θελω να βαλω ενα τελος στη ζωη μου!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
    Junior Member

θελω να βαλω ενα τελος στη ζωη μου!

Γεια σας, ειμαι νεος στο forum και θα ηθελα να με βοηθησετε! Απο τα 12 καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα με τις προτιμησεις μου, καταλαβα οτι μου αρεσουν και τα αγορια, ενω μεχρι προσφατα πιστευα οτι ειμαι αμφισεξουαλικος, πλεον ειμαι σιγουρος οτι ειμαι ομοφυλοφιλος. Το προβλημα μου ειναι οτι βαρεθηκα να κρυβομαι, να παριστανω κατι που δεν ειμαι, ειναι τοσο κουραστικο να υποκρινομαι σχεσεις και επαφες με κοπελες, φοβαμαι την αντιδραση των γυρω μου και των γονιων μου, ενω ενα κομματι μου δεν το εχει αποδεχτει αυτο αφου ντρεπομαι πολλες φορες, δεν μαρεσει και ωρες ωρες λεω γιατι να ειμαι ετσι, τι εχω κανει και με τιμωρει ο θεος? αλλα απο την αλλη δεν φταιω εγω ετσι γεννηθηκα, η μανα μου μου ειχε πει μια φορα οτι προτιμαει κορη ******* παρα γκει γιο ενω η αδερφη μου θεωρει αρρωστια την ομοφυλοφιλια! θελω να τους το πω αλλα φοβαμαι, δεν θελω, ενω για μενα ηδη ξερουν 2-3 καλοι φιλοι, οι οποιοι βρισκονται πολυ μακρυα μου! Κουραστηκα να ζω σε μια μικρη, κλειστη και στενομυαλη κοινωνια. Εδω και κατι μηνες ειμαι κακοκεφος ολη μερα καθε μερα, σκεφτομαι πως θα ηταν η ζωη μου αν ηταν ολα διαφορετικα, κλαιω καθε μερα, νιωθω και ενα κενο μεσα μου γιατι δεν εχω κανεναν να μοιραστω την αγαπη μου, ειχα φτασει σε σημειο να κραταω το ξυραφακι μπας και κοψω καμια φλεβα (ειχε προηγηθει καυγας με τους δικους μου-καυγαδιζουμε συχνα για διαφορα θεματα) και ησυχασω απο ολους και ολα, αλλα δεν το εκανα, κι εκει αδυναμος, δεν ειχα την δυναμη, δεν ξερω αν θα αντεχα τον πονο, οποτε αποφασισα να δοκιμασω τα χαπια, βρηκα κατι χαπια της γιαγιας, αλλα και παλι δεν μπορεσα να το κανω, κοιτουσα απλως στο καθρεπτη και εκλαιγα...οποτε αποφασισα να μου προκαλεσω καρκινο και προσφατα ξεκινησα το τσιγαρο, το μπαφο και το πολυ αλκοολ! ειμαι τοσο μονος, δεν εχω κανεναν, καμια σχεση, θελω να πεθανω και να ησυχασω απο ολους και ολα!

Banned
    Καλησπερα σπυρακο..!μονο μια ερωτηση θα σου κανω,γιατι τα αυτονοητα οτι μπορεις να εισαι οτι γουσταρεις και αγαπας..ειναι αυτονοητο!!
    αφου εχεις περασει στα ακρα κανοντας κακο στον εαυτο σου,θελοντας να πεθανεις,γιατι δεν πας στο αλλο ακρο λεγοντας σε ολους αυτο που εισαι,αυτο που νιωθεις και εν συνεχεια να ζησεις την ζωη σου?Δεν ειναι ευκολο το ξερω,αλλα τι θα κερδισεις κανοντας κακο σε εσενα??η ηλικια σου αν επιτρεπεται?

Senior Member
    ποσο χρονων εισαι σπυρο? Δεν προκειτε να προκαλεσεις καρκινο στον εαυτο σου με αυτους τους τροπους, τουλαχιστον οχι τοσο συντομα οσο υπολογιζεις....Αν εισαι πανω απο 18 προσπαθησε να βρεις μια δουλεια και να φυγεις απο το σπιτι σου που οπως καταλαβα μονο αρνητικα συναισθηματα σου προκαλει!!! Μην κατσεις αλλο να σε παρει η κατρακυλα...Παρε δυναμη απο μεσα σου και παρε την ζωη στα χερια σου, γιατι τα πραγματα μπορει να γινουν πολυ χειροτερα και δεν θα καταλαβεις το πότε...!!!!

Junior Member
    ειμαι 17. φοβαμαι να φτασω στο αλλο ακρο!

Banned
    Quote Originally Posted by spyrakos123 View Post
    ειμαι 17. φοβαμαι να φτασω στο αλλο ακρο!
    τοτε λοιπον σπυρακο παρατα και το αλλο ακρο!!προχωρα στην μεση κατασταση..που σημαινει οτι μεχρι να σταθεις στα ποδια σου,να το ζεις χωρις να το διατυμπανιζεις..Και γιατι να ντρεπεσαι γιαυτο που νιωθεις?καμια ντροπη να μην εχεις!Εισαι μικρουλης ακομα..θα δεις με τα χρονια θα το επεξεργαστεις πιο ωριμα αυτο που νιωθεις

Junior Member
    δηλαδη να συνεχισω το κρυψιμο μεχρι να φυγω απο το σπιτι? δεν ξερω ποσο ακομα θα αντεξω να κρυβομαι! οπως ειπα κουραστηκα και εχω πει ενα σωρο ψεμματα σε ολους!

Senior Member
    Βρες μια δουλεια σε καφετερεια καπου, μαζεψε λεφτα και με την πρωτη ευκαιρια Παρε την ζωη στα χερια σου!!!!!!!

Banned
    δηλαδη να συνεχισω το κρυψιμο μεχρι να φυγω απο το σπιτι? δεν ξερω ποσο ακομα θα αντεξω να κρυβομαι! οπως ειπα κουραστηκα και εχω πει ενα σωρο ψεμματα σε ολους!
    βρε παιδι μου γιατι εισαι τοσο υπερβολικος?Εννοω οτι δεν εισαι και σε ηλικια γαμου ωστε να εχεις πιεσεις πχ!οσο για τα ψεμματα συγχωρεμενα ειναι,μην τρελενεσαι!πεσμου λιγο αν θες,πως φανταζεσαι το μη κρυψιμο ή μαλλον τι ειδους ελευθερια θες πανω σε αυτο?

Junior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    βρε παιδι μου γιατι εισαι τοσο υπερβολικος?Εννοω οτι δεν εισαι και σε ηλικια γαμου ωστε να εχεις πιεσεις πχ!οσο για τα ψεμματα συγχωρεμενα ειναι,μην τρελενεσαι!πεσμου λιγο αν θες,πως φανταζεσαι το μη κρυψιμο ή μαλλον τι ειδους ελευθερια θες πανω σε αυτο?
    θελω να νιωσω ελευθερος, τωρα νιωθω πιεσμενα λεγοντας τα ψεμματα και το κρυψιμο, θελω να κυκλοφορω εξω με οποιον θελω χωρις να κρυβομαι, θελω να μην ντρεπομαι, θελω να με αποδεχτει η οικογενεια μου!

Senior Member
    κουραγιο σπυρακο!! σε ενα χρονο ενηλικιωνεσαι! δε χρειαζεται να δινεις αναφορα σε κανεναν για τις σεξουαλικες σου προτιμησεις, αν νιωσεις ετοιμος ποτε να τους το πεις πες τους το, αλλιως ζησε τη ζωη σου εσυ οπως θελεις κι ασε τη στενομυαλη κοινωνια να κουρευεται!! τωρα εχεις καποια σχεση και την κρυβεις, γιαυτο λες οτι λες ψεματα;
    Will I ever be free?

Junior Member
    Quote Originally Posted by ~Lucy~ View Post
    κουραγιο σπυρακο!! σε ενα χρονο ενηλικιωνεσαι! δε χρειαζεται να δινεις αναφορα σε κανεναν για τις σεξουαλικες σου προτιμησεις, αν νιωσεις ετοιμος ποτε να τους το πεις πες τους το, αλλιως ζησε τη ζωη σου εσυ οπως θελεις κι ασε τη στενομυαλη κοινωνια να κουρευεται!! τωρα εχεις καποια σχεση και την κρυβεις, γιαυτο λες οτι λες ψεματα;
    οχι δεν εχω, απλα οταν θελω να βγω βολτα με καποιον που δεν ξερει η οικογενεια μου, αναγκαζομαι να λεω ψεμματα, επισης ψεμματα λεω για το τι κανω οταν λειπω απο το σπιτι!

