Results 151 to 165 of 2118
Thread: η σχεση με τον ψυχιατρο
-
12-04-2007, 04:47 #151
Originally posted by Dalia
Βασικά μου είπε να μάθω να το αντιμετωπίζω μόνη μου όταν με πιάνει κρίση και να μην τον παίρνω τηλ.Γιατί η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό τον είχα τρελλάνει στα τηλεφωνήματα όποτε δεν ήμουν καλά.Μου είπε ότι το κάνει για το καλό μου για να μάθω να μην εξαρτώμαι από αυτόν αλλά να στηρίζομαι στον εαυτό μου.Και τώρα με έχει πιάσει ένα άγχος για το τι θα κάνω αν με πιάσει καμια κρίση ή αν είμαι πολύ χάλια.Σκέφτομαι συνέχεια ποιον θα πάρω τηλ,ποιος άλλος μπορεί να με βοηθήσει...Αστα...
1,5 χρόνο πηγαίνω σ\'αυτόν.
....\"ΚΡΙΣΗ!!!!με πιάνει κρίση..κι άμα με πιάσει δεν μπορεί ένας ολόκληρος στρατός να με κρατήσει..\"
- 12-04-2007, 10:54 #152
\"Βοήθα και λίγο να ξεφύγω απ\'το παραμιλλώ παραμιλλώ...Βρε καλώς τον τον τρελό......Κάποτε όμως έχανα επαφή και νόμιζα(κατά καιρούς πάντα)πως πίσω από την πόρτα του σπιτιού μου υπάρχει κάποιος που κρυφακούει και δεν ήταν και ότι πιο ευχάριστο...\"
Κασσυ μου ..εγω αν και δεν εχω ψυχαναγκασμο...((ετσι νομιζω τουλαχιστον))..παντα κατεβαζω την καμερα η την γυριζω προσ τον τοιχο οταν ειμαι στο νετ.....ξερω πωσ κανεισ δεν μ,ε βλεπει... αλλα ..για 100% σιγουρια...χεχεχε και οταν ημουν μικρουλα δεν περναγα μπροστα απο την τηλεοραση γυμνη... οταν ηταν σβησμενη... παλι μη τυχων...:P:P:P:P::P:P:
ειδεσ παραξενιεσ???χεχεχεχε...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
12-04-2007, 11:02 #153
Σας τυχαινει οταν συζητατε να πηδατε απο το ενα θεμα στο αλλο χωρισ να εχετε ολοκληρωσει το προηγουμενο?....γιατι εγω ειμαι ετσι χρονια....
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
12-04-2007, 12:41 #154
Αdzik τρεις την ωρα οι αλλοι συζηταν το ιδιο θεμα κι εγω εχω πει αλλα 3!!!!!
kassi μου αρεσει που μιλας στους γιατρους οπως κι εγω....χυμα..\"εμεις εδω σου λεμε τα σωψυχα μας κι εσυ περιμενεις να σχολασεις...
ασε οταν κοιταν το ρολοι!!!!τι εγινε???βαρεθηκαμε??χαπι θα παρεις κι εσυ???
αυτα για σημερα!!α α1για αυτο κοιτουσες το ρολοι???
ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛ!!!παω μια μερα στον τωρινο...παντα αργαω κ παω με την ψυχη στο στομα εκεινη την ημερα πηγα 8:10 ρεκορ συνεπειας (8 εχω)ημουν χαλια κ δεν εβλεπα την ωρα..παω να μπω μου λεει η γραμματεια να περιμενω γιατι η αιθουσα δεν ειναι αδεια!!!!το μυαλο μ,ου αρχισε να γυρναει εγω ειμαι εξω κι αυτος μιλαει ακομα μεσα???8:15 πηγαινα σαν εκρεμμες....απο την καχυποψια μου ακουγα απο μεσα την φωνη του να γελαει ελεγα θα μπουκαρω μεσα κ θα του πω...κι εγω δεν ξερω τι....
ξαφνικα 8:20 βγαινει απο την αιθουσα που περιμενουν οι γιατροι...
-μα πως βγηκε απο αλλη πορτα????
κ πως ακου ακομα να γελαει μεσαααα?????
ερχεται με πλησιαζει κ μου λεει να ξερεις περιμενω οπως κι εσυ δεν υπαρχει κενος χωρος για την συνεδρεια μας....ηρεμισε σε λιγο θα τα πουμε
εμεινα καγκελο κ με την καχυποψια στο χερι...εφτασα σημειο να παρακουω....κ μετα ημουν σα βρεγμενο γατι....δεν πειραζει για την καθυστερηση μωρε...well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
12-04-2007, 14:35 #155
Kassi μου έχεις δίκιο ότι θα ήταν καλό να έχω και άλλα άτομα να με στηρίζουν αλλά δυστυχώς δεν έχω.Η μαμά μου προσπαθεί κάποιες φορές να με βοηθήσει αλλά επειδή δεν ξέρει πώς να μου συμπεριφερθεί πολλές φορές τα κάνει χειρότερα γιατί ή θα αγχωθεί και αυτή και θα πει πράγματα που θα με τρομάξουν πιο πολύ ή θα αρχίσει να μου φωνάζει.Ο μπαμπάς μου πάλι στον κόσμο του,τίποτα δεν καταλαβαίνει.Οπότε ποιος μένει να με βοηθήσει?Ο ψυχολόγος.
Προσπαθώ βέβαια πολλές φορές και μόνη μου να το αντιμετωπίσω αλλά με τη σκέψη οτι θα το παλέψω μόνη μου και αν δω ότι δεν μπορώ,ότι δεν πάει άλλο τότε θα ζητήσω τη βοήθειά του.
Μου φαίνεται πολύ δύσκολο να βρεις ψυχολόγο ή ψυχίατρο που να σε καταλαβαίνει τόσο πολύ και να βρει όπως λες το κουμπί σου,γι\'αυτό και τον θεωρώ αναντικατάστατο.Δεν μ\'αρέσει καθόλου αυτό βέβαια αλλά έτσι είναι.
12-04-2007, 14:37 #156
Originally posted by kassi_21Του είχα στείλει μήνυμα:\" Δεν ξέρω αν θεωρείτε ότι έχετε αποτύχει μαζί μου αλλά έχω το ίδιο δικαίωμα με αυτόν που πεθαίνει σήμερα ή αύριο,που παθαίνει κρίση μια φορά τον μήνα ή το χρόνο να ασχολείστε μαζί μου\"..
12-04-2007, 19:57 #157
Dalia ομως δεν του επιτρεπεται να σου αφηνει κενα εκυτος και αν οπως ειπαμε προσπαθει να δει τι εκανε εναμιση χρονο...καμια φορα μας τεσταρουν...το χω καταλαβει κ μετα το παραδεχοντε κι ολας το απολαλυπτουν μαλλον
κι εγω μονο απο το γιατρο μου περνω ψυχολογικη στηριξη ομως καποια στιγμε πρεπει να μαθουμε να τα βγαζουμε περα κ μονοι μας..οσο κι αν αυτο μας δυσκολευειwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
12-04-2007, 23:55 #158
Αν όμως η ντάλια τα παρει στο κρανίο-λέμε τώρα-και αλλάξει ψυχολόγο θα έχει άδικο?
Αφού την αφήνει ξεκρέμαστη...Δεν τον τηλεφωνεί για να τον ενοχλήσει αλλά να βοηθηθεί!!!
13-04-2007, 01:39 #159
οπως τα λες ειναι για αυτο λεω μπας κ τηνν τεσταρει..αν δεν ειναι τεσταρισμα ειναι για ξεχεσμα!!!
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
13-04-2007, 02:12 #160
εγω παλι ανυπομονω για την Τριτη...αλλη μια εγχειρηση ψυχης αλλο φως στα φαντασματακια που θα τα αποδυναμωσει
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
13-04-2007, 04:46 #161
Originally posted by Adzik
Σας τυχαινει οταν συζητατε να πηδατε απο το ενα θεμα στο αλλο χωρισ να εχετε ολοκληρωσει το προηγουμενο?....γιατι εγω ειμαι ετσι χρονια....
13-04-2007, 04:54 #162
Originally posted by Dalia
Originally posted by kassi_21Του είχα στείλει μήνυμα:\" Δεν ξέρω αν θεωρείτε ότι έχετε αποτύχει μαζί μου αλλά έχω το ίδιο δικαίωμα με αυτόν που πεθαίνει σήμερα ή αύριο,που παθαίνει κρίση μια φορά τον μήνα ή το χρόνο να ασχολείστε μαζί μου\"..
13-04-2007, 05:06 #163
Originally posted by interappted
Αdzik τρεις την ωρα οι αλλοι συζηταν το ιδιο θεμα κι εγω εχω πει αλλα 3!!!!!
kassi μου αρεσει που μιλας στους γιατρους οπως κι εγω....χυμα..\"εμεις εδω σου λεμε τα σωψυχα μας κι εσυ περιμενεις να σχολασεις...
ασε οταν κοιταν το ρολοι!!!!τι εγινε???βαρεθηκαμε??χαπι θα παρεις κι εσυ???
αυτα για σημερα!!α α1για αυτο κοιτουσες το ρολοι???
ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛ!!!παω μια μερα στον τωρινο...παντα αργαω κ παω με την ψυχη στο στομα εκεινη την ημερα πηγα 8:10 ρεκορ συνεπειας (8 εχω)ημουν χαλια κ δεν εβλεπα την ωρα..παω να μπω μου λεει η γραμματεια να περιμενω γιατι η αιθουσα δεν ειναι αδεια!!!!το μυαλο μ,ου αρχισε να γυρναει εγω ειμαι εξω κι αυτος μιλαει ακομα μεσα???8:15 πηγαινα σαν εκρεμμες....απο την καχυποψια μου ακουγα απο μεσα την φωνη του να γελαει ελεγα θα μπουκαρω μεσα κ θα του πω...κι εγω δεν ξερω τι....
ξαφνικα 8:20 βγαινει απο την αιθουσα που περιμενουν οι γιατροι...
-μα πως βγηκε απο αλλη πορτα????
κ πως ακου ακομα να γελαει μεσαααα?????
ερχεται με πλησιαζει κ μου λεει να ξερεις περιμενω οπως κι εσυ δεν υπαρχει κενος χωρος για την συνεδρεια μας....ηρεμισε σε λιγο θα τα πουμε
εμεινα καγκελο κ με την καχυποψια στο χερι...εφτασα σημειο να παρακουω....κ μετα ημουν σα βρεγμενο γατι....δεν πειραζει για την καθυστερηση μωρε...
13-04-2007, 05:07 #164
Καλά άσχετο αλλά σήμερα είδα ότι έγινα Senior member...Τότε που σκοτωνόμουνα να αλλάξω επίπεδο δεν άλλαζα και όταν άλλαξα δεν το είδα...Ας το γιορτάσουμε λοιπόν.......Είμαι πλέον Senior Member!!!!!!!!!!
13-04-2007, 05:14 #165
Originally posted by interappted
οπως τα λες ειναι για αυτο λεω μπας κ τηνν τεσταρει..αν δεν ειναι τεσταρισμα ειναι για ξεχεσμα!!!
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία