η σχεση με τον ψυχιατρο - Page 95
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 95 of 142 FirstFirst ... 45859394959697105 ... LastLast
Results 1,411 to 1,425 of 2118
    Senior Member
    inter moy.. βλεπω πωσ εχεισ προβλημα εργασιασ καταλαβαινω απολυτα...σκευτικεσ ποτε να κανεισ δουλιεσ στο σπιτι?

μακια πολλα...

πριν λιγεσ μερεσ γυρισα...

μου λειψατε...
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    ΙΝΤΕΡ,όσοι πάσχουν από διαταρ.προσωπ ,είναι δύσκολο να προσαρμόζονται σε δουλειές...

Senior Member
    Originally posted by LOSTRE
    ΙΝΤΕΡ,όσοι πάσχουν από διαταρ.προσωπ ,είναι δύσκολο να προσαρμόζονται σε δουλειές...

Για όλους είναι δύσκολο, ανεξαιρέτως.

Senior Member
    Adzik καλως μας ηρθες!
    ευχομαι να εισαι καλα !
    εγω εχθες καλοσωρισα κ την πρωτη μου κι ευχομαι κ τελευταια κριση πανικου!!!λουκι!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Lostre και τι γινεται σε αυτες τισ περιπτωσεις?????τι κανουμε?ξερεισ τπτ απο την προνοια καρατος κτλ?
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Originally posted by interappted
    προνοια καρατος

Έτσι ακριβώς...

Senior Member
    Originally posted by Adzik
    inter moy kai kasoylini ti moy kanete???
    Προσωπικά είμαι καλύτερα αλλά μονίμως απογοητευμένη με τα χάπια που σε μαστουρώνουν και σε αποσυντονίζουν λίγο λιγότερο ή περισσότερο από την ίδια σου την διαταραχή.....Με χάπι δεν μπορείς να πάρεις τα πόδια σου. Χωρίς, επίσης δεν τα παίρνεις λόγω νεύρων και εσωστρέφειας......Με μια ΙΨΔ να μου τρώει τα συκώτια και να καταριέμαι την ώρα που με χτύπησε....Είναι μια βιολογική διαταραχή που δεν γυρνάει πίσω και δεν αισθάνεσαι ποτέ φυσιολογικός χωρίς χάπια;;;Ειλικρινά υποφέρω και πρέπει και εγώ να συντηρηθώ....Αισθάνομαι φυτό και δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από αυτό......Γιατί λες κατάθλιψη και μαύρο χάλι ή χάπι και μαστουροχάλι;;Ποιό χάλι είναι λιγότερο χάλι;;;;Προσωπικά έχω γίνει χαλί στο χάλι....Εσύ Άντα που χάθηκες;;-μετά τον ως γνωστό μονόλογό μου....μια ερώτηση.....

Senior Member

Εμένα μου λες;;;Μπορεί να μην έχω την διαταραχή αλλά δεν είναι εύκολο να συγκρατείς το να θες να γίνεις ******* με όλους και να το παίζεις διπλωματία για να μην χάσεις δουλειά, αξιοπρέπεια και κύρος και να είσαι και στην ώρα σου-που δεν είμαι.........Δεν είμαι πια μια απόφοιτος Λυκείου που εντάξει συγχωρείται...Αν θες να σε πάρουν σοβαρά και να πάρεις κανά φράγκο να συντηρηθείς πρέπει να είσαι σοβαρός ή να δείχνεις...Το πρώτο δεν το έχουμε όσο για το δεύτερο θέλει πολλή δουλειά........Τουλάχιστον το γράφω εδώ...ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΩΛΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ.....ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΩ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΩ.....ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΟΡΙΑΚΟ ΜΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΞΥΓΟΝΟ>>>χαχα

Senior Member
    Το καλύτερο...Εκεί που πήγαινα η χριστιανή σε άσχετο με ψυχιατρική μέρος και εκεί που έκανα τους γλυκούς οματιούς σε έναν φερέλπη ιατρό ρωτάω μετά από καιρό τι ειδικότητα θέλει να πάρει και μου απαντάει ο ******* ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ.......και μένω μαλάκας..Τόσο καιρό με ανέλυε και εγώ δεν χαμπάριαζα...Τελικά με κυνηγάνε οι ψυχίατροι...Όχι μόνο εγώ αυτούς...Τους γράφω ταμπέλα ΕΔΩ ΤΡΕΛΗ...SAVE...Και να μου το παίζει και έξυπνος...Πάει να πάρει μια ειδικότητα και κάτι έγινε...\"Αυτό που αισθάνεσαι είναι περισσότερο φοβία\"..Άσε την ψυχανάλυση γιατρέ.........Θα με ψυχαναλύσει εμένα αυτός;;Ρε εδώ μαθήτευσα στην κορυφή ντόκτορ George για να μου σπάσει τις άμυνες ένας γιατρουδάκος;;;;

