βιοσυντονισμος - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 49 of 49
    Junior Member
    σημερα, μετα απο μια ειλικρινη προσευχη στον θεο για συγχωρεση κ βοηθεια, πηγα στην εκκλησια χωρις ιχνος αγχους.

ειναι η πρωτη φορα μετα απο πολλα χρονια που βιωνω πραγματικα μια κατασταση χωρις πανικο.

η πιστη ειναι το ισχυροτερο κ αποτελεσματικοτερο φαρμακο, οχι τα χημικα κ τα δηλητηρια (ταπεινη μου γνωμη)

αυτο που ενοιωσα σημερα, τη χαρα κ την ξεγνοιασια θα με συνοδευει για καιρο...

αν η εκκλησια ηταν πιο συχνα μεσα στη ζωη μας, ισως η δυστυχια να ηταν λιγοτερη!!!

καλο βραδυ σε ολους!!!!

Junior Member
    Originally posted by ROULA
    Τζο μου ολα θα πανε καλα θα δεις και εγω τωρα παω στην Εκκλησια και θα προσευχηθω για ολους μας.Μετα το φαγητο μπορει να ξαναμπω να πω Χριστος Ανεστη και σε καμια ψυχη απο εδω..
    ΤΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙΣ.

Senior Member
    Τζο θα περιμενουμε νεα σου με αγωνια.....

Junior Member
    Τώρα είδα ότι έχεις γράψει κι εδώ jo_84, είναι λογικό όταν κάποιος έχει άγχη και φοβίες να ψάχνει κάθε δυνατή λύση ακόμη κι εναλλακτικές θεραπείες. Νομίζω ότι η πιο σίγουρη λύση θα είναι η ψυχοθεραπεία που ναι μεν μπορεί να είναι μακροχρόνια αλλά θα έχει και πιο σίγουρα αποτελέσματα.

Αυτό που λες ότι υπάρχει ένας ψυχολόγος μόνο είναι ένα πρόβλημα αλλά αφού έχεις κάνει το βήμα να ζητήσεις βοήθεια είναι σημαντικό. Γιατί δεν ψάχνεις για κάποια τηλεφωνική γραμμή όπου μπορείς να μιλήσεις με κάποιον ειδικό μέσω τηλεφώνου; Δεν είναι το ίδιο αλλά είναι ίσως βοηθήσει.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234