Results 46 to 49 of 49
Thread: βιοσυντονισμος
-
08-04-2007, 01:51 #46
σημερα, μετα απο μια ειλικρινη προσευχη στον θεο για συγχωρεση κ βοηθεια, πηγα στην εκκλησια χωρις ιχνος αγχους.
ειναι η πρωτη φορα μετα απο πολλα χρονια που βιωνω πραγματικα μια κατασταση χωρις πανικο.
η πιστη ειναι το ισχυροτερο κ αποτελεσματικοτερο φαρμακο, οχι τα χημικα κ τα δηλητηρια (ταπεινη μου γνωμη)
αυτο που ενοιωσα σημερα, τη χαρα κ την ξεγνοιασια θα με συνοδευει για καιρο...
αν η εκκλησια ηταν πιο συχνα μεσα στη ζωη μας, ισως η δυστυχια να ηταν λιγοτερη!!!
καλο βραδυ σε ολους!!!!
- 08-04-2007, 14:27 #47
Originally posted by ROULA
Τζο μου ολα θα πανε καλα θα δεις και εγω τωρα παω στην Εκκλησια και θα προσευχηθω για ολους μας.Μετα το φαγητο μπορει να ξαναμπω να πω Χριστος Ανεστη και σε καμια ψυχη απο εδω..
08-04-2007, 14:51 #48
Τζο θα περιμενουμε νεα σου με αγωνια.....
15-04-2007, 17:52 #49
Τώρα είδα ότι έχεις γράψει κι εδώ jo_84, είναι λογικό όταν κάποιος έχει άγχη και φοβίες να ψάχνει κάθε δυνατή λύση ακόμη κι εναλλακτικές θεραπείες. Νομίζω ότι η πιο σίγουρη λύση θα είναι η ψυχοθεραπεία που ναι μεν μπορεί να είναι μακροχρόνια αλλά θα έχει και πιο σίγουρα αποτελέσματα.
Αυτό που λες ότι υπάρχει ένας ψυχολόγος μόνο είναι ένα πρόβλημα αλλά αφού έχεις κάνει το βήμα να ζητήσεις βοήθεια είναι σημαντικό. Γιατί δεν ψάχνεις για κάποια τηλεφωνική γραμμή όπου μπορείς να μιλήσεις με κάποιον ειδικό μέσω τηλεφώνου; Δεν είναι το ίδιο αλλά είναι ίσως βοηθήσει.
Δεν κάνω τίποτα
13-06-2025, 01:39 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή