η σχεση με τον ψυχιατρο - Page 78
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 78 of 142 FirstFirst ... 2868767778798088128 ... LastLast
Results 1,156 to 1,170 of 2118
    Senior Member
    Ε,χμμμ και εγώ για τις παρενέργειες σφαζόμουν με τον παλιό.Δεν έχουν καταλάβει το θέμα σιλουέτα,κιλά και γυναίκα.Το βλέπουν ότι αφού αυτοί μασαμπουκώνουν και δεν παίρνουν δράμι έτσι κι εμείς...
    Τέλος πάντων όντως τα κιλά σου είναι λίγα για το ύψος σου αλλά η αύξησή τους δεν είναι και είναι απότομη τόσο που και εμένα θα με φόβιζε.Αν πήρα 4 κιλά σε δύο εβδομάδες τότε πόσο θα πάρω σε ένα μήνα;Πω..Η αλήθεια είναι ότι τα χάπια ανοίγουν την ρημάδα την όρεξη....Ο γιατρός μου είχε πει να προσέχεις τώρα που θα παίρνεις χάπια γιατί φέρνουν μια ανάγκη για γλυκά....Και όντως όταν πήγαινα σε διαιτολόγο έτρωγα τον άμπακο και μου φαινόταν φρίκη η διατροφή πέντε μπιζέλια και μία μερίδα ψάρι...όταν κατέβαζα για πρωινό δύο σάντουιτς, δύο αυγά, μία πορτοκαλάδα, ένα μπωλ δημητριακά, ταχίνι και δε συμμαζεύεται....Υγιεινά αλλά παχυντικά...Το έδειξα σε μία και μου έλεγε \"Έτσι κάνουν οι άνθρωποι ζάχαρο από μικροί\"Πάντως γενικά και με δική μου στέρηση πιο αδύνατη θα με έλεγα από τότε που άρχισα θεραπεία...Είχα με τα χάπια πιο πείσμα να αδυνατίσω.Γενικά πήρα κιλά χωρίς χάπια και έτσι δεν μπορώ να τα κατηγορήσω για αύξηση βάρους...

Senior Member
    Ισως και να σκέφτεται \"τώρα με τόσα ψυχολογικά που έχεις τα κιλά θα κοιτάμε?Πάρε τα χάπια σου να μην παθαίνεις τις κρίσεις σου και άσε σε δεύτερη μοίρα την εμφάνιση\".

Senior Member
    Originally posted by kassi_21
    Ο γιατρός μου είχε πει να προσέχεις τώρα που θα παίρνεις χάπια γιατί φέρνουν μια ανάγκη για γλυκά....
    Εμένα παρόλο που δεν παίρνω χάπια,η χάλια ψυχολογία μου μου έχει αυξήσει πολύ την όρεξη για γλυκά.Ε με τόση πίκρα που έχω κάθε μέρα θέλω κάτι γλυκό να με ανεβάσει λιγάκι.

Senior Member
    Ego pali me vlepo ston kathrefti k mou kovetai i oreksi. tha kleiso mia vdomada opou na nai, alla NO PROB!
    na sas rotiso k kati allo, filous exete? pou na sas katalavainoun ennoo. aisthanthikate pote oti enas filos (h k gkomenos, kali mou ora) sas katalabainei kalitera apo ton psixiatro?
    isxuei auto pou lene oti oi psixiatroi (mporei k psixanalites) kanoun sxedon sinexeia tin erotisi \'\'kai ti pisteueis giauto?\'\',e?

Senior Member
    σωστος γκομενος
    .... προυποθετει κ τη σωστη γκομενα κι εχοντας αυτογνωσια....μη χεσω ειπαμε ο δημιος του ερωτα ναι!η σωστη γκομενα οχι
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Originally posted by Dalia
    Ισως και να σκέφτεται \"τώρα με τόσα ψυχολογικά που έχεις τα κιλά θα κοιτάμε?Πάρε τα χάπια σου να μην παθαίνεις τις κρίσεις σου και άσε σε δεύτερη μοίρα την εμφάνιση\".

αυτο ακριβως ειπε!αλλα ανοιξαν αλλα ψυχολογικα κολημματα που δεν μπορεσε να τα καταλαβει!για πρωτη φορα δεν με καταλαβε!το παραδεχομαι οτι ειναι υπερβολικο αλλα αφου με πειραζει...κ μαλιστα πολυ...εκανα μαλακια
    κ τα ελατωσσα ακομα πιο πολυ απο μονη μου κ αυξησα τα ταβορ!με πληγωσε που δεν καταλαβε οτι τα εννοουσα κ δεν τα λεγα για να λεγαμε...η οπως με περιεγραψε σα σκανταλιαρα μαθητρια!ΟΧΙ
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Originally posted by shannyn
    Ego pali me vlepo ston kathrefti k mou kovetai i oreksi. tha kleiso mia vdomada opou na nai, alla NO PROB!
    na sas rotiso k kati allo, filous exete? pou na sas katalavainoun ennoo. aisthanthikate pote oti enas filos (h k gkomenos, kali mou ora) sas katalabainei kalitera apo ton psixiatro?
    isxuei auto pou lene oti oi psixiatroi (mporei k psixanalites) kanoun sxedon sinexeia tin erotisi \'\'kai ti pisteueis giauto?\'\',e?
    εχω φιλους-φιλες που με καταλαβαινουν αλλα οχι σα το γιατρο μου
    αυτοιος ειναι μεσα στην διαταραχη μου κ την παλευουμε μαζι
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Originally posted by Dalia
    Ο γιατρός μου είχε πει να προσέχεις τώρα που θα παίρνεις χάπια γιατί φέρνουν μια ανάγκη για γλυκά....
    Εμένα παρόλο που δεν παίρνω χάπια,η χάλια ψυχολογία μου μου έχει αυξήσει πολύ την όρεξη για γλυκά.Ε με τόση πίκρα που έχω κάθε μέρα θέλω κάτι γλυκό να με ανεβάσει λιγάκι.
    Λένε ότι τα γλυκά καλύπτουν συναισθηματικές ανάγκες....

Senior Member
    Originally posted by shannyn
    Ναι ισχύει...Μου τα πρήζει...Την ρωτάω μετά από μονόλογο μου την άποψή της...και αυτή κάθετη \"εσύ τι πιστεύεις γι\'αυτό;\"
    Μανίτσα να πούμε εσύ είσαι η ψυχολόγα όχι εγώ....αλλιώς τι σε πληρώνω;Χαχα...
    Και η αλήθεια είναι ότι πολλοί ασθενείς απαντάνε \"Δεν ξέρω\"
    Αν ήξεραν σε εσένα(ψυχίατρο) θα έρχονταν;

Senior Member
    εκανα μλκ που ελατωωσα κι αλλο τη δοση απο μονη μου κ αυξανοντας τα ταβορ?
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Originally posted by interappted
    σωστος γκομενος
    .... προυποθετει κ τη σωστη γκομενα κι εχοντας αυτογνωσια....μη χεσω ειπαμε ο δημιος του ερωτα ναι!η σωστη γκομενα οχι
    Πλάκα πλάκα πρέπει να το διαβάσω αυτό το βιβλίο...

Senior Member
    Το μέλλον θα δείξει Ίντερ.Μερικές-μόνο μερικές-πρωτοβουλίες δεν βλάπτουν...Από πόσους πειραματισμούς με τη δόση και το χάπι δεν πέρασα;
    Τα ταβόρ απλά γιατί τα αύξησες;Οκ να ελαττώσεις κάτι αλλά να αυξήσεις κάτι άλλο είναι πιο επικίνδυνο.....

Senior Member
    εκανα μλκ που ελατωωσα κι αλλο τη δοση απο μονη μου κ αυξανοντας τα ταβορ?
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Απάντησα..πρωτίστως...Πόσο αύξησες τα ταβόρ;Το ένα χάπι δεν αντικαθιστά το άλλο.Δηλαδή πήρα λιγότερο λύρικα και θα το εξισορροπήσω με περισσότερο ταβόρ.Κράτα σταθερά τα υπόλοιπα και αν δυσανασχετείς πολύ μείωσε κάπως τα λύρικα.....Και πάλι ρώτα γιατρό....για να μην πάρω ευθύνη...χαχα

Senior Member
    το αυξησα για να μην παθω κανα ταρακουλο που μειωσα το λυρικα απο 300mg την ημερα απο μονη μου περνω 75
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..