Results 961 to 975 of 2118
Thread: η σχεση με τον ψυχιατρο
-
09-06-2007, 10:51 #961
kassi σημερα ηταν μεγαλη μερα η μανα μου με το ζορι μεν συζητησε για τη διαταραχη μου!!!!βεβαια δεν φερνει κανενα αιτιο αυτη(προχθες ηθελα να της μιλησω για το θεμα οτι δεν θελω να μου ξαναπει να μπω μεσα στα καλα καθουμενα.Τις λεω λοιπον
-μαμα θελω να μιλησουμε!
-οκ αλλα κανα δεκαλεπτο γιατι μετα εχει Ερωτα κι εχει μεγαλη αγωνια!!!
νομιζω οτι αν εμπενα ως σηριαλ στην τηλεοραση θα ηταν η μοναδικη ελπιδα να με ακουσει!!!!!
φυσικα δεν μιλησα μου κοπηκε η φορα!)
λοιπον αρχισε να λεει οτι εφοσον ο μπαμπας μου ειναι μανιοκαταθληπτικος, ειναι ο λογος αυτος κ μονο!!!
τζα !ελα ντε που η διαταραχη ειναι προσωπικοτητας κ σημαινει οτι κατι πηγε εντελως στραβα στο χτισιμο του χαρακτηρα!
απογοητευτηκα κ ειπα μια κ καλη οτι δεν προκειται να αναλαβει καμια ευθυνη!σηκωσα τα χερια ψηλα..στο κατω-κατω το μονο που θα αλλαζε αν αναλαμβανε εστω ενα μικρο ποσοστο ευθυνης θα ηταν μονο η Δικαιωση μου κ τπτ αλλο..well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
- 09-06-2007, 11:01 #962
Originally posted by ex_hus
Originally posted by interappted
και το καλο μου!οι γιατροι λενε οτι ειμαστε συγκινωνουντα δοχεια!οποτε αν ειμαι εγω καλα ειναι κι αυτος κ το αντιστροφα
ΥΓ Αφήστε τα βουνά καλοκαιριάτικα. Ο καιρός είναι για βουρ στις παραλίες.......(κυριολεκτικά θές? Μεταφορικά? Όπως θές.....)
ε λοιπον τοτε ειναι καιρος να το δω σαν απεραντη θαλασσα
γιατρε μου!!θα κολυμπαω στα βαθεια χωρις εσενα στο πλευρο μου για 15 μερες
αλλα θα βαλω μπρατσακια στο γιο μου.Αλλωστε ο παιδοψυχιατρος μου ειπε οτι θα με βοηθησει σαν γονιο αλλα οριακο γονιο με επιθετικο παιδι!!!
καλο θα με κανει κακο δεν θα με κανει!ο δε παιδοψυχιατρος ειναι σαν κουτι ταβορ!τερας ψυχραιμιας κ ηρεμιας !προτυπο λογικου ανθρωπου!κι εγω νιωθω τοσο ανορμαλ μπροστα του!αλλα απο την αλλη το συγκινονουντο δοχειο μου θα δει πως ειναι κ ενας νορμαλ ανθρωπος!!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
09-06-2007, 12:52 #963
λοιπον αρχισε να λεει οτι εφοσον ο μπαμπας μου ειναι μανιοκαταθληπτικος, ειναι ο λογος αυτος κ μονο!!!
τζα !ελα ντε που η διαταραχη ειναι προσωπικοτητας κ σημαινει οτι κατι πηγε εντελως στραβα στο χτισιμο του χαρακτηρα!
απογοητευτηκα κ ειπα μια κ καλη οτι δεν προκειται να αναλαβει καμια ευθυνη!σηκωσα τα χερια ψηλα..στο κατω-κατω το μονο που θα αλλαζε αν αναλαμβανε εστω ενα μικρο ποσοστο ευθυνης θα ηταν μονο η Δικαιωση μου κ τπτ αλλο..
09-06-2007, 19:34 #964
μη το λετε....
οταν καποια στιγμη η σχεση μου με την μητερα μου ηταν στο πιο κρισιμο σημειο απο ποτε αλλωτε.....
μετα απο πολλαααα λογια... πολλεεεσ φωνεσ και κλαματα μου ..οταν τησ αποκαλυψα για τισ αποπειρεσ αυτοκτονιασ μου.....για το ποσο μου ηταν δυσκολο παντα να ζω.....
για το \"με ποιο δικαιωμα εσεισ(οι γονεισ) να καταστρεφετε τισ ψυχικεσ βασεισ ενοσ νεου ευαισθητου ανθρωπου μονο και μονο απο ατελειωτο εγωισμο και αδιαφορια .......... που προσπαθει να σταθει ..........
μου ζητησε ξαφνικα συγνωμη,,,,που ποτε δεν ηταν εκει...και που οταν τυυυυυυυχαινε να ειναι....ηταν λαθοσ.....
...ηρεμησε η ψυχη μου...δεν επουλωθηκαν πληγεσ.....αλλα ...δικαιωθηκα....με επιβεβαιωσε με ολο αυτο πωσ δεν ειμαι τοοοσο τρελη οσο νομιζα.....
....και ολα κυλισαν πιο ομαλα υστερα..... ...συναιβει..ναι συναιβει και εγω ειμαι το αποτελεσμα ..αλλα τουλαχιστον ακουσα....και νωμιζω ειχα αναγκη να το ακουσω...
πωσ \"δεν το ηθελε......δεν το εκανε επιτηδεσ\" .....κατι τοσο απλο..και ομωσ τοσο μεγαλο...
αν ομωσ ο ανθρωποσ που ειναι απεναντι σου δεν εχει τουλαχιστον το απαραιτητο ψυχικο και νοητικο επιπεδο για να σταθει εστω και τοοσο εταιροχρονισμενα μπροστα απο το πληγωμενο παιδι του....
τοτε ναι.........δεν χρειαζεται να σπαταλαμε τον εαυτο μασ για μια επιβεβαιωση.....
γιατι η καλητερη επιβεβαιωση..ειναι η παλη μασ.......
και η επιβιωση....οχι απλα μια επιβιωση..αλλα μια ευτυχισμενη επιβιωση σε αυτον τον κοσμο.......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
09-06-2007, 21:28 #965
kassi σημερα ηταν μεγαλη μερα η μανα μου με το ζορι μεν συζητησε για τη διαταραχη μου!!!!βεβαια δεν φερνει κανενα αιτιο αυτη(προχθες ηθελα να της μιλησω για το θεμα οτι δεν θελω να μου ξαναπει να μπω μεσα στα καλα καθουμενα.Τις λεω λοιπον
-μαμα θελω να μιλησουμε!
-οκ αλλα κανα δεκαλεπτο γιατι μετα εχει Ερωτα κι εχει μεγαλη αγωνια!!!
νομιζω οτι αν εμπενα ως σηριαλ στην τηλεοραση θα ηταν η μοναδικη ελπιδα να με ακουσει!!!!!
φυσικα δεν μιλησα μου κοπηκε η φορα!)
απογοητευτηκα κ ειπα μια κ καλη οτι δεν προκειται να αναλαβει καμια ευθυνη!σηκωσα τα χερια ψηλα..στο κατω-κατω το μονο που θα αλλαζε αν αναλαμβανε εστω ενα μικρο ποσοστο ευθυνης θα ηταν μονο η Δικαιωση μου κ τπτ αλλο..
09-06-2007, 21:31 #966
λολ....ναι την ειδα πολυ δοχειο μαλλον!!!
ε λοιπον τοτε ειναι καιρος να το δω σαν απεραντη θαλασσα
γιατρε μου!!θα κολυμπαω στα βαθεια χωρις εσενα στο πλευρο μου για 15 μερες
αλλα θα βαλω μπρατσακια στο γιο μου.Αλλωστε ο παιδοψυχιατρος μου ειπε οτι θα με βοηθησει σαν γονιο αλλα οριακο γονιο με επιθετικο παιδι!!!
καλο θα με κανει κακο δεν θα με κανει!ο δε παιδοψυχιατρος ειναι σαν κουτι ταβορ!τερας ψυχραιμιας κ ηρεμιας !προτυπο λογικου ανθρωπου!κι εγω νιωθω τοσο ανορμαλ μπροστα του!αλλα απο την αλλη το συγκινονουντο δοχειο μου θα δει πως ειναι κ ενας νορμαλ ανθρωπος!!
09-06-2007, 21:33 #967
Originally posted by Dalia
\"ναι φταίω κι εγώ που είσαι καταθλιπτική με ενα σωρό φοβίες\".
09-06-2007, 21:46 #968
Να πω και εγω κατι...εκανα μια κουβεντα με τη μανα μου καποια στιγμη...μικρη συζητηση...δεν συζηταω την διαταραχη μου με τους δικους μου και μου λεει εσυ που διαβαζεις πολλα που οφειλεται...και της λεω δεν ξερουν το τελευταιο που διαβασα ειναι οτι μπορει να οφειλετε και απο ιο απο γατες...και ειδα ανακουφιση στο προσωπο της...ειναι βαρυ το φορτιο.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
09-06-2007, 22:00 #969
Originally posted by keep_walking
Να πω και εγω κατι...εκανα μια κουβεντα με τη μανα μου καποια στιγμη...μικρη συζητηση...δεν συζηταω την διαταραχη μου με τους δικους μου και μου λεει εσυ που διαβαζεις πολλα που οφειλεται...και της λεω δεν ξερουν το τελευταιο που διαβασα ειναι οτι μπορει να οφειλετε και απο ιο απο γατες...και ειδα ανακουφιση στο προσωπο της...ειναι βαρυ το φορτιο.
Τόσο παραβολικός..Με έκανες και γέλασα!!!!!!Παιδί μου μόλις λέω στη δικιά μου αυτά που πιστεύει ότι με κάνουν νορμάλ..ηρεμεί.Το κύριο της πρόβλημα είναι να αποκατασταθώ αλλά εγώ αισθάνομαι ότι έχω αποκατασταθεί με τον τρόπο μου εκεί που θέλω αλλά αυτή δεν θέλει να δει.Αν αυτή ψάχνει μια άλλη Μαρία πρόβλημά της.Μέχρι να φύγω απ\'το σπίτι και να μην τους έχω τόση ανάγκη αναγκάζομαι να χειρίζομαι.Τι να κάνω κι εγώ;Σκέψου ότι θέλω να παρατήσω την ψυχίατρο και δεν μπορώ γιατί θα μου φορτωθεί \"Όλα τα εγκαταλείπεις.Βγαλ\'τα μόνη σου πέρα.Εγώ δεν βρίσκω άλλο γιατρό.Δεν σε ξαναεμπιστεύομαι.Δεν ξαναδίνω λεφτά για θεραπείες.\"Κι ειλικρινά αισθάνομαι ότι η γιατρός δεν με καταλαβαίνει.Χίλιες φορές σε αυτό τον τομέα ο παλιός κι ας είχαμε/έχουμε γίνει κώλος....Την νέα την αισθάνομαι κάπως εκβιαστική και ότι δεν καταλαβαίνει ότι είμαι δυναμική και δεν μπορώ να είμαι σαν και αυτή για να έχω σχέση.Ήρεμη και όπως αυτή θέλει.Ε,δεν είμαστε όλες κυρά μου σαν κι εσένα.Και μου έχει δημιουργήσει κόμπλεξ ότι γι\'αυτό δεν κάνω σχέσεις ενώ την τρέλα της τη μαύρη.Ρε είναι νέα και όταν την ρωτάω κάτι ψάχνεται να βρει απάντηση.Μερικές φορές της λέω ξέρετε ο παλιός μου έλεγε αυτό.Τι λέτε;Και ψάχνετε.Ε,χμμμ...Ναι....ίσως..� �πορεί....ναι...Ε,χέσε μας μάνα μου.Πέφτει πολλή σύγκριση.Παλιός-καινούρια.Δεν θέλω να τη στενοχωρήσω αλλά έχω καταπιεστεί εγώ.Θα φύγω.....
Αισθάνομαι ότι η γιατρός προβάλλει πολύ το δικό της προφίλ πάνω μου.....Αυτό δεν σημαίνει ότι εγώ είμαι οριακή κι αυτή η σωστή.Ο παλιός μου έδινε πολλή ελευθερία και ήξερε τι κυκλοφορεί έξω.Αυτή σώνει και καλά να με στρώσει στη σχέση.Έτσι θα θεραπεύσει τα οριακά;Με μια σχέση κι ας είναι και του κώλου;
Κάνε εσύ σχέση μάνα μου...
09-06-2007, 22:06 #970
Δεν ξερω οταν ημουν στην τρελλα μου και επισκεπτονταν ειδικους αναρωτιεμαι τι τους ελεγαν οι ψυχιατροι...θα ρωτουσαν για κληρονομικοτητες για το ενα για το αλλο θα τους φρικαραν τους ηδη φρικαρισμενους δικους μου ανθρωπους...εμμ ετσι το λεω αυτο φανταζομαι θα τους καθυσηχαζαν αλλα πως να καθυσηχασεις κατι τετοιο...εδω σκεφτομαι τι θα κανω εγω σε περιπτωση που ενα θεωρητικο παιδι δικο μου παθει τα ιδια...που ειναι ακομα στη θεωρια...που το σκεφτομαστε ολοι λιγο πολυ
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
09-06-2007, 22:17 #971
Δεν ξερω οταν ημουν στην τρελλα μου και επισκεπτονταν ειδικους αναρωτιεμαι τι τους ελεγαν οι ψυχιατροι...θα ρωτουσαν για κληρονομικοτητες για το ενα για το αλλο θα τους φρικαραν τους ηδη φρικαρισμενους δικους μου ανθρωπους...εμμ ετσι το λεω αυτο φανταζομαι θα τους καθυσηχαζαν αλλα πως να καθυσηχασεις κατι τετοιο...εδω σκεφτομαι τι θα κανω εγω σε περιπτωση που ενα θεωρητικο παιδι δικο μου παθει τα ιδια...που ειναι ακομα στη θεωρια...που το σκεφτομαστε ολοι λιγο πολυ
Ιός γάτας λοιπόν ε;Και όντως ηρέμησε;Η δικιά μου είναι φαρμακοποιός και δεν θα τα πιστέψει αυτά.....
09-06-2007, 22:20 #972
Ιός γάτας λοιπόν ε;Και όντως ηρέμησε;Η δικιά μου είναι φαρμακοποιός και δεν θα τα πιστέψει αυτά[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
09-06-2007, 22:26 #973
Ιός γάτας λοιπόν ε;Και όντως ηρέμησε;Η δικιά μου είναι φαρμακοποιός και δεν θα τα πιστέψει αυτά
09-06-2007, 22:28 #974
Ειναι καθυσηχαστικο να οφειλεται σε ιο απο γατα...αλλα οσο σκεφτομαι οτι η αγαπη που ειχα απο μικρος στις γατες μπορει να επηρεασε τοσο τη ζωη μου... τι να πω...ολα τελικα στη ζωη ειναι τυχαια πολλες φορες.
09-06-2007, 22:35 #975
Ειναι καθυσηχαστικο να οφειλεται σε ιο απο γατα...αλλα οσο σκεφτομαι οτι η αγαπη που ειχα απο μικρος στις γατες μπορει να επηρεασε τοσο τη ζωη μου... τι να πω...ολα τελικα στη ζωη ειναι τυχαια πολλες φορες.
Πάντως δε θέλω να μου στενοχωριέσαι.Παίρνεις τα χάπια και είναι όλα οκ..Το έχουν παραχέσει εκεί έξω ότι η σχιζοφρένεια είναι ντροπή,φόβος,αμάρτημα και καταδίκη....Είναι ψυχολογικό καθαρά;Μοιάζει περισσότερο για νευρολογικής φύσης.Και αν σε πληγώνει και οι άνθρωποι δεν μπορούν να το κατανοήσουν δε χρειάζεται καν να το λες.Ψυχική οικονομία έλεγε ο παλιός...Οι περισσότεροι είναι αδαείς και προακατειλλημένοι έναντι των ψυχολογικών προβλημάτων.Αυτό δεν θα το αλλάξουμε εμείς με την έκθεσή μας και την αντιμετώπιση του ρατσισμού.Εμείς έχουμε να επεξεργαστούμε το πρόβλημά μας.Άλλοι είναι οι αρμόδιοι για την ενημέρωση.
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή