η σχεση με τον ψυχιατρο - Page 29
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 29 of 142 FirstFirst ... 1927282930313979129 ... LastLast
Results 421 to 435 of 2118
    Senior Member
    Originally posted by interappted
    ναι?το δωρο της ψυχοθεραπειας θα το δανειστω απο το ραπς θα παρω και τις 10 ιστοριες ψυχοθεραπειας

kassi κι εσυ ομως σαν κι εμενα τζηζ...μακρια απο το Δημιο του Ερωτα ....

σε αυτες τις 10 ιστοριες ειναι που παει ο ψυχιατρος σε εναω ψυχιατρο σαν ασθενη για να δει πως ειναι????
    λεω να στειλω κ το δικο μου σε κανεναν αλλο να δει πως ειναι να σε ρωταν....τη στιγμη που το στομα σου ειναι σα διαφημηση της logo!!!
    Τσου.Σε αυτές τις ιστορίες εμφανίζονται απ\'ότι θυμάμαι ένας ψυχοπαθητικός τζογαδόρος,μία περίπτωση οριακής και νομίζω και η γυναίκα ενός ιδεοψυχαναγκαστικού που πάει να εκδικηθεί τον ψυχίατρο του άντρα της γιατί πιστεύει ότι αυτός φταίει για την κατάντια τους.Είναι πολύ ωραίο βιβλίο.Τον Δήμιο του Έρωτα δεν τον διαβάζω γιατί μου ακούγεται δυσάρεστος ο τίτλος....Ο έρωτας είναι μια σκοτωμένη υπόθεση για εμένα και δεν γουστάρω κι ένα βιβλίο να τον σκοτώνει.Μου φτάνει η ζωή μου κι εγώ!!!!!

Senior Member
    Originally posted by kanenas
    Originally posted by raphsssodos
    Originally posted by kanenas
    Originally posted by raphsssodos
    «...Ίσως.. γιατί ο έρωτας και η ψυχοθεραπεία είναι μεταξύ τους ασύμβατα. Ο καλός θεραπευτής πολεμάει το σκοτάδι και ζητάει το φως, ενώ ο έρωτας συντηρείται από το μυστήριο και καταρρέει μόλις αρχίσεις να τον εξετάζεις σχολαστικά.»
    Πω-πω μουφα!! Ναι, τωρα εξηγουνται καποια καπχια πραγματα. Μηπως \"διαβαζις\" κ κοελιο, ρε; http://homepage.eircom.net/~bray/em/msperv-l.gif
    ο καθένας με τα γούστα του...;-)
    δεν το βλεπω αισθητικα. ο γιαλομ αναφερεται σε ο,τι λενε οι πολλες \"ερωτα\". δλδ οταν καλυπτεις κατι το επιφανειακο, απο το οποιο παιρνεις αποστασεις κ μαλιστα συχνα προσπαθεις να το ξεγελασεις. επομενο, αν πεσει φως πανω του, καταρρεει.

για μενα, υπαρχει ενα απλο κριτηριο για να διαπιστωσω αν αγαπω το ατομο με το οποιο ειμαι μαζι. ποσο ειλικρινης ειμαι απεναντι Του. και κατα συνεπεια, απεναντι Μου. με αυτη την εννοια, ο ερωτα ειναι μια μορφη ψυχοθεραπειας, οπως αλλωστε υπαινιχτηκατε παλιοτερα ραψου κι ασιχτιρ. γιαφτο διαφωνω με τη ρηση του γιαλομ.

εαν λοιπον βλεπουμε τον ερωτα σαν \"κρυφτο\", τοτε αρνουμαστε την πραγματικη φυση του- της αληθειας και μενουμε με το αντιστροφο του: το ξεγελαζμα, την παρανοηση.
    Κανένα πρώτη φορά που θα συμφωνήσω μαζί σου απόλυτα κιόλας.....Με κάλυψες υπεραρκετά..

Senior Member
    ουπς παιδες καπου χαθηκαμε εγω συμφωνω με το ραπς που λεει οτι ο ερωτας συντηρηται απο το μυστηριο 100%

και το δικο μου το κρυφτο στο μυστηριο που οταν το ανακαλυπτεις κ παυει να ειναι μυστηριο καταρρεει το πηγαινα με αυτην την εννοια του κρυφτου κι οχι με την εννοια του ειμαι ψευτικος

δλδ ειμαι ερωτευμενος με το αγνωστο,περιπετειωδες μυστηριο που ομως αν παψει η υποσταση του σαν μυστηριο καταρεει
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    κι εμενα η δικια μου....οταν στραβωνω με γκομενο....ολα τα αλλα να με πανε καλα εγω εκει θα σκασω...θα θελω να κανω φονο,να...να...να εστω τσιριξω...κι εκει που ποναω εκει χτυπαω....
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Originally posted by kassi_21

Τσου.Σε αυτές τις ιστορίες εμφανίζονται απ\'ότι θυμάμαι ένας ψυχοπαθητικός τζογαδόρος,μία περίπτωση οριακής και νομίζω και η γυναίκα ενός ιδεοψυχαναγκαστικού που πάει να εκδικηθεί τον ψυχίατρο του άντρα της γιατί πιστεύει ότι αυτός φταίει για την κατάντια τους.Είναι πολύ ωραίο βιβλίο.
    Αυτό που λες είναι το ΅Στο Ντιβάνι΅.

Senior Member
    Originally posted by interappted
    ουπς παιδες καπου χαθηκαμε εγω συμφωνω με το ραπς που λεει οτι ο ερωτας συντηρηται απο το μυστηριο 100%

και το δικο μου το κρυφτο στο μυστηριο που οταν το ανακαλυπτεις κ παυει να ειναι μυστηριο καταρρεει το πηγαινα με αυτην την εννοια του κρυφτου κι οχι με την εννοια του ειμαι ψευτικος

δλδ ειμαι ερωτευμενος με το αγνωστο,περιπετειωδες μυστηριο που ομως αν παψει η υποσταση του σαν μυστηριο καταρεει
    χα! εμενα λες ρομαντικο, μα εσυ ασχολεισαι με φαντασιωσεις. http://homepage.eircom.net/~bray/em/mswink.gif

τιποτα δεν εχει λογο να καταρρευσει οταν αποκαλυφθει, αν ειναι αληθινο, αν υφισταται. οπως γραφει ο ελυτης: \"τα πραγματα της καρδιασ δεν ειναι να χαθουν\". αρκει να ειναι της καρδιας, δλδ αληθινα.

Senior Member
    ε,τον Ελυτη...ρομαντοκος σαν κι εσενα
    ο καρυωτακης αλλιως τα λεει...αλλος καμενος απο κει αλλα τεςπα
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    η μερα ξεκινησε με το να βαραει αβερτα το κινητο!το σηκωνω και ηταν ο dr να μου σμπρωξει το ραντεβου απο τις 15:30 στις 20:30 δεχτηκα αναγκαστηκα
    τωρα που ξυπνησα παραπανω θελω να του πω:Τι λες τωρα????
    ΠΑΝΙΚΟΣ!!!!!!!!!!!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    existir οποτε με περνει να διαβασω κ το ντιβανι...
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Junior Member
    ?

Senior Member
    τι ανρωτιεσαι καλο μου?στο ντιβανι ειναι psyco βιβλιο απο το ψυχιατρο συγγραφεα γιαλομ..κι εγω πριν 2 βδομαδες τον εμαθα!!!
    ειχε φαση το ? που αντικρυσα ετσι ξαφνικα!!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Junior Member
    Γράφει εκπληκτικά!

Senior Member
    εχεις διαβασει κανενα απο τα βιβλια του?
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Junior Member
    Ειδάλλως δεν θα μπορούσα να στηρίξω κάτι τέτοιο..
    Εσυ;

Senior Member
    ποιο ?
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..