Banned
    θελω να νιωσω ελευθερος, τωρα νιωθω πιεσμενα λεγοντας τα ψεμματα και το κρυψιμο, θελω να κυκλοφορω εξω με οποιον θελω χωρις να κρυβομαι, θελω να μην ντρεπομαι, θελω να με αποδεχτει η οικογενεια μου!
    Οι περισσοτεροι το θελουν αυτο..και ετσι ειναι το σωστο!ομως καλε μου σπυρακο αν δεν αποδεχτεις εσυ πρωτος τον εαυτο σου δεν θα το κανει,κανεις!Γιαυτο σου λεω,επεξεργασου αυτο που νιωθεις,αγαπησε αυτο που εισαι και χεστηκες για το τι γνωμη εχει η κοινωνια ή ακομα και η οικογενεια σου επι του θεματος!Τωρα εισαι σε απελπισια..ηρεμησε και θα δεις που ολα θα αλλαξουν!Και υποσχεσου οτι θα σταματησεις αυτες τις κουταμαρες που κανεις!

...σπυράκο σου έχουν πέσει όλα μαζί και αν βάλεις και τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα της εφηβείας δεν θέλει και πολύ να νιώθεις απελπισμένος.
    Πάρε τη ζωή στα χέρια σου, κοίτα να περάσεις σε καμιά καλή σχολή και σήκω φύγε από κει που είσαι.
    Δυστυχώς στην επαρχία είναι εκατό φορές χειρότερα τα πράγματα όσον αφορά τους γκει.
    Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με σένα ούτε με τις επιλογές σου. Έχει να κάνει με το τριτοκοσμικό που επικρατεί.
    Μη δηλητηριάζεσαι και μην απελπίζεσαι. Ότι δεν μπορούμε να λύσουμε το κόβουμε.

Senior Member
    περιμενε. βρες μια δουλεια, φυγε μακρυα απο το σπιτι σου, γινε ανεξαρτητος, βρες τα με τον εαυτο σου και που ξερεις τοτε μπορει να μη σε νοιαζει να το μαθουν. δε θα τους εχεις αναγκη πια. δε θα εξαρτασαι απο αυτους, ουτε οικονομικα, ουτε συναισθηματικα. μεχρι τοτε βρες ενδιαφεροντα. γνωρισε κοσμο, ατομα με τα οποια να περνας καλα και να εισαι ο εαυτος σου. δεν ειναι απαραιτητο να ξερουν για σενα αλλα αν ξερουν καλυτερα. να το λες μονο σε ατομα που ξερεις οτι θα το δεχτουν. διαβασε, δες ταινιες, σπουδασε και μην κανεις ταμπελα τη σεξουαλικοτητα σου. δεν ειναι και τοσο σπουδαιο αν το σκεφτεις, οσο και αν η κοινωνια σε εχει κανει να πιστευεις το αντιθετο. το να εισαι γκει δεν ειναι κατι κακο. πες στον εαυτο σου so what??? γνωρισε γκει ατομα και θα δεις οτι ειναι μια χαρα παιδια, νορμαλ, αρρενωποι και δε θα σε νοιαζει μετα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by stefanos14587 View Post
    περιμενε. βρες μια δουλεια, φυγε μακρυα απο το σπιτι σου, γινε ανεξαρτητος, βρες τα με τον εαυτο σου και που ξερεις τοτε μπορει να μη σε νοιαζει να το μαθουν. δε θα τους εχεις αναγκη πια. δε θα εξαρτασαι απο αυτους, ουτε οικονομικα, ουτε συναισθηματικα. μεχρι τοτε βρες ενδιαφεροντα. γνωρισε κοσμο, ατομα με τα οποια να περνας καλα και να εισαι ο εαυτος σου. δεν ειναι απαραιτητο να ξερουν για σενα αλλα αν ξερουν καλυτερα. να το λες μονο σε ατομα που ξερεις οτι θα το δεχτουν. διαβασε, δες ταινιες, σπουδασε και μην κανεις ταμπελα τη σεξουαλικοτητα σου. δεν ειναι και τοσο σπουδαιο αν το σκεφτεις, οσο και αν η κοινωνια σε εχει κανει να πιστευεις το αντιθετο. το να εισαι γκει δεν ειναι κατι κακο. πες στον εαυτο σου so what??? γνωρισε γκει ατομα και θα δεις οτι ειναι μια χαρα παιδια, νορμαλ, αρρενωποι και δε θα σε νοιαζει μετα.
    μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι..

Page 1 of 2 12 LastLast