Senior Member
    εμενα παλι ο δρ μου που θα επιστρεψει την Τεταρτη δεν ξερω τι να του πρωτο διηγηθω..15 μερες που εχω να τον δω για εναν νορμαλ η ζωη θα ειχε αλλαξει απο καθολου εως καθολου..εμενα παλι θα ειναι σαν να βλεπει καινουργια ασθενη
    η ζωη μου κυκλους κανει μεν αλλα σε διαφορετικη τροχεια θεση ηλιακο συστημα

εκτοςςςςς τροχιαςςςςςςς
    περπατω περπατω εις το χαος οταν ο δρ δεν ειναι εδω....
    δρ δρ εισαι εδωωωωω?????
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Εγώ θα έλεγα πως για εμένα οι μέρες περνάνε τόσο ίδιες εν αντιθέσει με τους νορμάλ......που όλο και κάτι νέο τους έχει ξημερώσει...........Έχω καιρό να δω την λεχώνα και έχω χάσει μπάλα...Μια ψυχολόγα είδα σε δύο μήνες και δεν το χειρίζομαι πια.......το σκηνικό.......και αυτή τι μου είπε;;Μου εξήγησε το Ροσά......Από τις μουντζούρες βγήκε πάντως τρελή ψυχανάλυση..Και γαμώ τα τεστ.......Βλέπεις ότι να\'ναι,πληρώνεις τα 130 σου και μένεις με το μεσαίο...νούμερο.....Σαν να διάβαζα τον καφέ ήταν...Το είχα με τα άστρα μου έλειπαν τα ταρώ και ο καφές......Δεν είν\'και λίγο...Μαθήτευσα και πήρα και καλό αποτέλεσμα καθώς αυτά που είδα ήταν \"καλά\"...

Senior Member
    φρικη φρικη να θες επιγοντως το γιατρο σου κι αυτος να λειπει
    εχω αρχισει να αρρωσταινω εντελως κ επειγοντως θελω service!εχω αναρτησει παντου τα λογια του:ειναι η διαταραχη της προσωπικοτητας,ειναι η διαταραχη της προσωπικοτητας ............
    γιατρε τρακαρα οσο ελειπες..αεροσακοι ανεπαρκης,φρενα ξεφρενα,μικρες αποκλισεις απο τις οδηγειες...

δρ συνεργειο η συνεδρεια σου
    κ ηρθα μ ενα σπασμενο φαναρι
    κι αν με φτιαξεις...μακαρι

γμτ γιατι να υπαρχει το υπερσυναισθημα?????????????δλδ κατι σαν υπερανθρωπινες λειτουργιες ενα πραμα.......σαν να εισαι υπερηρωας????για να λεμε ΥΠΕΡσυναισθηματοσμος θα πρεπει να ακολου8ουν κ ολα τα αλλα ΥΠΕΡΡΡΡΡΡΡΡ
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    ο γιος μου χαλασε τη συσκευη του κινητου μου οταν εβαλα την καρτα μεσα σε αλλη συσκευη διαπιστωσα οτι ολα τα τηλ κ συμπεριλαμβανομενου κ του δρ μου χαθηκαν.......
    ενιωσα τη γη να ανοιγει κ να με καταπινει..πανικος!!!σαν να μου πειραν τη σανιδα σωτηριας...κ τωρα????????
    για 4 ωρες ζουσα στο κενο
    ωσπου τελικα θυμηθηκα οτι καπου εχω μια καρτα του..την βρηκα..πηρα αμεσως τηλ....
    αυτες τις 4 ωρες δεν θα τις ξεχασω ποτε...
    αυριο ειναι η συνεδρεια!!γυρισε κι ολας απο το συνεδρειο
    οκ μπορω να ξερω πια οτι παταμε μαζι κ νιωθω καλα!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Δεν μπορω να καταλαβω αυτην την προσκολληση στο δρ.
    Εγω ειχα μια συναντηση σημερα με εναν ψυχιατρο να μου γραψει φαρμακα και ηταν περιπου σαν να εκανα αγγαρεια.
    Περιπου δηλαδη σαν αγγαρεια γιατι ηθελα να τον συναντησω αλλα εχουν περασει χρονια απο τοτε που συναντησα καποιον δρ.
    Τεσπα οπως το βλεπει ο καθενας...αλλωστε αν βρω χρηματα μπορει να αρχισω ψυχοθεραπεια.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member

Κι εγώ αυτή την απορία είχα, γενικά γιατί παθιάζονται οι άνθρωποι με τις θεραπείες και τους θεραπευτές, είτε θετικά είτε αρνητικά. Ώσπου έφτασα κι εγώ σʼ αυτό το σημείο. Όχι ότι κατάλαβα πλήρως το γιατί. Ξέρω πως συμβαίνει όμως κι όχι μόνο σε μένα.

Page 95 of 142 FirstFirst ... 45859394959697105 ... LastLast