Ανθρωποι που δεν σε γεμιζουν - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Senior Member
    Συμφωνώ ότι η μοναξιά κάποιες φορές,ειδικά όταν είναι μεγάλης χρονικής διάρκειας,τρομάζει. Και εγώ είμαι άτομο που δεν μου αρέσει η μοναξιά...
    'Εχω πάρα πολλούς γνωστούς και είμαι πολύ κοινωνική. Απλά δεν περιμένω τα ίδια πράγματα από όλους ! Οι γνωστοί στους οποίους αναφέρομαι, είναι είτε άτομα με τα οποία έκανα παλιότερα πολλή παρέα κ τώρα λόγω σπουδών έχουμε απομακρυνθεί,είτε άτομα με τα οποία δεν ταιριάζω πολύ,οπότε δεν έχουμε τις τρελές επαφές. Οι φίλοι μου είναι απειροελάχιστοι. Και αυτό γιατί την έχω πατήσει πάρα πολλές φορές, έχω επενδύσει σε πολύ λάθος άτομα και έχω γίνει απείρως γενναιόδωρη με άτομα που δεν το άξιζαν. Πλέον προτιμώ να έχω δίπλα μου ανθρώπους μετρημένους στα 10 δάχτυλα,συμπεριλαμβανομέν� �ν και των μελών της οικογένειάς μου. Εν πάσει περιπτώσει όμως,και οι απλοί γνωστοί μου,με τους οποίους θα πιω ένα καφέ κάθε χριστούγεννα,πάσχα και καλοκαίρι που θα έρθω στην πόλη μου,θα είναι άτομα με τα οποία έχω να πω. Άτομα που έχουν κάτι να μου πουν,κάτι που με ενδιαφέρει,θα ανταλλάξω απόψεις,θα μπορώ να μιλήσω και για πολιτική,και για θρησκεία,και για φιλοσοφία,και για ψυχολογία,και για αστρολογία,και για τέχνη,και για αθλητισμό,και για σεξ,θα κάνω και το χαβαλέ μου και θα γελάω για ώρες με ανέκδοτα και βλακείες,και θα σχολιάσω την κοτσάνα που πέταξε η Δημητρίου στα πρωινάδικα. Αλλά,άτομα με τα οποία τα μόνα θέματα προς συζήτηση είναι κουτσομπολιό σχετικά με το μέγεθος του πέους όλων των πρώην,την κυτταρίτιδα της θεάς που μόλις πέρασε, το ντύσιμο της Τάμτα, το νύχι των 150 ευρώ, τα 2.684 σίριαλ,ελληνικά και μη,που παίζουν καθημερινά, ποιος από τους διάσημους τά'φτιαξε και ποιος χώρισε, κλπ κλπ κλπ και ΤΙΠΟΤΑ άλλο πέρα από αυτά,έχω φροντίσει να τα απομακρύνω από κοντά μου,και να τα αποφεύγω από δω και πέρα,πολύ απλά γιατί δεν κερδίζω κάτι απ'αυτους! Δεν σημαίνει ότι είμαι ''ανώτερη'' ή ''εξυπνότερη'' ή ''καλύτερη''. Υποκειμενικό είναι αυτό! Σημαίνει απλώς ότι τέτοια άτομα δεν ανταποκρίνονται στις δικές μου απαιτήσεις στην παρούσα φάση της ζωής μου,και δεν υπάρχει σημείο επαφής και επικοινωνίας μαζί τους! Μπορεί να έχει πλάκα να γίνεις λιάρδα ή να κάνεις φάρσες με απόκρυψη μαζί τους,αλλά αυτό είναι κάτι που έκανα στα 15,και πλέον δε με καλύπτει και δεν ανήκει στις προτεραιότητές μου κάτι τέτοιο.... Αυτά.....

Quote Originally Posted by kokkinoskoufitsa View Post
    Οι φίλοι μου είναι απειροελάχιστοι. Και αυτό γιατί την έχω πατήσει πάρα πολλές φορές, έχω επενδύσει σε πολύ λάθος άτομα και έχω γίνει απείρως γενναιόδωρη με άτομα που δεν το άξιζαν. Πλέον προτιμώ να έχω δίπλα μου ανθρώπους μετρημένους στα 10 δάχτυλα,συμπεριλαμβανομέν� �ν και των μελών της οικογένειάς μου. .....
    Παρασυρόμαστε απ αυτους που μας εμπνέουν με τον ενθουσιασμό και το ευχαριστο του χαρακτηρα τους κι αυτους που ξέρουν να μας δίνουν ελπίδες και υποσχέσεις. Γοητευόμαστε από την παρεα τετοιων ανθρωπων και ευκολα τους εμπιστευομαστε. Επειδή τα χαρακτηριστικα αυτα δεν τα διαθετουν αυτοι οι 10 δικοι μας άνθρωποι. Ετσι ειμαστε επιπολαιοι μαζι τους, με αποτελεσμα να τους ξανοιγόμαστε και να τους θεωρουμε φιλους. Ωστοσο στη σκέψη τους δεν ειμαστε φιλοι τους αλλά απλά γνωστοί και ως γνωστους μας αντιμετωπιζουν με οσα αυτο μπορει να σημαινει. Ετσι ειτε μας εκμεταλλεύονται ειτε μας αγνοούν στα δυσκολα και συνηθως τη ζημια που μας κανουν λόγω της επιπολαιης στασης μας την αντιλαμβανοναστε αμα βρεθουμε προ τετελεσμενων γεγονοτων.
    Last edited by ioannis2; 10-08-2012 at 13:15.
    γιάννης

Senior Member
    Συμφωνώ ότι η μοναξιά κάποιες φορές,ειδικά όταν είναι μεγάλης χρονικής διάρκειας,τρομάζει. Και εγώ είμαι άτομο που δεν μου αρέσει η μοναξιά...
    'Εχω πάρα πολλούς γνωστούς και είμαι πολύ κοινωνική. Απλά δεν περιμένω τα ίδια πράγματα από όλους ! Οι γνωστοί στους οποίους αναφέρομαι, είναι είτε άτομα με τα οποία έκανα παλιότερα πολλή παρέα κ τώρα λόγω σπουδών έχουμε απομακρυνθεί,είτε άτομα με τα οποία δεν ταιριάζω πολύ,οπότε δεν έχουμε τις τρελές επαφές. Οι φίλοι μου είναι απειροελάχιστοι. Και αυτό γιατί την έχω πατήσει πάρα πολλές φορές, έχω επενδύσει σε πολύ λάθος άτομα και έχω γίνει απείρως γενναιόδωρη με άτομα που δεν το άξιζαν. Πλέον προτιμώ να έχω δίπλα μου ανθρώπους μετρημένους στα 10 δάχτυλα, συμπεριλαμβανομένων και των μελών της οικογένειάς μου. Εν πάσει περιπτώσει όμως,και οι απλοί γνωστοί μου,με τους οποίους θα πιω ένα καφέ κάθε χριστούγεννα,πάσχα και καλοκαίρι που θα έρθω στην πόλη μου,θα είναι άτομα με τα οποία έχω να πω. Άτομα που έχουν κάτι να μου πουν, κάτι που με ενδιαφέρει, θα ανταλλάξω απόψεις, θα μπορώ να μιλήσω και για πολιτική,και για θρησκεία,και για φιλοσοφία,και για ψυχολογία,και για αστρολογία,και για τέχνη,και για αθλητισμό,και για σεξ,θα κάνω και το χαβαλέ μου και θα γελάω για ώρες με ανέκδοτα και βλακείες,και θα σχολιάσω την κοτσάνα που πέταξε η Δημητρίου στα πρωινάδικα. Αλλά, άτομα με τα οποία τα μόνα θέματα προς συζήτηση είναι κουτσομπολιό σχετικά με το μέγεθος του πέους όλων των πρώην,την κυτταρίτιδα της θεάς που μόλις πέρασε, το ντύσιμο της Τάμτα, το νύχι των 150 ευρώ, τα 2.684 σίριαλ, ελληνικά και μη, που παίζουν καθημερινά, ποιος από τους διάσημους τά'φτιαξε και ποιος χώρισε, κλπ κλπ κλπ και ΤΙΠΟΤΑ άλλο πέρα από αυτά,έχω φροντίσει να τα απομακρύνω από κοντά μου,και να τα αποφεύγω από δω και πέρα,πολύ απλά γιατί δεν κερδίζω κάτι απ'αυτους! Δεν σημαίνει ότι είμαι ''ανώτερη'' ή ''εξυπνότερη'' ή ''καλύτερη''. Υποκειμενικό είναι αυτό! Σημαίνει απλώς ότι τέτοια άτομα δεν ανταποκρίνονται στις δικές μου απαιτήσεις στην παρούσα φάση της ζωής μου,και δεν υπάρχει σημείο επαφής και επικοινωνίας μαζί τους! Μπορεί να έχει πλάκα να γίνεις λιάρδα ή να κάνεις φάρσες με απόκρυψη μαζί τους, αλλά αυτό είναι κάτι που έκανα στα 15, και πλέον δε με καλύπτει και δεν ανήκει στις προτεραιότητές μου κάτι τέτοιο.... Αυτά.....
    Να το βαζε κενα γιατι κανει μπαγκ οκ?
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Να το βαζε κενα γιατι κανει μπαγκ οκ?
    Εγω τωρα γιατι δεν καταλαβα τι μου λες....???

Senior Member
    Εγω τωρα γιατι δεν καταλαβα τι μου λες....???
    Λεω βαζε κενα αναμεσα στις προτασεις οταν τις χωριζεις με κομματα γιατι αλλιως κανει bug το συστημα κ σου κοβει το κειμενο
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

. Οι φίλοι μου είναι απειροελάχιστοι. Και αυτό γιατί την έχω πατήσει πάρα πολλές φορές, έχω επενδύσει σε πολύ λάθος άτομα και έχω γίνει απείρως γενναιόδωρη με άτομα που δεν το άξιζαν. Πλέον προτιμώ να έχω δίπλα μου ανθρώπους μετρημένους στα 10 δάχτυλα,συμπεριλαμβανομέν� �ν και των μελών της οικογένειάς μου. ....
    Παρασυρόμαστε απ αυτους που μας εμπνέουν με τον ενθουσιασμό και το ευχαριστο του χαρακτηρα τους κι αυτους που ξέρουν να μας δίνουν ελπίδες και υποσχέσεις. Γοητευόμαστε από την παρεα τετοιων ανθρωπων και ευκολα τους εμπιστευομαστε. Επειδή τα χαρακτηριστικα αυτα δεν τα διαθετουν αυτοι οι 10 δικοι μας άνθρωποι. Ετσι ειμαστε επιπολαιοι μαζι τους, με αποτελεσμα να τους ξανοιγόμαστε και να τους θεωρουμε φιλους. Ωστοσο στη σκέψη τους δεν ειμαστε φιλοι τους αλλά απλά γνωστοί και ως γνωστους μας αντιμετωπιζουν με οσα αυτο μπορει να σημαινει. Ετσι ειτε μας εκμεταλλεύονται ειτε μας αγνοούν στα δυσκολα και συνηθως τη ζημια που μας κανουν λόγω της επιπολαιης στασης μας την αντιλαμβανοναστε αμα βρεθουμε προ τετελεσμενων γεγονοτων.
    γιάννης

Παρασυρόμαστε απ αυτους που μας εμπνέουν με τον ενθουσιασμό και το ευχαριστο του χαρακτηρα τους κι αυτους που ξέρουν να μας δίνουν ελπίδες και υποσχέσεις. Γοητευόμαστε από την παρεα τετοιων ανθρωπων και ευκολα τους εμπιστευομαστε. Επειδή τα χαρακτηριστικα αυτα δεν τα διαθετουν αυτοι οι 10 δικοι μας άνθρωποι. Ετσι ειμαστε επιπολαιοι μαζι τους, με αποτελεσμα να τους ξανοιγόμαστε και να τους θεωρουμε φιλους. Ωστοσο στη σκέψη τους δεν ειμαστε φιλοι τους αλλά απλά γνωστοί και ως γνωστους μας αντιμετωπιζουν με οσα αυτο μπορει να σημαινει. Ετσι ειτε μας εκμεταλλεύονται ειτε μας αγνοούν στα δυσκολα και συνηθως τη ζημια που μας κανουν λόγω της επιπολαιης στασης μας την αντιλαμβανοναστε αμα βρεθουμε προ τετελεσμενων γεγονοτων.(το βαλα δυο φορες πιο πάνω αλλά δεν το εμφανίζει ως απαντηση με παραθεση)
    γιάννης

Page 2 of 2 FirstFirst 12