Results 1,471 to 1,485 of 2118
Thread: η σχεση με τον ψυχιατρο
-
02-11-2007, 01:07 #1471
Originally posted by interappted
ρε συ kassi δεν ειναι δυνατον να σε καταλαβουν ατομα που θεωρουν τα ψυχω σε ακραιες περιπτωσεις(τυπου κανω το ρολοι η ειμαι κοκορας)
θες τετοιους ανθρωπους διπλα σου???????αυτοι θα σε χειροτερεψουν..το λες κι οποιος το δεχτει οπως εχει ,καλως σε αλλη περιπτωση τον υποτιμας ΕΣΥ που δεν εχει την αναλογη παιδεια κ τον γραφεις εκει που πρεπει..2007 ε αμα βρεισ κανα νορμαλ ... με ...κι αν αυτος παει σε ψυχιατρο θα βγει με 10 διαταραχες παραπανω..σικτιρ ολοι
θα κατσουμε δλδ να μαθουμε στον αλλο τι ειναι αυτο που κουβαλαμε???????????????????
- 02-11-2007, 01:28 #1472
Κάποιος δε,έγραψε ότι το φόρουμ τον κάνει να αισθάνεται καλύτερα γιατί δεν κατακρίνεται για την ταμπέλα του..Ο ψυχίατρός μου,ο παλιός,έδωσε μία απάντηση πριν πάρει το πτυχίο του από την οποία και εξαρτιόταν αν θα το πάρει......Στην ερώτηση:Αν πρέπει να έχουμε άσυλα έπρεπε να απαντήσει \"Να καταργήσουμε όλα τα άσυλα\" θέλοντας να δείξει την αποφυγή δημιουργίας κλειστών ομάδων αποκομμένων από το σύνολο στο οποίο ανήκουν και απλά πρέπει να επανενταχθούν....Αυτό και μόνο αρκεί για να πω μην φοβάσαι φιλαράκι...Δεν θα πω για πολλούς λόγους πια ότι πάω σε ψυχίατρο...Όχι γιατί ντρέπομαι για το γεγονός..έζησα και ζω τρελές εμπειρίες και μπήκα σε φοβερά μονοπάτια αυτογνωσίας αλλά γιατί κανείς δεν έχει πάνω του μια ταμπέλα που να γράφει \"Μαλάκας\" για να με καλωσορίζει ...Γιατί κανείς δεν έχει πάνω του μια ταμπέλα \"Αλήτης\" \"Ύπουλος\" \"Καλός\" \"Κακός\"...............Χρειάζετα ι να το ανακαλύψουμε εμείς.....
03-11-2007, 13:56 #1473
ειχα μια πολυ προσφατη εμπειρια απο ατομα με ημιμαθεια η αμαθεια περι ψυχολογικων λοιπον αφου ειπα οτι απλα η διαταραχη μου ειναι μια δυσλειτουργια προκειμενου να μην δωσω πληρη εκταση κι ενω ξυπνωντας απο τηλ αποτομα σκονταψα σε επιπλο κ εσπασα τα μουτρα μου,φιλικο προσωπο πιστεψε οτι εκανα αποπειρα αυτοκτονιας,φοβηθηκε κ την εκανε χαλαρα...δεν προσπαθησα ν απεισω για το αντιθετο..θα ηταν απλα ματαιο αλλα οξω απο τη ζωη μου αν νομιζει κανεις οτι σε οτι φλας τρωει περι της παθησησ μου θα καθομαι να αναλυω ευκολονοητα πραγματα ....
kassi δεν μετανιωσα που ειπα ουτε για τον ψυχιατρο,ουτε για τα χαπια ουτε για το οτι ο πατερας μου ειναι στον Κορυδαλλο..αυτη ειμαι κ σε οποιον μπορει να μεινει διπλα μου η μαλλον αν εχει τα απαιτουμενα @@@ να μεινει διπλα μου καλως..αν οχι δεν θα κατσω να προσποιηθω τιποτα που δεν ειμαι προκειμενου να εχω φιλιες βασισμενεσ σε ενα ψεμα..δεν με βοηθανε ισα-ισα αυτο το κρυφτο θα με εκανε να νιωθω ΕΓΩ πιο αρρωστη..ενω τωρα απλα καταλαβαινω οτι ο ΑΛΛΟΣ-Η δεν καταλαβε τιποτα κ αντε ξου!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
03-11-2007, 22:30 #1474
ειχα μια πολυ προσφατη εμπειρια απο ατομα με ημιμαθεια η αμαθεια περι ψυχολογικων λοιπον αφου ειπα οτι απλα η διαταραχη μου ειναι μια δυσλειτουργια προκειμενου να μην δωσω πληρη εκταση κι ενω ξυπνωντας απο τηλ αποτομα σκονταψα σε επιπλο κ εσπασα τα μουτρα μου,φιλικο προσωπο πιστεψε οτι εκανα αποπειρα αυτοκτονιας,φοβηθηκε κ την εκανε χαλαρα...δεν προσπαθησα ν απεισω για το αντιθετο..θα ηταν απλα ματαιο αλλα οξω απο τη ζωη μου αν νομιζει κανεις οτι σε οτι φλας τρωει περι της παθησησ μου θα καθομαι να αναλυω ευκολονοητα πραγματα ....
kassi δεν μετανιωσα που ειπα ουτε για τον ψυχιατρο,ουτε για τα χαπια ουτε για το οτι ο πατερας μου ειναι στον Κορυδαλλο..αυτη ειμαι κ σε οποιον μπορει να μεινει διπλα μου η μαλλον αν εχει τα απαιτουμενα @@@ να μεινει διπλα μου καλως..αν οχι δεν θα κατσω να προσποιηθω τιποτα που δεν ειμαι προκειμενου να εχω φιλιες βασισμενεσ σε ενα ψεμα..δεν με βοηθανε ισα-ισα αυτο το κρυφτο θα με εκανε να νιωθω ΕΓΩ πιο αρρωστη..ενω τωρα απλα καταλαβαινω οτι ο ΑΛΛΟΣ-Η δεν καταλαβε τιποτα κ αντε ξου!
05-11-2007, 04:37 #1475
kassi δεν μετανιωσα που ειπα ουτε για τον ψυχιατρο,ουτε για τα χαπια ουτε για το οτι ο πατερας μου ειναι στον Κορυδαλλο..αυτη ειμαι κ σε οποιον μπορει να μεινει διπλα μου η μαλλον αν εχει τα απαιτουμενα @@@ να μεινει διπλα μου καλως..αν οχι δεν θα κατσω να προσποιηθω τιποτα που δεν ειμαι προκειμενου να εχω φιλιες βασισμενεσ σε ενα ψεμα..δεν με βοηθανε ισα-ισα αυτο το κρυφτο θα με εκανε να νιωθω ΕΓΩ πιο αρρωστη..ενω τωρα απλα καταλαβαινω οτι ο ΑΛΛΟΣ-Η δεν καταλαβε τιποτα κ αντε ξου!
Θέλω να δείξω με αυτό πόσο οι άνθρωποι κολλάνε στους τύπους και στο δήθεν και εθελοτυφλούν για κάτι πιο ουσιαστικό...
05-11-2007, 11:57 #1476
λαθος κασσι η interappted φερεται πολυ σωστα.
Ο στρουθοκαμηλισμος και η ευγενικη καταχωρηση των προβληματων σου με χρυσο περιτυλιγμα το μονο που δεν κανει ειναι να σε παει μπροστα.
Μπορει βραχυπροθεσμα να σου φερει κοσμο (φιλους, σχεσεις κλπ) αλλα θα το πληρωσεις πολυ ακριβα αργοτερα οταν η πραγματικη κατασταση παρει ολες τις διαστασεις του.
Κανεις λαθος που λες να μην ανοιγεσαι.
Γιατι το μονο που καταφερνεις ειναι να κλεινεσαι.
Και οταν κλεινεσαι δυσκολευεις να επικοινωνησεις με κοσμο και το μονο που θα καταφερεις ειναι να πληγωνεις τον εαυτο σου και συνηθως και τους αλλους.
Οι αλλοι ομως καποια στιγμη θα βρουν ισσοροπια, εσυ θα εισαι μονιμα ομως σε αυτη την κατασταση, συσσώρευσεις αρνητικων συναισθηματων....
Η interappted εχει βαλει πλωρη για να μπορεσει να κρατησει οτι θετικο μπορει μεσα στο κυκεωνα προβληματων που ζει.
Το σιγουρο ειναι οτι οποιος μενει κοντα της, την αγαπα για αυτο που πραγματικα ειναι και οχι για αυτο που πρεπει η θα ηθελαν αλλοι να ειναι. Και ετσι πρεπει να ειναι....
interappted all done well!
;)
06-11-2007, 12:30 #1477
Originally posted by Kassi
Θέλω να δείξω με αυτό πόσο οι άνθρωποι κολλάνε στους τύπους και στο δήθεν και εθελοτυφλούν για κάτι πιο ουσιαστικό...
kassi μα αυο ειναι το θεμα..αν με δεχτω ΕΓΩ κ δεν με απορριπτω ΕΓΩ δεν εχω κατι για το οποιο να θελω να κρυβομαι..
κ για ποσο θα κρυβομαι????θα ειμαι στα down μου κ τι θα λεω???εχω πονοκεφαλο????ΟΧΙ
καταθλιψη εχω κι οποιος δεν εχει τα @@@ να μην σωσει κ τα εχει
θα παθαινω κρισεις πανικου κ θα λεω με πειραξε το ποτο που δεν ηπια???η αν ερθει η ωρα για τα χαπια μου θα πω οτι εχω λαρυγγιτιδα????
ασε μας που θα κρυφτω!γιατι τι εχω??δεν ντρεπομαι κ ο καθενας ας κανει οτι του καπνισει στην τελικη!!!!!!!
εχω τοσο κ τοσα δεν θα χω κ κομπλεξ!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
06-11-2007, 12:35 #1478
Originally posted by krino
Ο στρουθοκαμηλισμος και η ευγενικη καταχωρηση των προβληματων σου με χρυσο περιτυλιγμα το μονο που δεν κανει ειναι να σε παει μπροστα.
Μπορει βραχυπροθεσμα να σου φερει κοσμο (φιλους, σχεσεις κλπ) αλλα θα το πληρωσεις πολυ ακριβα αργοτερα οταν η πραγματικη κατασταση παρει ολες τις διαστασεις του.
Και οταν κλεινεσαι δυσκολευεις να επικοινωνησεις με κοσμο και το μονο που θα καταφερεις ειναι να πληγωνεις τον εαυτο σου και συνηθως και τους αλλους.
Οι αλλοι ομως καποια στιγμη θα βρουν ισσοροπια, εσυ θα εισαι μονιμα ομως σε αυτη την κατασταση, συσσώρευσεις αρνητικων συναισθηματων....
Η interappted εχει βαλει πλωρη για να μπορεσει να κρατησει οτι θετικο μπορει μεσα στο κυκεωνα προβληματων που ζει.
Το σιγουρο ειναι οτι οποιος μενει κοντα της, την αγαπα για αυτο που πραγματικα ειναι και οχι για αυτο που πρεπει η θα ηθελαν αλλοι να ειναι. Και ετσι πρεπει να ειναι....
;)
α ρε krino με πιανεις!!!
σε οποιον αρεσουμε για τους αλλουσ δεν θα μπορεσουμε το χουν κανει κ τραγουδι......
δεν θα βαλω μασκα να προσποιηθω κατι που δεν ειμαι!γιατι απλα ΑΥΤΗ ειμαι!!!!!κ μαγκια μου που πολεμαω τοσο την διαταραχη μουwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
06-11-2007, 12:43 #1479
λοιπον θελω να πω κ κατι...προχθες εδωσα την μεγαλυτερη μαχη με την διαταραχη μου!!!εφαγα επανωτα 2 απορριψεις!!!κ αντι να σερνομαι κ να ζηταω τα ρεστα εσβησα τα τηλ αυτων που με απορριψανε!!!κ καθε ειδος επικοινωνιας !!δεν το συζηταω ..λιονταρι στο κλουβι ...τα ρουχα μου δαγκωνα ..ταραξα στα τηλ τον δρ μου για να παρω την επιβραβευση του !!η μαχη ηταν με το αρρωστο εγω μου ενιωσα οτι εχασα γιατι ημουν για 5 ωρες στο αλλο στρατοπεδο...αλλα μετα απο τα 10 μνματα στο δρ μου κ τα 2 τηλ με ειπα μπραβο που βρηκα τη δυναμη να σβησω τα τηλ αντι να προσπαθω να γινω αποδεκτη..με τσακισε βεβαια η μαχη αλλα την πηρα την Πολη αδερφιααααααααααααα!!!!!!!!!!!! !!!!!κι αν μπορεσα μια τωρα ισως ξαναμπορεσω κι αν καποια στιγμη χασω την μαχη θα εχω τουλαχιστον μια νικη στο ιστορικο μου!
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
06-11-2007, 20:11 #1480
Originally posted by krino
;)
06-11-2007, 20:24 #1481
Θα θυμάμαι το χαμόγελό της μετά από αυτή την συνεδρεία....(Είμαι σε συναισθηματικό overdose)........Πρώτη φορά την είδα να λάμπει τόσο......Ήταν ευχαριστημένη με το έργο της σε εμένα και χαίρομαι να την βλέπω να γελά...Όταν γελά ο κόσμος μου γελά........
Πάμε στην Ιωάννα στην οποία θέλω να πω πόσο την ευχαριστώ για την συμμετοχή της εδώ και πόσο με βοήθησε να καταλάβω και εμένα καλύτερα...Τόσο συνειδητά,τόσο αυθεντικά με τόση ειλικρίνεια..Και με θεωρούσα την πιο ειλικρινή στον εαυτό μου.......Θα κουραστώ να ψάξω όλα όσα έγραψε........Αλλά εν μέρει τα θυμάμαι.....Ένα από όσα είπε:
\"Αυτή η θεογκόμενα που εσύ φίλε βλέπεις θεογκόμενα μπορεί μέσα της να είναι τόσο σκατά και με τόσα ψυχολογικά που εσύ δεν φαντάζεσαι\"
Εγώ συμπληρώνωντας την ψυχανάλυσή μου θα γράψω: \"Ιωάννα ανακάλυψα ότι η καλοσύνη πολλές φορές μπορεί να μας τρομάζει τόσο...Να μην την αντέχουμε.......Φέρομαι κακά για να επιβεβαιώσω την άποψή μου ότι ο κόσμος είναι σκατά.......Για να θυμώσω τους γύρω μου..Για να με πουν κακιά......Είναι η άμυνά μου αλλά μου βγαίνει σιγά σιγά στην ζωή ότι τον εαυτό μου καταστρέφω περισσότερο από τους γύρω μου...Αυτοί θα αντεπεξέρθουν..Εγώ θα ζω στην μοναξιά........γιατί όπως είπα φοβάμαι την καλοσύνη......Είναι πιο εύκολο να το παίξεις σκρόφα...Μοιάζεις αήτητη μοιράζοντας κακία και εν τέλει μένεις τόσο μετέωρη όταν ανακαλύπτεις ότι ο κόσμος δεν είναι όλος κακός για να την αξίζει..Μένεις τόσο μετέωρη όταν ανακαλύπτεις ότι πραγματικά τους πλήγωσες.........Και είναι πιο δύσκολο να βάλεις την ουρά στα σκέλια και να πεις Συγνώμη.Είναι πιο δύσκολο όταν ανακαλύπτεις ότι το λάθος είναι σε εσένα και όχι στους άλλους.Και θα μείνω σε αυτό που είπε η Άηλιν Γουόρνος στην ταινία The Monster στην φίλη της λίγο πριν την πιάσουν:Βοήθησέ με λίγο..Τα έχω κάνει σκατά..Κάνε κάτι για να με βοηθήσεις..Συγχώρεσέ με γιατί εγώ δεν ξέρω αν μπορώ να συγχωρέσω τον εαυτό μου.\"
06-11-2007, 20:40 #1482
Όσο για την απόρριψη μπράβο στα κουράγια σου..Κι εγώ έφαγα απανωτές τον τελευταίο καιρό...αλλά ξέρω πως δεν γινόταν αλλιώς......Κάποτε μου είπαν \"Σου άξιζε που σου συμπεριφερθήκαμε έτσι\".Μπορεί αυτός που το είπε να το είπε εκδικητικά αλλά ψυχαναλυτικά βλέπω πως έχει δίκιο...Τόση αλήθεια μέσα σε μια εκδικητική πρόταση........Μαθαίνεις να ζεις με την απόρριψη...Συμβιβάζεσαι.....
Και ένα τελευταίο νομίζω και κλείνω.......
Πιο πολύ πονάει που ξέρεις πως δεν μπορείς να κρυφτείς από την αλήθεια του εαυτού σου.....Που δεν μπορείς να σε ξεγελάσεις.......Που κατά βάθος ξέρεις τι έκανες και ποια είσαι και τι σου αξίζει......
06-11-2007, 20:44 #1483
Μετά από αυτό το μήνυμα αισθάνομαι πλέον καθαρό χαρτί..Πλήρωσα όσα είχα στο μυαλό μου σαν τύψεις.........Σταματάω το αυτομαστίγωμα και χαράσσω μια καινούρια πορεία..........Ελπίζω αργά ή γρήγορα το ίδιο Τζο να κάνεις και εσύ....
06-11-2007, 23:33 #1484
ασχετο αυτο αλλα θελω να το μοιραστω...μεσα απο την ψυχοθεραπεια μου καταλαβα οτι αυτη η καταρα που νιωθω να με κυνηγαει..αυτο το στειχιο που νιωθω να κατοικοι μεσα μου ειναι ενα δημιουργημα των \"υπεροχων γονιων \"μου..παρα τα οσα τραβηξα η μανα μου δεν παυει ποτε να με κρινει αρνητικα..κ ενα παραπανω σαν μητερα..κ ρωταω :πως μια μανα που εχει καταφερει μαζι με τον αντρα που λεγεται\"πα..τερας..\"μου που καναν ενα παιδι οριακο κρινει εμενα σαν μανα που το παιδι μου ειναι μολις 5??????πως ερχεται σε αντιπαραθεση μαζι μου για το ποια παντρευτηκε τον καλυτερο αντρα μιας κι ο αντρας μου τελικα πεθανε απο τις ουσιες????????ο,τι κ να κανω ειναι στραβο....λεω στον εαυτο μου πως πια 30 κ μισο γαιδουρι μου απαγορευεται να εγκλωβιζομαι στα παιδικα μου βιωματα..αλλα τωρα που τα ανακαλυψα το \"στειχιο\"εχει γινει πελωριο!κι εγω το παλευω με μια καθημερινη μαχη..να πολεμας τον ιδιο σου τον εαυτο κ το μονο μπραβο που να ακους ειναι για πρωτη φορα στα 30 μου απο το γιατρο μου!!!!!!!!
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
09-11-2007, 02:38 #1485
ασχετο αυτο αλλα θελω να το μοιραστω...μεσα απο την ψυχοθεραπεια μου καταλαβα οτι αυτη η καταρα που νιωθω να με κυνηγαει..αυτο το στειχιο που νιωθω να κατοικοι μεσα μου ειναι ενα δημιουργημα των \"υπεροχων γονιων \"μου..παρα τα οσα τραβηξα η μανα μου δεν παυει ποτε να με κρινει αρνητικα..κ ενα παραπανω σαν μητερα..κ ρωταω :πως μια μανα που εχει καταφερει μαζι με τον αντρα που λεγεται\"πα..τερας..\"μου που καναν ενα παιδι οριακο κρινει εμενα σαν μανα που το παιδι μου ειναι μολις 5??????πως ερχεται σε αντιπαραθεση μαζι μου για το ποια παντρευτηκε τον καλυτερο αντρα μιας κι ο αντρας μου τελικα πεθανε απο τις ουσιες????????ο,τι κ να κανω ειναι στραβο....λεω στον εαυτο μου πως πια 30 κ μισο γαιδουρι μου απαγορευεται να εγκλωβιζομαι στα παιδικα μου βιωματα..αλλα τωρα που τα ανακαλυψα το \"στειχιο\"εχει γινει πελωριο!κι εγω το παλευω με μια καθημερινη μαχη..να πολεμας τον ιδιο σου τον εαυτο κ το μονο μπραβο που να ακους ειναι για πρωτη φορα στα 30 μου απο το γιατρο μου!!!!!!!!
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία