η σχεση με τον ψυχιατρο - Page 68
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 68 of 142 FirstFirst ... 1858666768697078118 ... LastLast
Results 1,006 to 1,020 of 2118
    Senior Member
    Originally posted by interappted
    καλα θα ητανε να βγαζαμε κανεναν ψυχιατρικης...
    αλλα παλι η σχεση θα κατεληγε εμπαγγελματικη!
    θα ειχε γινει μαστορας στην οριακη διαταραχη κ θα χεζοταν κ στο ταλιρο!
    Έλα μου ντε.Θα με έβλεπε έτσι σκατά, θα έλεγε \"Σιγά μην την πιάσω και γκόμενα..Μακριά!Δεν την αρχίζω για πελάτη και βλέπουμε....\"Αλλά....Αλλά!!!Έχ� � να πω ότι την διπλωματική του θα την έβγαζε με άριστα και θα γινόταν καταξιωμένος επιστήμονας μετά την ανακάλυψή του \"Βρήκα την λύση για την οριακή διαταραχή\".Εγώ βέβαια θα τον πάλευα στον ιδεοψυχαναγκασμό που είναι και το μεγάλο μου απωθημένο.Θα του έλεγα \"Εσύ γιατρός,εγώ πειραματόζωο\".Και μαζί θα πηγαίναμε μπροστά.Εκεί να δεις καριέρα.....

Senior Member
    Originally posted by ex_hus
    Σε παράφραση του γνωστού...
    Του παιδιού μου ο γιατρός δυό φορές γιατρός ΜΟΥ (να μη πω εγώ 100).
    Πολύ αξιοποιήσιμη παράφραση.

Senior Member
    Καλημερα ιντερ,
    εγω θα παω τον γιο μου στο ιατροπαιδαγωγικο κεντρο Ν. Ηρακλειου. Μηπως γνωριζεις κατι για το εν λογο κεντρο? εχω λιγο αγχος αν ειναι καλο. Εχω ακουσει καποια καλα σχολια αλλά και παλι δεν ειμαι σιγουρη

Senior Member
    Η δικιά μου αντί να μου αναλύει τα ιδεοψυχαναγκαστικά το έχει ρίξει στα παιδικά χρόνια-τι καλό παιδί που ήσουν τότε.Μανίτσα λέμε ιδεοψυχαναγκαστική είμαι.Γι\'αυτό τι θα κάνουμε;Για τις σκέψεις τις φαντασιωτικές..Αυτές με νοιάζουν όχι γιατί δεν είχα γάτα στην ηλικία των 6.Να το ξέρεις ότι είσαι ιδεοψυχαναγκαστική και να το φωνάζεις κι αυτή να λέει τα δικά της.Λύσσα κακιά.Δεν μπορώ!!!!!!Άυτή δεν είναι θεραπευτική σχέση.Είναι χούντα.Κατάχρηση εξουσίας.Αλιήτες!!!άσχετο.... ....Ο παλιός ήταν στυλ δεν μας νοιάζει το παρελθόν αλλά το μέλλον και τι θα κάνεις από εδώ και πέρα.Ήταν ενθαρρυντικός για να με βοηθήσει να ξεκολλήσω από τα ιδεοψυχαναγκαστικά και που δεν έκανα βήματα.Κι αυτή γαμώ,με πάει πίσω.Παρελθόν και πάλι παρελθόν.Δεν θέλω άλλο παρελθόν.Τι τους μαθαίνουν ρε πούστη μου στις σχολές;Την τύχη μου μέσα.Και έχει κάνει και χρόνια ψυχανάλυση στον εαυτό της και ξέρει τα μισά απ\'τον παλιό.Θα πρέπει να της μιλήσω.Αν δω ότι θα συνεχίσει την ίδια κασσέτα,δεν ξέρω,θα ψάχνομαι για άλλον.....

Senior Member
    Originally posted by gramle
    Καλημερα ιντερ,
    εγω θα παω τον γιο μου στο ιατροπαιδαγωγικο κεντρο Ν. Ηρακλειου. Μηπως γνωριζεις κατι για το εν λογο κεντρο? εχω λιγο αγχος αν ειναι καλο. Εχω ακουσει καποια καλα σχολια αλλά και παλι δεν ειμαι σιγουρη
    αν ησουν Θεσ/νικη ειχα να σου προτεινω το γιατρο του γιου μου κ να σαι σιγουρη οτι θα πηγαιναν πολυ καλα!απο Αθηνα ακομα δεν εφτασε η χαρη μας!!!
    γιατι θα τον πας?
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Originally posted by kassi_21
    Η δικιά μου αντί να μου αναλύει τα ιδεοψυχαναγκαστικά το έχει ρίξει στα παιδικά χρόνια-τι καλό παιδί που ήσουν τότε.Μανίτσα λέμε ιδεοψυχαναγκαστική είμαι.Γι\'αυτό τι θα κάνουμε;Για τις σκέψεις τις φαντασιωτικές..Αυτές με νοιάζουν όχι γιατί δεν είχα γάτα στην ηλικία των 6.Να το ξέρεις ότι είσαι ιδεοψυχαναγκαστική και να το φωνάζεις κι αυτή να λέει τα δικά της.Λύσσα κακιά.Δεν μπορώ!!!!!!Άυτή δεν είναι θεραπευτική σχέση.Είναι χούντα.Κατάχρηση εξουσίας.Αλιήτες!!!άσχετο.... ....Ο παλιός ήταν στυλ δεν μας νοιάζει το παρελθόν αλλά το μέλλον και τι θα κάνεις από εδώ και πέρα.Ήταν ενθαρρυντικός για να με βοηθήσει να ξεκολλήσω από τα ιδεοψυχαναγκαστικά και που δεν έκανα βήματα.Κι αυτή γαμώ,με πάει πίσω.Παρελθόν και πάλι παρελθόν.Δεν θέλω άλλο παρελθόν.Τι τους μαθαίνουν ρε πούστη μου στις σχολές;Την τύχη μου μέσα.Και έχει κάνει και χρόνια ψυχανάλυση στον εαυτό της και ξέρει τα μισά απ\'τον παλιό.Θα πρέπει να της μιλήσω.Αν δω ότι θα συνεχίσει την ίδια κασσέτα,δεν ξέρω,θα ψάχνομαι για άλλον.....
    το σκαλισμα των παιδικων ειναι η αποκαλυπτικη(ειμαι ΣΧΕΔΟΝ σιγουρη)οποτε σταματα να την κραζεις κ το εδω κ τωρα θα ρθει
    εμενα ον γιατρος μου μου ειπε οτι ενιοτε(τσσσσ ελληνικα οχι αστεια)χρειαζομαι υποστηρικτικη ψυχοθεραπεια κ οταν με βλεπει αρκετα δυνατη να αντεξω γυρναμε πισω..εκει που βρισκεται η ριζα του κακου.
    Μεσα απο την ψυχη μου σου λεω οτι οσο επιπονο κ να ειναι το σκαλισμα των παιδικων χρονων μετα οταν ηρεμεις κ απαντας στα γιατι(αναλογα το ατομο εμενα με καιει το γιατι..αν σκεφτεις οτι για 15 χρονια νομιζα οτι ανηκω σε αλλο πλανητη κ σε αλλο χωροχρονο!)τοτε λυνεται η ταινια μυστηριου κ σε βοηθαει να κανεις συνδεσεις των παιδικων με τις σημερινες σου συμπεριφορες κ κει τα πας καλυτερα
    εχω κανει μονη μου συνδεσεις κ ο δρ με παραδεχτηκε
    καλο τρυπακι κ βοηθητικο για μενα(για να μη γενικευω)
    το εδω κ τωρα ερχεται κ μεσα απο τα παλια....
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Γιατι εχει παρα πολλες φοβιες. Τι να πρωτο γραψω. Τα εχω γραψει βασικα. Φοβαται τα παντα, απο τα μικρα σκουπιδακια που τα φυσουσε ο αερας οταν ηταν 3 ετων, μεχρι το κρεββατι του οτι θα τον φαει τωρα που ειναι 7. Νιωθει το κρεββατι να κουνιεται, ακουει θορυβους, νομιζει οτι καποιος ειναι πισω του, ασε τι να σου λεω. Με αποκορυφωμα την αρνηση φαγητου για 3 μηνες γιατι ενιωθε ενα κομπο στο λαιμο και φοβοτανε πως αν φαει θα πνιγει.... Και πολλα αλλα που θα μου μαρει σελιδες να τα γραφω

Senior Member
    το καλυτερο που κανεις ειναι να τον πας
    μη σου πω οτι αργησες κι ολας
    μην ανησυχεις
    ολα θα σου πανε καλα
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Να μας ενημερώνεις γραμλ. Καλησπέρα στα κορίτσια.

Senior Member
    ωπ!που εισαι ρε existir???καλα εισαι?
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Θα του έλεγα \"Εσύ γιατρός,εγώ πειραματόζωο\".Και μαζί θα πηγαίναμε μπροστά.Εκεί να δεις καριέρα.....
    Η\' θα πήγαινε μπροστά ή δεν θα άντεχε άλλο τόση πρακτική εξάσκηση και θα τα έσκιζε τα πτυχία του...

Senior Member
    Originally posted by Dalia
    Θα του έλεγα \"Εσύ γιατρός,εγώ πειραματόζωο\".Και μαζί θα πηγαίναμε μπροστά.Εκεί να δεις καριέρα.....
    Η\' θα πήγαινε μπροστά ή δεν θα άντεχε άλλο τόση πρακτική εξάσκηση και θα τα έσκιζε τα πτυχία του...
    μαλλον θα εσκιζε τα πτυχια του!!!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Originally posted by interappted
    το σκαλισμα των παιδικων ειναι η αποκαλυπτικη(ειμαι ΣΧΕΔΟΝ σιγουρη)οποτε σταματα να την κραζεις κ το εδω κ τωρα θα ρθει
    εμενα ον γιατρος μου μου ειπε οτι ενιοτε(τσσσσ ελληνικα οχι αστεια)χρειαζομαι υποστηρικτικη ψυχοθεραπεια κ οταν με βλεπει αρκετα δυνατη να αντεξω γυρναμε πισω..εκει που βρισκεται η ριζα του κακου.
    Μεσα απο την ψυχη μου σου λεω οτι οσο επιπονο κ να ειναι το σκαλισμα των παιδικων χρονων μετα οταν ηρεμεις κ απαντας στα γιατι(αναλογα το ατομο εμενα με καιει το γιατι..αν σκεφτεις οτι για 15 χρονια νομιζα οτι ανηκω σε αλλο πλανητη κ σε αλλο χωροχρονο!)τοτε λυνεται η ταινια μυστηριου κ σε βοηθαει να κανεις συνδεσεις των παιδικων με τις σημερινες σου συμπεριφορες κ κει τα πας καλυτερα
    εχω κανει μονη μου συνδεσεις κ ο δρ με παραδεχτηκε
    καλο τρυπακι κ βοηθητικο για μενα(για να μη γενικευω)
    το εδω κ τωρα ερχεται κ μεσα απο τα παλια....
    Εσύ δεν έχεις ιδεοψυχαναγκαστικά στοιχεία.Ο ιδεοψυχαναγκαστικός μένει απαγκιστρωμένος από σκέψεις και φαντασιώσεις κυρίως παρελθοντικές και στην πρώτη ελάχιστη απογοήτευση κλείνεται στο καβούκι του.Δεν πάει μπροστά και δυσκολεύεται να ανοιχτεί,εμπιστευτεί και να ξαναπροσπαθήσει.Γι\'αυτό το λόγο πιστεύω ότι η υποστηρηκτική μου έκανε μεγαλύτερο καλό από την αποκαλυπτική.Τα παιδικά μου χρόνια ήταν σκατά.Ε,δεν γίνεται να τα αλλάξουμε.Το θέμα είναι να αλλάξω τη ζωή μου τώρα και όχι α βυθίζομαι σε θλιβερές αναμνήσεις των παιδικών μου χρόνων.Το θέμα είναι να φτιάξουμε το παρόν-μέλλον.Και με τον παλιό ήμουν μια χαρά.Αν είχα μια σχέση,αν είχα αποκαταστήσει τη ζωή μου,ίσως ήταν χρήσιμο να μιλήσουμε για το ποια λάθη έκανα.Το θέμα είναι ότι δεν τολμάω σε μερικούς τομείς.Απογοητεύομαι.Και με το να με κάνει να αισθάνομαι ότι έφταιξα μόνο καλό δεν μου κάνει.Έφταιξα και έφταιξαν.Αμοιβαίο.Τέλος πάντων.Θα της μιλήσω.Εμένα λέει γυναίκα αμαζόνα αλλά αυτή είναι χειρότερη από Γκεστάπο.Μου έχει δημιουργήσει μίσος.Και ξέρεις-που θα έπρεπε και αυτή να ξέρει-οι οριακοκάτι δεν γουστάρουν να τις βγάζουν κακές και σφαλτές.......και το κάνει.

Senior Member
    Στη φωτιά!!!!!!
    Στην πυρά!!!!!!
    Στα έξι τα μέτρα!!!!!!!
    Άκους εκεί!!!!
    Xaaaaa

Να το πώ αλλιώς in the words of John
    All we are saying........
    is give DOC a chance.....

Senior Member
    Originally posted by Dalia
    Εγώ θα προστιμούσα κάτι σε \"Σκίσε με ναύτη ν\'αλλάξω ράφτη\"
    Πάντα θα πήγαινε μπροστά.Τι λέμε τώρα.Θα είχε την πρακτική δίπλα του κάθε μέρα.Θα την ανέλυε εφ\'όλης της ύλης.Και ειδικά με την Ιωάννα που είναι και αντιπροσωπευτικό δείγμα.Τι άλλο πια θα ήθελε.Με φαντάζομαι στα συνέδρεια να με κουβαλάει μαζί του και να με βάζει να στέκομαι στο βάθρο ενώ μιλάει δείχνοντας με με έναν χάρακα.Μανίτσα εδώ λένε ότι η πρακτική τους μετά τα πέντε υποχρεωτικά χρόνια ιατρικής είναι στις κλινικές.Από τότε παίρνουν την κρυάδα.Φαντάζεσαι όμωςνα μην άντεχε;Δεν μπορώ άλλο.Παραιτούμαι από γιατρός.Είσαι ανίατη περίπτωση.Λολ.......