η σχεση με τον ψυχιατρο - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 142 FirstFirst ... 614151617182666116 ... LastLast
Results 226 to 240 of 2118
    Senior Member
    αυτά που δεν υπολόγισες.;)

Junior Member
    Γιατί δεν δοκιμάζεις κάποιον Ψυχολόγο & όχι ψυχίατρο. Διαβάζοντας τις ανωτέρω ερωταποκρίσεις σε βρίσκω ιδιαίτερα συζητήσιμη και διόλου σε σημείο να έχεις ανάγκη ψυχίατρο. ... Αφήνω ένα κενό εδώ για να ακούσω πρώτα την άποψή στο ερέθισμα \"Ψυχολόγος και ΟΧΙ Ψυχίατρος\".. τι έχεις να πείς.. πως το λαμβάνεις?.. πως απορροφάται το μήνυμα?

Senior Member
    γιατί πολύ απλά ο ψυχίατρος είναι και ψυχολόγος. λάθος;

Junior Member
    ο ψυχίατρος έχει τη δικαιοδοσία να χορηγεί φάρμακα ενώ ο ψυχολόγος όχι. Βασίζεται στην θεραπεία μέσω του διαλόγου, κάτι το οποίο κατ\' εμέ τον τάσει επιστήμονα με περισσότερες γνώσεις, όταν ο ψυχίατρος για να θεραπεύσει έχει την εύκολη λύση \"φαρμακάκι\"..

Senior Member
    τσου...

Junior Member
    ti simainei to tsou?

Senior Member
    Originally posted by interappted
    ο γιατρος μου μου λεει οτι δεν εχει κανενα μαγικο ραβδι να με κανει καλα πρεπει πρωτα να πεισω τον εαυτο μου να ΘΕΛΕΙ να το παλεψει...
    Ακριβώς το ίδιο μου λέει κι εμένα.Και το ξέρω ότι έτσι είναι.Αλλά είναι τόσο δύσκολο να πείσω τον εαυτό μου να ξεκολλήσει από όλα τα αρνητικά.

Senior Member
    Originally posted by emvogia
    ο ψυχίατρος έχει τη δικαιοδοσία να χορηγεί φάρμακα ενώ ο ψυχολόγος όχι. Βασίζεται στην θεραπεία μέσω του διαλόγου, κάτι το οποίο κατ\' εμέ τον τάσει επιστήμονα με περισσότερες γνώσεις, όταν ο ψυχίατρος για να θεραπεύσει έχει την εύκολη λύση \"φαρμακάκι\"..
    Υπάρχουν όμως και ψυχίατροι που κάνουν και ψυχοθεραπεία μαζί με τα φάρμακα ή και χωρίς φάρμακα κάποιες φορές.

Senior Member
    ti simainei to tsou?
    τσου=τσούκου=νο=ζαμέ=όχι

Senior Member
    emvogia αλλο ψυχολογος κι αλλο ψυχιατρος.Ο ψυχιζτρος γραφει τα φαρμακα αφου κανει συνεδρεια για να δει τη δοσολογια η ενδεχωμενως αλλαγη θεραπειας αν πας σε ψυχιατρο δεν σημαινει οτι νομιζεις οτι εισαι ο Ναπολεων..αλλα τις διαταραχες δεν μπορουν να τις χειριστουν τοσο καλα οι ψυχολογοι.Προσωπικα για να εξισορροπω ναι χρειαζομαι τα φαρμακακια μου!!!χωρις αυτα δεν ξερω προς τα που θα στριψει το τιμονι.....γενικως υπαρχει ημιμαθεια για τους ψυχιατρους νομιζω οτι συνεβαλλαν οι ελληνικες ταινιες..ο ψυχιατρος ειναι κι αυτος γιατρος που πας για την ψυχη οπως θα πηγαινες και σε ενα ορθοπεδικο για μηνισκο...
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    dalia ξερω πολυ-πολυ καλα τα κολληματα στα αρνητικα κ οτι δεν ξεκολλαει ,δεν ξεκολλαει το γμμενο το μυαλο αλλα απο κει και περα μαλλον πρεπει να πεις στον ψυχολογο σου να δουλεψετε ωστε να αποφασισεις να προσπαθησεις πολυ-πολυ ειμαι σιγουρη απο προσωπικη πειρα οτι τοτε θα σε βοηθησει:)
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    όταν ο ψυχίατρος για να θεραπεύσει έχει την εύκολη λύση \"φαρμακάκι\"..
    αν και δεν είναι καθόλου εύκολη λύση, το φάρμακο δεν σε αναγκάζει να το πάρεις...στο προτείνει...τώρα αν εσύ είσαι σε θέση να καταλάβεις αν το χρειάζεσαι αυτό είναι μια άλλη ιστορία...

Senior Member
    εγω τον ακουω αλλωστε αν δεν παρω τα χαπια μου δεν ειμαι καθολου καλο θεαμα ουτε για το παιδι μου ουτε κ για κανεναν αλλον
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    ti simainei to tsou?
    \"Τσου, ρε Λακη\"! http://homepage.eircom.net/~bray/em/ofootie.gif
    (για να μαθενουν κι οι νεες γενιες)

Originally posted by keep_walking
    Προσωπικα δεν αργω ποτε στα ραντεβου (τουλαχιστον τωρα που μεγαλωσα γιατι οταν ημουν πιτσιρικας ημουν πολυ ja man fu ) και οταν οι αλλοι αργουν εκνευριζομαι γιατι το εκλαμβανω ως ελλειψη σεβασμου...
    \"je m\'en fous\", παρακαλο. πανο απολα ι ορθογραφια. http://homepage.eircom.net/~bray/em/mshalo.gif

Senior Member
    Να σου πω την αληθεια ειχα κολλησει με αυτο πως γραφεται...πως γραφεται καλα λεω δεν βαριεσαι αρκει να ακουγεται το ιδιο:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]