σεξ στην εφηβεια - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 130
    Senior Member
    Νομίζω marina ότι από τη στιγμή που τα παιδιά δεν κωλώνουν να κάνουν σεξ σ\' αυτή την ηλικία (και τόσο οι εκπαιδευτικοί, όσο και οι γονείς το γνωρίζουν αυτό) τότε δεν υπάρχει φόβος μην βάλετε εσείς τα παιδιά στον \"κακό το δρόμο\" αλλά μάλλον το ξέρεις κι εσύ αυτό και αυτό είναι το επιχείρημά σας.

Παρ\' όλα αυτά το μοίρασμα των ρπφυλακτικών πού θα βοηθήσει?απλά ρωτάω...Με τη λογική ότι τα παιδιά θα ντραπούν να πάνε στο φαρμακείο, στο περίπτερο, στο σούπερ μάρκετ και να πάρουν? Ή στο ότι δε θα μπουν καν στη διαδικασία να σκεφτούν να χρησιμοποιήσουν?

Πάντως, αναφέρθηκε και πιο πάνω, η σεξουαλική αγωγή στα σχολεία θα έπρεπε να υπάρχει από τις μικρές τάξεις πλέον...

Banned
    Originally posted by marina38

μην τυχόν και έτσι τους ενθαρρύνουμε να κάνουν σεξ....

και γιατι να μην κανουν δηλαδη???

Αν και οι ανθρωποι καταστρεφονται απο αλλα ζητηματα,
    πχ απο τα ενοχικα συνδρομα που φορτωνονται και απο την ελλειψη ουσιαστικης ενημερωσης περι θεματων υγιεινης και σεξουαλικοτητας.

Για να μην μιλησουμε για τον σκοταδισμο της εκκλησιας και περιξ.

Banned
    Originally posted by eirineta

Παρ\' όλα αυτά το μοίρασμα των ρπφυλακτικών πού θα βοηθήσει?απλά ρωτάω...Με τη λογική ότι τα παιδιά θα ντραπούν να πάνε στο φαρμακείο, στο περίπτερο, στο σούπερ μάρκετ και να πάρουν? Ή στο ότι δε θα μπουν καν στη διαδικασία να σκεφτούν να χρησιμοποιήσουν?
    θα βοηθησει σε πολλα επιπεδα,
    αφενως γιατι θα απενεχοποιηθει σαν αντικειμενο (μια κοπελα θα εχει στην τσαντα της ενα φρεσκο προφυλακτικο οπως εχει τα γυαλια της, το κινητο κλπ) και αφετερου θα της εντυπωθει η θεση οτι χωρις αυτο δεν κουναω ρουπι.

Αντιθετα σημερα πολλες κοπελλες ειναι παρα πολυ προσεκτικες μεχρι βλακειας και στην συνεχεια πολυ απροσεκτες μεχρι μαλακιας!

Senior Member
    Αγαπητέ μου krino...

Τι κι αν λένε κακίες για σένα τα άλλα ποώδη? Εσύ είσαι κύριος του εαυτού σου (ΚΑΙ δεν είσαι κι ανίκανος ;))

Όσο για εμένα, τον όφη, θα γαλουχηθώ από τις απόψεις σου... :(

Τέλος, σωστόοοοοοοος ο krino για τα περί εκκλησίας...Respect! Έχεις 1000% δίκιο!

Banned
    μερσι για τα καλα σου λογια,
    σμακ.

Senior Member
    (μην αυταπατάσαι...όλο και κάποιο συμφέρον θα έχει ο όφις) λέει η συνείδηση του krino!!!!

Πλάκα κάνω! Πάντως πραγματικά αυτά τα περί εκκλησίας και σκοταδισμού, και αμαρτιών προγαμιαίου σεξ τα ακούω βερεσέ...

Γνώρισα πέρυσι μια κοπέλα που μέχρι τα 16 της πήγαινε κατηχητικό....Τώρα? Η μεγαλύτερη π....να της σχολής! Και μια από τις ΠΡΩΗΝ φιλες πλέον...Κατηχητικό σου λέει μετά ο άλλος?

Και τι τους μαθαίνουν? Ότι φαντασιώσεις και αυνανισμός είναι αμαρτία! Κι ο Φρουντ έριχνε όλη την υχοπαθολογία του ενήλικα στη μη σωστή έκφραση των σεξουαλικών επιθυμιών, και των καταπιεσμένων σεξουαλικών ορμών του παιδιού προς την μητέρα ή τον πατέρα...

Να αφοριστεί!

:P :D :P :D :P

Banned
    (μην αυταπατάσαι...όλο και κάποιο συμφέρον θα έχει ο όφις) λέει η συνείδηση του krino!!!!

και εγω εχω, τιποτα δεν ειναι απολυτως αθωο.

Πλάκα κάνω! Πάντως πραγματικά αυτά τα περί εκκλησίας και σκοταδισμού, και αμαρτιών προγαμιαίου σεξ τα ακούω βερεσέ...

Γνώρισα πέρυσι μια κοπέλα που μέχρι τα 16 της πήγαινε κατηχητικό....Τώρα? Η μεγαλύτερη π....να της σχολής! Και μια από τις ΠΡΩΗΝ φιλες πλέον...Κατηχητικό σου λέει μετά ο άλλος?

ποιος σου ειπε οτι αμα πας κατηχητικο θα καταληξεις καλογρια???
    Η καταπιεση ποτε δεν λειτουργει θετικα στους ανθρωπους.
    Αντιθετα πολλαπλασιαζουν τα μεγεθη που εχουν εσφαλμενα λαβει.

Και τι τους μαθαίνουν? Ότι φαντασιώσεις και αυνανισμός είναι αμαρτία! Κι ο Φρουντ έριχνε όλη την υχοπαθολογία του ενήλικα στη μη σωστή έκφραση των σεξουαλικών επιθυμιών, και των καταπιεσμένων σεξουαλικών ορμών του παιδιού προς την μητέρα ή τον πατέρα...

Να αφοριστεί!

:P :D :P :D :P

Senior Member
    Τώρα το είδα αυτό με το φρέσκο προφυλακτικό στην τσάντα! Καλό! Αλλά και στο άλλο έχεις δίκιο...Φοβάσαι, προσέχεις (στα χρόνια του σχολείου) και μετά τα γ...ας το συγγενικό περίγυρο!

Όσο για το κατηχητικό...Τι να σου πω? Προσωπικά δε βρίσκω κανένα νόημα (ούτε στο κατηχητικό, ούτε στην εκκλησία...ούτε και σε πολλά άλλα που δε γράφω γιατί μπορεί να θίξω κάποιους) Όχι, δεν περίμενα ότι βγαίνουν καλόγριες...ίσα ίσα, όπως λες η καταπίεση κάνει πολύ χειρότερα τα πράγματα αργότερα...

Τι συμφέροντα έχεις krino μου? Για πε, για πε...

Banned
    Εγώ πάλι το \'προσεκτικές μέχρι βλακείας\' θα το ερμήνευα ως υπερβολικό φόβο απέναντι στις συνέπειες της σεξουαλικής πράξης. Το σεξ δεν μπορεί να είναι αποστειρωμένο....μπορεί όμως να είναι επαρκώς ασφαλές και οι θετικές του συνέπειες σε σώμα και πνεύμα πολλαπλάσιες.

Είμαι υπέρ του να ενθαρρύνουμε την έκφραση της σεξουαλικότητας στην εφηβεία και μπορεί το προφυλακτικό στην τσάντα να μην αρκεί, αλλά είναι προϋπόθεση.

Banned

Φοβάσαι, προσέχεις (στα χρόνια του σχολείου) και μετά τα γ...ας το συγγενικό περίγυρο!

οχι φοβασαι... γνωρισεις - προσεχεις.

Τι συμφέροντα έχεις krino μου? Για πε, για πε...

δεν γινεται ακομα, κατσε να γνωριστουμε πιο καλα....

Senior Member
    [quote]Originally posted by krino

ε τωρα εμενα μην με φοβασαι, το ελεγχουμε το ζητημα.
    Ηδη με την Reina εχουμε κανει ολες τις απαραιτητες συζητησεις.

ναι, βεβαίως, μένει μόνο να υλοποιήσουμε..
    eirineta, βασίσου πάνω του:D

Banned
    παλι βαρη θα εχω στην ζωη μου....
    ;)

Senior Member
    Reina σε εμπιστεύομαι που μου τον συστήνεις ανεπιφύλακτα...Υλοποιείστε εσείς πρώτα να ακούσω σχόλια και κουτσομπολιά και ακολουθώ...:D

Όσο για σένα krino....σχεδόν πακετάκι είμαι μωρέ...;)

Banned
    τι ειναι το πακετακι????
    ;)

Senior Member
    Κοντούλα, λεπτούλα...κι άλλα υποκοριστικά...

(επειδή ανησυχείς που θα έχεις βάρη! προσπαθώ να σε καμησυχάσω...) understood? ;)

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast