Results 856 to 870 of 2118
Thread: η σχεση με τον ψυχιατρο
-
31-05-2007, 16:24 #856
Originally posted by Existir
Originally posted by anitak
. Αν θες και τη γνωμη μου, οσα λεει η μανα σου ειναι μια διεξοδος απο αυτην την ευθυνη. στην πραγματικοτητα η ιδια ξερει οτι ΑΝ σε βοηθησει εξαντλωντας τα περιθωρια που παρεχεις για να βοηθηθεις, το προβλημα θα λυθει. για καποιο λογο δεν αποφασιζει να τα εξαντλησει. δεν πιστευω οτι δε θελει ακριβως.well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
- 31-05-2007, 16:55 #857
Originally posted by interappted
ναι μωρε ο πατερας μου διπολικος εγω οριακη κ ο εγγονος ορφανος...τα χει παιξει αλλα δεν μπορει να βρει τον τροπο να με βοηθησει..δεν ειναι λυση το να πιστευει για μενα ο,τι πιστευει η πεθερα μου..δλδ οτι πρεπει να μπω μεσα απο την στιγμη που οχι απλα δεν παραιτουμε αλλα επαναστατω
31-05-2007, 17:07 #858
Αποφανσου εσυ!!!Πως νοιωθεις?Θες να μπεις σε μια κλινικη μηπως μπορεσουν και σε βοηθησουν περισσοτερο ωστε να αντεπεξελθεις στα προβληματα της ζωης ή νομιζεις οτι μπορεις να το παλεψεις μονη σου?Ζυγισε τα θετικα και τα αρνητικα της αποφασης σου...το χειροτερο αρνητικο το να εισαχθεις σε κλινικη φανταζομαι ειναι το στιγμα...αλλιως και εγω θα πηγαινα παρολο που αισθανομαι μια χαρα μονο και μονο μηπως μπορεσω και αποκομισω το κατι παραπανω.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
31-05-2007, 21:47 #859
keep αν ακουγες το γιατρο ΜΟΥ η εισαγωγη ειναι δικοπο μαχαιρι.ναι μεν παρακολουθησε σε καθημερινη βαση απο ψυχιατρους αλλα οι συναναστροφες που κανεις..ισως αντι να σε επιρρεασουν να παρεις τα πανω σου μπορει να σε κανουν να σε παρει η κατρακυλα.οποτε κ ο γιατρος ΜΟΥ θεωρησε οτι αν εβρισκα κι αλλους αυτοκαταστροφικους εκει μεσα...θα χορευαμε το χορο του Ζαλογγου!
στους οριακους σαν κι εμενα ειναι ακομα πιο ρισκο.Το στιγμα δε με χαλαει βρε ψυχη..μπω δε μπω το κουβαλαω!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
31-05-2007, 21:52 #860
Originally posted by Existir
ναι μωρε ο πατερας μου διπολικος εγω οριακη κ ο εγγονος ορφανος...τα χει παιξει αλλα δεν μπορει να βρει τον τροπο να με βοηθησει..δεν ειναι λυση το να πιστευει για μενα ο,τι πιστευει η πεθερα μου..δλδ οτι πρεπει να μπω μεσα απο την στιγμη που οχι απλα δεν παραιτουμε αλλα επαναστατωwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
31-05-2007, 21:53 #861
Eμ μηπως πρεπει να το ψαξεις αν αυτο που λεει ο ψυχιατρος σου ισχυει?Λιγο τραβηγμενο μου φαινεται...και το στιγμα μην το υποτιμας ποτε...εχουν τερατωδη μνημη ο κοσμος οταν προκειται για κατι τετοια...επηρεαζει εσενα και την οικογενεια σου...βεβαια εσυ φανταζομαι δεν μενεις σε επαρχια οποτε ειναι καλυτερα τα πραγματα.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
31-05-2007, 21:59 #862
Βασικα ολους εμας θα βρεις μεσα σε χειροτερη κατασταση πιστευω:p
31-05-2007, 22:15 #863
Θες ενα λινκ ξενογλωσσο που μιλανε ασθενεις για την φαρμακευτικη τους αγωγη? Για BPD αυτο δεν εχεις?
31-05-2007, 22:22 #864
κηπ,δώσε το λινκ να διαβασουμε...
Ιντερ,συνηθίζεται οι γιατροί να αμφισβητούν την αγωγή αλλών ιατρων και ειδικα ο ικατζης στον οποίον πήγαινες και μετα άλλαξες...:D
31-05-2007, 22:31 #865
http://www.crazyboards.org/forums/index.php?showtopic=17231
http://www.crazyboards.org/forums/index.php?showtopic=13770
Αυτο για μια θεραπεια δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστο:
http://www.crazyboards.org/forums/index.php?showtopic=14087
Αυτο για ενα φορουμ με χιλιαδες μυνηματα μονο για personality disorder τα περισσοτερα borderline personality disorder....και μην ξεχνατε ειναι απλως ενα φορουμ.
http://www.crazyboards.org/forums/index.php?s=31bafc3404c5da94ba8390c2313f7e15&s howforum=31[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
01-06-2007, 00:06 #866
ευχαριστω keep!απο τη στιγμη που αρχισαμε ψυχιατρους κ ψυχοχαπα το στιγμα το πηραμε
δεν μενω σε επαρχια αλλα κ να εμενα στα @@@ μου τι θα ελεγε ο κοσμος αρκει να γινω καλυτερα με το δρ μου το συζητησα αρκετη ωρα 50 λεπτα για την ακριβεια δεν ειναι τραβηγμενο .ναι borderline εχω διαγνωση κ σε εμας ειναι λιγο κουλα τα πραγματα εκει που ισορροπουμε πεφτουμε δεν νομιζω οτι ισχυει το ιδιο που ειπε ο δρ μου για ολες τις ασθενειες οι οριακοι ειμαστε ασταθης συναισθηματικα οποτε ναι αν εκανα παρεα με ατομα το ιδιο αυτοκαταστροφικα απο μενα μπορει απο ενα αριστερο χερι με καψιματα μπορει να κατεληγα χαρακιρι..well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
01-06-2007, 00:09 #867
Originally posted by LOSTRE
κηπ,δώσε το λινκ να διαβασουμε...
Ιντερ,συνηθίζεται οι γιατροί να αμφισβητούν την αγωγή αλλών ιατρων και ειδικα ο ικατζης στον οποίον πήγαινες και μετα άλλαξες...:D
με το διπλασιασμο του efexor κ τα lyrica!!
:D:Dwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
01-06-2007, 00:48 #868
Originally posted by gramle
οταν παθαινεις κρισεις τι ακριβως κανεις? εχεις επιγνωση του τι γινεται εκεινη την ωρα?
ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ Κ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΠΡΟΤΕΙΜΩ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΜΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΥΝΔΙΝΕΥΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ ΚΑ ΣΤΟΡΓΗ..
01-06-2007, 12:03 #869
kassi σου το δινω εγω!σκεφτομουν οταν πεθανε στην αρχη ο αντρας μου για 2-3 μηνες να το κανω αλλα εμεινε μονο στη σκεψη.Οχι δεν πηγα να του κανω.Ημουνα τοσο χαλια στην αρχη που το εξομολογηθηκα εδω οτι για κανενα τριμηνο το σκεφτομουν κ μαλιστα κ τον τροπο που θα το εκανα.Τοτε δεν ειχα πει κουβεντα σε κανεναν (Δεν θυμαμαι αν το ξεστομησα την πρωτη φορα ασυνειδητα στο Παπαγεωργιου μιας κι ελεγα ο,τι να ναι χωρις οιρμο κ ισως κ να το ξεστ5ομησα γιατι εβγαζα τα σωψυχα μου)αλλα απο την στιγμη που εβγαλα συνειδητα απο μεσα μου εδω την σκεψη μου για μενα ειναι μια ενδειξη (κι αποφασισα να το πω κ την Τριτη στο γιατρο ΜΟΥ )οτι το χω σβησει απο τις κακες μου σκεψεις.το ομολογησα αρα συνειδητα ξερω πια μετα απο εναμιση χρονο ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!Κ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΚΟ!αφου ουτε τοτε δεν αποπειραθηκα καν.
μπορει τωρα να ποναει αλλα αυτος μεγαλονωντας μπορει κ να βρει ευτυχια να κανει οικογενεια,παιδια κ παρα το κενο του πατερα να ειναι χαρουμενος.Δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ δικαιωμα να του στερησω την μελλοντικη ευτυχια επειδη ποναει τωρα.για μενα ναι το παλευω και επιβιωνω με το ζορι μεν επιβιωνω δε!κ μαλιστα με ενα σκοπο να δωσω τα δυνατα μου για το παιδι μου.Το Θανασακη ΜΟΥ!ηδη στον παιδικο ειναι ερωτευμενος με μια Μαρια..της παει λουλουδια που κοβει απο το μπαλκονι μας αυτη του λεει οτι ειναι ομορφος κ χαιρεται ο ξανθομπαμπουρας μου.συχνα μου λεει:μαμα αν πεθανεις εσυ,θα αναστηθει ο μπαμπας μου? αλλες φορες μου λεει:καλυτερα να πεθαινες εσυ!κι αυτο με ξυπναει,το μωρο μου νιωθει ανασφαλεια μαζι μου.θα κανω τα παντα,οτι μου λεει ο γιατρος ΜΟΥ για να νιωσει ασφαλεια μαζι μου,να λεει εχασα το μπαμπα μου αλλα η μανα μου ειναι βραχος διπλα μου!ολες οι κακες ,παραλογες σκεψεις αντικαταστηθηκαν με αυτο το σκοπο.θα δυσκολευτω αλλα θα τα καταφεω κ στην πεθερα μου κ στην μανα μου θα μιλησουν τα εργα μου!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
01-06-2007, 12:43 #870
Οταν περνας τις κρισεις εχεις επαφη με το περιβαλλον? Δηλαδη αν σου μιλησει ο γιος σου καταλαβαινεις οτι ειναι αυτος ή η μανα σου? Εισαι στον κοσμο σου ή μπορεις να απαντησεις σε κατι που τυχον σου πουνε?
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή