Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την ομολογία του 20χρονου Πακιστανού-τέρας - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 65 of 65
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Njordin View Post
    Κουκουρούκου μανταλάκια
    Το σχόλιό μου περί συνεχούς αναφοράς του ως "Πακιστανο" δεν θέλει πολύ κλικ-κλικ για να το καταλάβει κανείς. Αν εσύ δεν το διαθέτεις, βαριέμαι...
    Τη σύνδεση με τη κατωτερότητα τον γυναικών στη χώρα του αδυνατώ να τη καταλάβω.
    Εγώ μια χαρά κατάλαβα τι ήθελες να πεις.
    Και ό,τι είχα να πω το είπα. Και όποιος ήθελε να καταλάβει, κατάλαβε.
    Δεν έχω καμιά διάθεση να ανοίξω κουβέντα με κάποιον που χρησιμοποιεί πολυφορεμένες εξυπνακίστικες ατάκες και δε νομίζω ότι θα είχε και νόημα.
    Ούτε εσύ θα με κάνεις να αλλάξω γνώμη ούτε εγώ εσένα.
    Πολύ περισσότερο από την ξενοφοβία και τον ρατσισμό του Έλληνα (που πιστεύω ότι είναι πολύ λιγότερος από άλλων "πολιτισμένων" κρατών) με απασχολεί ο ανθελληνισμός πολλών Ελλήνων "διεθνιστών".

Banned
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    Γιωργο..σε περιπτωση που αναφερεσε στο δικο μου ποστ....σχετικα με το θα του κανουν τα ιδια...θελω να διευκρινισω...οτι εγω απλα εκανα μια διαπιστωση....και οχι ευχη..
    και ειναι γνωστο οτι ειδικα αυτοι που κανουν επιθεσεις σε παιδια δεν περνανε καλα στην φυλακη...βλεπε περιπτωση Δουρη που βρεθηκε αυτοκτονημενος στο κελι του...
    καλως ή κακως...ετσι γινεται γιαυτο και δεν ξερουν που να τον βαλουν...
    Η φυση του εγκληματος ειναι τετοια...που για μενα ειναι ασκοπο να μιλαμε για ρατσισμο και για εθνικοτητες....ο ανθρωπος αυτος σαν μοναδα εχει προβλημα....
    KALHSPERA NFLU.

Ειλικρινα δεν ηξερα τι εγραψες, το πα γτ. γενικα οχι μονο εδω μεσα , στα Μ.Μ.Ε. βλεπω κι διαβαζω μερικους με ορεξη, οχι απλα να λενε τι θα γινει γτ. αυτο που λες εσυ ειναι κατι που θα γινει,αλλο αυτο κι αλλο να το περιγραφεις με ορεξη κι χαρα ! "ποπω
    τι ωραια θα ταν να βλεπαμε τι θα του κανου" , αλλο το να αλλο το αλλο. Επισης εγω αναφερα σε οσους θελουν ενα κρατος με δικαιψσυνη μεσαιωνα!, οτι κι να κανει καποιος στα πολυτισμενα κρατοι πρωτα δικαζεται κι μετα μπαινει φυλακη! Το να του κανουμε τα ιδια με αυτα που εκανε αυτος δεν ειναι σωστο για μενα! πιστευω οτι εκει ειναι η ουσια! δειχνουμε οτι δεν ειμαστε σαν αυτον η σαν καθε παρανοικο δολοφονο! Απλα κι μονο αυτο ηθελα να πω! φυσικα κι θα παθει τα χειρωτερα στην φυλακη! γνωριζω κατι λιγα απο τους αγραφους νομους! κι να σου πω αμα τον πετυχενα κι γω μπορει να του κανα οτι πιο κακο με περνε να του κανω! αλλα εγω, ειμαι ενας απλος ανθρωπος ,ουτε δυκαστη ειμαι ουτε πολυτικος!

Junior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Njordin εγω θα ηθελα να βαλεις καμια εκατοστη "προσφυγων" (που ερχονται με 5000 το κεφαλι) στο σαλονι σου,αλλους τοσους στην κουζινα σου και παει λεγοντας..θελω αυτο που λες εσυ και η παρεα σου,να το κανετε πραξη!εκει θα σας παραδεχτω!!
    Μαλλον θα χρειαστειτε λοβοτομη..λοιπον σε παρακαλω να τους παρεις σπιτι σου ωστε να κανεις και πραξη την οποια "ευαισθησια" σου..
    Αυτό το επιχείρημα το φέρνει η γιαγιά μου και οι όμοιές της και φυσικά δεν επιδέχεται ουδεμίας απάντησης (μήπως να βάλω και 100 αδέσποτους σκύλους στο σπίτι μου ; Γιατί κι αυτούς τους συμπαθώ). Μάλλον θα χρειαστώ λοβοτομή για να συζητήσω μαζί σου, ναι.

Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Εγώ μια χαρά κατάλαβα τι ήθελες να πεις.
    Δεν έχω καμιά διάθεση να ανοίξω κουβέντα με κάποιον που χρησιμοποιεί πολυφορεμένες εξυπνακίστικες ατάκες και δε νομίζω ότι θα είχε και νόημα.
    Ούτε εσύ θα με κάνεις να αλλάξω γνώμη ούτε εγώ εσένα.
    Πολύ περισσότερο από την ξενοφοβία και τον ρατσισμό του Έλληνα (που πιστεύω ότι είναι πολύ λιγότερος από άλλων "πολιτισμένων" κρατών) με απασχολεί ο ανθελληνισμός πολλών Ελλήνων "διεθνιστών".
    Τουλάχιστον το δικό σου σχόλιο περί καταπίεσης των γυναικών στο Πακιστάν για να υποστηρίξεις τον ρατσισμό είναι αφόρετο. Αμ αυτό περί "ανθελληνισμού" ; Αυτό κι αν δε το 'χω ξανακούσει ποτέ (μα ποτέ όμως). Οι δικές σου φρέσκες σκέψεις αντισταθμίζουν τις δικές μου χιλιοειπωμένες.
    Με τη ίδια εξόχως ανόητη λογική που θέλει ανθέλληνες εκείνους που καταγγέλουν τη ξενοφοβία και τις διακρισεις εις βάρος προσφύγων, είναι "μισάνδρες" εκείνοι που καταγγέλουν τη καταπίεση των γυναικών ; Αντισημίτες, ίσως, εκείνοι που υποστηρίζουν την ίδρυση Παλαιστινιακού κράτους ; Α απο 'δω, ρε....

Quote Originally Posted by Joann View Post
    Δε διάβασα όλα τα posts και δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί,
    θα θελα όμως να θυμίσω την υπόθεση της Κωνσταντίνας Κούνεβα της μετανάστριας με πτυχίο ιστορικού στη Βουλγαρία που δούλευε σαν καθαρίστρια και δέχτηκε δολοφονική επίθεση με βιτριόλι εξαιτίας της συνδικαλιστικής δράσης της με αποτέλεσμα να παραμορφωθεί φρικτά και σχεδόν να τυφλωθεί ολικά. Συνελήφθηκε ποτέ κανείς γι αυτό εδώ στην ...ωραία και δημοκρατική μας χώρα;
    Όχι βέβαια. Η ίδια ζει με μια σύνταξη του ΙΚΑ περίπου 400 ευρώ και πλήρωσε απ' την τσέπη της τις απανωτές εγχειρήσεις της. Μήπως να φρικάρουμε λίγο και με ό,τι συμβαίνει στην απέναντι όχθη;
    Οι πηγές δεν είναι από αμφίβολα sites και blogs
    Από τους ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ | Protagon
    http://www.protagon.gr/?i=protagon.e...wnistes&id=354
    Από το site της Διεθνούς Αμνηστίας
    http://www.amnesty.org.gr/22-000-%CE...B4%CE%B9%CE%B5
    Στην ανακοίνωση που έβγαλε η οικογένεια της κοπέλας, αναφέρει όλα τα παράγωγα της ελλάδας σε κάθε πρόταση, ενώ στο τέλος ευχαριστεί της ελληνική δικαιοσύνη. Έχει απολυτο δίκιο να τη λέει "ελληνική", γιατί ακριβώς αυτό είναι.

υ.γ
    Αυτό που , απ' όσο ξέρω, δεν έπαιξε ιδιαίτερα στα media, είναι οτι τα δίδυμα και η μητέρα τους που σακατεύτηκαν και εγκαταλήφθηκαν απο τον μοτοσυσκετιστή ουγκά (ο οποίος εί αι έξω, ελεύθερος κι ωραίος), ήταν Πολωνοί. Δε χρειάζεται να φανταστώ τι θα γίνοταν αν αυτός ήταν "λαθρό" και τα θύματα έλληνες. Το βλέπω...

Senior Member
    οκ..γιωργο..το διευκρινησα απλα γιατι πραγματικα δεν ειναι δικη μου θεση οτι ασχετοι πρεπει να λυντζαρουν τον οποιοδηποτε,,,
    ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθο βαλετω...
    το ξαναπα..για μενα το ιδανικο θα ηταν να διαλεξει την τιμωρια του το κοριτσακι...
    επισης γενικα σαν θεση..εχω την αποψη οτι παιδεραστες και κατα συρροη βιαστες πρεπει να ευνουχιζονται....με αναισθησια φυσικα....
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    δε λεει κανεις ομως και τι επιθεσεις δεχονται αυτοι οι ανθρωποι. Στην περιοχη μου μενανε σε μια παραγκα καμια εικοσαρια ατομα και καποιοι ανθρωποι μιας ακραιας ομαδας καταλαβαινετε ποιας το ανατιναξανε ολο. Δεν ηταν κανεις μεσα ομως εκεινη την ωρα και ετσι δεν υπηρχαν θυματα. Οι "ανθρωποι" αυτοι στενοχωρηθηκαν οπως ελεγαν μετα που δε φαγανε εστω εναν. Αυτα τα εδειξε η τηλεοραση?? Νομιζετε δεν εχουν φαει εναν σκασμο κοσμο με ξυλο, γκλομπ και συναφεις τετοιες πρακτικες?? Τα εχει πει αυτα η τιβι?? Οχι, μονο μεταξυ των Ελληνων ψιθυριζονται αυτα. Αν ολοι εσεις εχετε δικιο και οι 1.999.800 μεταναστες απο τα 2 εκατομμυρια ειναι ζωα και εγκληματιες και οι χειροτεροι ολων, και απο αυτους μονο ενας πηγε να σκοτωσει μια κοπελα, τοτε προκειται για θαυμα, και σας διαψευδει οτι ειναι ολοι εγκληματιες. Αντι να τα βαζετε με αυτους, βαλτε τα με τα Ηνωμενα εθνη που μας τους στελνουν συνεχεια πισω γιατι η Ελλαδα λεει ειναι η χωρα προελευσης. Αντι να τα βαζετε με αυτους που δεν εχουν να φανε και κλεβουνε, βαλτε τα με την Ελλαδα που δε μπορει ουτε τα παιδια της να ταισει και εχει γινει ενα ξεφραγο αμπελι. Σταματηστε να τα βαζετε με τον τελευταιο τροχο της αμαξης επειδη ειναι το πιο ευκολο. Εμεις τι δικαιολογια εχουμε να μας φταιει ο γαιδουριαρης και να βαραμε το γαιδαρο? Να σας πω εγω, ειμαστε ολοι κοτες και αποχαυνωμενοι.
    +100000000000000000000000000000000000!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345