Results 1 to 15 of 49
Thread: βιοσυντονισμος
-
02-04-2007, 23:31 #1
βιοσυντονισμος
καλησπερα σε ολους!
μπορει καποιος να μου πει καποιες λεπτομερειες για το φαινομενο του βιοσυντονισμου?
το εφαρμοζω με την ψυχολογο μου σχεδον ενα μηνα τωρα για την αντιμετωπιση της κοινωνικης φοβιας αλλα εχω την εντυπωση οτι δε μου προσφερει τιποτα και οτι τζαμπα τρωμε τον χρονο μας! πιστευετε οτι ενδείκνυται σε περιπτωσεις οπως η δικη μου?
ευχαριστω προκαταβολικα!!!!
- 03-04-2007, 15:44 #2
βιοσυντονισμος ειναι μια διαδικασια κατα την οποια ο ασθενης τοποθετειται σε μια καρεκλα και ο ειδικος του \"διαβαζει\" τα ενεργειακα του πεδια. θεωρειται οτι χαλαρωνει τα ατομα που εχουν αγχος κ ειναι φοβικα αλλα κ διαφορα αλλα... προς το παρον καμια αλλαγη δεν εχω δει προς το καλυτερο. μπαινω με αγχος κ βγαινω παλι το ιδιο....ευχομαι μονο να μην σπαταλαω τον χρονο μου αδικα γιατι θελω να βρω μια λυση στο προβλημα το γρηγοροτερο κ χωρις να παρω φαρμακα.
ευχαριστω για την ανταποκριση!!!
αν ξερετε κτ αλλο για την αποτελεσματικοτητα του βιοσυντονισμου στειλτε μηνυμα!!!
03-04-2007, 16:28 #3
Δεν πολυπιστευω στην αποτελεσματικοτητα αυτων των εναλλακτικων θεραπειων...περισσοτερο πιστευω στην αυθυποβολη.
Απο την αλλη μπορει να κανω και λαθος (εγω δεν θα εδινα ουτε ενα ευρω για να δοκιμασω κατι τετοιο).
Μακαρι να δουλευε μιας και δεν εχει παρενεργειες αλλα αν βλεπεις οτι δεν δουλευει (δεν ξερω σε ποσο χρονο υποτιθεται οτι πρεπει να εχει αποτελεσμα) τοτε σταματα και δοκιμασε κατι αλλο.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
03-04-2007, 17:01 #4
δυστυχως δεν εχω την απαραιτητη πειρα σε αυτα τα θεματα κ μπορει να εχω πιαστει κοροιδο. απο την αλλη οταν ρωταω ποσο χρονο θα διαρκεσει η θεραπεια μου λεει οτι εξαρταται απο το πως θα αντιδρασει ο οργανισμος μου. πολυ διπλωματικη απαντηση!!! κ η αληθεια ειναι οτι πληρωνω αρκετα χρηματα-που δεν τα βρισκω στον δρομο. απο την αλλη πωσ να της πω να σταματησουμε? απο οτι καταλαβα, εχει ειδικευθει σε αυτην τη θεραπεια κ δεν ασχολειται με κατι αλλο.
αλλη ερωτηση: για την περιπτωση της κοινωνικης φοβιας, τι ειναι καλυτερο, να παω σε ψυχολογο, ψυχιατρο ή ψυχοθεραπευτρια? εχω μπερδευτει με ολα αυτα!!!!!!!!
03-04-2007, 17:46 #5
Ο ψυχιατρος κατα τη γνωμη μου θα σου δωσει φαρμακα κατι που εσυ δε θελεις και νομιζω ειναι για πιο σοβαρες παθησεις οπως ψυχωσεις.
Για διαβασε και αυτο περι ψυχολογου-ψυχοθεραπευτη
http://www.noesi.gr/intervention/psychotherapy
Αρμοδιος να σου απαντησει θα ηταν καποιος ειδικος δεν ξερω που φτανουν τα ορια της καθεμιας ειδικοτητας και δεν ξερω ποσο σοβαρη ειναι η κατασταση σου.
Εγω εχω σχιζοφρενεια και για αυτο το λογο εχω επαφη με εναν ψυχιατρο αραια και που.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
03-04-2007, 22:18 #6
αν και δεν γνωριζω αυτην την τεχνικη κανονικα δεν θα επρεπε να εκφερω γνωμη αλλα ετσι οπως την περιγραφεις και εμενα καραγκιοζιλικι μου φαινεται....φιλικα
03-04-2007, 22:27 #7
τα συμπτωματα μου ειναι πιστευω κοινα για την κοινωνικη φοβια: εντονο κοκκινισμα στο προσωπο, κομπο στον λαιμο, τρεμουλο στη φωνη, ταχυπαλμια, ζαλαδα,, και γενικα ενα διαρκες αγχος χωρις τελειωμο οταν προκειται να συναναστραφω αλλους ανθρωπους, ακομα και τους πιο κοντινους συγγενεις!
και τα πραγματα ειναι ακομα πιο δυσκολα τα τελευταια τρια χρονια που εργαζομαι κ ερχομαι σε επαφη με παρα πολυ κοσμο. αυτο πραγματικα με κανει να υποφερω!!!
προσπαθησα να ξεπερασω το προβλημα με αυτοσχεδιες αναπνοες κ διαφορες σκεψεις αλλα τπτ δεν λειτουργησε γιατι το προβλημα ειναι βαθυτερο... παρολαυτα φροντιζω καθημερινα ακομα κ αν δεν το θελω να συναντω κοσμο γιατι φοβαμαι μηπως με κατα βαλλει τοσο πολυ το προβλημα και δεν ξαναβγω ποτε απο το σπιτι!!!
ελπιζω ο βιοσυντονισμος να βοηθησει γιατι δεν σκοπευω να αρχισω φαρμακευτικη αγωγη αν και στην μεγαλη απελπισια το σκεφτομαι!!!
σας ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση!!!!!!
03-04-2007, 22:41 #8
Εχουμε κοινα συμπτωματα εγω βεβαια χρησιμοποιω εδω και ενα μηνα αντικαταθλιπτικα σου ειπα τζο μου δεν γνωριζω την τεχνικη αυτη δοκιμασε και κανενα ανθοιαμα του μπαχ καταλαβαινω απολυτα οτι εκεινη την ωρα θολωνεις αλλα δεν προκειται να παθεις τιποτα και προσπαθησε να γελας για να το απομυθοποιησεις οσο γινεται.Εαν δεν σε βοηθησει ενας καλος ψυχολογος η επομενη κινηση ειναι ενας καλος ψυχιατρος μην εχεις προκαταληψεις,το μονο σιγουρο ειναι οτι υπαρχει λυση και αυτο ειναι κατι προσωρινο....
03-04-2007, 22:42 #9
Μην φοβάστε τα φάρμακα...Δεν τρώνε κανένα!!!
04-04-2007, 03:24 #10
Originally posted by ROULA
αν και δεν γνωριζω αυτην την τεχνικη κανονικα δεν θα επρεπε να εκφερω γνωμη αλλα ετσι οπως την περιγραφεις και εμενα καραγκιοζιλικι μου φαινεται....φιλικα
04-04-2007, 10:08 #11
χαχααχαχααχαχα να σαι καλα Κασσι μου εχεις απολυτο δικιο οντως καραγκιοζιλικια ειναι ολα αυτα ακου βισυντονισμος!!!!! ας κανει το ραδιοφωνο αφου συντονιζει να ακουει κανενα σκυλοτραγουδο χαχαχα και ας αφησει κανεναν αληθινο ψυχολογο η ψυχιατρο να κανει την δουλεια του.Γνωμη μου νεαρε μου ειναι να εισαι πιο επιφυλαχτικος δεν ξερω ποιος σου τον συστησε αυτον τον Γιουρι Γκελερ αλλα το μονο που ξερω ειναι οτι πρεπει να προσεχεις γιατι αυτοι βρηκαν τον μηνα που θρεφει τους εντεκα.Σε παρακαλω ξαναψαξτο...θα περιμενουμε νεα σου....
04-04-2007, 15:31 #12
καλα ολα αυτα αλλα δυστυχως επειδη ζω στην επαρχια δεν εχω κ πολλες επιλογες! υπαρχει μονο ενας ψυχολογος σε ολοκληρο το νομο κ παλι κανω 150 χιλιομετρα την εβδομαδα να παω κ να ερθω! μακαρι να ειχα να διαλεξω αναμεσα σε πολλους...! θα το παλεψω με οποιο τροπο μπορω ακομα κ με βιοσυντονισμο γιατι θελω να ζησω μια φυσιολογικη ζωη οπως ολοι γυρω μου. οσο μπορω τουλαχιστον! θα σας ενημερωνω για την εξελιξη που κ που!ποιος ξερει? ισως να γινει κ κανενα θαυμα!
σας ευχαριστω ολους!
we\'ll be in touch!!!!!
04-04-2007, 15:46 #13
αν δεν θες χημικα παρε βαλεριανες..εγω περνω και μπολικα χημικα αλλα κ valman(βαλεριανα,χορηγηται απο οποιοδηποτε φαρμακειο χωρις ιατρικη συνταγη με 3 €
αλλα απο κει και περα μην τραγικοποιεις τοσο τον ορο ψυχιατρο..ειναι απλα γιατρος της ψυχης..
μπορει να κρινει οτι δεν χρειαζεσαι φαρμακα κ να σε στειλει σε ψυχολογο κανονικο γιατι αυτο που περιγραφεις κατι σε παραψυχολογια μου κανει
οι περισσοτεροι απο μας ειμαστε καλοι πελατες ψυχιατρων κ εμενα προσωπικα ο δικος μου ειναι φως στο τουνελ μου..λιγο-πολυ ολοι ειχαμε αναστολες να παμε σε ψυχιατρο αλλα ανακαλυπτεις οτι τελικα ειναι αποτελεσμα της ημιμαθειας...χειροτερο απο την αμαθεια
δεν καταλαβαινω κανεναν που τους αποφευγει κ καταφευγει σε χειροτερες λυσεις αρκει να μην παει
σε ψυχιατρο...ταμπου ειναι?φοβος ρετσινιας ειναι?να μην σε νοιαζει αφου θα σε βοηθησει..ρωτα πολλους απο μας πως θα ημασταν χβρις τον ψυχιατρο μας???σα να ειχες σπασμενο ποδι κ δεν πας σε ορθοπεδικο!!!αλλωστε αυτοι που κρινουν αρνητικα τα ατομα που πανε σε ψυχιατρο δεν προκειται να τους εχεις διπλα σου στα δυσκολα...well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
04-04-2007, 16:10 #14
Originally posted by kassi_21
Lol..Τι βιοσυντονισμός και παπάρια μάντολες;
04-04-2007, 23:49 #15
Originally posted by jo_82
καλα ολα αυτα αλλα δυστυχως επειδη ζω στην επαρχια δεν εχω κ πολλες επιλογες! υπαρχει μονο ενας ψυχολογος σε ολοκληρο το νομο κ παλι κανω 150 χιλιομετρα την εβδομαδα να παω κ να ερθω! μακαρι να ειχα να διαλεξω αναμεσα σε πολλους...! θα το παλεψω με οποιο τροπο μπορω ακομα κ με βιοσυντονισμο γιατι θελω να ζησω μια φυσιολογικη ζωη οπως ολοι γυρω μου. οσο μπορω τουλαχιστον! θα σας ενημερωνω για την εξελιξη που κ που!ποιος ξερει? ισως να γινει κ κανενα θαυμα!
σας ευχαριστω ολους!
we\'ll be in touch!!!!!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
Unpopular opinions
13-05-2025, 19:02 in Με καφέ και συμπάθεια....