Οι διαφυλικές σχέσεις στην ενήλικη ζωή - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Σχέση που καταλήγει στο "να μείνουμε φίλοι" ή "μόνο φιλικά μπορω να σε δω" σπάνια εξελίσσεται σε φιλία, μενει στο εξης στο επίπεδο της γνωριμίας ή και χάνεται με το χρονο.
    Ειναι δυνατη η διαφυλική φιλία, συνηθως ξεκινα από τον επαγγελματικο χωρο, σπουδες, σχολείο. Δεν αποκλείεται να εξελιχτει σε ερωτική παρα το ότι ο αρχικη αρχικη γνωριμία, συνδεση και η πορεία δεν ειχαν καμια σχέση με κατι τετοιο.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Λουσι εγω εχω εντελως αντιθετη εμπειρια . Ειχα εναν φιλο , μπηκε το ερωτικο στοιχειο στην μεση , τα καναμε χαλια και μετα καταληξαμε παλι να ειμαστε φιλοι.
    και μπορειτε και εμπιστευεστε ο ενας τον αλλο σε θεματα πχ ποιοι σας αρεσουν και τετοια; γιατι οι φιλοι τα λενε ολα αυτα..
    Will I ever be free?

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Mπορει να υπαρξει αν δεν υποβοσκει ερωτικο στοιχειο, και αυτο ο χρονος το αποδεικνυει συνηθως. Πχ. ενας ξαδερφος μου ειναι απο τους καλυτερους μου φιλους, ο ενας κολλητος μου τον ξερω 12 χρονια και δεν εχει βγει τπτ στην επιφανεια ποτε γιατι δεν τον θελω και προφανως δε με θελει με αυτο τον τροπο, και με τον αλλο οταν γνωριστηκαμε ειχαμε ενα φλερτ στην αρχη, δε μας βγηκε ομως με τπτ το ειδυλλιο, και μειναμε πολυ πολυ καλοι φιλοι.
    μπραβο σου που τα καταφερες να διατηρησεις τοσες σχεσεις..ισως να εχει να κανει και στο ατομο τελικα..
    Will I ever be free?

Senior Member
    Nαι αμε . Μπορουμε πχ και να βγαινουμε με τους συντροφους μας και ολα οσο εννοουνται σε μια φιλικη σχεση.

Οι ανθρωπινες σχεσεις ειναι πολυ περιπλοκες , για να τους βαζουμε γενικους κανονες πχ αντρες και γυναικες δεν μπορουν να ειναι φιλοι , δεν υπαρχει γυναικεια φιλια κλπ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Nαι αμε . Μπορουμε πχ και να βγαινουμε με τους συντροφους μας και ολα οσο εννοουνται σε μια φιλικη σχεση.

Οι ανθρωπινες σχεσεις ειναι πολυ περιπλοκες , για να τους βαζουμε γενικους κανονες πχ αντρες και γυναικες δεν μπορουν να ειναι φιλοι , δεν υπαρχει γυναικεια φιλια κλπ.
    Εχεις δικιο σ'αυτο. εξαρταται παντα απο τα ατομα και τις προθεσεις που υπαρχουν για να διατηρηθει η οχι μια φιλια.
    Will I ever be free?

Page 2 of 2 FirstFirst 12