βιοσυντονισμος - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 49
    Senior Member
    Bρε γλυκε μου ισως ο τροπος μας ηταν λιγο ειρωνικος αλλα οι τροποι που χρησιμοποιουν καποιοι επιτηδειοι να εκμεταλλευονται εμας που εχουμε προβληματα ειναι πολυ χειροτεροι απο τα λογια που διαβασες.Σου ζητω συγνωμη αν σε στεναχωρησαμε αλλα μας προκαλεσε αυτη η κυρια με αυτην την τεχνικη.Εχεις το λογο μου οτι θα το ψαξω και θα σου πω.Παντως εδω νοιαζομαστε για σενα ποτε να μην σκεφτεις το αντιθετο...

Senior Member
    ίσως ο τρόπος να μην ήταν ο πλέον ενδεδειγμένος...θέλω να πιστεύω όμως ότι έγινε για να σου εφιστήσουν την προσοχή..δεν πάει πολύς καιρός που κάποιοι επιστήμονες- κατ όνομα -εκμεταλλεύτηκαν για άλλη μια φορά την ελπίδα για ζωή ορισμένων καρκινοπαθών(βλ φραπελιά...)
    χωρίς να θέλω να υπονοήσω ότι ο ειδικός που επισκέπτεσαι είναι απατεώνας καλό είναι να προσέχουμε ...οι καιροί χαλεποί γαρ..και όταν είμαστε ευάλωτοι γινόμαστε εύκολα θύματα(sad bad true )
    όσο για αυτά που αναφέρεις bn ίσως μιλάμε και για Placebo σε κάποιες περιπτώσεις ναι..
    Dum spiro spero (?)

Junior Member
    rapsssode, δεν ειχα καμια ιδεα περι τινος επροκειτο κ πραγματικα μετανοιωσα που εμαθα αν σκεφτεις τι εχω ακουσει μεχρι τωρα (τον εξαψαλμο!!!!)

απλα η συγκεκριμενη ψυχολογος μου εδηλωσε ορθα κοφτα οτι το μονο που χρησιμοποιει ειναι η εν λογω θεραπεια κ οτι μακροπροθεσμα εχει καλα αποτελεσματα, βοηθα τον ασθενη να χαλαρωσει για να ειναι πιο αποτελεσματικη η ψυχοθεραπεια.

τελος παντων, αν καποιος εχει κτ ουσιαστικο να προσφερει στην αρχικη μου ερωτηση ( κ το τονιζω -ουσιαστικο- περα απο ειρωνικα σχολια) θα χαρω πολυ να το πληροφορηθω!!

ως τοτε, να παλευετε με οποιον τροπο μπορειτε!!

η ελπιδα πεθαινει τελευταια!!!!!!

Senior Member
    Δεν έχω ακούσει για αυτη τη μέθοδο μου φαίνεται σπάνια.Μήπως έχει άλλο όνομα;Πάντως σίγουρα θα εντάσεται στις ενεργειακές θεραπείες.Το θεωρώ λίγο ανορθόδοξο να ξεκινήσεις απο κάτι τέτοιο.Και αυτό το λέω διότι πιο συνηθισμένες μέθοδοι ειναι το ρεϊκι ,βελονισμός ,και τα ανθοιάματα (αυστραλιανά και μπαχ ) και η ομοιοπαθητική.Ο βελονισμός ειναι εναλακτική θεραπεία μιας και κανονικά περιλαμβάνει και διάφορα βότανα και μόξα.
    Αν καποιος δεν έχει δεχτεί μία τουλάχιστον εναλακτική θεραπεία ή δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με ανατολικη-κινεζικη ιατρική δεν νομίζω πως μπορεί να γίνεται καυστικός.
    Αν και η ομοιοπαθητική και ο βελονισμός έχουν σε πολλά άτομα αποτέλεσμα(υπάρχει ένα ποσοστο ανθρώπων που κλινικά αποδεδειγμένα δεν επιφέρει αποτέλεσμα) αυτο που ξέρω πως ενδεικνυται για τέτοιες περιπτώσεις ειναι το ρεϊκι.
    Όσο για την ομοιοπαθητική στο πανεπιστήμιο Αιγαίου υπάρχει σχετικό τμήμα έρευνας.
    Δεν ξέρω κατα πόσο ορθά εφαρμόζει την μέθοδο που αναφέρεις και σίγουρα και στον εναλακτικό χώρο υπάρχουν τσαρλατάνοι όπως και στην κλασική ιατρική.
    Με λίγη αναζήτηση θα βρείτε τα πόσα ανακαλύπτουν για τα χημικά φάρμακα που δίνουν οι ψυχίατροι τα οποία δεν είναι αποτελεσματικά σε μεγάλο ποσοστό ανθρώπων.
    Jo_82 τι είχες δοκιμάσει με τις ανάσες;Οταν λες αυτοσχέδιες τι ενοείς;Αν θες να μάθεις σωστές αναπνοες πρέπει να συμβουλευτης κάποιο εγχειρίδιο για yoga ή να πας κάπου που διδάσκουν.Πλήρη αναπνοή ,διαφραγματική αναπνοή κτλ..
    Την πλήρη αναπνοή την διδάσκονται οι αθλητες και η ιατρική ήδη αναγνωρίζει την σημασία της με σχετικές έρευνες που έκανε

Senior Member
    Originally posted by jo_82
    απλα η συγκεκριμενη ψυχολογος μου εδηλωσε ορθα κοφτα οτι το μονο που χρησιμοποιει ειναι η εν λογω θεραπεια κ οτι μακροπροθεσμα εχει καλα αποτελεσματα, βοηθα τον ασθενη να χαλαρωσει για να ειναι πιο αποτελεσματικη η ψυχοθεραπεια.
    κανείς και ψυχοθεραπεία μαζί της δηλαδή;

Junior Member
    ξεκινησαμε με κουβεντα -τυπου ψυχοθεραπεια-στην πορεια διαπιστωσε οτι ειχα φοβερο αγχος κ μονο που βρισκομουν στο ιατρειο. ετσι προτεινε να αρχισουμε με τον βιοσυντονισμο με τον οποιο συνεχισαμε για αλλες 6-7 συνεδριες κ επεται συνεχεια....

οσον αφορα στις αναπνοες, μου εδειξε κπ η ειδικος αλλα στην περιπτωση μου δεν πιανουν. οσες φορες κ να το προσπαθησα δεν ειδα καμια βελτιωση.....

το δυστυχημα ειναι πως δεν ειμαι σε κπ μεγαλο αστικο κεντρο για να εχω επιλογη.

Senior Member
    jo κι εγω ισως σου φανηκα ειρωνικη μην παρεξηγεις τα ατομα κι εμενα απο το συγκεκριμενο forum ο καθενας μας εδω εχει την τρελλα του κ τις κρισαρες του κ τις φρικαρες του κατι που θα επρεπε να ξερεις πολυ καλα κι εσυ αφου εχεις προβληματα με τον ψυχικο σου κοσμο...μη ζητας κλατανοηση αν δεν μπορεις να την νιωσεις πρωτα εσυ...Ξερεις τι φρικες ςχω φαει κ τα παιδια δε φρικαραν????για αυτο κ νιωθω οτι εδω ανηκω...μη φρικαρεις λοιπον οπως κανουν οι απο εξω...μεταξυ μας...ειλικρινια!!!!ουτε σκοπος ηταν να πεσει το επιπεδο αλλα να καταλαβεις οτι το πιο απλο για σενα ειναι να πας σε ενα ψυχολογο η ακομα καλυτερα σε ψυχιατρο..δεν μπορεις εσυ να κρινεις απο μονος σου αν χρειαζεσαι φαρμακα..δεν εισαι σε θεση...εκαστος στο ειδος του...κ μεις πόυ τα περνουμε δεν καταλαβαιναμε μεχρι ενα σημειο οτι χρειαζομασταν αγωγη αλλα μιλησε η επιστημη...
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    τζο μου καλα σου λεει η Ιντερ και εμεις ειμαστε ατομα που υποφερουμε και μην μας παρεξηγεις.....

Senior Member
    προς τι το δαφνη?ο ανθρωπος φοβαται να παει σε ψυχιατρο καλα καλα κ αυτο προσπαθουμε να του πουμε να κανει...μακαρι να τη γλιτωσει χωρις φαρμακα
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Junior Member
    πραγματι, δεν κινδυνευω ουτε εγω ουτε κ οι αλλοι απο την κοινωνικη φοβια. εχει ομως υποβαθμιστει πολυ η ζωη μου! ουτε για ενα καφε δεν μπορω να παω, ουτε καν για ψωνια στο supermarket...κ οποτε αναγκαζομαι να τα κανω αυτα ειναι σα να αντιμετωπιζω ενα θηριο που δε μπορω να το αντιμετωπισω.

