η σχεση με τον ψυχιατρο - Page 56
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 56 of 142 FirstFirst ... 646545556575866106 ... LastLast
Results 826 to 840 of 2118
    Senior Member
    ευχαριστω πολυ
    και σε εσας οτι καλυτερο...
    τη δυναμη μπορει να τη βρειτε ολοι!με εχει βοηθησει τοσο ο γιατρος μου..κι ας νομιζει η μανα μου οτι γινομαι χειροτερα!ευχομαι σε ολους να βρουν τον καταλληλο ψυχιατρο η ψυχολογο που θα βρει το κλειδι να ανοιξει τη δυναμη που εχουμε μεσα μας να γινουμε μικροι θεοι του εαυτου μας !ναι κι εγω κ θα πεσω κ θα τη χασω καποιες στιγμες κ θα την ξαναβρω κ κριση θα παθω αλλα εχω σκοπο!
    αλλαξα δεκαετια κ καλοσοριζω το 3 ως το πρωτο αριθμο της ηλικιας μου!!!
    ειμαι ετοιμη να παρω αλλη μια αποφαση δυσκολη κ θελω τη γνωμη σας μεχρι το βραδυ θα το εκτιμησω πολυ!

λοιπον εχω το εξης:
    ο γιατρος του ικα (που μου γραφει τα φαρμακα κ μονο)κ η μανα μου μου λενε να μπω!

ο θεραπων γιατρος μου εχω ηδη πει οτι το βρισκει ακρως ριψοκινδυνο

ειμαι 30 κανενας δεν μπορει να με παει αγγαλια να με παει με το ζορι παρα μονο με εισαγγελικη εντολη..εχω να παθω κριση ακραια μια βδομαδα...

σε αυτο το δειλημμα:1)ο γιατρος ΜΟΥ
    2)η μανα μου που τελικα καλοπροαιρετα θελει να παω για να μην παθω κριση κ με χωσουν στα βαθεια..κ με εκανε να πεισω τον εαυτο μου οτι θα μου βγει σε καλο Κ ο γιατρος του ΙΚΑ...

λεω να παρω το γιο μου απο το χερι κ να εξαφανιστουμεεεεεε!!να κουλαρει κ η μανα μου..να αναγκαστει να μιλησει με τον θεραποντα γιατρο μου κ να καταλαβει οτι αν βρεθω με ατομα με τασεις αυτοκτονιας γεια σας...κ να ηρεμισω κι εγω!υπαρχει ενα ερωτιματικο..που θα παμε?οπου κ να παμε θα ειναι καλυτερα απο οτι να χασω για καποιους που νομιζουν οτι ξερουν το καλο μου να μου κανουν τελικα ζημεια!ωφειλω στο γιατρο ΜΟΥ την οποια βελτιωση μου(ειμαι σιγουρη οτι η μανα μου λεει οτι χειροτερευω γιατι δεν αντεχει τις ευθυνες που τις επιρριπτει) κ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΥΣΩ ΠΟΤΕ!
    ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΠΑΡΑΚΙΝΔΥΝΕΥΜΕΝΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΜΟΥ ΥΓΕΙΑ ΑΛΛΑ Κ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΩ ΗΔΗ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Originally posted by anitak
    θες να πεις οτι δε σου γιορταζε τα γενεθλια;
    τα κανε κι η δικια μου αυτα, ευτυχως οχι πολυ φανατικα. περισσοτερο επεμενε στο να μην πηγαινουμε σε παρτι παρασκευες και σαββατα, να μην ανοιγει η τηλεοραση μεγαλη εβδομαδα κλπ..
    δεν γιορταζει καμια γιορτη..πιστευω οτι καταλαβαινεις για ποια θρησκεια μιλαω
    πιστευω στα δογματικα
    απλα ισως η μανα μου δεν χειρηστηκε καλα την αντιπαλοτητα των 2 πνευματων καθως μου τα μετεδιδε!δεν θελω με το τιποτα να κατηγορησω την συγκεκριμενη θρησκεια..εγω ειμαι αρρωστη η θρησκεια δεν εχει να κανει με αυτο
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    ρε, αν ο γιατρος ΣΟΥ σου λεει τσου, που πας; (αρκει να χει κατι καλυτερο να σου προτεινει. π.χ. αυτο με το πιτσιρικι και την καναμε, το υποστηριζει;)

για τις τασεις φυγης, αποψη μου ειναι οτι δικαιολογημενα τις εχεις -εγω να δεις!- αλλα δυστυχως δεν αποδιδει η μεθοδος. και αυτο γιατι οπου και να πας η πολις θα σε ακολουθει. Αν ειναι να φτιαξεις κατι, θα πετυχεις μονο σε τουτη τη μικρη τη κογχη πρωτα...

Senior Member
    ναι ο γιατρος μου πιστευει οτι χρειαζομαι να απομονωθω αλλα οχι με αλλους ασθενεις..κι ουτε με το μωρο!μου λεει καπου μονη μου να συνεχισω αυτο που κανω με το τετραδιο να συνδεσω το παρον με το παρον για να χασουν τη δυναμη τους σταδιακα

ο γιατρος ΜΟΥ λεει τσου
    ο ικας ναι οπως κ η μαμα

η αποφαση θα ειναι δικια μουχρειαζομαι κ τις γνωμες σας..καλη η προσπαθεια να πεισω οτι θα μου κανει καλο αλλα αν βρω διπλα μου τασεις αυτοκτονιας θα βγουν 100% στη φορα οι δικες μου

να σου πω κατι anitak?η πολη θα με κυνηγαει οπου παω...αλλα δεν θα την κυνηγαω εγω!το παρελθον θα με κυνηγαει αλλα εγω θα τρεχω στο παρον..θα ορισω το μυαλο μου να παψει να ειναι αυτος που κυνηγιεται ουτε κ να κυνηγαω..ουτε κρυφτο θελω αλλο στη ζωη μου ποτε κυνηγητο
    30 χρονια τωρα παιζω κρυφτο κ κυνηγητο με τα φαντασματα μου!κ λεω αν εγω παρατησω το παιχνιδι τι θα κανουν?θα παιζουν μονα τους??θα χασουν την ουσια...ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΔΙΩΞΩ ΜΑΚΡΙΑ!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Αφού βρε Ιντερ μου ο γιατρός που σε παρακολουθεί και του έχεις εμπιστοσύνη σου λέει να μην μπεις,για ποιο λόγο να μπεις?Κάτι παραπάνω θα ξέρει από τον άλλο γιατρό που απλώς σου γράφει τα φάρμακα οπότε δεν σε ξέρει τόσο καλά.

Senior Member
    στην αρχη αυτος απο το ικα ηταν ο γιατρος μου τον οποιο κ αλλαξα απλα γιατι μου μιλουσε για τα υπαρξιακα σε μια περιοδο που αδιαφορουσα εντελως για αυτα..5 εξωτερικες συνεδρειες..5 ωρες μιλουσα για το τι ειναι η ζωη,τη σταση μας απεναντι σε αυτη τη στιγμη που εγω εβλεπα μπαλκονι κ τα ματια μου βγαζανε καρδουλες.δεν αμφισβητω την υπαρξιακη ψυχοθεραπεια αλλα δεν ημουν εγω τοτε για τετοια..οταν ο παιδοψυχιατρος του παιδιου μου εμαθε οτι επαθα κριση κ απαιτουσαν εισαγωγη μου συστησε τον τωρινο γιατρο μου ο οποιος συστεγαζεται στο ιδιο ψυχοθεπευτικο κεντρο(η αλλαγη εφερε την πληρη αμφισβητηση ακομα κ για τα φαρμακα που μου δινει ο τωρινος )...κατανοητο πια για μενα το στορυ..επειτα σε αυτον μιλουσε κ η μανα μου .η αλλαγη γιατρου τσατισε κ τους 2 κι ακομα αμφισβητουν το γιατρο μου κ τη θεραπεια του..λενε οτι χειροτερευω
    ας λενε!λενε οτι πρεπει να μπω μεσα ας λενε!μου ειναι ξεκαθαρο καθως τα γραφω το παρασκηνιο
    παλι καλα που μου γραφει τα φαρμακα παρα την αμφισβητηση του κ κυριως για τα lyrica που τελικα με εφεραν στα ισα μου παρα τις αρχικες παρενεργειες!ναι περνω 8 χαπια αλλα ειμα καλυτερα!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Ξεκαθάρισε κάποια πράγματα, δώσε λίγο χρόνο στον ευατό σου, κρίνε και αποφάσισε εν ηρεμία, ξέχνα το ρητό \"το γοργόν και χάρει έχει\", θυμήσου το ρητό \"σπεύβδε βραδέως...... ίνα μη σκοντάψεις\", θέσε όρια στον εαυτό σου τα οποία αν τα υπερβείς να προχωρήσεις προς την μία ή την άλλη κατεύθυνση.
    Ήξεις αφίξεις ? Χαρά στην βοήθεια και την απάντηση που βρήκα να σου δώσω? Ασχετος είμαι άσχετα πράγματα λέω.....

Senior Member
    Διαβασα ολο το ιστορικο σου και τρελλαθηκα... δεν ειχα καταλαβει ποσο σοβαρα ηταν τα πραγματα....
    Πραγματικα στεναχωρηθηκα, θελω τοσο πολυ να σε βοηθησω και δεν ξερω πως....
    Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ολα να πανε καλα, για σενα και τον Θανασακη σου που τοσο σε εχει αναγκη.
    Παρε κουραγιο απ\' αυτην την ψυχουλα κοριτσι μου
    Τα καλυτερα ερχονται, ειμαι σιγουρη για σενα οτι θα τα καταφερεις

Senior Member
    ευχαριστω

ναι θα τα καταφερω!δεν ξερω πως αλλα θα το κανω!γιατι αρχισα να πιστευω στη δυναμη του ανθρωπου.στο αισθημα της επιβιωσης πια..σαν ζωο νιωθω που το ενστικτο προσταζει επιβιωση και που το μητρικο ενστικτο ξεχυλιζει..

αν πιασεις πατο...καποια στιγμη συμπεριφερεσαι ενστικτωδως!εχω μπερδευτει μεν ο ενας αλλα ο αλλος αλλα εγω να πειθω τον εαυτο μου οτι ναι τι καλα θα μπω...χμ!..τα διαβασα κι εγω κι ευτυχως που προλαβα τη συνεδρεια μου..θα το ονομαζα πληση εγκεφαλου

οσο κρυο κ να ακουγεται ο γιατρος μου που ουσιαστικα ειναι ενας ξενος ειναι ενας σωτηρας αυτη τη στιγμη
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Ίντερ μου,

χρόνια πολλά. Ήμουν άρρωστη και δεν πρόλαβα τα καθέκαστα.

Έχω μια απορία: Τι δώρο θα ήθελες για τα 30στα γενέθλιά σου;

Senior Member
    κατανοηση απο την μανα μου,κ δυναμη για το γιο μου!

Αποφαση : θα μπω μεσα στην επομενη κριση!δεν με νοιαζει που θα μπω στα ποσο βαθεια θα μπω τοτε...με νοιαζει να εξαντλησω ολα τα περιθωρια πριν μπω εκει!

μακαρι να τα καταφερω να πεισω κι αλλους για αυτο!

δεν ειμαι καλα!αλλα θα ξεμπλοκαρω
    μονο μη παθω κριση..
    δεν θελω να παθω κριση!κ νιωθω οτι ειμαι στο παρα 5 να την παθω με ολη αυτη την ιστορια!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Ίντερ μου, αχ και να μου λεγες κάτι όμορφο σαν ένα όνειρο, κάτι που να σε κάνει να ονειρεύεσαι, μακριά από όλα αυτά.

Σκεφτόμουν για σένα και μου ήρθε η εξής σκέψη που απο ότι φαίνεται συμπίπτει με την επιθυμία σου. Δώσε λίγο τράτο ακόμα στον εαυτό σου να δεις που θα πάει, δες μήπως μπορείς να το αποφύγεις, χωρίς φυσικά να διακινδυνεύσεις κάτι. Γιατί ρε γμτ να μην είναι το σπίτι καλύτερο απο το νοσοκομείο; Νομίζω σε έχει τρομάξει όλη αυτή η κατάσταση, μην την αφήσεις να σε πάρει απο κάτω. Δώσε λίγο τράτο. Λίγη κατανόηση χρειάζεσαι και λίγη αγάπη.

Τόσο δύσκολη κατέντησε να είναι η αγάπη πια.. Τόσο δύσκολη...

Senior Member
    μιας κ εχω αρχισει να κανω κατι σαν εξομολογηση εδω μεσα θα σας πω τα χθεσινα μου...
    δεν επαθα κριση ξεσκιστηκα στο κλαμα

ο λογος που η μανα μου και η πεθερα μου θελουν να μπω σε κλινικη ειναι οτι φοβουνται(ντρεπομαι αλλα θα το πω ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟ ΠΩ)ειναι οτι φοβουνται μην κανω κακο στο γιο μου κ μετα στον εαυτο μου..
    Δεν βλεπω ειδησεις μου ειπε η πεθερα μου οτι μια μανα σκοτωσε τα παιδια της κι αυτοκτονησε..ειχε καταθλιψη..Δεν ξερω αν ειναι αληθεια,η αν μου ειπε ψεματα..ο γιος μου ειναι ιδιος ο αντρας μου κ η πεθερα μου τρελλενεται ακομα κι οταν τον μαλωνω..φοβαται λοιπον μη το σκοτωσω..τρεμω και κκλαιω..θεε μου!η πεθερα μου φυσικα ξερει μονο για την μειζων καταθλιψη κι οχι για την αρρωστεια μου..
    Δεν παει να μη σας ξερω εγω σας εχω ανοιξει την ψυχη μου εδω μεσα ..δεν το κρυβω οτι τις πρωτες μερες που πεθανε?αυτοκτονησε? ο αντρας μου μου περασε αρκετες φορες να δωσω ενα τελος στον πονο του γιου μου κ στο δικο μου...αλλωστε την πρωτη φορα που ηρθε το 166 ο λογος ηταν αυτος αλλα δεν τολμησα να το πω σε κανεναν..επαθα τη φρικη μου..ηρθαν κ με πηραν..
    1μιση χρονο μετα σας το ορκιζομαι δεν θα εκανα ποτε κακο στο παιδι μου!ΠΟΤΕ!ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΤΟΥΛΑΧΟΣΤΟΝ ΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!οσο κ να καιω τα χερια μου ως αυτοκαταστροφικη οσες τασεις αυτοκτονιας κι αν εχω ΣΑΣ ΤΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΛΕΩ......ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΖΩ Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΑΛΕΥΩ...
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ Κ ΜΙΛΑΩ ΘΕΕ ΜΟΥ!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    οταν παθαινεις κρισεις τι ακριβως κανεις? εχεις επιγνωση του τι γινεται εκεινη την ωρα?