βιοσυντονισμος - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 49
    Senior Member
    Originally posted by ROULA
    χαχααχαχααχαχα να σαι καλα Κασσι μου εχεις απολυτο δικιο οντως καραγκιοζιλικια ειναι ολα αυτα ακου βισυντονισμος!!!!! ας κανει το ραδιοφωνο αφου συντονιζει να ακουει κανενα σκυλοτραγουδο χαχαχα και ας αφησει κανεναν αληθινο ψυχολογο η ψυχιατρο να κανει την δουλεια του.Γνωμη μου νεαρε μου ειναι να εισαι πιο επιφυλαχτικος δεν ξερω ποιος σου τον συστησε αυτον τον Γιουρι Γκελερ αλλα το μονο που ξερω ειναι οτι πρεπει να προσεχεις γιατι αυτοι βρηκαν τον μηνα που θρεφει τους εντεκα.Σε παρακαλω ξαναψαξτο...θα περιμενουμε νεα σου....
    Ρούλα προχώρα σε θέλει όλη η χώρα.Μόλις άκουσα βιοσυντονισμό μου ήρθε στο μυαλό ο Γκέλερ έτσι;Εκεί στον Χαρδαβέλλα που προσπαθούσε να συντονιστεί με τα ρολόγια και να τα κάνει να δουλέψουν..Πήρα κι ένα βιβλίο του να σου φέρω απόσπασμα από μια εμπειρία του να κουφαθείς...

Senior Member
    Originally posted by BNW24
    Η δική μου απορία είναι η εξής : άν το πρόβλημα προκαλείται απο την αλλαγή της βιοχημείας του εγκεφάλου τοτε γιατί δεν κάνουν μετρήσεις ωστε να διαπιστώσουν σε ποιό νευροδιαβιβαστή πρέπει να δράσουν και να χορηγήσουν το κατάλληλο φάρμακο ;
    Μα τι νομίζεις πως κάνουν;;;;Χεχε...Ο δικός μου παλιός ψυχίατρος ανήκε κιόλας σε μια επιστημονική ομάδα ερευνητών για κάτι αντίστοιχο...Είχα διαβάσει δε-ανάθεμα αν καταλάβαινα-την πτυχιακή μιας ψυχολόγου κατά την οποία παρέθετε τεστ που έγιναν σε ναρκωμανείς αντικοινωνικούς και ναρκωμανείς μη ανικοινωνικούς για την ποσότητα μιας ουσίας στο αίμα,σε ιστούς δεν κατάλαβα αλλά θέλω να σου πω ότι κάνουν και παρακάνουν αγαπητέ.....

Senior Member
    Originally posted by BNW24
    Η δική μου απορία είναι η εξής : άν το πρόβλημα προκαλείται απο την αλλαγή της βιοχημείας του εγκεφάλου τοτε γιατί δεν κάνουν μετρήσεις ωστε να διαπιστώσουν σε ποιό νευροδιαβιβαστή πρέπει να δράσουν και να χορηγήσουν το κατάλληλο φάρμακο ;
    Μα τι νομίζεις πως κάνουν;;;;Χεχε...Ο δικός μου παλιός ψυχίατρος ανήκε κιόλας σε μια επιστημονική ομάδα ερευνητών για κάτι αντίστοιχο...Είχα διαβάσει δε-ανάθεμα αν καταλάβαινα-την πτυχιακή μιας ψυχολόγου κατά την οποία παρέθετε τεστ που έγιναν σε ναρκωμανείς αντικοινωνικούς και ναρκωμανείς μη ανικοινωνικούς για την ποσότητα μιας ουσίας στο αίμα,σε ιστούς δεν κατάλαβα αλλά θέλω να σου πω ότι κάνουν και παρακάνουν αγαπητέ.....

Senior Member
    Originally posted by interappted
    Originally posted by jo_82
    καλα ολα αυτα αλλα δυστυχως επειδη ζω στην επαρχια δεν εχω κ πολλες επιλογες! υπαρχει μονο ενας ψυχολογος σε ολοκληρο το νομο κ παλι κανω 150 χιλιομετρα την εβδομαδα να παω κ να ερθω! μακαρι να ειχα να διαλεξω αναμεσα σε πολλους...! θα το παλεψω με οποιο τροπο μπορω ακομα κ με βιοσυντονισμο γιατι θελω να ζησω μια φυσιολογικη ζωη οπως ολοι γυρω μου. οσο μπορω τουλαχιστον! θα σας ενημερωνω για την εξελιξη που κ που!ποιος ξερει? ισως να γινει κ κανενα θαυμα!
    σας ευχαριστω ολους!

Έτσι.Πες του να κάνετε βιοσυνάντηση την επόμενη απ΄το σπίτι...Γιατρέ θα σας βάλω δύσκολα σήμερα.Θα συντονιστώ τηλεπαθητικά απ\'το σπίτι μου...Θα είμαι εκεί στις 18:00.Συντονιστείτε!!!Αν και είναι πρόβλημά σου ειλικρινά μου έδωσες την ευκαιρία να ρίξω απίστευτο γέλιο.Μου έλεγε μια γνωστή για τότε που πήγαινε για βελονισμό και ο εναλλακτικός την τουμπάνιασε με τις βελόνες και κόντεψε να μείνει ξερή απ\'το μελάνιασμα....όσο για το τι πουλιέται στα φαρμακεία και βαλεριένες και τέτοια καλό θα ήταν έστω και για αυτά να συμβουλεύεσε κάποιον ειδικό.Το μόνο φυτικό είναι αυτό που ξεριζώνεις με τα χεράκια σου απ\'το χώμα....
    we\'ll be in touch!!!!!
    πουλακι μου συγκεντρωσου........για το καλο σου...θα σε αποτελειωσει αυτος\\η.....κανε και αλλα 100 αν χρειαστει αλλα ασε τα βουντου....αν ειναι ετσι πες του να σε συντονιζει κ απο το σπιτι με τηλεπαθεια....δεν θελω να σε στεναχωρησω μιας κι αποφασισες να πεις τι σου συμβαινει αλλα καντην απο κει.....γιατι οχι normal δεν θα ειναι η ζωη σου αλλα μπορει κ να σε βαλει να κυκλοφορεις με κεραιες!!!!καλοπροεραιτα

Senior Member
    Νομίζω ότι πήρες μια γεύση για το πόσο εγκρίνουμε τον βιοσυντονισμό....Δεν μπορώ να αμφισβητήσω τα ενεργειακά που δημιουργούνται μεταξύ θεραπευτή και θεραπευόμενου όπως ισχύει και με όλους τους ανθρώπους αλλά ειδική θεραπεία με βιοσυντονισμό δεν έχω ξανακούσει....Ε,δεν τον έπαιρνε να πάει σε πόλη να αρχίσει τα βιοσυντονιστικά του...Να μας ενημερώνεις..Θα χαρούμε..

Senior Member
    κασσι μου πολυ σε παω ειλικριναααα!!!!καλεσε με βρε ψυχη και στο μεσετζερ να σου πω και μια αναλογη εμπειρια που ειχα και πολλα πολλα αλλα.....πολλα πολλα φιλακια κοριτσαρα μου!!!!!

Senior Member
    ROULA που χάθηκες?

Senior Member
    Μείνετε συντονισμένοι στους δέκτες σας και συνεχίζουμε με το εορταστικό μας πρόγραμμα!!!
    τι βιοσυντονισμός και ιστορίες....Άλλαξε ψυχολόγο...Βρες έναν που να εφαρμόζει τις ορθόδοξες πρακτικές και όχι αυτην που αυτός νομίζει ότι έχει αποτέλεσμα...

Senior Member
    http://e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=1173&page=1#pid12428

Senior Member
    Originally posted by jo_82
    βιοσυντονισμος ειναι μια διαδικασια κατα την οποια ο ασθενης τοποθετειται σε μια καρεκλα και ο ειδικος του \"διαβαζει\" τα ενεργειακα του πεδια.

Dum spiro spero (?)

Senior Member
    Εγώ το είπα ότι είναι της Γκελερικής ο ψυχολόγος...Να μου τον συστήσεις ειλικρινά.Θέλω να μάθω αν είμαι τελικά παιδί ίντιγκο....Jo-Jo υπάρχει και το διπλανό χωριό για ψυχολόγους...Αυτό στείλε τον να βγάλει Κιρλιάν στα ραδίκια του χωριού...

Senior Member
    Προς θεού δεν βγάζω τον θεραπευτή αγύρτη αλλά η μέθοδος που ακολουθεί δεν είναι και η πλέον διαδεδομένη...Ας ελπίσουμε ότι ο φίλος μας θα βρει βελτίωση στη ψυχική του υγεία και να μην πάνε χαμένες οι ελπίδες του και τα χρήματά του...

Senior Member
    Βαγγελη θα μου φερεις αυτο το γατι?οσο για την βιοπαπαρια τι να πω εγω ακολουθω τον δρομο της κασσι ειναι το προτυπο μου και συμφωνω απολυτα μαζι της!!!!

Junior Member
    εγω ενα εχω να πω! ειχα την εντυπωση οτι το forum αυτο ηταν για υποστηριξη. θλιβομαι πραγματικα που ατομα σαν την/τον kassssssssi κατεβαζουν τοοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ το επιπεδο! επισης ειχα την εντυπωση οτι ατομα που κ τα ιδια αντιμετωπιζουν προβληματα δεν θα μπορουσαν να φερονται με τοση κακια, μικροπρεπεια κ απιστευτο κομπλεξ για ολους κ για ολα.
    παρολαυτα τα ωραια που διαβασα εξακολουθω να πιστευω οτι τουτο εδω το ερμο forum εξακολουθει να διατηρει λιγο ακομα απο το αρχικο του επιπεδο. παρολο που ορισμενοι-νες πασχιζουν συστηματικα για το αντιθετο!

τελος, κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να συμφωνει με τις αποψεις του αλλου. διαφορετικα η συζητηση δεν θα ειχε ενδιαφερον!

υπαρχουν ομως παντα καλυτεροι τροποι να εκφραζομαστε για τοσο ευαισθητα θεματα οσο η ψυχικη υγεια!

α, κ μερικοι να προσεχουν μην δαγκωσουν την γλωσσα τους κ δηλητηριαστουν, η ανθρωποτητα τους εχει αναγκη!!!!!!!

we\'ll still be in touch, anyway!!!!

cheerios

Senior Member
    jo_82 πως επέλεξες τον βιοσυντονισμό ως θεραπεία; σου μίλησε κάποιος γι\'αυτό; ή συνέβη τυχαία;

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast