Results 16 to 27 of 27
Thread: Είμαι στιγματισμένος
-
04-08-2012, 13:31 #16
- 04-08-2012, 13:33 #17
θα τον ρωτουσα αλλα δεν θα σημαινε οτι δεν θα τον πειραζε. μια ασθενεια σιγουρα σε ωριμαζει. μια εμπειρια γενικοτερα. αν δεν παθεις δεν θα μαθεις :Ρ
04-08-2012, 13:37 #18
Η αδιαφορια ειναι η καλυτερη λυση.Χεροτερα θα τα κανεις αμα πλακωθεις καλυτερα δεν θα γινουν.
04-08-2012, 13:47 #19
τα φαρμακα σου προκαλουν αυτα τα προβληματα. τις ευαισθησιες. δεν θελω να σε παρω στον λαιμο μου αλλα αυτο πιστευω. θελω να σε ρωτησω και κατι αλλο. μηπως βγαινεις με κοπελα που σου τα φοραει και εισαι σε τετοια κατασταση; σε καθε περιπτωση δεν ειναι ποτε αργα για να απομακρυνθεις απο καταστασεις που σε πειραζουν.
04-08-2012, 14:20 #20
δεν ξερω αν τα φαρμακα ή αν η ασθενεια προκαλει αυτη την χαζοευαισθησια . κοπελα δεν εχω. κανω παρεα με καμια που αξιζει οταν κατσει αλλα σεξακι δεν παιζει γιατι δεν εχω στυση λογω φαρμακων >.>. Τα αντιψυχωσικα, τα αγχολυτικα, τα αντικαταθλιπτικα, οι θυμορυθμιστες προκαλουν στυτικη δυσλειτουργεια γαμησε τα εγω παιρνω invega kai depakene. Απορω γιατι υπαρχουμε ωρες ωρες. Εγω τουλαχιστον δεν προσφερω τιποτα . Δεν εργαζομαι, με συντηρουν οι γονεις μου γενικα δεν προσφερω τιποτα. Οι σπαρτιατες ειχαν βρει τη λυση τελικα με τον καιαδα. ηταν απανθρωπο με τα σημερινα δεδομενα αλλα και με τα τοτε δεδομενα φανταζομαι το να σε κρατανε ζωντανο χωρις στυση και γενικα ζωντανο-νεκρο δεν θα ταν ωραιο. θα εδειχναν οικτο.τεσπα ξεφυγα. Αν υπηρχε ευθανασια εγω θα την επελεγα. Το μονο που με κραταει τωρα ειναι η χαζοευφορια ( που φοβαμαι να μην καταληξει σε μανιακο επεισοδιο) που μου παρεχουν τα χαπια και ξεχνιεμαι απτα προβληματα μου οπως αλλοι ξεχνιουνται με το αλκολ και τους μπαφους. Αλλα πιστευω μας κρατανε ζωντανους οχι για ηθικους λογους απλα αν παιρνει καθε ατομο 5 χαπια τον 5 ευρω υπολογισε ποσοι παιρνουν ψυχοφαρμακα δες και την τιμη τους και για να μην τα πολυλογω ειναι ωραια μπιζνα. χωρις να γινομαι παρανοικος ο κοσμος δεν ειναι αγγελικα πλασμενος. οι σχεσεις τα επαγγελματα τα παντα ειναι χρηστικα μου δινεις και παιρνω κανενας δεν νοιαζεται για τα προβληματα μας:/.
04-08-2012, 14:27 #21
1.παιζει ενα μεγαλο μερος απο αυτα να φανταζεσαι οτι λεγονται...
Γιαννη θα ξερεις οτι εκτος απο τον στιγματισμο υπαρχει κ ο Αυτοστιγματισμος που ειναι χειροτερος κ ποιο υπουλος.
2. μενεις μονιμα σε μια πολη απ οτι καταλαβα,, δεν ειναι κ τοσο δυσκολο να προσεξεις σε ποια μαγαζια σου δειχνουν εστω κ μια σταλα σεβασμο κ να τα κανεις στεκια σου ας πουμε.
εστω να μην δινεις τα φραγκα σου σε κρετινους τουλαχιστον,,
3.να μην δινεις τοση σημασια, να σαι αισιοδοξος, και οταν δυσκολευεσαι να σκεφτεσαι οτι δεν εχουν ολοι αυτη την εστω λιγη ανεξαρτησια που εχεις εσυ,να βγαινουν για καφε η φαγητο .
4.βρες εναν καλυτερο γιατρο να σε βοηθησει με τα φαρμακα...
04-08-2012, 14:35 #22
path θα τα συζητησω με το γιατρο μου ολα αυτα δεν ξερω ειμαι πολυ μπερδεμενος. η δυστονια που ειχα ηταν διεγνωσμενη . με ειχαν παει στα εφημερευοντα ιατρεια της σταυρουπολης δεν θυμαμαι σε ποιο τμημα τωρα.
και καθε φορα που ακουγα κατι μου το επιβεβαιωνε ενας κολλητος μου που μονο με αυτον εβγαινα η αντε 2 φιλοι μου που τους ειχα εκμυστηρευτει το προβλημα μου
04-08-2012, 14:47 #23
04-08-2012, 17:14 #24
ηρεμος και ελεγχομενος εισαι πιο χρησιμος γι'αυτους οπως λες παρα για σενα. περισσοτερο επιθετικος και ελευθερος εισαι πιο χρησιμος για σενα. η κοινωνια ειναι μια ζουγκλα φιλε μου. με την επικοινωνια επιβιωνουμε, με το σεξ νιωθουμε καλα, με την εργασια αποκταμε φημη. ο τοπος μας χωραει χαλαρα ολους αλλα λογω του ανθρωπινου εγωισμου καποιοι αδικουνται με καποιους αλλους να εχουν μεγαλη υλικη περιουσια. περαν αυτης της υλικης περιουσιας ο καθε ενας ανηκει στον εαυτο του. συμφωνα με τις δυνατοτητες μας γατζωνομαστε η ειμαστε σπαιντερμαν. η υπερβολικη ευαισθησια ειναι προβλημα για σενα οπως καταλαβαινεις καμια σχεση με στιγμα επικυνδυνοτητας οπως επικρατει γενικα. ΟΜΩΣ ο αγαμητος θα βιασει, α ανεργος θα κανει οτι δουλεια του δωσουν... αυτα φοβουνται και δινουν φαρμακα με σκοπο να αποφυγουν ασχημες καταστασεις. ο ενηλικας που δεν εχει γυναικα λογω "πλουτου" εχει μεγαλυτερη τεστοσερονη. θυμασαι πως εισαι οταν εισαι ερωτευμενος, οταν νιωθεις πως κανεις μια δουλεια, εχεις και δυο ρεις φιλους. θελεις κατι παραπανω απο αυτα; ΟΧΙ. κανενας στην ουσια απλα ο ανθρωπινος εγωισμος κανει μερικους αρχοντες της κοινωνιας της υλιστικης κοινωνιας. στην ουσια δεν θελουμε κατι περισσοτερο απο ενα σπιτι, μια δουλεια, μια συντροφια, λιγη κοινωνικοποιηση, φαγητο, ηρεμια και ξεκουραση, αθλητισμο. αυτα αρκουν. ΚΙ ομως αυτος που θελει πολλα και τα αποκταει ειναι πιο διασημος απο εναν ανθρωπο. Αν θελεις να βρεις καποιες λυσεις στο προβλημα σου να ξερεις κανενας και ειδικα καμια δεν προκειται να σε παρει απο το χερι να σε βοηθησει. ξεκινα καποιο αθλημα, βγαινε εξω μονος κι αν στην αρχη τους βλεπεις ολους τους αλλους καλυτερα απο σενα αυτο θα γινεται επειδη δεν θα βλεπεις καλα.
04-08-2012, 22:40 #25
Λοιπον φιλε, και εγω εχω περασει στιγμα ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ Κ.Λ.Π. ΠΙΑΣΕ ΤΑ @@ ΣΟΥ.
Ειναι κατι που δεν ειναι τελειως εμφανες, με το να ειναι ανοιχτη προκληση αλλα και εσυ θα νιωσεις καλυτερα και αυτοι θα παρουν το μηνυμα.
Ασε που ολα αυτα τα ανθρωπακια ειναι χεστηδες οποτε θα σε φοβηθουν μη τους κανεις τιποτα σαν ψυχικα ασθενης χαχα.
Το εχω δοκιμασει και λειτουργει. Τουλαχιστον εσυ ο ιδιος θα νιωσεις καλυτερα..
Καλυτερα να σε φοβουνται παρα να σε κοροϊδευουν..Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
06-08-2012, 01:39 #26
Γιαννη φιλε αυτους που σε μισοκοιταν να τους εχεις γραμμενους και να εισαι βεβαιως μεσα σου οτι αξιζεις κατι παραπανω απο αυτους.δεν ξερω αν υπαρχει δικαιοσυνη αρα και να φανει αυτο καποτε αλλα να το ξερεις οτι αξιζεις παραπανω.αλλα οσο αφορα το αλλοπεριντιν υπερπολαπλασιαζει την δυσκολια της ηδη δυσκολης αρρωστειας.επειδη το πηρα 5 μηνες και ξερω τι κωλοφαρμακο ειναι σου δινω μια συμβουλη ζωης και μεσα απο την ψυχη μου να το αλλαξεις το κωλοαλλοπεριντιν με καποιο νεας γενιας φαρμακο.και αν δεν δεχτει να στο αλλαξει ο γιατρος αλλαξε και γιατρο(σπανια λεω συμβουλη να αλλαξει καποιος γιατρο....).τα εξωπυριδιμικα συμπτωματα φιλε ειναι ακατανικητα ασχημα με το ακινετον και εσυ τα ανεχεσαι και χωρις αυτο.μπραβο σε σενα αλλα οχι στο γιατρο σου αν το ειπες και δεν στο αλλαξε.
13-08-2014, 12:44 #27
Είδα σήμερα αυτό το forum και θεώρησα χρέος μου να γράψω σε αυτό το θέμα. Είχα και εγώ δυστονία. Άρχισε στα 10 μου χρόνια. Στο δεξί μου χέρι που έτρεμε όλο και πιο πολύ. Στα 17 μου άρχισε να τρέμει και το πόδι μου μέχρι τα 20 μου που πια το περπάτημα ήταν αγώνας έστω και για τουαλέτα. Η μέση μου είχε καταπονηθεί και πια δεν άντεχα άλλο. Όλοι με κοιτούσαν στον δρόμο. Δεν έβγαινα πολύ. Μου έδιναν και μένα φάρμακα όπου με έκαναν σε γενικές γραμμές χειρότερα. Ο πατέρας μου έψαξε να βρει γιατρούς. Στην Αθήνα με είχαν βάλει σε λίστα αναμονής 2 χρόνων. Έτσι βρήκε στην Πάτρα τον τελευταίο γιατρό μου. Για να μην μακρυλογώ έκανα εγχείρηση, έγινα καλά και τώρα είμαι ένας άνθρωπος που δουλεύω κανονικά και έχω μια φυσιολογική ζωή και πάνω από όλα χωρίς να είναι όλα μαύρα μέσα μου. Ελπίζω να μην άργησα να γράψω. Το μόνο που θέλω είναι είτε τηλεφωνικά είτε και με συνάντηση να βοηθήσω ώστε να δώσω πληροφορίες και οδηγίες για την εγχείρηση ώστε να έχεις μια καλύτερη ζωή. Ότι θες είμαι διαθέσιμος. Αν κάποιος γνωρίζει προσωπικά τον Γιάννη, είτε τον γνωρίζει από εδώ ας μου πει. Νομίζω πως όσο πιο γρήγορα επικοινωνήσει μαζί μου τόσο το καλύτερο. Αν εν τω μεταξύ έχει γίνει καλά ακόμα καλύτερα! Απλά να βοηθήσω θέλω, σαν άνθρωπος πως άνθρωπο. Η εγχείρηση δεν είναι σίγουρη λύση. Σε μένα έπιασε. Αξίζει η προσπάθεια πιστεύω