η σχεση με τον ψυχιατρο - Page 103
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 103 of 142 FirstFirst ... 35393101102103104105113 ... LastLast
Results 1,531 to 1,545 of 2118
    Senior Member
    Originally posted by stavroschar
    ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
    Επιστημ.Διευθυντής Ινστιτούτου Γνωσιακής Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας
    Λέκτορας Ψυχοπαθολογίας Πανεπ.Ουαλλίας (Ελληνοβρετανικό Κολλέγιο)

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ

\" ....... \"
    Καλό το άρθρο,
    (αν και έχω την εντύπωση οτι τόχω ξαναδεί κι αλλού , σε άλλο/α Threads.. !!)

αλλά μήπως θα μπορούσε να προσαρμοζόταν λίγο και ως συγκεκριμένη απάντηση στο συγκεκριμένο θέμα συζήτησης ,για νάχει και απoτέλεσμα .... ????

Senior Member
    ελα ντε μαλλον σε λαθος θεμα εκανε καταχωρηση
    αυτη τη βδομαδα δεν θα παω
    ειμαι χαλια
    εχω αρρωστησει στο max τον χρειαζομαι κ ξερω οτι θα κανω 10 μερες κ παραπανω να κανω συνεδρεια
    ειναι σαν να τρεμει η γη κατω απο τα ποδια μου
    τετοιες στιγμες θα χρειαζομουν συνεδρεια
    κ συν τοις αλλοις η αλλαγη απο effexor σε ladose δεν μου ειναι κ τοσο ευκολη
    ολα στραβα
    κ η συνεδρεια απων
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Υπομονή Ιντερ μου.Κι εγώ έχω 10 μέρες να πάω στον γιατρό μου γιατί την περασμένη βδομάδα δεν μπόρεσα να πάω και είμαι χάλια,έχω πάθει στέρηση.

Senior Member
    Originally posted by interappted
    το ενιωσα
    ναι ρε σε μιλαω το effexor στη δικη μου περιπτωση σκλαβωνε μεν την σεροτονινη αλλα επισης δεν μπορουσες να χασεις δραμι!!
    κ ως πρωην ανορεκτικη καταλαβες τι περασα!!!!!
    ευτυχως ο δρ μου αλλαξε το εδω κ 2 χρονια αντικαταθλιπτικο μου
    που μονο (στον δικο μου οργανισμο)κατα της καταθλιψης δεν εδρασε δε μου πηγαινε η ουσια του effexor
    τωρα περιμενω τα νεα απο το ladose!
    κι αυριο εχω συνεδρεια κ για πρωτη φορα δεν νιωθω σαν να πηγαινω για ψυχικη εγχειρηση!!!!!
    Φιλενάδα να είναι καλά το Ladose....Πετάω λέμε...Welcome to the Ladose world..Βέβαια η σκέψη μου είναι πάντα στο γιατί να πετάω μόνο με το Ladose και όχι και χωρίς αυτό.......Μιλάμε με έχει πιάσει τρελή εσωτερική κλάψα..Γιατί ρε πούστη εγώ έτσι και όχι και άλλοι;;Κι άλλοι πέρασαν προβλήματα και ίσως χειρότερα από τα δικά μου αλλά με χάπια δεν την βγάζουν..Μόνο εγώ ,γαμώ την ευαισθησία μου......Πώς να το πω;;Αισθάνομαι κομπλεξικά που για να πάω στην δουλειά,να σηκωθώ το πρωί να ντυθώ να μην αυτοκτονήσω πρέπει να είμαι με χάπι..........
    Κατά τ\'άλλα Ladose και Άγιος ο Θεός....

Senior Member
    Originally posted by stavroschar
    ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
    Επιστημ.Διευθυντής Ινστιτούτου Γνωσιακής Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας
    Λέκτορας Ψυχοπαθολογίας Πανεπ.Ουαλλίας (Ελληνοβρετανικό Κολλέγιο)

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ

«Ο Νίκος 38 ετών γνώρισε μια κοπέλα 35 ετών την Μαρίνα .Την βρίσκει ιδιαίτερα ελκυστική ωστόσο αναρωτιέται αν προβάλλει την σεξουαλικότητα της τόσο πολύ και όταν δεν βρίσκεται μαζί του. Το ντύσιμο της είναι σαγηνευτικό και πολλές φορές γίνεται κουραστική γιατί επιζητάει μανιακά με διάφορα σκέρτσα την προσοχή του. Ο Νίκος είναι ένας δυναμικός άντρας και έξυπνος επιχειρηματίας και αρχίζει να αναρωτιέται αν αυτά του και μόνο τα χαρακτηριστικά του την ελκύουν.»

Στην παραπάνω παράγραφο αναδύεται στο πρόσωπο της Μαρίνας μια κλασική περίπτωση προσωπικότητας που ονομάζεται δραματική ή αλλιώς ιστριονική / υστερική. Η κατάταξη σε αυτή την κατηγόρια εμπεριέχει συγκεριμμένα χαρακτηριστικά ,όμως θα παρουσιαστούν κυρίως αυτά που σχετίζονται με την συμπεριφορά σε κοινωνικές και ερωτικές σχέσεις. Όποιος διαθέτει αυτά τα χαρακτηριστικά δεν σημαίνει ότι απαραίτητα νοσεί, ωστόσο εμφανίζουν μια προδιάθεση που κάτω από αγχωτικές συνθήκες καθημερινότητας κάνει αναγκαία την παρακολούθηση από κάποιον ειδικό ψυχολόγο.

Το κλασικότερο χαρακτηριστικό των δραματικών προσωπικοτήτων είναι η ‘εκδραμάτιση’ ρόλων στην καθημερινότητα τους. Ασυνείδητα ,δηλαδή χωρίς να το καταλαβαίνουν , παίζουν διάφορους ρόλους με σκοπό να προσελκύσουν την προσοχή των άλλων και να παραμένουν στο επίκεντρο της προσοχής συνεχώς. Στο ρεπερτόριο αυτών των ρόλων οι σημαντικότεροι είναι αυτοί του θύματος και της πριγκίπισσας .

Ένα δεύτερο χαρακτηριστικό τους είναι ότι προσπαθούν υπέρμετρα να χειραγωγήσουν συναισθηματικά τον σύντροφο τους ή να τον κρατήσουν δέσμιο ψυχολογικά μέσα από την σαγηνευτικότητα που επιδεικνύουν .Παράλληλα επιδιώκουν την δική τους προσωπική συναισθηματική εξάρτηση από τον σύντροφο τους με αποτέλεσμα να τον πνίγουν. Φυσικά οι συναισθηματικές εξάρσεις τους είναι και τα συνηθέστερα μέσα που διαθέτουν για να εγκλωβίσουν το σύντροφο τους.
    Τα άτομα με δραματική προσωπικότητα στην κοινωνική τους ζωή πολύ εύκολα επηρεάζονται από γνώμες τρίτων .Παράλληλα έχουν τάσεις προσκόλλησης σε άτομα που είναι δυναμικά και διαθέτουν θέσεις εξουσίας. Στην πραγματικότητα αυτό που ενυπάρχει σε αυτήν την διαδικασία είναι η πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση τους – που την κρύβουν επιμελώς – και η ‘παρανοϊκή’ πρόθεση τους να δανείζονται λίγη από την αυτοεκτίμηση άλλων γύρω τους.

Παρατηρούμε επίσης ότι στην αρχή καινούριων δραστηριοτήτων οι δραματικές προσωπικότητες εμφανίζουν υπέρμετρη ευφορία και ενδιαφέρον που σαφώς προϊδεάζουν τους άλλους για μια εξιδανίκευση της ανασφάλειας τους. Γρήγορα στην πορεία ,από εκεί που μιλούσαν μόνο για τις καινούριες δραστηριότητες τους ‘ξεφουσκώνουν’ και αναφέρονται σε αυτές με βαριεστιμάρα και σαν να μην είναι προσωπική τους επιλογή. .Δημιουργείται η αίσθηση λοιπόν ότι μιλούν δυο διαφορετικά άτομα που μαζί αποτελούν το όλον. Αυτή η λογική τους εμφανίζεται με την ίδια σημαντικότητα στο επίπεδο των επαγγελματικών τους στόχων και των ερωτικών τους σχέσεων. Για αυτό και παρατηρούμε ότι τα άτομα αυτά εμφανίζουν συχνότατες αλλαγές εργασιακού περιβάλλοντος όπως και μακροσκελή λίστα ερωτικών συντρόφων .

Στις φιλικές σχέσεις τους οι δραματικές προσωπικότητες δημιουργούν υποτιθέμενες προβληματικές καταστάσεις με σκοπό η προσοχή των φίλων τους να είναι στραμμένη πάνω τους .Έχουν πολύ έντονες απαιτήσεις από τα φιλικά τους πρόσωπα και για αυτό συνήθως οι φίλοι τους, επιλέγουν την αποστασιοποίηση ή και την διακοπή της επαφής μαζί τους. Όταν οι ανάγκες τους δεν ικανοποιούνται τότε οι ιστριονικές προσωπικότητες μαραζώνουν και συχνά οδηγούνται σε καταθλιπτικά επεισόδια. Τα άτομα αυτά δεν έχουν επίγνωση γιατί αυτός ο κύκλος αποτυχημένων σχέσεων διαιωνίζεται και είναι χαρακτηριστικό ότι πάντα και για όλα η ευθύνη βαραίνει τους άλλους.

Η συναισθηματική έκφραση αυτών των ατόμων χαρακτηρίζεται από ρηχότητα ,θεατρινισμό και υπερβολή. Π.χ. πολλές φορές παρατηρούμε ότι αγκαλιάζουν και φιλούν άγνωστους σαν είναι χρόνια φίλοι και προσκολλώνται πάνω τους κυρίως σε κοινωνικές εκδηλώσεις ,δημιουργώντας πολύ αρνητική ατμόσφαιρα. Το μέσο για να πλησιάσουν άλλους ανθρώπους είναι η δήθεν γνώση επίκαιρων θεμάτων και η συμμετοχή σε ανάλογες συζητήσεις Είναι πολύ χαρακτηριστικό ότι ο λόγος τους είναι πομπώδης και ιμπρεσιονιστικός και εκφέρεται αποκλειστικά με έντονη δραματικότητα, όπως θα έκανε ένας επαγγελματίας ηθοποιός .Βέβαια όταν τους ζητηθεί να υποστηρίξουν την άποψη τους με επιχειρήματα αποκαλύπτεται το ‘φιάσκο’ και αναγκάζονται ξαφνικά να αποχωρήσουν από το προσκήνιο. Οι απότομες και συνεχείς αλλαγές στην διάθεση τους αυτές τις στιγμές έχουν να κάνουν κυρίως με εκδραμάτιση κλάματος ,θυμού και οργής.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο στις δραματικές προσωπικότητες είναι το γεγονός ότι ασχολούνται υπέρμετρα με την εξωτερική τους εμφάνιση. Πολλές φορές τους απασχολεί σε ψυχαναγκαστικό βαθμό η ποσότητα και ποιότητα κατανάλωσης θερμίδων και επιδιώκουν να προσελκύουν την προσοχή με ένα περίεργο χτένισμα ή προκλητική ενδυμασία. Η ενδυμασία τους στόχο έχει την σεξουαλική διέγερση των άλλων για αυτό και δίνουν επίτηδες και συχνά το στίγμα του ‘εύκολου στόχου’. Πολλές φορές θα δούμε ότι επενδύουν συναισθηματικά πολύ ,σε επιφανειακές σχέσεις και διακηρύττουν την ευτυχία τους η οποία όμως γρήγορα χάνεται.

Γνωρίζουμε ότι οι δραματικές προσωπικότητες συσχετίζονται περισσότερο με το γυναικείο φύλο και η συχνότητα τους στο γενικό πληθυσμό είναι 2-3 % και 10-15% σε εξωνοσοκομειακούς και ενδονοσοκομειακούς επισκέπτες. Έχουν υψηλότατη συνάφεια με τον καλλιτεχνικό χώρο και περισσότερο με την ηθοποιία και την μουσική. Συχνά εμφανίζουν κλινική συσχέτιση με διάγνωση κατάθλιψης και την οριακή διαταραχή προσωπικότητας. Η ψυχαναλυτική σχολή ερμηνεύει την υπερβολική προσκόλληση στην σεξουαλική τους έκφραση με την ανατροφή σε οικογένεια όπου η σεξουαλικότητα ως έννοια δεν είχε σταθερότητα ως προς την αποσαφήνιση της και άλλοτε διέθετε άκρως απαγορευτική βαρύτητα και άλλες φορές εκφραζόταν σαν κάτι διεγερτικό και απολαυστικό.

Πίσω από μία καλή εξωτερική εμφάνιση δεν κρύβεται πάντα και μια υψηλή αυτοεκτίμηση,μια συναισθηματική ισορροπία,μια εν τέλει καλή εσωτερική εμφάνιση........Υπάρχουν άτομα όχι τόσο εμφανίσιμα αλλά τόσο ευτυχισμένα και αναρωτιέμαι:Την μισή ζωή να προσπαθείς να είσαι στο κέντρο μέσα από ευφήμερες σχέσεις δήθεν επιτυχημένες-ΜΙΑ ΒΙΤΡΙΝΑ ή μια ζωή ουσιαστικά πλήρης και ευτυχισμένος;;Τα πράγματα είναι πολύ σχετικά και το ανακάλυψα από το πόσο ευάλωτη είμαι χωρίς τα χάπια και πόσο ψεύτικη είναι η μάσκα ευτυχίας μου που κρύβει πόσο σκατά και κομπλεξικά νιώθω.......ΥΓΕΙΑ πάνω απ\'όλα..Μου άρεσε το άρθρο....

Senior Member
    Είμαι γκρουπ και εκεί που η γιατρός μου με ψήνει ένα χρόνο για το ότι ο κόσμος δεν με έχει απορρίψει όπως εγώ νομίζω από τα παιδικά μου χρόνια μπαίνω μέσα στην ομάδα-μια μικρή κοινωνία-και τους λέω το στόρυ μου......και μου απάντησε μια κοπέλα ότι για να με έκανε παρέα κάποιος εκείνα τα ταραχώδη χρόνια των 17 μου που ξεκίνησα ψυχοθεραπεία θα έπρεπε να είχε το σύνδρομο της νοσηλεύτριας..Να μου έκανε χάρη κοινώς......Και είπα:Την ώρα που ένιωθα πιο μόνη από ποτέ,που θα μπορούσα την επόμενη να αυτοκτονήσω εσύ σαν άνθρωπος πάνω απ\'όλα θα μου έριχνες άλλη μία απόρριψη την ώρα που χρειαζόμουν την κατανόηση σου περισσότερο από ποτέ;;Και ομολογώ Ιωάννα πως την μίσησα και σκέφτηκα:Δες τα γιατρέ...Ο κόσμος ήταν και είναι τόσο κακός απέναντί μου...Δεν είχα άδικο που τον μισούσα..Και πανάθεμα αυτή που το είπε είχε σπουδάσει και ψυχολογία....Και σκέφτηκα:Τέτοιοι πάνε για ψυχολόγοι;;Εγώ είμαι πιο ευαισθητοποιημένη από αυτούς και ας μην έχω την ίδια ψυχική υγεία..Εγώ θα ήξερα πως για να φέρεται κάποιος έτσι,απροσάρμοστα ή αντικοινωνικά όπως χαρακτήρισαν θα ήθελε να τραβήξει το ενδιαφέρον και θα πρέπει να αισθανόταν ότι δεν υπάρχει άλλη διέξοδος για να το κάνει και να καλύψει την τεράστια μοναξιά του....Την ώρα λοιπόν που ήθελα προσοχή πιο πολύ από άλλες αν δεν υπήρχαν οι γονείς μου και ένας ψυχίατρος η κοινωνία θα μου είχε χώσει μια απόρριψη και μια ταμπέλα:Αντικοινωνική........� �αι θα με είχε στείλει στο γκρεμό ή στα ναρκωτικά,στον αλκοολισμό και στην πορνεία και ίσως αναρωτιώταν γιατί δεν διάλεξα έναν άλλο δρόμο σαν και αυτούς......
    Και Ιωάννα μου ερχόταν να την πιάσω από τα μαλλιά και να της πω:Συγνώμη μαλάκω που δεν είχα την ίδια ψυχραιμία με εσένα που μου ήρθες εδώ περιπέτεια πονεμένη με το τσιγαράκι να μπαινοβγαίνει στο στόμα να αντιμετωπίσω την ζωή μου αλλιώς αλλά αυτή είμαι και όπως εσύ σκατομαλακισμένη έχω την ίδια ανάγκη για αποδοχή και ας μην είμαι τόσο θηλυκοροζαλιτοναζιάρα........

Senior Member
    Φαντάσου δηλαδή αν σου μιλάει έτσι κάποια που πηγαίνει σε ψυχίατρο και άρα έχει κι αυτή τα ψυχολογικά της,πώς θα μας βλέπουν όσοι δεν έχουν σχέση με ψυχολογικά και ψυχιάτρους.Δεν θέλω καν να το σκέφτομαι.

Η γιατρός σου δεν είπε τίποτα εκείνη την ώρα?

Senior Member
    Originally posted by Kassi
    Είμαι γκρουπ και εκεί που η γιατρός μου με ψήνει ένα χρόνο για το ότι ο κόσμος δεν με έχει απορρίψει όπως εγώ νομίζω από τα παιδικά μου χρόνια μπαίνω μέσα στην ομάδα-μια μικρή κοινωνία-και τους λέω το στόρυ μου......και μου απάντησε μια κοπέλα ότι για να με έκανε παρέα κάποιος εκείνα τα ταραχώδη χρόνια των 17 μου που ξεκίνησα ψυχοθεραπεία θα έπρεπε να είχε το σύνδρομο της νοσηλεύτριας..Να μου έκανε χάρη κοινώς......Και είπα:Την ώρα που ένιωθα πιο μόνη από ποτέ,που θα μπορούσα την επόμενη να αυτοκτονήσω εσύ σαν άνθρωπος πάνω απ\'όλα θα μου έριχνες άλλη μία απόρριψη την ώρα που χρειαζόμουν την κατανόηση σου περισσότερο από ποτέ;;Και ομολογώ Ιωάννα πως την μίσησα και σκέφτηκα:Δες τα γιατρέ...Ο κόσμος ήταν και είναι τόσο κακός απέναντί μου...Δεν είχα άδικο που τον μισούσα..Και πανάθεμα αυτή που το είπε είχε σπουδάσει και ψυχολογία....Και σκέφτηκα:Τέτοιοι πάνε για ψυχολόγοι;;Εγώ είμαι πιο ευαισθητοποιημένη από αυτούς και ας μην έχω την ίδια ψυχική υγεία..Εγώ θα ήξερα πως για να φέρεται κάποιος έτσι,απροσάρμοστα ή αντικοινωνικά όπως χαρακτήρισαν θα ήθελε να τραβήξει το ενδιαφέρον και θα πρέπει να αισθανόταν ότι δεν υπάρχει άλλη διέξοδος για να το κάνει και να καλύψει την τεράστια μοναξιά του....Την ώρα λοιπόν που ήθελα προσοχή πιο πολύ από άλλες αν δεν υπήρχαν οι γονείς μου και ένας ψυχίατρος η κοινωνία θα μου είχε χώσει μια απόρριψη και μια ταμπέλα:Αντικοινωνική........� �αι θα με είχε στείλει στο γκρεμό ή στα ναρκωτικά,στον αλκοολισμό και στην πορνεία και ίσως αναρωτιώταν γιατί δεν διάλεξα έναν άλλο δρόμο σαν και αυτούς......
    Και Ιωάννα μου ερχόταν να την πιάσω από τα μαλλιά και να της πω:Συγνώμη μαλάκω που δεν είχα την ίδια ψυχραιμία με εσένα που μου ήρθες εδώ περιπέτεια πονεμένη με το τσιγαράκι να μπαινοβγαίνει στο στόμα να αντιμετωπίσω την ζωή μου αλλιώς αλλά αυτή είμαι και όπως εσύ σκατομαλακισμένη έχω την ίδια ανάγκη για αποδοχή και ας μην είμαι τόσο θηλυκοροζαλιτοναζιάρα........

δεχομαι πληρως τα οσα ενιωσες αλλα θα επρεπε να τα εκφρασεις κι ολας
    να πανε να χεστουνε διοτι κοπελια δεν ειναι ολιγοι αυτοι που κανουν ψυχοθεραπεια για τη μοδα ξερω γω για να αισθανονται ανωτεροι των οσων την εχουν πραγματικη αναγκη η για τη λολα τους..ξερω γω?????
    σικτηρ τσατιστηκα τωρα!!!!
    κ επειδη θελω να εκφραστω κ σε αυτο που ειπωθηκε περι αυτοεκτιμησης αλλα κ σε σχεση με κατι που ντρεπομουνα να ξεστομισω αλλα επειδη τα πηρα με την ηληθια που σου ειπε αυτα θα πω
    1)η εξωτερικη εμφανιση σε εμενα λειτουργησε εντελως χ αφου ολοι με θελαν για αυτην οπως σε ενα πλουσιο ολοι θελουν για τα φραγκα!κ μου δημιουργησε την υστατη των χαμηλων για την εσωτερικη Ιωαννα αυτοεκτιμησης!η οποια με το που εκανε τζα επαιρνε πακετο τα 3 !!!!μετα τι να νιωσεις ναι ειμαι μια ωραια γκομενα που το μεσα μου προκαλει ΑΛΛΕΡΓΙΑ
    γτ ειμαι σκληρα αληθινη κ ο κοσμος την αληθεια ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙ των ψυχολογικων προτιμουν το μονοπατι:ΜΑΜ ΣΚΑΤΑ ΝΑΝΙ Κ ΣΕΞ!ειναι αδυναμοι να ψαχτουν μεσα τους
    κι οπως λες κι εσυ κι εγω θα μπορουσα να διαλεξω αλλα μονοπατια ναρκωτικα πχ
    κι ομως ΟΧΙ τα tavor με το ζορι τα παιρνω ενω αλλοι τα αγοραζουν κ να σου πω τι δειχνει αυτο????ΔΥΝΑΜΗ!
    2)ο ψυχιατρος μου μου εβγαλε με τη μεθοδο του τσιγκελιου οτι τελικα νιωθω μισος για τους νορμαλ!
    κ ναι νιωθω γτ κρινουν απορριπτουν ενω δεν εχουν νιωσει ουτε στο ελαχιστο αυτο που νιωθω εγω κι ομως επιβιωνω
    απο την Πεμπτη εχω βιωσει τη διαταραχη σε ολο της το μεγαλειο
    απο την στιγμη που καποιοι αλλοι χωρις να ξερουν τι εστι αυτο κρινουν
    ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΩ ΟΜΩΣ
    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΑ
    ΑΝΤΕ ΜΠΕΣ ΜΕΣΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΚΥΡΙΕ Κ ΚΥΡΙΑ ΝΟΡΜΑΛ!!!!!
    ΣΙΚΤΗΡ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΝΟΡΜΑΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ:
    -το καλτσον εκανε θηλια =να παρω αλλη μαρκα
    -η μασια χαλασε στος 3 μερες =να αλλαξω κομμωτρια
    -ποιο χρωμα κραγιον μου παει?
    -ειναι σωστη η χρηση φοντετεν?
    -να βαλω πουδρα η make up??
    cosmopotlitan σελ 8899
    ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΜΑΛ ΑΥΤΕΣ Κ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ???????
    ΣΙΚΤΗΡ

DALIA θελω τον ψυχιατρο μουυυυυυυυυυυυυυυυ
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member

δεχομαι πληρως τα οσα ενιωσες αλλα θα επρεπε να τα εκφρασεις κι ολας- Μία φορά θα με πιάσει να τα σχολιάσω........Και τότε θα δεις την οριακή να ξετυλλίγεται σε όλο της το μεγαλείο..Τσιρίζω και γκαρίζω μαζί..Ανεβαίνει η πίεση και αισθάνομαι αυτό που λέμε θολώνω.......Δεν θέλω να το περνάω συχνά αυτό γι\'αυτό και το συγκρατώ..Με πέτυχε μια φορά έτσι η γιατρός μου στο γκρουπ με την μάνα μου.....και ένιωσε το μεγαλείο μου.....
    να πανε να χεστουνε διοτι κοπελια δεν ειναι ολιγοι αυτοι που κανουν ψυχοθεραπεια για τη μοδα ξερω γω για να αισθανονται ανωτεροι των οσων την εχουν πραγματικη αναγκη η για τηΠες τα..Αγάπη πόσες φορές δεν αισθάνθηκα ότι οι άλλοι χαίρονται με το χάλι μου;;;;Και μετά σε κρίνουν..Ρε βούλωσε το κωλόστομα σου μην σου σκίσω το πτυχίο σου και στο χώσω μέσα....Σου λέω κάθονται σαν τις κυρίες,λουλουδάτες και την ώρα που εσύ υποφέρεις που ανοίγεσαι στην λένε και από πάνω.....έχεις που έχεις το κόμπλεξ με την κοινωνία και την μισείς να σε κάνουν να γυρίσεις στα παλιά και να πεις:Κοίταξε για ποιούς παλεύω να γίνω καλύτερη...Φταίω εγώ που ήμουν antisocial?Μόνο το πλεκτό και η πασιέντζα τους λείπει.. λολα τους..ξερω γω?????
    σικτηρ τσατιστηκα τωρα!!!!
    κ επειδη θελω να εκφραστω κ σε αυτο που ειπωθηκε περι αυτοεκτιμησης αλλα κ σε σχεση με κατι που ντρεπομουνα να ξεστομισω αλλα επειδη τα πηρα με την ηληθια που σου ειπε αυτα θα πω
    1)η εξωτερικη εμφανιση σε εμενα λειτουργησε εντελως χ αφου ολοι με θελαν για αυτην- Έγραψα παρακάτω ότι με ήθελαν μόνο στις όμορφές μου.....μέρες......Με σκότωσε αυτό κυριολεκτικά...Είπαμε η εμφάνιση μετράει αλλά το έχουν παραχέσει..... οπως σε ενα πλουσιο ολοι θελουν για τα φραγκα!κ μου δημιουργησε την υστατη των χαμηλων για την εσωτερικη Ιωαννα αυτοεκτιμησης! παιδί μου εσωτερικά με είχαν απορρίψει από τα παιδικά μου χρόνια...Με παραγκώνιζαν........Μετά εσωτερικά ήμουν η αντρογυναίκα..Τσαμπουκά...Θ� �λυκότις:Μηδέν.....με το ζόρι με έψηνε ο ψυχίατρος να φορέσω φούστα για να προσαρμοστώ στο θηλυκό μου είναι.....η οποια με το που εκανε τζα επαιρνε πακετο τα 3 !!!!μετα τι να νιωσεις ναι ειμαι μια ωραια γκομενα που το μεσα μου προκαλει ΑΛΛΕΡΓΙΑ
    γτ ειμαι σκληρα αληθινη- Ακόμα και η ψυχίατρός μου με αποκάλεσε ευνούχο και Αμαζόνα...Αληθινή;;Μεταξύ μας,αλλά ποιός να αντέξει τόση πεζότητα;;;;Ναι, είμαι ωραία και μόνο τότε αρέσω και για να είμαι ωραία και να στέκομαι στα πόδια μου την βγάζω με αντικαταθλιπτικά για να έχω μερικούς και μερικές να με κρίνουν..Συγνώμη που δεν κατάφερα να είμαι τόσο νορμάλ όσο αυτοί.......Εγώ δεν τους μίσησα..Θέλησα να τους μοιάσω..Αυτοί με μίσησαν ως διαφορετική και τώρα ως φαύλος κύκλος τους μισώ κ ο κοσμος την αληθεια ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙ των ψυχολογικων προτιμουν το μονοπατι:ΜΑΜ ΣΚΑΤΑ ΝΑΝΙ Κ ΣΕΞ!ειναι αδυναμοι να ψαχτουν μεσα τους
    κι οπως λες κι εσυ κι εγω θα μπορουσα να διαλεξω αλλα μονοπατια ναρκωτικα πχ- α ναι...Τα ψιλοπαίρνω με τους ναρκωμανείς αλλά ίσως και αυτοί να μην μπόρεσαν αλλιώς......Εμείς πάντως έχουμε άλλα ναρκωτικά...We don\'t need,believe us,other...
    κι ομως ΟΧΙ τα tavor με το ζορι τα παιρνω ενω αλλοι τα αγοραζουν κ να σου πω τι δειχνει αυτο????ΔΥΝΑΜΗ!
    2)ο ψυχιατρος μου μου εβγαλε με τη μεθοδο του τσιγκελιου οτι τελικα νιωθω μισος για τους νορμαλ!- Αισθάνομαι και μίσος και κομπλεξικά..Γιατί μερικά αρχίδια να πηγαίνουν μπροστά και εγώ να κλαίω την μοίρα μου;;;;Γιατί να μην μπορώ να σηκωθώ και να πάρω τα πόδια μου;;
    κ ναι νιωθω γτ κρινουν απορριπτουν ενω δεν εχουν νιωσει ουτε στο ελαχιστο- Ναι..Κρίνουν όταν ποτέ δεν τους έτυχε ό,τι έτυχε σε εσένα...Την κριτική την έχουν καραμέλα για να περνάει η ώρα..Εμείς φταίμε που είμαστε ευαίσθητες και δεν τους ρίχνουμε ένα μεγάλο Χ!!!!αυτο που νιωθω εγω κι ομως επιβιωνω
    απο την Πεμπτη εχω βιωσει τη διαταραχη σε ολο της το μεγαλειο
    απο την στιγμη που καποιοι αλλοι χωρις να ξερουν τι εστι αυτο κρινουν
    ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΩ ΟΜΩΣ
    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΑ
    ΑΝΤΕ ΜΠΕΣ ΜΕΣΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΚΥΡΙΕ Κ ΚΥΡΙΑ ΝΟΡΜΑΛ!!!!!
    ΣΙΚΤΗΡ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΝΟΡΜΑΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ:- Χαχα.....Πάντα μου άρεσαν κάτι τέτοια....1.Τι ρούχο να βάλω το βράδυ που θα βγω με το Σάκη;2. Να του το παίξω δύσκολη ή θα είναι too much για 2ο ραντεβού;3.Θα τον φτύσω...Θα κολλήσει..Εφεδρικό σχέδιο:Θα τον φτύσω δύο,θα του ριχτώ μία και θα τον ξαναφτύσω δύο και μετά θα φορέσω κολλητό μαύρο κολάν και θα μου πει να βγούμε....και να τα ακούς αυτά την ώρα που για παράδειγμα ο πατέρας σου πήγε να σε σκοτώσει.....Ρε εδώ είμαι με οριακή και έχω έναν στο γκρουπ να προβληματίζεται για την στυτική του δυσλειτουργία και να περιμένω να καταλάβει τα κενά μοναξιάς μου όταν μου λέει ότι πραγματικά δεν ερωτεύτηκε καμία αλλά έκλαψε γοερά μόνο για τον σκύλο του..Ρε πάρτε τους.....
    -το καλτσον εκανε θηλια =να παρω αλλη μαρκα
    -η μασια χαλασε στος 3 μερες =να αλλαξω κομμωτρια
    -ποιο χρωμα κραγιον μου παει?
    -ειναι σωστη η χρηση φοντετεν?
    -να βαλω πουδρα η make up??
    cosmopotlitan σελ 8899
    ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΜΑΛ ΑΥΤΕΣ Κ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ???????
    ΣΙΚΤΗΡ

DALIA θελω τον ψυχιατρο μουυυυυυυυυυυυυυυυ
    Ιωάννα επειδή είπες πολλά που δεν τόλμησα ούτε εγώ να ξεστομίσω με έκανες να σου βγάλω αυτό τον προβληματισμό σαν μέρος της οργής μου που σιγά σιγά θα βγει στο γκρουπ...Δεν θα έρθει η ημέρα που αυτή η γατούλα με το ντροπαλό προφίλ που πετάει την ειρωνία της θα τα ακούσει από εμένα;;;
    Λοιπόν,ήμουν η φυτούκλα που κανείς δεν χώνευε.Χοντρή,ατσούμπαλη,σ� �ασίκλα...Μόλις αδυνατίζω ξαφνικά να η Μαρία......Μόλις παχαίνω χεσμένη η Μαρία....Σου λέω άλλο πράγμα..Ρε να φανταστείς πόσο επιφανειακοί είναι οι άλλοι που δεν ήρθαν να μου πουν ούτε ένα γεια αντ\'αυτού αυτοί στους οποίους είχα ρίξει χυλόπιτα το χαίρονταν που είχα τα χάλια μου....Κοινώς μόνο όταν ήμουν εξωτερικά καλή με θυμόντουσαν......Ο Μπάμπης ο νταλικέρης ήμουν στα 17 μου,αντικοινωνική έτοιμη να φτάσω και σε ψύχωση....Και εκεί που ήσουν δίπλα σε κάποιον και προσπαθούσες να μιλήσεις νορμάλ ,ενώ μέσα σου έτρεμες, για να μην τους τρομάξεις στην έλεγαν και από πάνω..Εκεί που προσπαθούσες να δείξεις ΔΥΝΑΜΗ και να μην κλαφτείς για να μην σε λυπούνται-γιατί αυτοί που πραγματικά έχουν προβλήματα έχουν ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ πάνω απ\'όλα-σε παραγκώνιζαν..Και έρχεται τώρα μια σπουδασμένη ψυχολογία να μου την πει έτσι...χτυπώντας στα κόμπλεξ μου.......Ένα σου λέω ένα...Θα την φτιάξω!!!!!!!!Ρε αν δεν μάθουμε να εκφραζόμαστε η ομορφιά μπούμεραγκ θα γυρίσει και θα είμαστε έρμαια του κάθε SEX-KING!!!!!!!!!Πόσες π.......α αυτή την χρονιά;;;Να βγάλει έσοδα και έξοδα στο τεφτέρι........Η Ιωάννα;;Ναι....Ε την \"βλέπω\" καμιά φορά..Ωραία γκόμενα αλλά ρε πούστη μου τα πρήζει....χαχα...έτσι είναι η κοινωνία και κρίμα σε εμάς τους πιο συναίσθημα.....Σχολιάζω το πάνω σου κείμενο που μου άρεσε....

Senior Member
    ετσι ειναι
    πρηξαρχιδα γτ δεν την νοιαζει το cosmopolitan εχει τα ψυχω της
    προχθες πηγαινα στο δρ κ βλεπω καποιον να με κοιταει πολυ επιμονα,ενιωσα οτι με το μυαλο του με ειχε στησει σε κανα τραπεζι κ ...
    ξερεις τι σκεφτηκα:
    χε χε...τι κοιτας ετσι καλο μου?θες να παμε μαζι εκει που παω???ε???ξερεις που παω??ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟΟΟΟΟΟΟΟ
    κι αν εσυ με φανταζεσαι στο τραπεζι της κουζινας
    εγω με φανταζομαι σε καρεκλα ψυχοθεραπειας!!
    καπου ανακαλυψαμε με το δρ οτι ολα τα χουνερια που εκανα στους γκομενους ηταν για να τους κανω να δουν πως νιωθω!να νιωσουν την τρελλα μου!!!να πονεσουν στον πονο μου να δουν τις φρικες μου
    ετσω κ λιγο!
    οι κοπροι!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    νιωθω ολη την ανασφαλεια που δεν εχω νιωσει που δεν εχω συνεδρεια αυτη τη βδομαδα
    παιρνω τηλ το δρ μου να παρω λιγη \"δοση\" μιας κ βγαζω στερητικα που εχω να τον δω απο την Τεταρτη κ θα τον δω την αλλη Τεταρτη
    δεν το σηκωνει..
    με παιρνει πισω τηλ κ μου λεει:κλεισε θα σε παρω σε 1 λεπτο
    κι ενιωσα.....οριακο επεισοδειο
    περασε 1 λεπτο 2,3 ...5 κ δεν πηρε
    στελνω μνμ
    με παιρνει τηλ κι ολα οκ
    το 5 λεπτο φανηκε αιωνας κι ηταν αρκετο να αρρωστησω
    σημειωτεων παντα οτι αλλαζω κι αγωγη!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Πώς τα καταφέρνει αυτή η γυναίκα και με κάνει να αισθάνομαι τις απόλυτες τύψεις για εμένα......Λοιπόν συζητούσα το θέμα με το ταμπού των ψυχικών διαταραχών.....Μου είπε και αυτό το λέω και σε εσένα που διατυμπανίζεις παντού ότι είσαι οριακή πως δεν χρειάζεται να λες ούτε ότι πας σε ψυχίατρο,ούτε ιδίως την διαταραχή καθ\'ότι οι άλλοι μη γνώστες τρομάζουν και μας βλέπουν μελλοντικούς δολοφόνους τους....Θυμάσαι το παράδειγμα που έχασα την συμπόνοια μιας φίλης και την Καλημέρα της μόλις της είπα ότι πάω σε ψυχίατρο....Άσε δε που πήγαινα να την αγγίξω και πεταγόταν..Μλκ με έκανε να αισθάνομαι πολύ άσχημα για εμένα..Ρε μας έχουν δει Φοβού τους Δαναούς...Αν δεν θες απόρριψη προσπάθησε να εκφράσεις αυτό που νιώθεις χωρίς ταμπέλα για να το κάνεις πιο βατό στους άλλους........Μιλάμε φρικάρουν οι άλλοι..Μπορεί σου λέω να είσαι δίπλα τους,να τρώτε μαζί,να τους αγγίζεις και μόλις χώσεις μία ταμπέλα να μην θέλουν αν σε ξέρουν.....Άκου φάση........Έριξα σε ένα γκόμενο πρώην από αφέλειά μου την διαταραχή μου......Μετά από καιρό τον απειλούσα ότι θα του κάψω το αμάξι για κάποιον άλλο λόγο....Το παιδί φρίκαρε........Ρε με θυμάμαι όταν δεν ήξερα για την μεταιχμιακή με έναν άλλο που είχα φάει απόρριψη και δούλεμα και μου την είχε βιδώσει άγρια που του είχα στείλει..Θα σου διαλύσω το σπίτι,άλλαξε περιοχή,πάρε το αμάξι σου και φύγε....Καλά μιλάμε έπαθε,φαντάζομαι..Έχουμε που έχουμε μια ένταση ας μην χώνουμε και ταμπέλα και τρομάζουνε όταν όλα είναι εν τέλει σχετικά...........Σου λέω έχω δει απίστευτες αλλαγές σε συμπεριφορές ανθρώπων όταν τους έλεγα για ψυχίατρο...Απίστευτες........... Μου είπε,η δόκτωρ, ότι μπορεί να αρνούνται ένα χαρακτηριστικό μου πιο εκκεντρικό ίσως και όχι εμένα όλη.Λέω θα περιμένω να με απορρίψουν και ολόκληρη...χαχα.....Τέλος πάντων Ιωάννα το στίγμα υπάρχει,ας το αποδεχτούμε και αν θέλουμε να βοηθήσουμε την θεραπεία μας και την επικοινωνία μας με τους γύρω η διατυμπάνιση μιας ταμπέλας δεν βοηθάει αν και όπως της είπα αυτοί που δεν θεραπεύονται και δεν γνωρίζουν γιατί κάνουν ό,τι κάνουν είναι οι πιο επικίνδυνοι.........

Senior Member
    ναι ρε κοπελια μονο που εγω το λεω μονο εδω μεσα
    δεν το διατυμπανιζω κ ισα-ισα που εδω ειμαι μελος για να μπορω να μιλαω για αυτο
    τωρα αν σε καποιους φιλους-φιλες που τους το ειπα απομακρυνθηκαν δεν με αφορα πραγματικα
    θεωρω οτι καλα καναν κ με απαλλαξαν απο την παρουσια τους στη ζωη μου γιατι δεν θελω διπλα μου τετοιου ειδους ανθρωπους!παντως σε απλους γνωστους η σε ατομα που γνωριζω η διαταραχη μου δεν παει πακετο με το ονομα μου οταν συστηνομαι!
    κοιταξε επειδη για μενα κανονες αντιμετωπισης δεν υπαρχουν στο προσωπικο κομματι το οποιο δεν μπορεις να το ελεγχεις παντα με το δρ σου(δυστυχως δεν ειμαστε 24/24 κ 7/7 μαζι ο καθενας βρισκει δικους του τροπους να ζει με μια διαταραχη
    εγω εδω μοιραζομαι το ποσο δυσκολευομαι χωρις να σημαινει οτι θα το μοιραστω με οποιον βλεπω μπροστα μου
    κι επειτα το οτι ειμαι οριακη μπορει να φερνει αλεργια στους αλλους μονο που κι εγω νιωθω την ιδια μη πω κ χειροτερη αλεργια στους εχοντες αλεργια μαζι μου
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    ναι ρε κοπελια μονο που εγω το λεω μονο εδω μεσα
    δεν το διατυμπανιζω κ ισα-ισα που εδω ειμαι μελος για να μπορω να μιλαω για αυτο
    τωρα αν σε καποιους φιλους-φιλες που τους το ειπα απομακρυνθηκαν δεν με αφορα πραγματικα
    θεωρω οτι καλα καναν κ με απαλλαξαν απο την παρουσια τους στη ζωη μου γιατι δεν θελω διπλα μου τετοιου ειδους ανθρωπους!παντως σε απλους γνωστους η σε ατομα που γνωριζω η διαταραχη μου δεν παει πακετο με το ονομα μου οταν συστηνομαι!
    κοιταξε επειδη για μενα κανονες αντιμετωπισης δεν υπαρχουν στο προσωπικο κομματι το οποιο δεν μπορεις να το ελεγχεις παντα με το δρ σου(δυστυχως δεν ειμαστε 24/24 κ 7/7 μαζι ο καθενας βρισκει δικους του τροπους να ζει με μια διαταραχη
    εγω εδω μοιραζομαι το ποσο δυσκολευομαι χωρις να σημαινει οτι θα το μοιραστω με οποιον βλεπω μπροστα μου
    κι επειτα το οτι ειμαι οριακη μπορει να φερνει αλεργια στους αλλους μονο που κι εγω νιωθω την ιδια μη πω κ χειροτερη αλεργια στους εχοντες αλεργια μαζι μου
    Πάντα φοβερή και στα περισσότερα με εκφράζεις...Φιλενάδα όταν τα πράγματα ήταν πραγματικά σκούρα για εμένα και ήθελα κατανόηση είπα σε καναδυό καθηγήτριές μου ότι έχω κατάθλιψη..Αλλά μιλάμε τότε για μαυρίλα που αισθάνεσαι τόσο χάλια που ψάχνεις διέξοδο να ξεφύγεις από αυτή.......Μετά μόκο......Σιγά μην συστηνόμουν με την διαταραχή..Τρελή είμαι;;(χαχα).....Κατά πρώτον δεν έλεγα σχεδόν τπτ από τα προβλήματα που είχα.......παρά σε γενικές γραμμές και με χιούμορ..Κοινώς δεν κλάφτηκα και αν και πολύ δύσκολη η ζωή μου και αν και έχασα φίλους-δουλειές και δεν βρήκα κατανόηση δεν είπα λυπηθείτε με,είμαι ψυχασθενής..Όποιος με κάνει παρέα να με κάνει γιατί ταιριάζουμε και όποιος όχι γιατί δεν με γουστάρει...Τι έχει να λέει η διαταραχή;;Πιο πολύ εμένα δυσκολεύει..Οι άλλοι στα @@@@@@@ τους....Δεν θα με γουστάρουν ,θα με αφήσουν..Εγώ θα φρικάρω από την εγκατάλειψη,θα αρχίσω το υπαρξιακό μου,θα πέσω σε κατάθλιψη..Ρε εμένα βαραίνει εν τέλει...Θέλω να πω πως και εγώ εδώ ανοίχτηκα ψάχνοντας ταυτίσεις με ομοιοπαθείς για να καταλάβω τι λάθος κάνω.....Δηλαδή αν εσύ πας να κοπείς όταν σε εγκαταλείψουν τι θα πάθουν αυτοί;;;Δεν νοούν το αυτοκαταστροφικό του χαρακτήρα σου......Μήπως θα τους πάνε φυλακή επειδή σε εγκατέλειψαν;;Μάλλον εσένα θα σε χώσουν στην μονάδα....Επίσης εδώ δεν ανοίγομαι γενικά εύκολα στο εσωτερικό μου σαν άνθρωπος στην ζωή μου-εδώ βολεύει καθ\'ότι δήθεν ανώνυμα-θα πω και για την διαταραχή μου;;;Το έκανα από τύψεις και πήρα τον πούλο..Όχι μόνο κατανόηση αλλά θα γαμήθηκαν και στο γέλιο για το πόσο ψυχανώμαλη είμαι εγώ και άρα πόσο νορμάλ αυτοί.......Έχω αρκετά προβλήματα για να ασχοληθώ με το κουτσομπολιό και τον ρατσισμό του κόσμου...Το έχουν ξεφτυλλίσει και οι ειδήσεις..
    Ψυχοπαθής δολοφόνος,ο δράστης είχε ψυχολογικά..Ναι,αλλά τι ψυχολογικά;Και όλοι όσοι έχουν ψυχολογικά-ακόμα και ο καταθλιπτικός-είναι δολοφόνοι;;Η γενίκευση είναι αποδεδειγμένα εσφαλμένη.......Είπαμε...Οι επικίνδυνοι είναι αυτοί που δεν είναι υπό παρακολούθηση.......Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι..Το λέω αυτό στην ντόκτορ και σαν ειδικός μου απαντάει ότι οι περισσότεροι από τους σχιζοφρενείς είναι ήρεμα άτομα.....Είπαμε να πουλάει ο κινηματογράφος και το θρίλερ αλλά και αυτός ο γενικευμένος ρατσισμός με κάνει και εμένα να κατηγοριοποιούμαι..Από εδώ το κόμμα των \"υγιών\" και από εδώ το κόμμα των \"ψυχασθενών\"..Ακόμα πάντως την οικογένειά μου δεν την έχω σφάξει........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
    Συγχίζομαι άδικα όταν πρέπει να ασχολούμαι με την ουσία της θεραπείας μου..

Πάντως αν θες να τρομάξεις κάποιον που βρε αδερφέ στην βίδωσε αγρίως ρίχνεις ένα έχω μεταιχμιακή και θα σου κάψω το αμάξι..Πιάνει....Ή αν είσαι σε πολύ κόσμο και θες βρε αδερφέ να πάει στην μπάντα:Είμαι σχιζοφρενής..Να δεις για πότε θα σε εξυπηρετήσουν στο δημόσιο.....
    Πάντως αυτό με το καλημέρα σας..Μου άρεσε σαν ιδέα..
    Γεια σας..Έχω μεταιχμιακή,πασσάρεις ένα χαρτί από ψυχίατρο και τα χαρακτηριστικά..Αν θέλετε να τα πάμε καλά να είστε όλοι ΚΑΛΟΙ..Μην σας δω ΚΑΚΟΥΣ και με πιάσει το μεταιχμιακό μου.......

Senior Member
    η ουσια ειναι αυτο που λες να συγκεντρωθουμε στην θεραπεια για ΕΜΑΣ !για να ειναι η συμβιωση με τον εαυτο μας καλυτερη κ λιγοτερο επιπονη
    εχω δωσει πολυ σημασια στην θεραπεια μου οχι τοσο στη φαρμακευτικη οσο στην ψυχοθεραπεια γιατι τωραξερω τι μου συμβαινει κ τωρα ξερω οτι πρεπει να το παλεψω να το πολεμησω να εστιασω για να βελτιωθω
    οκ ιαση δεν υπαρχει περασε σχεδον μιση ζωη ετσι θα περασει κι η υπολοιπη
    αλλα ρε γαμωτο ακομα κ στα 31 μου να ελπιζω η μαλον να πιστευω σε μα βελτιωση κ να δινω τον καθημερινο μου αγωνα με coach τον δρ μου ειναι κατι που αξιζει να εστιασω!
    δεν μου αρεσει καθολου που ειμαι οριακη αλλα ειμαι
    οκ με αυτο τωρα μαθαινω να συνεχιζω κατω απο πολυ καλυτερη αυτογνωσια απο τοτε στα 20 μου που νομιζα οτι ειμαι σημαδεμενη!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..