ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???? ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗ ΧΑΣΩ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
    Member

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???? ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗ ΧΑΣΩ

Γεια σας! εχω γραψει αρκετες φορες στο φορουμ για τη σχεση μου γιατι οντως με βοηθαει η γνωμη πολλων απο δω και τους ευχαριστω! ειμαι με μια κοπελα 10 μηνες και μαλλον τη χανω! εχουν γινει διαφορα οπως ψιλοτσακωμοι και διαφορα τετοια... μου λεει πως δε μπορει να προσπαθησει αλλο σε αυτη τη φαση,πως δε περναει καλα πια και μονο στεναχωριεται και δε νιωθει για μενα πραγματα οπως πριν... αλλα εγω δε το πιστευω... νομιζω οτι ειναι λογια της στιγμης... δε πιστευω πως τα σκεφτοταν πολυ καιρο να μου τα πει οπως λεει εκεινη γιατι οταν ειμαστε μαζι περναμε πολυ ομορφα,καταλαβαινω οτι νιωθει πραγματα για μενα... δεν ειναι δυνατον ενας ανθρωπος που σου λεει οτι δεν νιωθει οπως πριν να σου στελνει μηνυματα το βραδυ τοσο γλυκα για να σου πει οτι του λειπεις και σε χρειαζεται... πως γινεται αυτο?? μου λεει οτι δεν ειναι οπως πριν και οταν ειμαστε μονοι ολα ειναι ιδανικα και οταν κοιταζομαστε καταλαβαινω πως νιωθει αυτα που νιωθω και εγω για αυτην... δε ξερω τι να κανω πραγματικα... πρωτη φορα εχω μια κοπελα που να τη νοιαζομαι τοσο πολυ και δε θελω να τη χασω γιατι ξερω οτι ειναι κατι που αξιζει... γιατι να μη δωσουμε μια ευκαιρια στη σχεση μας?? τι να κανω πειτε μου... ειμαι απελπισμενος,δε ξερω τι θα κανω αν τη χασω... τωρα μου ειπε να το τελειωσουμε αλλα τελικα μιλωντας καταληξαμε στο να ηρεμησουμε λιγο.. να την αφησω μονη για να σκεφτει κτλπ... αλλα και παλι δε ξερω πως να αντιδρασω,δε ξερω τι να κανω για να της αλλαξω γνωμη... το βλεπω ρε γαμωτο οτι νιωθει πραγματα για μενα... δε μπορει να σβηνονται ετσι ξαφνικα ολα αυτα

Senior Member
    Νοιωσε λιγη δυναμη και αυτοπεποιθηση. Το οτι ενοιωσες ετσι για πρωτη φορα με καποια δεν σημαινει πως ειναι η σχεση της ζωης σου. Μην γαντζωνεσαι πανω της και ο,τι ειναι να γινει θα γινει. Μην πιεζεσαι και μην την πιεζεις, ξερω ποσο δυσκολο ειναι οταν θελεις κατι τοσο πολυ, αλλα πραγματικα δεν εχει νοημα γιατι με το ζορι δεν γινεται...

Member
    Αν εβλεπα οτι πραγματικα δε νιωθει κατι ισως τα παρατουσα γιατι εχεις δικιο! δε μπορω ομως απο τη στιγμη που οταν ειμαστε μαζι περναμε τοσο ομορφα,γελαμε... νιωθουμε ευτιχισμενοι... και τωρα μου λεει αυτα...δε ξερει τι πραγματικα θελει... την αγαπαω δε μπορω να τη χασω ετσι.. ειμαι χαλια γιατι δε μπορω να ακουω οτι δε νιωθει οπως πριν ενω μου δειχνει κατι αλλο!! πως γινεται να κανουμε διαφορα σχεδια για το κοντινο μελλον ενω εκεινη σκεφτεται ολα αυτα που νιωθει για να χωρισουμε?? δε τη καταλαβαινω πραγματικα... το μονο που ξερω ειναι οτι δε θελω να τελειωσει αυτο γιατι δε προσπαθησαμε για κατι καλυτερο και παντα βαζαμε ολα τα αλλα πανω απ τη σχεση μας...

Senior Member
    πρεπει να καταλαβεις πως δεν ειναι στο χερι σου να την αλλαξεις και ουτε πρεπει, αν δεν αντεχεις την κατασταση εξηγησε της το και καν'την με ελαφρα

Senior Member
    multikara, δε θα'ταν καλύτερα να προστεθει κ το ερωτικό κομμάτι στη σχέση σας? ειναι κ αυτο ενας τροπος εκφρασης.
    10 μήνες χωρίς αυτό..προχωρήσατε τελικα?

Member
    Gothy ετσι οπως ειμαστε τωρα ειναι το τελευταιο πραγμα που σκεφτομαι... οχι δε προχωρησαμε... δε βλεπομαστε οσο πρεπει... δε ξερω τι θα κανω πραγματικα... σκεφτομαι να της πω να παμε καποια εκδρομη μια μερα να ξεχαστουμε αλλα ετσι οπως ειμαστε δε ξερω πως να το πω και πως θα το παρει γιατι ειπαμε να απομακρυνθουμε καπως... γιατι πραγματικα οταν ειμαστε μαζι περναμε τοσο καλα... οταν ομως δε βλεπομαστε γινεται της κακομοιρας... καβγαδες συνεχως!! αλλα απο κοντα και αυτη ακομα που μου λεει οτι δε νιωθει οπως πριν ειναι τοσο καλη και γλυκια... δηλαδη δε μπορει να ειναι ετσι μαζι μου και οταν δε βρισκομαστε ξαφνικα να λεει οτι δε νιωθει οπως πριν... το να το λες ισως ειναι ευκολο...εγω αυτο που βλεπω,αυτο που μου δειχνει ειναι τελειως διαφορετικο... δε ξερω πως να φτιαξω τη κατασταση!! νομιζω πως απλα δε σκεφτεται λογικα!!

Member
    Παιδια σας παρακαλω βοηθηστε με!! Ειμαι απελπισμενος... δε δεχεται να προσπαθησουμε για μια τελευταια φορα! Κλαιω συνεχως δεν αντεχω αλλο,δεν αντεχω να τη χασω... σας παρακαλω τι να κανω??? την αγαπαω... και βλεπω οτι νιωθει πραγματα για μενα ... δε μπορω να τη χασω ρε παιδια δε ξερω τι να κανω... εχω απελπιστει πραγματικα βοηθηστε

Junior Member
    ΦΙΛΕ ετσι ξεκινα δεν φταις εσυ, αρχιζει με παρατηρησεις ,να αλλαξεις ,θελει λιγο χρονο ,και οι καυγαδες αναβουν συνεχεια.
    στο τελος φευγει παντα φευγει και δεν γυρνα. τα ιδια εχω περασει και περναω με την τελευταια τωρα. Ομως στο τελος ο χρονος το φτιαχνει και την ξεχνας!! το στομαχι μου ειναι κομπος ,και νιωθω κενο , και σκεψου οτι εγω εφυγα πρωτος ,βεβαια δεν με πηρε τηλ. 5 μηνες αν αγαπαει δεν σε αφηνει!!!!!

Senior Member
    Multikara, λες ότι δεν μπορείς να την χάσεις, αλλά η γνώμη μου είναι ότι την έχεις ήδη χάσει, δυστυχώς. Με το ζόρι σχέση δεν μπορείς να κρατήσεις. Πάρτο απόφαση μέσα σου και προχώρα. Δεν σε θέλει πια και δεν νιώθει όπως εσύ. Ο έρωτας και το αρχικό πάθος που της έσβησαν δεν ξαναφουντώνουν, ότι και να κάνεις εσύ. Αποδέξου την πραγματικότητα, κοίτα μπροστά.

Για να είσαι μαζί χρειάζονται δύο, για να χωρίσεις χρειάζεται ένας.

Καλό κουράγιο.

Member
    kuxumuxu ξερεις κατι?? αν εβλεπα οτι εχει τελειωσει και για αυτην δε θα το προσπαθουσα καν να εισαι σιγουρος... το θεμα ειναι οτι μου λεει πως χρειαζεται χρονο και απ την αλλη πως εχουν τελειωσει ολα!! δε ξερει τι θελει... εγω αυτο καταλαβαινω... εχει μπερδευτει με τους καυγαδες και ολα αυτα... δε γινεται ρε παιδια απ τη μια στιγμη στην αλλη να μου λεει οτι με χρειαζεται κ τωρα αυτα? ησασταν ποτε με καποιον ανθρωπο μαζι,να του μιλατε,να αγκαλιαζεστε,να φιλιεστε και να βλεπετε να χαμογελαει ολη την ωρα σα χαζος?? αυτο εβλεπα σε κεινη... λες και χανοταν καθε φορα που ηταν μαζι μου... οτι ειναι ερωτευμενη εβλεπα... για αυτο δε πιστευω ολα αυτα τωρα... και με το να μ λεει οτι θελει χρονο ουτε και κεινη ξερει αν θελει να χωρισουμε!! εχω αδικο??

Senior Member
    οταν φτανει σε σημειο να στο λεει ειναι φανερο οτι δε σε θελει διπλα της.δε μπερδευτηκε καθολου .θελει να την κανει ,αλλα ισως δε μπορει να φυγει ευκολα.αν εβρισκε κατι αλλο θα εξαφανιζοταν.οποτε φυγε συ.κι αν ειναι οπως τα λες θα ταρακουνηθει .

Senior Member
    θέλει να χώρισετέ το κλασσικό θέλω να μείνω μόνη να σκεφτώ είναι πρόλογος όλες το λένε

Senior Member
    Quote Originally Posted by multikara View Post
    kuxumuxu ξερεις κατι?? αν εβλεπα οτι εχει τελειωσει και για αυτην δε θα το προσπαθουσα καν να εισαι σιγουρος... το θεμα ειναι οτι μου λεει πως χρειαζεται χρονο και απ την αλλη πως εχουν τελειωσει ολα!! δε ξερει τι θελει... εγω αυτο καταλαβαινω... εχει μπερδευτει με τους καυγαδες και ολα αυτα... δε γινεται ρε παιδια απ τη μια στιγμη στην αλλη να μου λεει οτι με χρειαζεται κ τωρα αυτα? ησασταν ποτε με καποιον ανθρωπο μαζι,να του μιλατε,να αγκαλιαζεστε,να φιλιεστε και να βλεπετε να χαμογελαει ολη την ωρα σα χαζος?? αυτο εβλεπα σε κεινη... λες και χανοταν καθε φορα που ηταν μαζι μου... οτι ειναι ερωτευμενη εβλεπα... για αυτο δε πιστευω ολα αυτα τωρα... και με το να μ λεει οτι θελει χρονο ουτε και κεινη ξερει αν θελει να χωρισουμε!! εχω αδικο??
    Το ξέρω ότι είναι σκληρό, αλλά εγώ αυτό βλέπω ως εξωτερικός παρατηρητής.

Είναι κλασσικό σε χωρισμό, το θέλω λίγο χρόνο και το δεν νιώθω όπως παλιά. Δυστυχώς.

Junior Member
    την καλυτερη συμβουλη στην εδωσε η kaity .<<θελει να την κανει ,αλλα ισως δε μπορει να φυγει ευκολα.αν εβρισκε κατι αλλο θα εξαφανιζοταν.οποτε φυγε συ>> ΑΝ ΤΗΝ ΘΕΣ ΚΑΝΕ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟ !!! ΑΝ ΟΧΙ θα ρωτας ακομα αφου θα φυγει αυτη πρωτη!! εγω εφυγα πρωτος εδω και 5 μηνες δεν ηλθε ποτε! αν σε θελει θα ελθει καν το και μη ρωτας !! εγω εχω μετα απο 5 μηνες τον πονο! θα τον διωξω ομως!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by costhor View Post
    την καλυτερη συμβουλη στην εδωσε η kaity .<<θελει να την κανει ,αλλα ισως δε μπορει να φυγει ευκολα.αν εβρισκε κατι αλλο θα εξαφανιζοταν.οποτε φυγε συ>> ΑΝ ΤΗΝ ΘΕΣ ΚΑΝΕ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟ !!! ΑΝ ΟΧΙ θα ρωτας ακομα αφου θα φυγει αυτη πρωτη!! εγω εφυγα πρωτος εδω και 5 μηνες δεν ηλθε ποτε! αν σε θελει θα ελθει καν το και μη ρωτας !! εγω εχω μετα απο 5 μηνες τον πονο! θα τον διωξω ομως!!!
    το χω φαει το παραμυθι κι εγω απειρες φορες και προσπαθω να το σωσω λιγακι.. δεν ειναι ευκολο να βαλεις το συναισθημα στην ακρη, αλλα πρεπει δυστυχως.

Page 1 of 2 12 LastLast