κ απο πανω εχω κ τους γονεις που με πιεζουν να γινω πιο κοινωνικο ατομο λες κ υπαρχει ενα κουμπακι να το πατησω σαν τα ρομποτακια....

που να καταλαβουν κ αυτοι! ζουν στον βαρετο μικροκοσμο του απολυτου τελματος της καθημερινοτητας λες κ η ζωη δεν εχει τπτ πιο ενδιαφερον να προσφερει παρα μονο δουλεια κ ρουτινα!!

δεν θελω ομως να μιζεριασω κ εγω ετσι. νιωθω οτι υπαρχουν πραγματα που μπορω να προσφερω στους αλλους αλλα αυτο το θηριακι δεν με αφηνει!!!!

θα ηθελα να τελειωνω με αυτη την ιστορια για να αποδειξω τι πραγματικα αξιζω. ολοι οι ανθρωποι-πιστευω- κρυβουν μια απιστευτη δυναμη που αν μπορεσουν να ελεγξουν το μυαλο τους κ το θηριακι που κρυβουν μεσα τους ο κοσμος μας θα ηταν πολυ καλυτερος!!!

επισης, θελω να αποδειξω σε μερικους \"δηθεν\" κ \"ταχα μου, ταχα μου\" εκει εξω οτι στην ουσια δεν ειναι κ τοσο σημαντικοι. απλα ο θεος δεν επελεξε να τους στειλει το θηριακι σαν δοκιμασια.....

οπως κ να εχει, πιστευω πως ο,τι μας εχει στειλει ο θεος το εχει στειλει για κπ λογο. μια δοκιμασια που θα μας δωσει την ευκαιρια να αποδειξουμε ποσο δυνατοι ειμαστε στην ουσια . μας κρατα σε εγρηγορση κ οταν θα ερθει η ωρα της λυτρωσης, θα φτασουμε σε επιπεδα αυτογνωσιας ασυλληπτα.

καλη ανασταση σε ολους,

ο θεος να μας δινει δυναμη

(κ να εξομολογουμαστε που κ που ε? δε μπορειτε να φανταστειτε ποσο καλο κανει! καλυτερο κ απο τον βιοσυντονισμο!!! χιχι)

Senior Member
    ξανασκεψου οτι ενας ειδικος κ ισως αν χρειαστει μια αγωγη αποδυναμωνουν το θηριακι...
    εμενα ειχε γινει λερναια υδρα..αλλα τωρα μονο κ μονο που το παλευω με τογιατρο μου κ που εκανα το μεγαλο βημα να δεχτω τελικα την αγωγη μου νιωθω οτι προσπαθω με τον καλυτερο δυνατο τροπο να του μειωσω την τοση επιρροη που ασκει πανω μου, η τουλαχιστον οτι το παλευω με τα σωστα μεσα και κανω ο,τι θα μπορουσα να κανω χωρις να χανω τον καιρο μου με εναλλακτικες λυσεις...
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    BNW24 μην το λες.....καθε ασθενεια η δυσλυτουργια χειροτερευει χωρις θεραπεια....οπως ακριβως ενας καρδιολογος κρινει το προβλημα σου κ αποφασιζει την αγωγη σου ετσι ακριβως ειναι κ η δυσλειτουργια της ψυχης!!!!το τι μπορει να παθει κανεις απο τα πολλα ψυχολογικα που κουβαλαει...μην το ψαχνεις.....απο τασεις να βλαψει τον εαυτο του σε καμια κριση η ακομα και αλλους..χειροτερο απο το διαβητη...
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Τζο μου ολα θα πανε καλα θα δεις και εγω τωρα παω στην Εκκλησια και θα προσευχηθω για ολους μας.Μετα το φαγητο μπορει να ξαναμπω να πω Χριστος Ανεστη και σε καμια ψυχη απο εδω..

Junior Member
    αφιερωμενο στους απανταχου βασανισμενους:

\" οταν με φως τσ\'αναστασης
    αναψεις το κερι σου
    καθε ακτιδα μια χαρα
    να ειναι στην ζωη σου!!!\"

χριστος ανεστη!!!

Senior Member
    αληθώς ο κύριος
    να σαι καλά
    Dum spiro spero (?)

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast