η σχεση με τον ψυχιατρο - Page 79
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 79 of 142 FirstFirst ... 2969777879808189129 ... LastLast
Results 1,171 to 1,185 of 2118
    Senior Member
    Χμμ μην παίρνεις πρωτοβουλίες τελικά..Δεν ξέρεις πως επιδρά το ταβόρ και πως το λύρικα....Ρώτα και πες του ότι δεν γουστάρεις να γίνεις μπαούλο...

Senior Member
    με βρισκει υπερβοολικη κ θεωρει το lyrica ενα χπι πολυ καταλληλο για την περιπτωση μου αφενος γιατι ως σταθεροποιητη διαθεσης κ αφετερου ως καλο για την ΓΑΔ]
    κ το χω πει οτι ψυχοδραστικα ναι το φαρμακο μου εκατσε αλλα μου δημιουργησε αλλα ψυχολογικα..
    σε πληρη αδιεξοδο ειμαι
    Την Τριτη θα προσπαθησω να τα βαλω πιο λογικα στο μυαλο μου κ να του τα πω πιο σοβαρα
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    το lyrica το μειωσα απο 300mg σε 75
    κ τα ταβορ 0,5 mg
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Θα του το πεις ότι τα ελλάτωσες από μόνη σου?

Senior Member
    ναι!ξερω οτι θα φρικαρει αλλα τι να κανω αφου δεν καταλαβε αυτος τη δικια μου φρικη?
    βεβαια μου ειχε πει οτι οι λυσεις οι φαρμακευτικες στο να αλλαξει το λυρικα ειναι περιορισμενες.
    θα πρεπει να μου δωσει η μικρες δοσεις αντιψυχωτικων η περισσοτερες βενζοδιαζεπινες
    Τις βενζοδιαζεπινες δεν τις θελω καν κ τα αντιψυχωτικα τα φοβαμαι οπως επισης φοβαμαι το οτι πηρα πρωτοβουλιες...
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    ωρες-ωρες μεταμορφωνεται σε τυπικη
    η ενημερωση στην μανα μου εγινε κ για 2-3 μερες ολα πηγαιναν καλα
    ο γιος μου απο την αλλη εχει πεσει κατακορυφα κ αρχισε αβερτα συνεδρειες..
    εγω εμεινα πισω
    αποτελεσμα?γεμισα επιχειλιο ερπητα!
    γμ τα ψυχολογικα μου πια
    αγανακτησα
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Που είσαι βρε Ιντερ μου?Είχες καιρό να γράψεις και ανησύχησα.
    Από ψυχολογικά βγαίνει ο επιχείλιος έρπης?

Senior Member
    Η σχέση μου με την ψυχίατρο θα φανεί από το σημερινό μας ραντεβού.Όσο πάει και καλυτερεύει..Την βλέπω σαν μαμά μου.Χαχα
    Είναι και έγκυος οπότε και να θέλω να την ξεχέσω δεν μπορώ μιας και σέβομαι την κατάστασή της..
    Είναι γλυκιά,είναι baby face,είναι γούτσου γούτσου.....(πάει έχω αποσυντονιστεί..Φέρτε μου ένα συντονισμό να έρθω στα ίσια μου).....
    Ότι και να της πεις αυτής της γυναίκας από το ελαφρύ μέχρι το πιο βαρύ παραμένει ακλόνητη η ηρεμία της.....Πού την βρίσκει τόση;;;
    Δώσε κάτι και σε εμας...Κουνάει συγκαταβατικά το κεφάλι και μουχού,μουχού.....Η πλάκα είναι ότι ακόμα κι όταν σταματάω να μιλάω από την πολλή νιρβάνα που την έχει πιάσει συνεχίζει να κουνάει το κεφάλι...Οπότε κάποια στιγμή της κάνω \"Τελείωσα\".....

Senior Member
    Originally posted by kassi_21
    Κουνάει συγκαταβατικά το κεφάλι και μουχού,μουχού.....Η πλάκα είναι ότι ακόμα κι όταν σταματάω να μιλάω από την πολλή νιρβάνα που την έχει πιάσει συνεχίζει να κουνάει το κεφάλι...Οπότε κάποια στιγμή της κάνω \"Τελείωσα\".....
    Χαχαχα.Μήπως δεν σε παρακολουθεί όταν μιλάς και σκέφτεται τα δικά της?

Senior Member
    Χαχα..Και νόμιζα ότι μόνο εγώ χανόμουν στις σκέψεις μου..Την παίρνει ο ύπνος.Ξύπνα μωρή,κουνήσου..Έχεις δουλειά....μουχού και μουχού μου είναι συνέχεια...Έχει απλά μια χρονοκαθυστέρηση ή δεν συντονίζεται καλά...Μια εκπαίδευση στον βιοσυντονισμό θα της κάνει νομίζω καλό...
    Την μισώ,την μισώ....Όχι δεν είμαι κυκλοθυμική..Δεν έλεγα πριν ότι την συμπαθώ..Χαχα...Πολύ εισβαίνει η τύπισσα στον ψυχικό μου κόσμο και φρίττω..Μου πρότεινε ομαδική ψυχοθεραπεία...Έχω απ\'ότι κατάλαβα ένα \'\'ελαφρύ\" πρόβλημα στις διαπροσωπικές σχέσεις και θέλει λέει να μου το σιάξει....Μέχρι και για μουσικοθεραπεία και δραματοθεραπεία μου πρότεινε..Το ακούς Λίμπερ;;;Δραματοθεραπεία..... Κι έλεγα να γίνω ηθοποιός...Τώρα θα δείξω το ταλέντο μου..Τώρα θα φανεί...Μου είπε ότι στην ομάδα απαγορεύονται οι έξωθεν της ομάδας σχέσεις..Και της λέω καλά κι αν μου γυαλίσει κανείς;Κι αν βρω τον έρωτα της ζωής;;;(Η αγάπη ήρθε από μακριά ή η αγάπη ήρθε στην ψυχοθεραπεία)....
    Τίποτα.Κάθετη...Δεν είμαι εγώ για ομάδες της λέω..Να βγάζω τα σώψυχά μου στον κάθε άγνωστο......Με έκανε να καταλάβω πως αν θέλω να βρω το γιατί στις σχέσεις μου θα με βοηθήσει η ομαδική......Οκ...Ετοιμάζομαι να γίνω ρόμπα....
    Γιατί δεν την λένε Ρομποθεραπεία;ή η θεραπεία του ξεβρακώματος;;

Senior Member
    Λίμπερ σου ετοιμάζομαι για ψυχωσικό...Στις πόσες δραματοθεραπείες έζησες το προσωπικό δράμα;;

Senior Member
    ο ερπης βγαινει απο τα ψυχολογικα(κι απο κρυωμα κ απο τρομαγμα στον υπνο αλλα εμενα ειναι απο τα ψυχω μου εννοειται)κ δημιουργει πολλα ψυχολογικα!
    για αυτο δεν εμπενα dalia
    πηρα το γιατρο
    φερνει αυτοκτονιακες τασεις αλλα επιβιωνω!ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΓΓΥΕς ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ Κ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ!
    40 Ορμονες τις βαρανε
    ΠΡΟΤΕΙΜΟΤΕΡΟ ΟΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΕΓΓΥΟΙ
    Κ ΑΝ ΤΗΝ ΠΙΑΣΟΥΝ Κ ΤΑ ΛΟΧΙΑ ΜΕΤΑ.........
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    και εγω τον βγαζω τον αναθεματισμενο τον ερπη. Ευτυχως που υπαρχει και η ζοβιραξ. Αν δεν την εχεις παρει τρεχα, ειναι και γαμω τις αλειφες.
    Οταν με πιανουν τα ψυχοπλακωτικα μου τον βγαζω κατευθειαν. Λες και πανε πακετο, ενα πραγμα!

Senior Member
    Λέω δεν θα πειραχτούν τα μυαλά του παιδιού με τόση τρελοιστορία που ακούει;Και μου λέει \"Πού ξέρεις;Ίσως και να γίνει και γκουρού\"
    Μπα πιο πολύ εγώ την βάρεσα χτες παρά οι ορμόνες της....Μου την βιδώνει γιατί μου την μπαίνει-θεραπευτικά πάντα...........!!!!!!!!!!!!!