μπορώ να τον ξανακερδίσω???? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 37 of 37
  1. #31
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Βουλγαρια
    Posts
    3,939
    Δεν θελεις αυτον βρε Μινα, απλα αυτος σου εκατσε για μεγαλο διαστημα. Θελεις να μην εισαι μονη και να εχεις καποιον να σε προσεχει και να σου δινει αγαπη. Θελεις να γαντζωθεις καπου, αυτο ειναι ολο...

  2. #32
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    369
    δεν κατάλαβες δεν είμαι μόνη μου.....πλεον δεν είμαι μόνη μου...απλά μου λείπει αυτός...πάντα μου έλειπε...κ όπως φαίνεται πάντα θα μου λέιπει...!!!

  3. #33
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Βουλγαρια
    Posts
    3,939
    Quote Originally Posted by mina@@ View Post
    δεν κατάλαβες δεν είμαι μόνη μου.....πλεον δεν είμαι μόνη μου...απλά μου λείπει αυτός...πάντα μου έλειπε...κ όπως φαίνεται πάντα θα μου λέιπει...!!!
    "προσπαθώ να ξεχαστώ με αντρική παρουσία δίπλα μου.... (όχι ερωτική ακόμα)"

  4. #34
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    369
    ε λοιπόν αποφάσισα να είναι κ ερωτική πλεον μήπως καταφέρω να ξεχάσω.....αλλά ακόμα τίποτα δεν έχω καταφέρει....ειδικά σήμερα που με πήρε κάποιος με απόκρυψη κ δεν μου μιλούσε......!!!!!

  5. #35
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    In this old house where every door is open
    Posts
    2,572
    Tι στο καλο παραπροχθες ησουν τρελα ερωτευμενη με τον φιλο σου, προχθες συνειδητοποιησες πως εχεις μεγαλο προβλημα μαζι του, χθες τον χωρισες, σημερα εχεις αλλον και ταυτοχρονα θες τον πρωην πισω..!!!!!!!

  6. #36
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    369
    συνεχίζω κ είμαι ερωτευμένη με τον "φίλο" μου τον αγαπάω όσο τίποτα στον κόσμο.....απλά έχω αρχίσει να χάνω τις ελπίδες μου.....κάνω ότι κ αυτός προσπαθώ να ξεχάσω....αλλά εγώ χωρίς επιτυχία....κ αν το σημερινό τηλεφώνημα ήταν από εκείνον μάλλον ούτε κ αυτός κατάφερε τίποτα...!!!!!

  7. #37
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    369
    εξαφανίστηκα από παντού....από το fb από το skype από τα τηλέφωνα από παντού.....να μην βλέπει πουθενά....έχω καμία πιθανότητα να γυρίσει???? ακόμα κ αν έχει πάει με άλλη δεν μιλάω για σχέση απλά να έχει πάει με άλλη....το ένστικτό μου λέει ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει τίποτα απολύτως....μέχρι σήμερα δεν έχει πέσει έξω....τι να πω συν ότι εχτές με πήρε κάποιος από απόκρυψη κ δεν μου μιλούσε....μόνο άκουγε την φωνή μου κ μετά το έκλεισε....πολλοί μου είπαν ότι ήταν αυτός αλλά λόγο μεγάλου εγωισμού δεν μίλησε.....!!!!!!!τι θα μπορούσα να κάνω?????? την παρασκευή φεύγω κ εγώ κ αυτός....εγώ πάω εκεί που είχαμε κλείσει κ εκείνος εκεί που θα πηγαίναμε μετά.....το θέμα είναι ότι δεν θυμάμαι τα δρομολόγια κ υπάρχει πιθανότητα να ταξιδέψουμε μαζί...πλέον δεν ξέρω τίποτα....το μόνο που νιώθω πλέον είναι ότι ένιωθα όταν ήταν στο πλοίο....ότι δηλαδή είναι στο καράβι κ ότι θα γυρίσει....!!!!αυτό τίποτε άλλο....!!!!!!!!!!!!

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ
    By mariapap in forum Κατάθλιψη - Δυσθυμία
    Replies: 6
    Last Post: 12-03-2012, 23:59
  2. πώς μπορώ να διαγραφτώ από εδώ?
    By Φελίσιτι in forum Σχόλια, προτάσεις, προβλήματα
    Replies: 15
    Last Post: 19-09-2011, 16:58
  3. Δεν μπορω να ξεχασω ..
    By lanna in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 71
    Last Post: 27-11-2010, 11:12
  4. δεν μπορω να καταλαβω
    By festina in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Replies: 4
    Last Post: 09-12-2009, 12:11
  5. Δεν μπορω να φαω
    By danah in forum Ψυχογενής Ανορεξία
    Replies: 7
    Last Post: 02-04-2008, 18:55

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •