Results 1,006 to 1,020 of 2118
Thread: η σχεση με τον ψυχιατρο
-
14-06-2007, 09:38 #1006
Originally posted by interappted
καλα θα ητανε να βγαζαμε κανεναν ψυχιατρικης...
αλλα παλι η σχεση θα κατεληγε εμπαγγελματικη!
θα ειχε γινει μαστορας στην οριακη διαταραχη κ θα χεζοταν κ στο ταλιρο!
- 14-06-2007, 09:41 #1007
Originally posted by ex_hus
Σε παράφραση του γνωστού...
Του παιδιού μου ο γιατρός δυό φορές γιατρός ΜΟΥ (να μη πω εγώ 100).
14-06-2007, 09:43 #1008
Καλημερα ιντερ,
εγω θα παω τον γιο μου στο ιατροπαιδαγωγικο κεντρο Ν. Ηρακλειου. Μηπως γνωριζεις κατι για το εν λογο κεντρο? εχω λιγο αγχος αν ειναι καλο. Εχω ακουσει καποια καλα σχολια αλλά και παλι δεν ειμαι σιγουρη
14-06-2007, 09:47 #1009
Η δικιά μου αντί να μου αναλύει τα ιδεοψυχαναγκαστικά το έχει ρίξει στα παιδικά χρόνια-τι καλό παιδί που ήσουν τότε.Μανίτσα λέμε ιδεοψυχαναγκαστική είμαι.Γι\'αυτό τι θα κάνουμε;Για τις σκέψεις τις φαντασιωτικές..Αυτές με νοιάζουν όχι γιατί δεν είχα γάτα στην ηλικία των 6.Να το ξέρεις ότι είσαι ιδεοψυχαναγκαστική και να το φωνάζεις κι αυτή να λέει τα δικά της.Λύσσα κακιά.Δεν μπορώ!!!!!!Άυτή δεν είναι θεραπευτική σχέση.Είναι χούντα.Κατάχρηση εξουσίας.Αλιήτες!!!άσχετο.... ....Ο παλιός ήταν στυλ δεν μας νοιάζει το παρελθόν αλλά το μέλλον και τι θα κάνεις από εδώ και πέρα.Ήταν ενθαρρυντικός για να με βοηθήσει να ξεκολλήσω από τα ιδεοψυχαναγκαστικά και που δεν έκανα βήματα.Κι αυτή γαμώ,με πάει πίσω.Παρελθόν και πάλι παρελθόν.Δεν θέλω άλλο παρελθόν.Τι τους μαθαίνουν ρε πούστη μου στις σχολές;Την τύχη μου μέσα.Και έχει κάνει και χρόνια ψυχανάλυση στον εαυτό της και ξέρει τα μισά απ\'τον παλιό.Θα πρέπει να της μιλήσω.Αν δω ότι θα συνεχίσει την ίδια κασσέτα,δεν ξέρω,θα ψάχνομαι για άλλον.....
14-06-2007, 12:09 #1010
Originally posted by gramle
Καλημερα ιντερ,
εγω θα παω τον γιο μου στο ιατροπαιδαγωγικο κεντρο Ν. Ηρακλειου. Μηπως γνωριζεις κατι για το εν λογο κεντρο? εχω λιγο αγχος αν ειναι καλο. Εχω ακουσει καποια καλα σχολια αλλά και παλι δεν ειμαι σιγουρη
γιατι θα τον πας?well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
14-06-2007, 12:16 #1011
Originally posted by kassi_21
Η δικιά μου αντί να μου αναλύει τα ιδεοψυχαναγκαστικά το έχει ρίξει στα παιδικά χρόνια-τι καλό παιδί που ήσουν τότε.Μανίτσα λέμε ιδεοψυχαναγκαστική είμαι.Γι\'αυτό τι θα κάνουμε;Για τις σκέψεις τις φαντασιωτικές..Αυτές με νοιάζουν όχι γιατί δεν είχα γάτα στην ηλικία των 6.Να το ξέρεις ότι είσαι ιδεοψυχαναγκαστική και να το φωνάζεις κι αυτή να λέει τα δικά της.Λύσσα κακιά.Δεν μπορώ!!!!!!Άυτή δεν είναι θεραπευτική σχέση.Είναι χούντα.Κατάχρηση εξουσίας.Αλιήτες!!!άσχετο.... ....Ο παλιός ήταν στυλ δεν μας νοιάζει το παρελθόν αλλά το μέλλον και τι θα κάνεις από εδώ και πέρα.Ήταν ενθαρρυντικός για να με βοηθήσει να ξεκολλήσω από τα ιδεοψυχαναγκαστικά και που δεν έκανα βήματα.Κι αυτή γαμώ,με πάει πίσω.Παρελθόν και πάλι παρελθόν.Δεν θέλω άλλο παρελθόν.Τι τους μαθαίνουν ρε πούστη μου στις σχολές;Την τύχη μου μέσα.Και έχει κάνει και χρόνια ψυχανάλυση στον εαυτό της και ξέρει τα μισά απ\'τον παλιό.Θα πρέπει να της μιλήσω.Αν δω ότι θα συνεχίσει την ίδια κασσέτα,δεν ξέρω,θα ψάχνομαι για άλλον.....
εμενα ον γιατρος μου μου ειπε οτι ενιοτε(τσσσσ ελληνικα οχι αστεια)χρειαζομαι υποστηρικτικη ψυχοθεραπεια κ οταν με βλεπει αρκετα δυνατη να αντεξω γυρναμε πισω..εκει που βρισκεται η ριζα του κακου.
Μεσα απο την ψυχη μου σου λεω οτι οσο επιπονο κ να ειναι το σκαλισμα των παιδικων χρονων μετα οταν ηρεμεις κ απαντας στα γιατι(αναλογα το ατομο εμενα με καιει το γιατι..αν σκεφτεις οτι για 15 χρονια νομιζα οτι ανηκω σε αλλο πλανητη κ σε αλλο χωροχρονο!)τοτε λυνεται η ταινια μυστηριου κ σε βοηθαει να κανεις συνδεσεις των παιδικων με τις σημερινες σου συμπεριφορες κ κει τα πας καλυτερα
εχω κανει μονη μου συνδεσεις κ ο δρ με παραδεχτηκε
καλο τρυπακι κ βοηθητικο για μενα(για να μη γενικευω)
το εδω κ τωρα ερχεται κ μεσα απο τα παλια....well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
14-06-2007, 12:49 #1012
Γιατι εχει παρα πολλες φοβιες. Τι να πρωτο γραψω. Τα εχω γραψει βασικα. Φοβαται τα παντα, απο τα μικρα σκουπιδακια που τα φυσουσε ο αερας οταν ηταν 3 ετων, μεχρι το κρεββατι του οτι θα τον φαει τωρα που ειναι 7. Νιωθει το κρεββατι να κουνιεται, ακουει θορυβους, νομιζει οτι καποιος ειναι πισω του, ασε τι να σου λεω. Με αποκορυφωμα την αρνηση φαγητου για 3 μηνες γιατι ενιωθε ενα κομπο στο λαιμο και φοβοτανε πως αν φαει θα πνιγει.... Και πολλα αλλα που θα μου μαρει σελιδες να τα γραφω
14-06-2007, 13:34 #1013
το καλυτερο που κανεις ειναι να τον πας
μη σου πω οτι αργησες κι ολας
μην ανησυχεις
ολα θα σου πανε καλαwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
14-06-2007, 16:10 #1014
Να μας ενημερώνεις γραμλ. Καλησπέρα στα κορίτσια.
14-06-2007, 21:51 #1015
ωπ!που εισαι ρε existir???καλα εισαι?
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
14-06-2007, 22:42 #1016
Θα του έλεγα \"Εσύ γιατρός,εγώ πειραματόζωο\".Και μαζί θα πηγαίναμε μπροστά.Εκεί να δεις καριέρα.....
15-06-2007, 01:47 #1017
Originally posted by Dalia
Θα του έλεγα \"Εσύ γιατρός,εγώ πειραματόζωο\".Και μαζί θα πηγαίναμε μπροστά.Εκεί να δεις καριέρα.....well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
15-06-2007, 02:06 #1018
Originally posted by interappted
εμενα ον γιατρος μου μου ειπε οτι ενιοτε(τσσσσ ελληνικα οχι αστεια)χρειαζομαι υποστηρικτικη ψυχοθεραπεια κ οταν με βλεπει αρκετα δυνατη να αντεξω γυρναμε πισω..εκει που βρισκεται η ριζα του κακου.
Μεσα απο την ψυχη μου σου λεω οτι οσο επιπονο κ να ειναι το σκαλισμα των παιδικων χρονων μετα οταν ηρεμεις κ απαντας στα γιατι(αναλογα το ατομο εμενα με καιει το γιατι..αν σκεφτεις οτι για 15 χρονια νομιζα οτι ανηκω σε αλλο πλανητη κ σε αλλο χωροχρονο!)τοτε λυνεται η ταινια μυστηριου κ σε βοηθαει να κανεις συνδεσεις των παιδικων με τις σημερινες σου συμπεριφορες κ κει τα πας καλυτερα
εχω κανει μονη μου συνδεσεις κ ο δρ με παραδεχτηκε
καλο τρυπακι κ βοηθητικο για μενα(για να μη γενικευω)
το εδω κ τωρα ερχεται κ μεσα απο τα παλια....
15-06-2007, 02:12 #1019
Στη φωτιά!!!!!!
Στην πυρά!!!!!!
Στα έξι τα μέτρα!!!!!!!
Άκους εκεί!!!!
Xaaaaa
Να το πώ αλλιώς in the words of John
All we are saying........
is give DOC a chance.....
15-06-2007, 02:12 #1020
Originally posted by Dalia
Θα του έλεγα \"Εσύ γιατρός,εγώ πειραματόζωο\".Και μαζί θα πηγαίναμε μπροστά.Εκεί να δεις καριέρα.....
Πάντα θα πήγαινε μπροστά.Τι λέμε τώρα.Θα είχε την πρακτική δίπλα του κάθε μέρα.Θα την ανέλυε εφ\'όλης της ύλης.Και ειδικά με την Ιωάννα που είναι και αντιπροσωπευτικό δείγμα.Τι άλλο πια θα ήθελε.Με φαντάζομαι στα συνέδρεια να με κουβαλάει μαζί του και να με βάζει να στέκομαι στο βάθρο ενώ μιλάει δείχνοντας με με έναν χάρακα.Μανίτσα εδώ λένε ότι η πρακτική τους μετά τα πέντε υποχρεωτικά χρόνια ιατρικής είναι στις κλινικές.Από τότε παίρνουν την κρυάδα.Φαντάζεσαι όμωςνα μην άντεχε;Δεν μπορώ άλλο.Παραιτούμαι από γιατρός.Είσαι ανίατη περίπτωση.Λολ.......
Εμφάνιση (και αυτισμός;)
07-08-2025, 14:20 in Σχέσεις και Επικοινωνία