Results 136 to 150 of 2118
Thread: η σχεση με τον ψυχιατρο
-
10-04-2007, 12:48 #136
kassi ενέσεις με βαρεσαν μονο τις 2 φορες που θελαν να με κανουν εισαγωγη στο νοσοκομειο κ τσιριζα..στην καθημερινοτητα τα χαπια που ειπα περνω...Πριν κ μετα τα χαπια στανταρ εχω μια διαφορα..ξεχναω βασικα πραγματα,παραμιλαω στο δρομο,και τετοια το δε εφεξορ που θεωρειται ξεκολλητικο χαπι για να μην τρως κοληματα λεει θα δω βελτιωση,ΛΕΕΙ,μετα το τελος της θεραπειας!!!(δλδ μπορει και ποτε!!!!!)
με τα χαπια εχω αλλη μια παραλογη σχεση απο τη μια τα μισω κι απο την αλλη ΤΑ ΧΑΠΙΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!δεν εχω βγαλει ακομα ακρη....well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
- 10-04-2007, 12:48 #137
Σημερα στις 8 παλι σον ψυχ θα ειμαι...θα δειξει...
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
11-04-2007, 01:54 #138
Originally posted by interappted
kassi ενέσεις με βαρεσαν μονο τις 2 φορες που θελαν να με κανουν εισαγωγη στο νοσοκομειο κ τσιριζα..στην καθημερινοτητα τα χαπια που ειπα περνω...Πριν κ μετα τα χαπια στανταρ εχω μια διαφορα..ξεχναω βασικα πραγματα,παραμιλαω στο δρομο,και τετοια το δε εφεξορ που θεωρειται ξεκολλητικο χαπι για να μην τρως κοληματα λεει θα δω βελτιωση,ΛΕΕΙ,μετα το τελος της θεραπειας!!!(δλδ μπορει και ποτε!!!!!)
με τα χαπια εχω αλλη μια παραλογη σχεση απο τη μια τα μισω κι απο την αλλη ΤΑ ΧΑΠΙΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!δεν εχω βγαλει ακομα ακρη....
11-04-2007, 02:42 #139
τα ταβορ ειναι βενζοδιαζεπινες κ ειναι για αγχος μονο οταν αυτο δημιουργει δυσλειτουργια στην καθημερινοτητα του ασθενη,τε εφεξορακια ειναι για να μην τρωω κολληματα..τα hipnosedon μονιμα στην τσαντα για τοιχον κριση κ τα αταραξ τα περνω στις πολυ extreme περιπτωσεις...
σημερα ξαναεκανα εγχειρηση ψυχης βγαλαμε εξω 5-10 φαντασματσκια παλι αλλα κουραστηκα τοσο ψυχολογικα που σε 10 λεπτα θα ειμαι για τον υπνο...αυριο θα τα γραψω αναλυτικα τα hot points κ θα δεις τι εννοω..well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
11-04-2007, 08:17 #140
Originally posted by kassi_21
Έτσι είναι.Τα μισώ αλλά σήμερα που με έπιασε κρίση με έπιασε αυτό το τα χάπια μοουυυ.Αλλά ξέρεις τα θέλω για να περάσει εύκολα ο πόνος και λέω όχι ρε πούστη όχι πάλι καταστολή.
ΜΠΡΑΒΟ σου Κασσυ μου που το παλευεισ.... μαχητη μου εσυ...:):) μαζι σου..
Εδώ θα το παλέψω και θα βρω άλλους τρόπους να αμύνομαι και να είμαι λιγότερο ευάλωτη....έχω υπομονή ή μάλλον τα κρατάω πολύ μέσα μου και γι\'αυτό με πιάνουν έντονα ξεσπάσματα.(Βασικά και όταν δεν τα κράταγα πάλι έντονη ήμουνα-Φαινόταν από μικρή βρε αδερφέ το ποιόν μου)Σήμερα είχα τόσα νεύρα που ήθελα να κάνω εμετό......είναι κρίμα και άδικο να μου φέρονται έτσι άσχημα και να με κάνουν να υποφέρω τόσο.Αμαρτία απ\'το Θεό-που δεν πιστεύω παρεπιπτόντως αλλά να\'χουμε να λέμε.Απλά αναρωτιέμαι γιατί δεν σου αρκούν οι πιο μικρές δόσεις;Το παραμιλητό το είχες και πριν τα χάπια γιατί αν ναι ίσως και τα χάπια απλά να το εντείνουν-τι να πω;Δεν παραμιλάω ακριβώς αλλά με έχω πιάσει να λέω κουβεντούλες σαν απάντηση σε σκέψεις που μου έρχονται.
αυτο το κανω κι εγω... αλλα και ο \"νορμαλ\" συντροφοσ μου..χεχεχε....φισιολογικο συμπτωμα σκεπτoμενων ανθρωπων καλεσ μου...:):):)
Αυτό όμως το αναλύω ως το ότι είμαι πολύ στην τσίτα εκείνη τη στιγμή και φοβάμαι οπότε λέω κάτι να χαλαρώσω να το πω;
και γιατι οχι αλλωστε...εγω για να ξεσπασω καποιεσ φορεσ που τυχαινει να περπαταω σε θορυβοδεισ δρομουσ...τραγουδαω πολυ δυνατα μια και λογο αυτοκινητων δεν ακουγομαι..... και ξεσπαω...
:P
Και ξέρεις όταν είμαι μόνη και μου έρθει μια ανασφάλεια στο μυαλό αντί να φύγει εντείνεται και πρέπει οπωσδήποτε να βρεθεί κάτι να την ησυχάσει.Αισθάνομαι ότι τρελαίνομαι....Αγοραφοβία και ιδεοψυχαναγκασμός μάλλον.
εκει ειναι ισωσ η στιγμη οπου πρεπει να προσπαθουμε να τραβαμε την προσοχη μασ σε κατι αλλο...εγω πχ ..βλεπω ταινιεσ .....
Εσένα πώς το εξηγεί ο ψυχίατρος το παραμιλητό;Νομίζω και αν θες με διαψεύδεις πως αν είσαι με κάποιον άλλο σου φεύγει αυτή τάση να παραμιλλάς έτσι;
στην τελικη...μιλαμε σε ολουσ τουσ αλλουσ...στον εαυτο μασ δεν θα μιλησουμε??..ε..μα...:P
Τι ακριβώς αντιμετωπίζει το κάθε χάπι σου έχουν πει;...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
11-04-2007, 14:25 #141
το παραμιλητο εξηγηται απο τις πολλες βενζοδιαζεπινες...καηκε ο σκληρος δισκος μου μωρε!!!!κ δεν τον θελω πισω...
χθες μου ειπε οτι απο 0-7 χρονων υποσυνειδητα μαζευουμε κομματια που χτιζουν το χαρακτηρα μας κι οτι η δικη μου οικογενεια με γεμισε με κακα πραγματακια για αυτο κ πρεοκειψε τουτη η διαταραχη...ριξαμε φως σε πολλα...κ πονεσε...
ολοι λεει κουβαλαμε τα παιδικα βιωματα...
καποια στιγμη ρωτησα γιατι τα αδερφια μου βγηκαν νορμαλ κι εγω οχι!!γιατι?κ μου ειπε για τον ιδιο λογο καποιο εχουν καρκινο, για τον ιδιο λογο που καποιοι γεννηθηκαν τυφλοι κτλ κοινως δεν υπαρχει γιατι...
ΑΣΧΕΤΟ:ΜΗ ΡΩΤΑΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.........
αυτο μου ρθε...
παραδειγμα παραμιλητου:παω στο Μασουτη κ μιλαω στη διαδρομη κ λεω...πωπω παλι μαλακια καφε θα μου κανει αν ειναι αυτη με τα κοντα μαλλια...Ακριβιναν κ τα τσιγαρα......
περναω πχ εναν δρομο κ παραμιλαω:θα με κοψει κανενα αμαξι καμια μερα ιιιιι παλι παραμιλαω???
τωρα βρηκα αυτο το κολπο με τα hands free...
πριν τα χαπια δεν παραμιλουσα..αλλα καμια φορα τραγουδουσα...
κι εγω το παλευω ο καθεις με τον τροπο του...καλη ιδεα εινα ενα τεστ με ταινιες...βαζεις το dvd κι οπου σταματησεις να βλεπεις την ταινια κ σκεφτεσαι τα δικα σου το ξαναβαζεις πισω απο την αρχη..ΕΚΕΙ!!!!!μεχρι να την δεις απο τα γραμματα ως το τελοςwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
11-04-2007, 15:21 #142
σου πεταει ενα ελα την επομενη Τριτη κ ειναι σα να διαβαζω τη σκεψη του ¨\"κ μεχρι τοτε κουρεψου μονο καμια κριση μη παθεις κα μας τραβολογας νυχτιατικα η μας παρεις κανενα εξαλλο τηλεφωνημα..
11-04-2007, 18:44 #143
Dalia σοβαρα?οσο ευγενικα και να στο ειπε αν το συμπερασμα που βγαινει ειναι το ιδιο...πας καιρο σε αυτον?λες να αισθανεται οτι δεν μπορει να σε βοηθησει αλλο??κ προσπαθει να σου το πει πλαγια?κουφαθηκα...μηπως να ψαχνες κανεναν λιγοτερο επαγγελματια κ περισσοτερο ανθρωπο????κι εγω αλλαξα κι αλλαξα μεχρι να καταληξω...εμεινα αφωνη
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
11-04-2007, 20:55 #144
Βασικά μου είπε να μάθω να το αντιμετωπίζω μόνη μου όταν με πιάνει κρίση και να μην τον παίρνω τηλ.Γιατί η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό τον είχα τρελλάνει στα τηλεφωνήματα όποτε δεν ήμουν καλά.Μου είπε ότι το κάνει για το καλό μου για να μάθω να μην εξαρτώμαι από αυτόν αλλά να στηρίζομαι στον εαυτό μου.Και τώρα με έχει πιάσει ένα άγχος για το τι θα κάνω αν με πιάσει καμια κρίση ή αν είμαι πολύ χάλια.Σκέφτομαι συνέχεια ποιον θα πάρω τηλ,ποιος άλλος μπορεί να με βοηθήσει...Αστα...
1,5 χρόνο πηγαίνω σ\'αυτόν.
11-04-2007, 22:10 #145
dalia,ο ψυχολόγος εν μέρει έχει δίκαιο γιατι θέλει από εσένα λίγη προσπάθεια να μπορέσεις να ξεπεράσεις τα προβλήματα σου,αλλά εσύ τον παίρνεις τηλ. γιατί είσαι άσχημα αυτή την χρονική στιγμή και προφανώς το ξέρει,δεν θα έπρεπε να στο πει,όυτε άμεσα,όυτε έμμεσα....
Αν και είναι δύσκολο να ξαναβγείς στη γύρα για ανεύρεση νέου ψυχολόγου εγώ θα στο πρότεινα να του γυρίσεις την πλάτη γιατί στεναχωρέθηκες αφού σε αφήνει ξεκρέμαστη και να βρεις έναν νέο ψυχολόγο!
\'Οσο σε ποιον να απευθύνεσαι ,είμαι διαθέσιμος να σου δώσω το τηλ.μου...!!!Έχω εμπειρία σαν ασθενής!
12-04-2007, 01:06 #146
lostre ακριβώς έτσι είναι.Από τη μία ξέρω ότι έχει δίκιο στο ότι πρέπει να κάνω περισσότερη προσπάθεια μόνη μου αλλά απ\'την άλλη είναι κάποιες στιγμές που τα χάνω εντελώς και χρειάζομαι βοήθεια.
Δεν μπορώ όμως να αλλάξω ψυχολόγο.Δεν θέλω.
Απλώς είχα συνηθίσει αλλιώς και τώρα αγχώθηκα.
12-04-2007, 01:49 #147
να μην αγχωνεσαι καθολου Dalia ισως θελει να δει το αποτελεσμα της ψυχοθεραπειας του μετα απο εναμιση χρονο...μπορει να τεσταρει το ποσο εχεις βοηθηθει...δεν ξερω τι να πω και γω με μεγαλες φρικες εχω πολυ στενες σχεσεις κ ειμα κι εγω οπως κ ο/η lostre να με παρεις τηλ...παντως κι εγω επειδη δεν θελω να τον περνω τηλ συνεχεια κ ειμαι στα ορια μου 3 την ωρα εχω βγαλει πολυ κι απο την φρικη κ εδω μεσα...φυσικα παντα το μετανιωνω αλλα καποια πραγματα πρεπει να ειπωθουν οταν εισαι στο τσαφ γιατιδεν τα αντεχεις μεσα σου.....
μη στεναχωριεσαι...σε καταλαβαινουμε:)well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
12-04-2007, 04:07 #148
Originally posted by Adzik
Originally posted by kassi_21
Έτσι είναι.Τα μισώ αλλά σήμερα που με έπιασε κρίση με έπιασε αυτό το τα χάπια μοουυυ.Αλλά ξέρεις τα θέλω για να περάσει εύκολα ο πόνος και λέω όχι ρε πούστη όχι πάλι καταστολή.
ΜΠΡΑΒΟ σου Κασσυ μου που το παλευεισ.... μαχητη μου εσυ...:):) μαζι σου..
Εδώ θα το παλέψω και θα βρω άλλους τρόπους να αμύνομαι και να είμαι λιγότερο ευάλωτη....έχω υπομονή ή μάλλον τα κρατάω πολύ μέσα μου και γι\'αυτό με πιάνουν έντονα ξεσπάσματα.(Βασικά και όταν δεν τα κράταγα πάλι έντονη ήμουνα-Φαινόταν από μικρή βρε αδερφέ το ποιόν μου)Σήμερα είχα τόσα νεύρα που ήθελα να κάνω εμετό......είναι κρίμα και άδικο να μου φέρονται έτσι άσχημα και να με κάνουν να υποφέρω τόσο.Αμαρτία απ\'το Θεό-που δεν πιστεύω παρεπιπτόντως αλλά να\'χουμε να λέμε.Απλά αναρωτιέμαι γιατί δεν σου αρκούν οι πιο μικρές δόσεις;Το παραμιλητό το είχες και πριν τα χάπια γιατί αν ναι ίσως και τα χάπια απλά να το εντείνουν-τι να πω;Δεν παραμιλάω ακριβώς αλλά με έχω πιάσει να λέω κουβεντούλες σαν απάντηση σε σκέψεις που μου έρχονται.
αυτο το κανω κι εγω... αλλα και ο \"νορμαλ\" συντροφοσ μου..χεχεχε....φισιολογικο συμπτωμα σκεπτoμενων ανθρωπων καλεσ μου...:):):)
Αυτό όμως το αναλύω ως το ότι είμαι πολύ στην τσίτα εκείνη τη στιγμή και φοβάμαι οπότε λέω κάτι να χαλαρώσω να το πω;
και γιατι οχι αλλωστε...εγω για να ξεσπασω καποιεσ φορεσ που τυχαινει να περπαταω σε θορυβοδεισ δρομουσ...τραγουδαω πολυ δυνατα μια και λογο αυτοκινητων δεν ακουγομαι..... και ξεσπαω...
:P
Και ξέρεις όταν είμαι μόνη και μου έρθει μια ανασφάλεια στο μυαλό αντί να φύγει εντείνεται και πρέπει οπωσδήποτε να βρεθεί κάτι να την ησυχάσει.Αισθάνομαι ότι τρελαίνομαι....Αγοραφοβία και ιδεοψυχαναγκασμός μάλλον.
εκει ειναι ισωσ η στιγμη οπου πρεπει να προσπαθουμε να τραβαμε την προσοχη μασ σε κατι αλλο...εγω πχ ..βλεπω ταινιεσ .....
Εσένα πώς το εξηγεί ο ψυχίατρος το παραμιλητό;Νομίζω και αν θες με διαψεύδεις πως αν είσαι με κάποιον άλλο σου φεύγει αυτή τάση να παραμιλλάς έτσι;
στην τελικη...μιλαμε σε ολουσ τουσ αλλουσ...στον εαυτο μασ δεν θα μιλησουμε??..ε..μα...:P
Τι ακριβώς αντιμετωπίζει το κάθε χάπι σου έχουν πει;
12-04-2007, 04:17 #149
το παραμιλητο εξηγηται απο τις πολλες βενζοδιαζεπινες...
Μακάρι κι εμένα από τις πολλές βενζοδιαζεπίνες να ήταν.Θα το είχα λύσει προ πολλού..
καηκε ο σκληρος δισκος μου μωρε!!!!κ δεν τον θελω πισω...
χθες μου ειπε οτι απο 0-7 χρονων υποσυνειδητα μαζευουμε κομματια που χτιζουν το χαρακτηρα μας κι οτι η δικη μου οικογενεια με γεμισε με κακα πραγματακια για αυτο κ πρεοκειψε τουτη η διαταραχη...ριξαμε φως σε πολλα...κ πονεσε...
ολοι λεει κουβαλαμε τα παιδικα βιωματα...
καποια στιγμη ρωτησα γιατι τα αδερφια μου βγηκαν νορμαλ κι εγω οχι!!γιατι?κ μου ειπε για τον ιδιο λογο καποιο εχουν καρκινο, για τον ιδιο λογο που καποιοι γεννηθηκαν τυφλοι κτλ κοινως δεν υπαρχει γιατι...
ΑΣΧΕΤΟ:ΜΗ ΡΩΤΑΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.........
αυτο μου ρθε...
παραδειγμα παραμιλητου:παω στο Μασουτη κ μιλαω στη διαδρομη κ λεω...πωπω παλι μαλακια καφε θα μου κανει αν ειναι αυτη με τα κοντα μαλλια...Ακριβιναν κ τα τσιγαρα......
περναω πχ εναν δρομο κ παραμιλαω:θα με κοψει κανενα αμαξι καμια μερα ιιιιι παλι παραμιλαω???
Ζουμπουλία
τωρα βρηκα αυτο το κολπο με τα hands free...
Αγάπη άσε το hands free..Γιατί απλά δεν παραμιλάς στο μυαλό σου;Μερικές φορές το κάνω τόσο δυνατά που με ρωτάνε κάτι και γι\' απάντηση πάω να πω την μαλακία διάλογο που σκέφτομαι.Παλιά δε, περνούσα από έναν δρόμο και κάτι έλεγα η ρουφιάνα-δε θυμάμαι τι...Και σκέφτηκα μαλάκα θα με δει κανείς και θα πει πάει αυτή τρελάθηκε ,αλλά στο καπάκι μου ήρθε η ιδέα-δικαιολογία ότι μπορεί να πουν ότι μιλάω στο hands free και ησύχασα..Να σου πω..Το θέμα δεν είναι να προσπαθούμε να καλυφθούμε-αν και το κάνω,έτσι;-Το θέμα είναι να βρούμε την λύση ώστε αυτό το παραμιλητό να μην είναι πια αναγκαίο....
πριν τα χαπια δεν παραμιλουσα..αλλα καμια φορα τραγουδουσα...
κι εγω το παλευω ο καθεις με τον τροπο του...καλη ιδεα εινα ενα τεστ με ταινιες...βαζεις το dvd κι οπου σταματησεις να βλεπεις την ταινια κ σκεφτεσαι τα δικα σου το ξαναβαζεις πισω απο την αρχη..ΕΚΕΙ!!!!!μεχρι να την δεις απο τα γραμματα ως το τελος
12-04-2007, 04:25 #150
Originally posted by Dalia
σου πεταει ενα ελα την επομενη Τριτη κ ειναι σα να διαβαζω τη σκεψη του ¨\"κ μεχρι τοτε κουρεψου μονο καμια κριση μη παθεις κα μας τραβολογας νυχτιατικα η μας παρεις κανενα εξαλλο τηλεφωνημα..
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία