η μοναξια με εχει τσακισει - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast
Results 106 to 120 of 133
    μλαω με καποιες κοπελες.ενα ''γεια' μονο αντε και καμια κουβεντα για καποιο μαθημα.τις προαλλες εκανα το λαθος να στειλω μηνυμα σε μια(δε της ζητησα να βγουμε για καφε)ενα ''γεια τι κανεις''μονο και αυτη μνο που δεν με εβρισε.απανταγε πολυ ψυχρα και μονολεκτικα σε σημειο που μετανιωσα που της εστειλα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Aloha View Post
    Πάντως μου κάνει εντύπωση που ορισμένοι θεωρείτε ότι το να είναι κάποιος εμφανίσιμος αποτελεί κριτήριο για να βρει παρέα.(!)
    Ρούλα, λες ότι η κατάσταση αυτή κρατάει από το δημοτικό, χρόνια δηλαδή. Σίγουρα κάποιο λάθος κάνεις. Απλά όταν είμαστε μέσα στο πρόβλημα δεν μπορούμε εύκολα να εντοπίσουμε τα λάθη μας. Αυτό που σου λέει η kuxumuxu είναι το πιο συνηθισμένο για να πιάσεις κουβέντα. Όλοι κάπως έτσι ξεκινάνε.
    Αν τα μαθήματά σου γίνονται σε αμφιθέατρο, θα χεις πολλές επιλογές. Προτίμησε άτομα που βλέπεις ότι και αυτά κάθονται μόνα τους για να πιάσεις πιο εύκολα κουβέντα και μην είσαι πιεστική για καφέ και τέτοια από την αρχή.
    Από το τμήμα σου, εκτός από την κοπέλα που λες ότι μιλάτε στη σχολή έχεις πλησιάσει κάποιον άλλο;
    Οπως ειπε και καποιος παραπανω, 'καποιοι' θα πλησιασουν εναν πιο εμφανησιμο για να του μιλησουν... οχι πως το βρισκω σωστο, αλλα λεμε για το σκεπτικο καποιων.

Quote Originally Posted by ρουλα 24 View Post
    makedreams εχω σκεφτει να κανω αυτο που λες...δηλαδη να πιασω μια δουλεια,να μαζεψω λεφτα και να φυγω απο δω,απο το σπιτι μου,ακομα και απο την περιοχη...η κατασταση στο σπιτι μου λογω των οικογενειακων προβληματων που εχουμε ειναι ασχημη,οποτε το ιδανοτερο για μενα θα ηταν να φυγω....αλλα οπως λες κι εσυ ΚΕΝΟ με τετοια κριση που να παω..δεν υπαρχουν πλεον περιθωρια για ονειρα και φιλοδοξιες..ψαχνω για δουλεια συνεχεια και δε βρισκω τιποτα...μονο κατι βλακειες που σου δινουν ελαχιστα λεφτα...
    προσπαθησε!και ψαξε γ κανεναν που ψαχνει γ συγκατοικο.οπως και να χει σκεψου θετικα και με αισιοδοξια σε 10 χρονια μπορει να εισαι παντρεμενη κ πανευτυχης ποτε δν ξερεις

Senior Member
    απο θεμα εμφανισης ειμαι μια χαρα..μαλλον το 2ο ειναι..σα χαρακτηρας ειμαι καπως ντροπαλη και κλειστη ομως οσες προσπαθειες εχω κανει να μη το δειχνω,δεν εχουν πετυχει..ο,τι και να κανω,παντα μονη μου ειμαι
    Ωραία, αφού λοιπόν δεν έχεις έλλειψη εμφανισιακή, γιατί δε βρίσκεις ένα αγόρι; Το όφελος θα είναι διπλό. Από τη μια θα καλυφθεί πλήρως το κενό της μοναξιάς σου και από την άλλη θα δωθεί τέτοια ώθηση στο ηθικό σου που θα αποκτήσεις όλη την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται, για να γίνεις κοινωνικά αποδεκτή στον κόσμο. Οι πιθανότητες να φάει χυλόπιτα μια γυναίκα είναι μηδαμινές. Οπότε μη διστάσεις, όποιον και να πλησιάσεις είναι δύσκολο να μην ανταποκριθεί. Μη σου πω μάλιστα ότι οι άντρες νιώθουν περισσότερη σιγουριά με τις σεμνές και ντροπαλές. Νομίζω πως έτσι θα ξανανιώσεις.

χαχα συγνωμη που θα το πω αλλα το να βρω εγω αγορι μου ακουγεται σαν ανεκδοτο...θα ηθελα πολυ να κανω καποια σχεση αλλα δεν συμβαινει τιποτα...στο δρομο υπαρχουν πολλοι που θα με φλερταρουν αλλα δε κανουν κατι παραπανω..και οσα αγορια εχω προσπαθησει 1η να τα πλησιασω εχω φαει χυλοπιτα...οποτε ειδικα αυτο το θεμα,το εχω παρατησει

Quote Originally Posted by Alucard View Post
    Οπως ειπε και καποιος παραπανω, 'καποιοι' θα πλησιασουν εναν πιο εμφανησιμο για να του μιλησουν... οχι πως το βρισκω σωστο, αλλα λεμε για το σκεπτικο καποιων.
    δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο.

Ρούλα, είσαι όμορφη και περνάς εντελώς απαρατήρητη από το τμήμα σου; (!!)

Senior Member
    χαχα συγνωμη που θα το πω αλλα το να βρω εγω αγορι μου ακουγεται σαν ανεκδοτο...θα ηθελα πολυ να κανω καποια σχεση αλλα δεν συμβαινει τιποτα...στο δρομο υπαρχουν πολλοι που θα με φλερταρουν αλλα δε κανουν κατι παραπανω..και οσα αγορια εχω προσπαθησει 1η να τα πλησιασω εχω φαει χυλοπιτα...οποτε ειδικα αυτο το θεμα,το εχω παρατησει
    μην την πεφτεις σε αγνωστους, κανε γνωριμιες πρωτα

Aloha ποιο τμημα εννοεις;..και δε τη πεφτω σε αγνωστους..οσα αγορια εχω πλησιασει τους ηξερα..

από το τμήμα της σχολής σου εννοώ..

αχαχαχαχαχαχα!στη σχολη μου ειναι ολα κοριτσια!!!

χαχαχαχα!!!

Senior Member
    Aloha ποιο τμημα εννοεις;..και δε τη πεφτω σε αγνωστους..οσα αγορια εχω πλησιασει τους ηξερα..
    πλησιασε καποιον αγνωστο...κ αυτον θα τον γνωρισεις στην πορεια !!!

σωστο κι αυτο αλλα λιγο δυσκολο στη πραξη..

Senior Member
    επειδη παραξενευονται πολλοι με τα οσα γραφω και καποιοι με αμφισβητουν θα πω οτι δεν θα χε κανενα απολυτως νοημα να λεω ψεμματα η να διαφοροποιω τα γεγονοτα...εγραψα εδω επειδη ειμαι απελπισμενη.επειδη πριν λιγες μερες εκανα αποπειρα αυτοκτονιας(μαλακια θα μου πεις βεβαια,αλλα πλεον δε σκεφτομαι καθαρα).επειδη ηθελα να ακουσω καποιες συμβουλες.τοσα απιστευτα φαινονται τα οσα γραφω;
    Ρούλα, εγώ σε καταλαβαίνω. Αν διαβάσει κανείς με προσοχή, με πραγματική όμως προσοχή, -όχι επιφανειακά και ταυτόχρονα να σκέφτεται τα δικά του προβλήματα- τότε μπορεί να καταλάβει. Διάβασα όλα τα μηνύματα, και πραγματικά σε κάποιες περιπτώσεις μου σηκώθηκε η τρίχα με τις απαντήσεις. Αρκετοί άνθρωποι σκέφτονται με βάση τα δικά τους προβλήματα. Για να σκεφτεί κάποιος σωστά θα πρέπει να προσπαθήσει να σκεφτεί με τρόπο που να μην επηρεάζεται από τα δικά του προβλήματα, δηλαδή σαν να μην τα είχε.

Παρατήρησα ότι πολλά άτομα περιγράφουν τη μοναξιά ακριβώς με τον τρόπο που τη βιώνουν οι ίδιοι. Αυτό που βλέπω εγώ, είναι πως η μοναξιά έχει πολλές μορφές και ο καθένας αντιλαμβάνεται τη δική του μοναξία και με αυτό τον τρόπο "βλέπει" και τη μοναξιά του άλλου. Όμως δεν είναι έτσι, υπάρχουν πολλών ειδών μοναξιές.

Και μοναξιά, σε γενική περιγραφή είναι ακριβώς αυτό: να μην υπάρχουν άνθρωποι που να βλέπουν την πραγματικότητά σου. Και να βλέπουν αυτό που νομίζουν ότι είναι η πραγματικότητά σου. Π.χ. στη δική σου περίπτωση, αν κάποιος σε ζηλεύει γιατί είσαι όμορφη, αυτό είναι μοναξιά. Σωστά; Δεν βλέπει την δική σου πραγματικότητα, δεν βλέπει ολοκληρωτικά, αλλά το κομμάτι που θέλει να δει. Αυτό που λέει η παροιμία "βλέπουμε το δένδρο και όχι το δάσος".

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast