linux
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8

Thread: linux

Banned

linux

λοιπον μιας και τα λειτουργικα ανοιχτου κωδικα εχουν αναπτυχθει πολυ τα τελευταια χρονια ανοιγω (ξανα νομιζω) μια συζητηση για τα λινουξ. χρησιμοποιειτε καποιο λινουξ και ποιο; εγω εχω δοκιμασει μερικα σημερα σκεφτομαι να δοκιμασω και το backtrack, την πανοπλια των λειτουργικων. μεχρι στιγμης μου αρεσουν πιο πολυ τα mint, opensuse, και το ελληνικο salix. τωρα ειμαι με xp με σχετικα παλιο κουτι.

Senior Member
    Ουμπουντου, αλλα οσο παει και σερνεται περισσοτερο

Banned
    dokimazw twra ton backtrack kai exw meinei entypwsiasmenos. se palia mhxanh kai kylaei smooth.kai wraio gui.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sball View Post
    dokimazw twra ton backtrack kai exw meinei entypwsiasmenos. se palia mhxanh kai kylaei smooth.kai wraio gui.
    ειχα δοκιμασει το 3 αλλα ηταν προβληματικο, τωρα δεν εχω κανενα οπτικο, ουτε αρκετα μεγαλο στικακι για να το βαλω, λιγα ειναι που γινονται εγκατασταση απο φακελο σε ουιν

Banned
    εβαλα ubuntu τελικα εκανα τα updates και κυλαει μια χαρα. εκτος απο τα παιχνιδια δεν ξερω σε ποιο αλλο τομεα υστερουν απο τα windows. τα windows βεβαια ειναι σχεδιασμενα για απλους χρηστες.

Banned
    ενταξει τα βασικα αυτα που θελω τα κανει το linux. internet, skype, multimedia, drawing, κειμενα, εχει και μερικα παιχνιδακια για τις βαρετες ωρες. το ειχα πρωτοδει παλια αρχες του 2000 και αισθανομουν ασχετος, τωρα τα καταλαβαινω και δεν τα καταλαβαινω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sball View Post
    εβαλα ubuntu τελικα εκανα τα updates και κυλαει μια χαρα. εκτος απο τα παιχνιδια δεν ξερω σε ποιο αλλο τομεα υστερουν απο τα windows. τα windows βεβαια ειναι σχεδιασμενα για απλους χρηστες.
    επειδη παλια το χρησημοποιουσα να κλεβω νετ, εχει χειροτερους οδηγους για τις ασυρματες καρτες, στα ςιν η συνδεση ειναι πιο σταθερη

Senior Member
    ειχα ανοιξει κ εγω ενα θεμα για τα λινουξ καποτε αμα θες κανε ενα σχετικο search κοιτα εμενα προσωπικα μου φαινονται δυσχρηστα οποτε προτιμω να κανω τη ζωη μου πιο ευκολη με τα vista κ ας λενε οι περισσοτεροι αρνητικα για αυτα τα λινουξ προσφερουν γενικα λιγοτερες επιλογες κ δυνατοτητες τωρα περι ορεξεως κολυκυθοπιτα κ τα xp home edition δεν ειν κακα να φανταστεις οταν εκανα ecdl σ αυτα μαθαινα αλλα τωρα η τεχνολογια τρεχει κ δεν την προλαβαινουμε
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."