Results 1,036 to 1,050 of 2118
Thread: η σχεση με τον ψυχιατρο
-
18-06-2007, 02:44 #1036
Ρε αφού λέω να μπω στο Γκίνες για το ποιος θα με αντέξει για τρεις μήνες!!!!!Ψυχίατροι ετοιμαστείτε.....Η τάδε;Μακριά από εμένα.Σε άλλον , σε άλλον!!!!Και αυτηνής της καινούριας λίγο χρόνο ζωής της δίνω.Τα έχω πάρει με τον παλιό και θα της κάνω τη ζωή κόλαση.Ήμουν καλή η ******* και με παράτησε γιατί αργούσα λιγάκι και δεν εκτιμούσα τη θεραπεία δήθεν τοιουτοτρόπως όταν ό,τι κι αν έκανα συμβουλευόμουν αυτόν;Θα μαυρίσει η καινούρια.Η εκδίκηση της Κάσυ....Λολ.......
- 18-06-2007, 11:19 #1037
Originally posted by kassi_21
Χαχαχα.Εγώ να δεις μήνυμα και πάντα για ανάλυση έτσι;Μου είπε ο τάδε το τάδε.Τι εννοεί;Χαχα..Ή συνήθως του έστελνα για κανά μαλάκα γκόμενο..Λολ!!!!Τι τραβάνε και οι γιατροί.Στην καινούρια δεν έχει τέτοια......Η σχέση με τον ψυχίατρο;Είναι σκατά...Και με τον παλιό αλλά και με την καινούρια.Όλα τα φταίει ο παλιός.Από τότε που με εγκατέλειψε αισθάνθηκα το σύμπαν να με διαγράφει.Αν με εγκατέλειψε ο ψυχίατρος τότε είμαι ξεγραμμένη.Αλλά προσπαθώ να σκέφομαι με πείσμα ότι και χωρίς αυτόν που δήθεν με καταλάβαινε μπορώ να ζήσω....Θα σε νικήσω μια μέρα ρε κ.........λη!!!!!!Οπότε έχω αρχίσει να πεισμώνω με την καινούρια και να μην πηγαίνω στα ραντεβού.Στυλ Όλοι τα ίδια σκατά είστε.Αφού κι εσύ μια μέρα θα με εγκαταλείψεις τι το παίζεις καλή;Χμμμμμμμμμμμμμμ!!!Αύρι ο έχω γονείς-therapy!!!!
\"η γη κουνιεται κατω απο τα ποδια μου νομιζω οτι γινεται σεισμος(παραβολικα παντα)\"
\"δεν μπορω αλλο στο οριο λεω να πεσω στην κακη πλευρα\"
\"1 στις 15.....δεν μπορω\"
κι αλλα τετοια
καλη επιτυχια στο group therapy
εγω θα ειμαι στο ρολο του γονιου την Τεταρτη 8 παρα τεταρτο!ΦΟΒΑΜΑΙ!!!!
πανω που ειχα γινει παραγωγικος ασθενης!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
18-06-2007, 11:21 #1038
Originally posted by Dalia
Από τότε που με εγκατέλειψε αισθάνθηκα το σύμπαν να με διαγράφει.Αν με εγκατέλειψε ο ψυχίατρος τότε είμαι ξεγραμμένη.
δεν μπορει μεγαλε εγω να σε σκεφτομαι κ να κανω εικονικες συνεδρειες κ συ να με μοιραζεσαι με αλλους 100....
ειναι ανισος αγωνας
θες κι εσυ να βρω 100 γιατρους,ε?
:P:Pwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
18-06-2007, 14:39 #1039
Μιλάμε ξέρεις μου έχει πάρει μήνες.Είμαι που είμαι οριακοκάτι έχω απογίνει.Αισθάνομαι μεγάλη απογοήτευση.Κανείς δε θα σε ανεχτεί με αυτά που κάνεις μου έλεγαν οι γονείς μου κι ακόμα και ο ψυχίατρος που προσπαθούσε να διορθώσει τα κακώς κείμενα από τους γονείς μου δεν με ανέχτηκε και το θεωρώ μεγάλη κοροίδια όταν το συλλογίζομαι....
Άλλη μια μέρα άλλο ένα ψέμα
άλλη μι\'ανάσα άλλο ένα ψέμα
άλλο ένα δάκρυ άλλο ένα ψέμα
άλλη μι\'αγάπη μεγάλο ψέμα.....
Τι να του πω;
Ευχαριστώ που επαληθεύσατε την μαθηματική εξίσωση Κάσυ+σχέσεις=0?
Τι τον νοιάζει τον γιατρό?Μόλις βαρεθεί ή βρει τα σκούρα κοιτάει πώς να μας ξεφορτωθεί.Σου λέει ας πάει σε άλλον να τον πρίζει.
18-06-2007, 14:43 #1040
τον πηρα τηλ
δεν αντεξα!!!
η χειροτερη απεξαρτηση
το σηκωσε...δεν ειμαι κ στα καλα μου
θα ξαναλλαξω και αγωγηwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
18-06-2007, 14:47 #1041
Originally posted by interappted
εμενα τα μνμτα μου ειναι αλλιως
\"η γη κουνιεται κατω απο τα ποδια μου νομιζω οτι γινεται σεισμος(παραβολικα παντα)\"
\"δεν μπορω αλλο στο οριο λεω να πεσω στην κακη πλευρα\"
\"1 στις 15.....δεν μπορω\"
κι αλλα τετοια
18-06-2007, 14:51 #1042
μιλησα σημερα μαζι του
μου το χει πει απο την πρωτη φορα οτι δεν απανταει σε γραπτα μηνυματα
αλλα ο δικος μου ειναι fan του Γιαλομ οποτε θεωρει οτι ειμαστε \"συνταξιδιωτες¨εχει κ πολυ feeling κι αυτο με κανει να αποκρουω ο,τι αρνητικο εχω σκεφτει για αυτον
ειμαι σε αλλη διασταση με το δρ μου
τον εχω κανει κατι σαν ανθρωπινο θεοwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
18-06-2007, 14:56 #1043
Ολα καλά, όμως πρόσεχε, γιατί όσο ψηλότερα ανεβάζουμε κάποιον σε ένα βάθρο και τον λατρεύουμε σαν κάτι άπιαστο τόσο πιό εύκολα μπορούμε να τον καταγκρεμνίσουμε από εκεί και να απογοητευτούμε φαινομενικά από την δική του αποτυχία, ουσιαστικά όμως από τις ίδιες μας τις προσδοκίες...
18-06-2007, 15:06 #1044
ρε συ οταν τον σκεφτομαι κατευθειαν μου ερχεται η Στανιση στο μυαλο
\"Σε εχω κανει θεο,μια φορα να σε δω...\"
αλλα μεχρι αυτον τον στιχο
κανονικα θα επρεπε μετα απο τοσο καιρο που παω να ειχε ψιλοηρεμισει ο ενθουσιασμος αλλα αυτος φουσκωνει κι αλλο
δεν θα σπασει !!!!
μωρε νιωθω παρα πολλα για αυτον
ωφειλω την θεληση μου να γινω καλα
μου ανεστησε την προσπαθεια...
κι αυτο ειναι πολυ κατι!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
18-06-2007, 15:10 #1045
Καμμία αντίρηση, εννοείται ότι είναι πολύ και μάλιστα και πολύ καλό όμως σκέψου πως μεγάλο μέρος (αν όχι το μεγαλύτερο) σε αυτό σου το επίτευγμα το οφείλεις στον εαυτό σου. Εκείνος είναι το μέσο αλλά την δουλειά την έβαλες εσύ. Οπως λοιπόν νιώθεις για εκείνον το ίδιο έντονα αξίζει να νιώθεις και για σένα. Στο κάτω-κάτω δουλέψατε ομαδικά για να φτάσετε μέχρι εδώ.
18-06-2007, 15:16 #1046
κανονικα θα επρεπε μετα απο τοσο καιρο που παω να ειχε ψιλοηρεμισει ο ενθουσιασμος αλλα αυτος φουσκωνει κι αλλο
δεν θα σπασει !!!!
18-06-2007, 15:21 #1047
Originally posted by Tass
Καμμία αντίρηση, εννοείται ότι είναι πολύ και μάλιστα και πολύ καλό όμως σκέψου πως μεγάλο μέρος (αν όχι το μεγαλύτερο) σε αυτό σου το επίτευγμα το οφείλεις στον εαυτό σου. Εκείνος είναι το μέσο αλλά την δουλειά την έβαλες εσύ. Οπως λοιπόν νιώθεις για εκείνον το ίδιο έντονα αξίζει να νιώθεις και για σένα. Στο κάτω-κάτω δουλέψατε ομαδικά για να φτάσετε μέχρι εδώ.
βρηκε το κουμπι μου το on κι εγω το αφησα on!
για αυτο εχω δεθει τοσοwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
18-06-2007, 15:23 #1048
Originally posted by Dalia
δεν θα σπασει !!!!
ναι απλα εγω ξενερωνω ευκολα γενικα κ κυριως με τους γιατρους
αυτος δεν μου εχει αφησει κανενα περιθωριο να ξενερωσω
μαλλον το αντιθετο!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
18-06-2007, 15:23 #1049
Καλά κάνεις και δένεσαι. Μόνο πρόσεχε, το υπερβολικό δέσιμο απέχει ένα μόνο βήμα από την εξάρτηση και αυτό είναι ένα ταξίδι που πίστεψέ με δεν θέλεις να ξεκινήσεις.
18-06-2007, 20:21 #1050
το ξεκινησα ειδη Tass!!!!!!
τωρα να δω ποτε θα ξεκινησω το ταξιδι της Ιθακης:Pwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή