Results 1 to 15 of 34
Thread: Μας δουλευουνε ;
-
22-08-2012, 15:13 #1
Μας δουλευουνε ;
Μολις ειδα την λιστα με τις ανεπιθυμητες παρενεργειες του τελευταιου αντιψυχωσικου φαρμακου Invega (που θεωρειται και με λιγες παρενεργειες) και φρικαρα.
http://www.janssen-cilag.gr/bgdispla...s&product=none
Τις εχω σχεδον ολες. Τι λενε 1 στους 1000 και 1 στους 100. Μας δουλευουν; Ολοι σχεδον τις εχουν.
Οι γιατροι θα πανε σιγουρα στην κολαση.
Λεει οτι το φαρμακο προκαλει μανια, ανησυχια, καταθλιψη, αγχος !! Ε τοτε τι σκατα το δινουν δηλαδη αμα τα προκαλει ολα αυτα !!
Εγω οταν αρχισα τα φαρμακα ειχα μονο αγχος που θα μου εφευγε με καμια ψυχοθεραπεια ή τσαϊ και τωρα εχω ψευδαισθησεις. Τα φαρμακα νομιζω τα δημιουργησαν ολα αυτα αφου κανουν πιο ευαισθητους τους υποδοχεις ντοπαμινης. Ισως και να τα χρειαζομουνα στα αληθεια γιατι τα αρχισα σε μικρη ηλικια αλλα νομιζω καλυτερα να εβλεπα πρωτα ψευδαισθησεις και μετα να τα αρχιζα.
Οπου τρελος και η μοιρα του φαινεται..
Τα φαρμακα ειναι δηλητηρια και οι γιατροι τα δινουν ακομα και σε παιδια λες και ειναι καραμελες.
Πολυ ανευθυνοτητα. Στην κολαση θα πανε σιγουρα.Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
- 22-08-2012, 16:15 #2
σε καταλαβαινω . απολυτα . Μεσα στο πονο σου θελεις καπου να ξεσπασεις . Αλλα μην τα βαζεις με τους γιατρους .(οχι οτι και οι γιατροι ειναι αγιοι . υπαρχουνε καποιοι που ειναι ανευθυνοι και αδιαφοροι για τους ασθενεις τους ) Απλα υπαρχουν αρρωστιες που δεν ειναι ακομα θεραπευσιμες . Ενας πολεμος ειναι η ιατρικη . Αυτα τα οπλα εχουν αυτη την στιγμη (και εννοω τα φαρμακα ) και με αυτα πολεμανε . Νομιζεις πως θα ειμασταν καλυτερα αν μας αφηναν στην τυχη μας χωρις φαρμακα ? οσο για τις παρενεργειες που λες μην σε τρομαζουν . δεν ειναι υποχρεωτικο οτι θα παθεις εσυ καποια απο αυτες τις περενεργειες .
22-08-2012, 17:35 #3
maus, καταλαβαίνω την απέχθεια σου για τους γιατρούς. Και εγώ η ίδια έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά από δαύτους. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλοί ανεύθυνοι γιατροί (είμαι και λίγο προκατειλημμένη ,η αλήθεια είναι) για αυτό πρέπει να προσέχεις σε ποιόν πας .Χωρίς να θέλω να φανώ παράξενη ,υπάρχει και η θεωρία ότι κάποια φάρμακα είναι έτσι φτιαγμένα ώστε να γινόμαστε πιο άρρωστοι,να παίρνουμε και άλλα φάρμακα και έτσι να πλουτίζουν οι εταιρίες. Μοιάζει περισσότερο σαν θεωρία συνωμοσίας ,και δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι ισχύει,αλλά μπορεί να ναι και έτσι. Εσύ το φάρμακο γιατί το ξεκίνησες? και τώρα τι κάνεις,πας σε γιατρό?
22-08-2012, 17:55 #4
an μας δουλευουνε λεει...εμενα ο γιατρος μου που ειναι και το καλο τους δειγμα ποσες φορες με καθυσηχαζει με τα φαρμακα για να τα παιρνω σαν ηταν καραμελιτσες μιλαει.ασε τους γιατρους στα νοσοκομεια που δινουνε αλλοπεριντιν και δεν ξερουν να φερονται στους ψυχωτικους ος ισους....επισης στα νοσοκομεια για μας επικρατει ο νομος της ζουγκλας ,μεσαιονας,μας φερονται απανθρωπα.το ιδιο κανουν και οι φαρμακοβιομηχανις για να κερδιζουν και κυριως ΓΕΙΑ να μας εχουν σε καταστολη
22-08-2012, 18:20 #5
το latuda που λεγαμε ποτε θα ερθει στην ελλαδα ξερετε εχει φοβερες παρενεργιες.
επισης αν βγει το οριστικο φαρμακο φανταζεται κανεις τι παρενεργιες θα εχει?σιγουρες παμπολες
22-08-2012, 19:54 #6
εμενα μου τη σπαει που και ολοι μας υποτιμουνε. look down on us κυριολεκτικα..
σιγα μια ασθενεια ειναι. εγω σε υποτιμησα που εχεις ζαχαρο ;
αλλα για ολα αυτα φταινε τα υπολλειματα του μεσαιωνα και το χολυγουντ...
αν και απο οτι λενε σε αλλες θρησκειες θα μας ειχαν σαν θεους..Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
22-08-2012, 20:04 #7
αυτη ειναι η μοιρα οσων δε μπορουν να μιλησουν. τα ιδια και χειροτερα τα κανουνε και στα ζωα οι ανθρωποι και εμεις που ειμαστε σε καταστολη και λογω των συμπτωματων δε μπορουμε να μιλησουμε με ευχερεια μας συμπεριφερονται βαναυσα.
αλλα μετα μη μας κανουν και τους "ανθρωπους" οταν μας συμπεριφερονται ετσι και κανουν και μεγαλους σταυρους...
αμα δε μπορεις να ξυστεις μη περιμενεις να σε ξυσει ο αλλος λεει μια σοφη παροιμια και αυτο ισχυει και εδω..
τουλαχιστον με τα καινουργια φαρμακα δεν ειμαστε τελειως φυτα αρα μπορουμε να διεκδικησουμε περισσοτερο τα δικαιωματα μας.
μαλλον πρεπει να ενισχυσουμε κινησεις για υπερασπιση των δικαιωματων ψυχικα ασθενων. εχει κανεις τιποτα υποψιν του ;
επισης οποτε αναφερεται κατι αρνητικο για την ασθενεια μας απο τα μεσα μαζικης ενημερωσης να τους στελνουμε email διαμαρτυριας μαζικα.
Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
22-08-2012, 20:13 #8
Εγω το ξεκινησα το φαρμακο επειδη ειχα ανησυχια εντονη. Αλλα τοτε δεν ειχα ψευδαισθησεις. Τα πηρα απο πολυ μικρος 16 χρονων. Προφανως κατι θα υπολογιζε ο γιατρος οτι ειναι πρωιμο σταδιο ψυχωσης. Αλλα εγω δεν ηξερα τοτε τι σκατα φαρμακα ειναι αυτα, ημουν μικρος και ανενημερωτος. Αλλα αμα δεν εχεις ψευδαισθησεις δε νομιζω να χρειαζεται να παιρνεις φαρμακα. Αρκει μια ψυχοθεραπεια, αλλαγη και εξεταση του τροπου ζωης, τσαϊ, ομοιοπαθητικη και εναλλακτικη θεραπεια. Τωρα οποτε ομως προσπαθω να τα κοψω μου ερχονται οπτικες και ακουστικες ψευδαισθησεις και γενικα ειμαι παρα πολυ χαλια οσο δεν παει αλλο...
Τωρα τα εχω αναγκη τα φαρμακα και δε μπορω χωρις αυτα. Δε ξερω ουτε εγω τι φταιει. Εξελιχθηκε η αρρωστεια ή με κανανε αυτα αναπηρο ;
Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
22-08-2012, 20:18 #9
εχω παρει και εγω αλοπεριντιν και ξερω και εγω τι σκατα φαρμακο ηταν.
τα καινουργια φαρμακα ειναι καλυτερα και εχουν βγει ηδη καμια εικοσαετια.
αρα λογικα σε λιγο καιρο θα βγουν ακομα καλυτερα απο τα νεα φαρμακα.
επισης οπως σου ειπα και σε αλλο μηνυμα , με τα χρονια παει σε υφεση η αρρωστεια επειδη πεφτει η δραστηριοτητα του εγκεφαλου καθως γερναμε.
αρα ισως και να θεραπευτουμε με τα χρονια ή να χρειαζομαστε λιγοτερα φαρμακα.
22-08-2012, 20:24 #10
εχω παρει και εγω αλοπεριντιν και ξερω και εγω τι σκατα φαρμακο ηταν.
τα καινουργια φαρμακα ειναι καλυτερα και εχουν βγει ηδη καμια εικοσαετια.
αρα λογικα σε λιγο καιρο θα βγουν ακομα καλυτερα απο τα νεα φαρμακα.
επισης οπως σου ειπα και σε αλλο μηνυμα , με τα χρονια παει σε υφεση η αρρωστεια επειδη πεφτει η δραστηριοτητα του εγκεφαλου καθως γερναμε.
αρα ισως και να θεραπευτουμε με τα χρονια ή να χρειαζομαστε λιγοτερα φαρμακα.
23-08-2012, 13:22 #11
Tι εγινε maus, επαναστατημενος? σπανια γραφεις ετσι .....Η μονη σωτηρια μας ειναι η κανναβιδιολη ,θα ψαξω κ θα βρω ακρη ,δεν θα το αφησω ετσι το θεμα της ψυχωσης μου, οκ! δεν μας αφηνουν να ζησουμε τη ψυχωση μας ειτε γιατι μας φοβουνται ,ειτε γιατι δεν θελουνε ιδιαιτεροτητες ομως γιατι δεν μας δινουνε φαρμακα χωρις παρενεργειες? δεν μπορουν ...οπου υπαρχει χημεια υπαρχουν συνεπειες.. οκ ,ας μας δωσουνε την κανναβιδιολη , αφου εγιναν ερευνες, αφου λειτουργει σαν αντιψυχωτικο , κερδη φαρμακοβιομηχανιων....και το αλλο ... ζουμε λιγοτερα χρονια, ξερετε κανενα γερο να παιρνει αντιψυχωτικα απο μικρη ηληκια? οχι!!!! πεθαινουν απο καρδια οι μεσηληκες, κ τι λενε οι αχρηστοι... δεν προσεξε ..επινε κ αλκοολ....π---τσες μπλε!!!!!!!!!!
Last edited by katerinaki; 23-08-2012 at 13:51.
Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.
23-08-2012, 14:35 #12
vrew ωρες σκεφτομαι οτι η λυση ειναι η δοση συντηρησης οποιες και αν ειναι οι συνεπιες.δεν γινεται να παιρνουμε ολα αυτα τα χαπια να στιγματιζομαστε να εξεφτελιζομαστε και να χαλαμε σε τραγικο βαθμο την υγεια μας
23-08-2012, 15:50 #13
Εθίστηκες δηλαδή...ίσως έχεις δίκιο,δεν έπρεπε να τα πάρεις από μικρός.εφόσον η "κατάσταση " σου δεν ήταν τότε όσο σοβαρή είναι τώρα,η ψυχοθεραπεία και μια αλλαγή στον τρόπο ζωής θα ήταν αρκετά νομίζω. Τα χάπια πάντως σε αρρώστησαν. Αν επιτρέπεται,τι σκέφτεσαι να κάνεις τώρα?
23-08-2012, 15:56 #14
23-08-2012, 16:11 #15
Αα συγγνώμη τότε. Απλά μου φαίνεται περίεργο που τώρα πλέον του είναι τόσο απαιρέτητα. δεν είμαι ψυχίατρος,δεν ξέρω...απλά προσπαθώ να "βοηθήσω" όσο γίνεται
Ένα μικρό γρομπαλακι στον λαιμό δεξιά κάτω από το σαγόνι
26-06-2025, 12:41 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή