Results 31 to 45 of 89
Thread: ΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙ..
-
29-03-2007, 00:47 #31
κ για να μας εμψυχωσω.. δεν υπαρχει δεν μπορω υπαρχει δεν θελω
raphsssodos στους μεταιχμιακους ανηκεις κ εσυ?well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
- 29-03-2007, 02:41 #32
Originally posted by kanenas
το ιδιο θα σιμβενι σε πολα ατομα, ακομι κι οταν \"απλος\" θιμονουν. ι διαφορα, ινε στι σιχνοτιτα κ τιν εντασι. αφτο ομος, ιπποδιλονι οτι ιπαρχι ενας βαθμος ελεγχου, ή μπορει να υπαρξει με τις καταλληλες συνθηκες. ετσι πιστευω.
άκου πως είναι όμως
η συχνότητα και η διαφορά είναι όντως που κάνει τη διαφορά
και όντως υπό τις κατάλληλες συνθήκες μπορεί να υπάρχει έλεγχος ΜΟΝΟ όταν όμως δεν είναι ενεργή η ασθένεια
γιατί όταν είναι ενεργή αυτός ο έλεγχος παύει να υφίσταται
και έτσι κάπου εδώ παίρνουν το προβάδισμα οι ανεκπαίδευτοι (=νορμάλ)
στη φάση όμως που η ασθένεια έχει καταλαγιάσει όλοι εμείς οι εκπαιδευμένοι έχουμε μυηθεί για τα καλά στα συναισθήματά μας και εκεί είναι που υπερέχουμε
29-03-2007, 02:44 #33
Originally posted by interappted
ο DR says οτι δεν γειτρευεται!!!αλλα μαθαινεις να εχεις αυτοελεγχο....ειναι περα για περα ανθρωπινα οπως πολυ καλα ειπες ομως διαφερει η ενταση..εχεις βγει ποτα απο club κ να ακους μετα απο πολυ δυνατη μουσικη ενα ιιιιιιιιιιεκνευριστικο????ε ιναι απο την υπερβολικη ενταση...ε εστω η ενταση συναισθημα μονιμως ακουω τοιιιιιιιιιιιιιιι
ακριβώς όμως εκεί είναι η γιατρειά...στον αυτοέλεγχο!
29-03-2007, 02:45 #34
raphsssodos στους μεταιχμιακους ανηκεις κ εσυ?
29-03-2007, 02:54 #35
γιατι εχουμε διαφορα???οριακος κ διπολικος τι διαφορα εχει??
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
29-03-2007, 03:08 #36
εγώ είμαι συναισθηματική διαταραχή
εσύ είσαι διαταραχή προσωπικότητας
δεν είμαστε ίδιοι ντάξει;:P:P:P
29-03-2007, 04:20 #37
νταξει..ειμαστε και οι δυο διαταραχαι....
εχεις βγει ποτα απο club κ να ακους μετα απο πολυ δυνατη μουσικη ενα ιιιιιιιιιιεκνευριστικο????ε ιναι απο την υπερβολικη ενταση...ε εστω η ενταση συναισθημα μονιμως ακουω τοιιιιιιιιιιιιιιι
εσυ το ιιιιιιιι το ακους?ναι ην οχι?σχεση να κανεισ μπορεις ναι η οχι?
σκαμαπανεβασματα εχεις ναι η οχι
αμα με απαντησεις σε αυτα τα hot point θα καταλαβω τι καπνο φουμαρουν και οι διπολικοι
Ασχετο εμενα για::τι μου κανουν κατι σε πολυ κοιν ο???παρακλαδι ας πουμε
πριν τη διαγνωση εγω ελεγα η οριακη ειμαι η διπολικηwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
29-03-2007, 08:37 #38
ωχ...αυτο το ιιιιιιι μπορω να το καταλαβω ετσι οπωσ το περιγραφεισ.......φρικη.......αλ ηθεια το ακουσ συνεχωσ καλη μου?
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
29-03-2007, 10:39 #39
Originally posted by raphsssodos
εγώ είμαι συναισθηματική διαταραχή
εσύ είσαι διαταραχή προσωπικότητας
οπως το κατανοω, οι φασεις της μανιας/καταθλιψης εκδιωκουν τη λογικη και τα συναισθηματα. στη θεση τους βαζουν αλογες σκεψεις (πχ. overthinking, ιδεοψυχαναγκαζμους) και απλουστευμενες/ενστικτωδεις συναισθηματικες καταστασεις (π.χ. εντονη αδικαιολογητη εχθροτητα). σε αυτες τις φασεις, το ατομο αδειαζει απο τον εαυτο του και συμπεριφερεται σαν καρικατουρα. ακομη και στον χριστο νομιζω συνεβη καποτε.
ο ελεγχος συνισταται στην επαναφορα του συναισθηματος και της λογικης.
ο ενθουσιασμος, στη χιροτερι περιπτισι ινε ιδος ψιχαναγκαζμου. οσ τετιος, ινε σχετικα ακινδινος, εχτος αν επιρεαζι τι λιτουργικοτιτα του ατομου.
29-03-2007, 11:48 #40
ο DR says οτι δεν γειτρευεται!!!αλλα μαθαινεις να εχεις αυτοελεγχο..οπως ενας ας πουμε normal μαθαινει μια ξενη γλωσσα κ μαλιστα κινεζικα εγω κ καποιο αλλοι μαθαινουμε τον αυτοελεγχο..το πως θα το καταφερουμε αυτο με το γιατρο μου τωρα...ε,δεν ξερω..παντως πολλοι νορμαλ εχουν αυτα τα συμπτωματα..ειναι πρα για περα ανθρωπινα οπως πολυ καλα ειπες ομως διαφερει η ενταση..αλλο ειναι να ακους μια χαμηλη μουσικη..κι αλλο να ξεκουφενεσαι κατω απο ενα ηχειο..να σου πω kanenaw ενα παραδειγμα...εχεις βγει ποτα απο club κ να ακους μετα απο πολυ δυνατη μουσικη ενα ιιιιιιιιιιεκνευριστικο????ε ιναι απο την υπερβολικη ενταση...ε εστω η ενταση συναισθημα μονιμως ακουω τοιιιιιιιιιιιιιιιwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
29-03-2007, 11:50 #41
kanenas εμενα με χαλαει τοσο οταν ειμαι ενθουσιασμενη που ναι καραεπιρεαζει τη λειτουργικοτητα μου:(
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
29-03-2007, 12:44 #42
νταξει..ειμαστε και οι δυο διαταραχαι....
εσυ το ιιιιιιιι το ακους?ναι ην οχι?σχεση να κανεισ μπορεις ναι η οχι?....σκαμαπανεβασματα εχεις ναι η οχι
σχέση έχω με διπολική- το λύσαμε κι αυτό...;-)
σκαμπανεβάσματα λέγεται ο τρόπος που ζω
καπνό μεξικάνικο βαρύ και ασήκωτο:D
Ασχετο εμενα για::τι μου κανουν κατι σε πολυ κοιν ο???παρακλαδι ας πουμε
πριν τη διαγνωση εγω ελεγα η οριακη ειμαι η διπολικη
γι\'αυτό και μένουμε σε διαφορετικά φόρουμς:D
29-03-2007, 12:47 #43
ουτε για πλακα να ΜΗΝ το λες αυτο. ΔΕΝ εισαι η οποια διαταραχη. ισως ειναι κομματι σου, ισως και να σε κυριευει φορες, μα δεν ειναι εσυ.
θυμίσου που σου είπα για τον (αυτο)σαρκασμό που με συνοδεύει
οπως το κατανοω, οι φασεις της μανιας/καταθλιψης εκδιωκουν τη λογικη και τα συναισθηματα. στη θεση τους βαζουν αλογες σκεψεις (πχ. overthinking, ιδεοψυχαναγκαζμους) και απλουστευμενες/ενστικτωδεις συναισθηματικες καταστασεις (π.χ. εντονη αδικαιολογητη εχθροτητα). σε αυτες τις φασεις, το ατομο αδειαζει απο τον εαυτο του και συμπεριφερεται σαν καρικατουρα. ακομη και στον χριστο νομιζω συνεβη καποτε.ο ελεγχος συνισταται στην επαναφορα του συναισθηματος και της λογικης.
ο ενθουσιασμος, στη χιροτερι περιπτισι ινε ιδος ψιχαναγκαζμου. οσ τετιος, ινε σχετικα ακινδινος, εχτος αν επιρεαζι τι λιτουργικοτιτα του ατομου.
γιατί εσύ ξέρεις πολλά και καταλαβαίνεις περισσότερα και πρέπει να φεύγεις από τη μέση:D:P
άφωνος όμως έτσι
ούτε να το ζούσες ρε!!
μιλάμε για πλήρη περιγραφή...
29-03-2007, 12:48 #44
Originally posted by Adzik
ωχ...αυτο το ιιιιιιι μπορω να το καταλαβω ετσι οπωσ το περιγραφεισ.......φρικη.......αλ ηθεια το ακουσ συνεχωσ καλη μου?
όταν είσαι μέσα στο κλαμπ δεν το καταλαβαίνεις.->όταν είσαι συνεχώς στην τσίτα δεν το καταλαβαίνεις.
όταν βγαίνεις από το κλαμπ το νοιώθεις.όσο πιο πολλύ ώρα ήσουν στο κλαμπ τόσο πιο εκνευριστικό είναι.->όταν αρχίζεις να κουράζεσαι σιγά σιγά από το συνέχεια στην τσίτα, αρχίζεις και νοιώθεις δυσφορία.όσο περισσότερη τσίτα, τόσο περισσότερη δυσφορία μετά.
29-03-2007, 12:49 #45
kanenas εμενα με χαλαει τοσο οταν ειμαι ενθουσιασμενη που ναι καραεπιρεαζει τη λειτουργικοτητα μου:(
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή