν κι ας απομακρυθουν να με βγαλουν κι απο την υποχρεωση να τους απομακρυνω εγω
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
31-10-2007, 21:09 #1469
kassi τα ψυχω ειναι για το δρ αλλα το οτι εχω προβλημα το χω κανει κ γω βουκινο!!!!δεν μπορω να κραταω μυστικα που αφοραν ΕΜΕΝΑ.Μυστικα αλλων ειμαι ταφος.Μυστικα δικα μου μονο τηλεβοα δεν βγαζω...αλλα απο κει κ περα οσοι καταλαβουν καλως οσοι οχι στα @@@μου..εχω να ασχοληθω με εμενα με το παιδι μου,με το δρ κ οχι ν ακανω την καθηγητρια σε οσους νομιζουν οτι οπου ψυχοπαθεια=Ναπολεων...ας νομιζουν ο,τι θελουν κι ας απομακρυθουν να με βγαλουν κι απο την υποχρεωση να τους απομακρυνω εγω
01-11-2007, 16:41 #1470
ρε συ kassi δεν ειναι δυνατον να σε καταλαβουν ατομα που θεωρουν τα ψυχω σε ακραιες περιπτωσεις(τυπου κανω το ρολοι η ειμαι κοκορας)
θες τετοιους ανθρωπους διπλα σου???????αυτοι θα σε χειροτερεψουν..το λες κι οποιος το δεχτει οπως εχει ,καλως σε αλλη περιπτωση τον υποτιμας ΕΣΥ που δεν εχει την αναλογη παιδεια κ τον γραφεις εκει που πρεπει..2007 ε αμα βρεισ κανα νορμαλ ... με ...κι αν αυτος παει σε ψυχιατρο θα βγει με 10 διαταραχες παραπανω..σικτιρ ολοι
θα κατσουμε δλδ να μαθουμε στον αλλο τι ειναι αυτο που κουβαλαμε???????????????????well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή